Jump to content

LG KC550

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ όμορφο μοντελάκι, αλλά αφότου έπεσε η τιμή στο Sony Ericsson K850i στα 240 ευρώ, δεν θα το επέλεγα... Τον Ιούνιο ήμουν υποψήφιος αγοραστής αλλά πήρα το KT520.

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μηπως γνωριζει κανεις εαν υπαρχει θηκη για αυτο το κινητο?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν βρηκα καποια επισημη θηκη της LG αλλα υπαρχουν πολλες στην αγορα για καθε τυπο κινητου. Καποια θα ταιριαζει και στο συγκεκριμενο. Αξιζει να πουμε οτι πλεον και στο e-shop πωλειται για 168 ευρωπουλα.

Πραγματικα το εχει ενας φιλος μου το κινητο,και θεωρω οτι ειναι η πιο οικονομικη και συμφερουσα επιλογη για να αποκτησεις μοναχα με 165ευρω ενα κινητο με 5αρα καμερα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πραγματικα το εχει ενας φιλος μου το κινητο,και θεωρω οτι ειναι η πιο οικονομικη και συμφερουσα επιλογη για να αποκτησεις μοναχα με 165ευρω ενα κινητο με 5αρα καμερα.

boys το εχω ξαναπει το κινητο σε αυτη την τιμη ειναι ευκαιρια αγορας για αυτα που προσφερει:p

myphone_2.png

Απο αυτονομια δεν γνωριζω ομως.Πως τα παει?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Απο αυτονομια δεν γνωριζω ομως.Πως τα παει?

Εγω το εχω αναφερει και παραπανω οτι με μικρη χρηση διοτι δεν κανω ουτε παιρνω και πολλες κλησεις ,και με ανοιχτο το βραδυ μου κραταει πανω απο 4 μερες.:shifty:

myphone_2.png

Βεβαια αμα τραβας συνεχεια φωτο και βιντεο θα σου κραταει 1-2 μερες. Κι εγω δεν κανω πολλες κλησεις αλλα ορισμενες φορες στελνω αρκετα sms. Η φωτεινοτητα της οθονης ρυθμιζεται ωστε να ξοδευει λιγοτερη μπαταρια; Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εξακολουθουν να γραφουν σε καποιες σελιδες(οπως του e-shop)οτι εχει 270 λεπτα χρονο αναμονης, πραγμα που απ'οτι καταλαβαινω δεν ισχυει. Αλλιως με μετρια χρηση θα κραταγε το πολυ 2ημερο η μπαταρια.

Βεβαια αμα τραβας συνεχεια φωτο και βιντεο θα σου κραταει 1-2 μερες. Κι εγω δεν κανω πολλες κλησεις αλλα ορισμενες φορες στελνω αρκετα sms. Η φωτεινοτητα της οθονης ρυθμιζεται ωστε να ξοδευει λιγοτερη μπαταρια; Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εξακολουθουν να γραφουν σε καποιες σελιδες(οπως του e-shop)οτι εχει 270 λεπτα χρονο αναμονης, πραγμα που απ'οτι καταλαβαινω δεν ισχυει. Αλλιως με μετρια χρηση θα κραταγε το πολυ 2ημερο η μπαταρια.

Ναι ειδικα το βιντεο τρωει πολυ ενεργεια:)

Την οθονη τηνεχω στο 80% και ειναι πολυ φωτεινη:)

Εξω αναφερουν 400 (οχι λεπτα γιατι σε 5 ωρες θασβηνε το κινητο:lol:αλα ωρες) και νομιζω εκει ειναι το σωστο.

myphone_2.png

Σκέφτομαι να αποκτίσω το συγκεκριμένο κινητό, και έχω κάποιες απορίες, 1ον πόσο διαρκεί η μπαταρία? 2ον με ποια διαδικασία γίνεται η φόρτωση αρχείων στο κινητό(java games, mp3) ? 3ον γνωστά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα? Σας ευχαριστώ πολυ!
Aek for ever!!!

Ειναι πολυ καλη επιλογη και η τιμη του ασυναγωνιστη.Στο προτεινω φιλε χωρις δευτερη σκεψη.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αναφέρθηκε προηγούμενος πως στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει αναβαθμίσεις του λογισμικού οι οποίες προσφέρουν πλέον καταγραφή βίντεο στα 30 fps πλέον. Παρόλα αυτά δεν έχω καταφέρει να βρω καμία σχετική αναφορά στο internet.

Παρακάτω παραθέτω δύο φωτογραφίες από το ίδιο σημείο, η μία με το K810i και η άλλη με το KC550. Οι φωτογραφίες είναι κροπαρισμένες και σε ανάλυση 600Χ800. Το K810 δεν έχει επιλογή ISO οπότε επιλέχθηκε αυτόματα η υψηλότερη τιμή η οποία είναι 640. Στο KC550 το ISO είναι ρυθμισμένο για την συγκεκριμένη φωτογραφία στα 800. To ΚC550 επιτρέπει και πολύ μικρότερα ISO άλλα τότε οι φωτογραφίες βγαίνουν πολύ σκοτεινές οπότε είναι μία η άλλη :O

Κατά την άποψη μου, το LG υπερτερεί στο θέμα του θορύβου ενώ το K810 στην ρύθμιση της έκθεσης, καθώς κάποια κομμάτια του φωτισμένου συντριβανιού έχουν υπερφωτιστεί στο LG με αποτέλεσμα να χάνονται οι λεπτομέρειες.

http://xs132.xs.to/xs132/08426/k810a910.jpg.xs.jpg http://xs132.xs.to/xs132/08426/kc550a518.jpg.xs.jpg

Σε κάθε περίπτωση οι απόδοση φαίνεται να είναι παραπλήσια, αντίστοιχη μίας φτηνής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Να τονίσω επίσης πως το LG θέλει πολύ σταθερό χέρι και ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο χρόνος που μεσολαβεί από τη στιγμή που θα ακουστεί ο ήχος του κλείστρου μέχρι την λήψη της φωτογραφίας είναι αρκετά μεγάλος.

Αναφέρθηκε προηγούμενος πως στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει αναβαθμίσεις του λογισμικού οι οποίες προσφέρουν πλέον καταγραφή βίντεο στα 30 fps πλέον. Παρόλα αυτά δεν έχω καταφέρει να βρω καμία σχετική αναφορά στο internet.

Παρακάτω παραθέτω δύο φωτογραφίες από το ίδιο σημείο, η μία με το K810i και η άλλη με το KC550. Οι φωτογραφίες είναι κροπαρισμένες και σε ανάλυση 600Χ800. Το K810 δεν έχει επιλογή ISO οπότε επιλέχθηκε αυτόματα η υψηλότερη τιμή η οποία είναι 640. Στο KC550 το ISO είναι ρυθμισμένο για την συγκεκριμένη φωτογραφία στα 800. To ΚC550 επιτρέπει και πολύ μικρότερα ISO άλλα τότε οι φωτογραφίες βγαίνουν πολύ σκοτεινές οπότε είναι μία η άλλη :O

Κατά την άποψη μου, το LG υπερτερεί στο θέμα του θορύβου ενώ το K810 στην ρύθμιση της έκθεσης, καθώς κάποια κομμάτια του φωτισμένου συντριβανιού έχουν υπερφωτιστεί στο LG με αποτέλεσμα να χάνονται οι λεπτομέρειες.

http://xs132.xs.to/xs132/08426/k810a910.jpg.xs.jpg http://xs132.xs.to/xs132/08426/kc550a518.jpg.xs.jpg

Σε κάθε περίπτωση οι απόδοση φαίνεται να είναι παραπλήσια, αντίστοιχη μίας φτηνής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Να τονίσω επίσης πως το LG θέλει πολύ σταθερό χέρι και ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο χρόνος που μεσολαβεί από τη στιγμή που θα ακουστεί ο ήχος του κλείστρου μέχρι την λήψη της φωτογραφίας είναι αρκετά μεγάλος.

Δεν ξερω αν υπαρχει αλλη αναβαθμιση λογιστικου παντως εδωhttp://www.gsmarena.com/lg_kc550-review-268p5.php εχει τραβηγμενο βιντεο απο KC550 με 30 καρε.

Οσο για τις φωτο θελει οντως σταθερο χερι δειτε στη σελιδα 15 τις φωτο που εχω τραβηξει ειναι πολυ καθαρες απλα οπως εχω αναφερει μην τραβατε φωτο με το πλαινο κουμπι της καμερας αλλα πατωντας μια φορα το κεντρικο πληκτρο και εστιαζει και τραβα την φωτο μονο του και αποφευγουμε τις θαμπες και κουνημενες φωτο:D

myphone_2.png

Σκέφτομαι να αποκτίσω το συγκεκριμένο κινητό, και έχω κάποιες απορίες, 1ον πόσο διαρκεί η μπαταρία? 2ον με ποια διαδικασία γίνεται η φόρτωση αρχείων στο κινητό(java games, mp3) ? 3ον γνωστά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα? Σας ευχαριστώ πολυ!

Για την μπαταρια τα εχουμε πει 10 φορες:happy:λιγες ειναι οι σελιδες ριξτε και καμμια ματια να μαθετε και αλλα πραγματα για το κινητο:shifty:Οσο για τα αρχεια ΜΡ3 κλπ,με ενα card reader στο pc σου τα περνας ολα στην καρτα ομορφα και γρηγορα:)

myphone_2.png

Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553901

Πάρα πολύ βολικό, εξαιρετικά μικρό ώστε να το έχεις πάντα στο μπρελόκ σου, μετατρέπει την κάρτα μνήμης σε USB flashάκι

Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553901

Πάρα πολύ βολικό, εξαιρετικά μικρό ώστε να το έχεις πάντα στο μπρελόκ σου, μετατρέπει την κάρτα μνήμης σε USB flashάκι

Ναι ειναι βολικο αυτο εχω τοχα παρει 17 ευρω:)

myphone_2.png

Προεκυψαν δυο σοβαρα παοβληματα με το κινητο

1 Το φλας 2-3 φορες κολλησε δηλαδη κατα τη ληψη φωτο το φως ηταν πολυ αδυναμο ενω η μπαταρια ηταν σχεδον γεματη.

2 Κατα τη ληψη βιντεο σε εσωτερικους χωρους κι ενω υπαρχει αρκετο φως και στην οθονη η εικονα φαινεται πολυ φωτεινη μολις πατησω και αρχισει η εγγραφη η εικονα στην οθονη σκοτεινιαζει και γενικα η ληψη ειναι πολυ σκοτεινη.Μολις επιλεγω απο τις ρυθμισεις βιντεο το "νυχτερινη ληψη" (ασχετα αν εχει ηλιο και εχει πολυ φως στο χωρο) και αναβω το φλας η μεθεπομενη (ναι η μεθεπομενη!) εγγραφη γιναται κανονικα.Δηλαδη μολις επιλεξω ντχτερινη ληψη και ενεργ. φλας και κανω εγγραφη βιντεο η πρωτη εγγραφη ειναι παλι προβληματικη.Το επομενο το δευτερο δηλαδη βιντεο που θα γραψω μετα τις αλλαγες των ρυθμισεων θα ειναι κανονικο.Το εχω τσεκαρει δεκαδες φορες παντα το ιδιο πραγμα.Ειναι πολυ εκνευειστικο.Εχει παρατηρηση καποιος κατι αναλογο.

Μαλλον παει για αλλαγη.Το τηλεφωνο το εχω 10 ημερες .Γινεται επισκευη η αντικατασταση?Ξερει καποιος τη διαδικασια και τι ακριβως γινεται?

Σχετικα με το βιντεο δεν πιστευω να το διορθωσουν.Τωρα μαλιστα που η τιμη του επεσε τοσο.Και στο gsmarena αν προσεξατε παλι η κινηση δεν ειναι εντελως ομαλη στο βιντεο.Το προβλημα δεν ειναι τo τηλεφωνο αλλα η υποστηριξη τοσο σε software οσο και σε hardware.H νοκια εχει 5-6 σελιδες για καθε συσκευη της στο ιντερνετ.Εμαι επαρχια και δε μπορω να βρω καλωδιο για συνδεση με τιβι.

Μπαινω στο e-shop π.χ. και στα αξεσουαρ κινητων δεν υπαρχει καν η LG.Μπαινω στη σελιδα της LG και στα αξεσουαρ για το τηλεφωνο δεν υπαρχει τιποτα.

Η υποστηριξει γενικα ειναι λιγο καλυτερη(ευτυχως!) απο τα κινεζικα που πουλανε στις λαικες.Αν δεν σας ενοχλουν ολα αυτα παρτε το κινητο με χιλια .Αξιζει καθε ευρωπουλο που θα δωσετε να το παρετε με το παραπανω!

Το είδα σήμερα είναι πανέμορφο η φωτό το αδικεί το δείχνει μπάσταρδο, το κάνει να έχει πολύ μικρότερη οθόνη να είναι πολύ μικρό αλλά πάρα πολύ παχύ, καμία σχέση απο κοντά
mobile fan user

Καλώδιο Tv-out είχα βρει σε ένα δύο μεγάλα μαγαζιά της Θεσ/νίκης (Πλαίσιο, κλπ) όχι όμως πάντα άμεσα διαθέσιμο. Επέλεξα τελικά να το παραγγείλω από ebay μέσω Αγγλίας, οπότε πήγα και το παρέλαβα από το ταχυδρομείο της γειτονιάς μου αντί να κάθομαι να γυρνάω στα μαγαζιά. Το καλώδιο αξίζει 100% τα λεφτά του και ήταν ίσως ο κυριότερος λόγος που επέλεξα τη συγκεκριμένη συσκευή. Μπορείς άνετα να το χρησιμοποιείς ως φορητό βίντεο και να βλέπεις ταινίες στην τηλεόραση του δωματίου που νοικιάζεις όταν πας εκδρομή για παράδειγμα. Δεν έχω ψαχτεί όσο θα ήθελα σε θέματα συμπίεσης βίντεο κ μερικές φορές νιώθω πως κάνει κάποια ανεπαίσθητα σπασίματα. Πιστεύω πως αν το ψάξω παραπάνω θα καταφέρω να έχω καλύτερη ποιότητα (κυρίως σε έγχρωμες ταινίες) σε συνδυασμό με ομαλότερη κίνηση. Και που να υποστήριζε και DiVX. Επίσης, με το TV-out μπορείς να βάλεις playlist και να ακούς τα τραγούδια από τα ηχεία της τηλεόρασης. Ένα ακόμη συν από το να κουβαλάς ηχειάκια μαζί σου.

Γενικά το κινητό μου φαίνεται αρκετά καλό, ειδικά σε θέμα hardware, πιστεύω όμως πως η εταιρία πάσχει σε θέματα λογισμικού. Προβλήματα τα οποία θα χαρακτήριζα ως παιδικές ασθένειες και τα οποία ευελπιστώ πως με το καιρό θα εξαλειφθούν.

Το πείρα και εγώ και σύντομα θα σας πώ εντυπώσεις αλλά με μια πρώτη ματιά

1. Ειναι αρκετά πιο ποιοτικό από το dummy που είχα δει στο μαγαζί

2. Ειναι αρκετά πιο βαρύ από τα παλιά μου κινητά αν και έχει σχεδόν το ίδιο όγκο μέγεθος (στην χημεία θα λέγαμε η πυκνότητά είναι διαφορετική :lol:)

Τα άλλα τα ψαχνω και θα σας πω σε μερικές μερες.. :ninja:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Το πείρα και εγώ και σύντομα θα σας πώ εντυπώσεις αλλά με μια πρώτη ματιά

1. Ειναι αρκετά πιο ποιοτικό από το dummy που είχα δει στο μαγαζί

2. Ειναι αρκετά πιο βαρύ από τα παλιά μου κινητά αν και έχει σχεδόν το ίδιο όγκο μέγεθος (στην χημεία θα λέγαμε η πυκνότητά είναι διαφορετική :lol:)

Τα άλλα τα ψαχνω και θα σας πω σε μερικές μερες.. :ninja:

Καλοριζικο!Αν εχεις χρονο και διαθεση δες λιγο το προηγουμενο μου μηνυμα και πες μου σχετικα με την εγγραφη βιντεο αν παρατηρεις κατι αναλιγο.