druides Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Αντίστοιχο του outlook: Evolution. Δεν ξέρω αν είναι απο default στο xandros, αλλά μπαίνει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Εχοθμε λινκ για να το δω? Κανενας οδηγος εγκαταστασης? ΤΗΝΧ Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Aντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την φωτεινοτητα της οθονης του φορητου.Την ωρα που δουλευω εχω την φωτεινοτητα καπου στην μεση.Αν η οθονη σβησει και ξανανοιξει τοτε η φωτεινοτητα εχει επαναλθει στο μεγιστο αλλα πατοντας το πληκτρο της μειωσης βλεπω οτι αμεσως επανερχεται στο σημειο που την ειχα ρυθμισει.Τι φταει και οταν ξανανοιγει ειναι σε φουλ φωτεινοτητα; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 paides thelw na kanw egkatastash to mercury messenger gia na exw msn me webcam alla den kserw pws na to kanw sta linux.exw ena arxeio me to onoma mercury-messenger-1.9-2.noarch.rpm alla otan to anoigw apla me bgazei se kati fakelous tou programatos! pou paw ti kanw? kapoia bohtheia? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Καταρχήν γιατί δε μας λές τι διανομή έχεις; Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρχει και στον PM της διανομής σου. Τέσπα, για να το εγκαταστήσεις εκτέλεσε rpm -ivh mercury-messenger-1.9.2.noarch.rpm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Καταρχήν γιατί δε μας λές τι διανομή έχεις; Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρχει και στον PM της διανομής σου. Τέσπα, για να το εγκαταστήσεις εκτέλεσε rpm -ivh mercury-messenger-1.9.2.noarch.rpm to ekana alla bgazei agnwsth entolh...den kserw ti dianomh ennoeis eimai asxetos mexri ahdias! to asus eee701 exw Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ubuntu 8.04 LTS is out..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-announce/2008-April/000111.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Παιδιά, ποιά Linux διανομή πιστεύεται είναι πιό καλή να εγκαταστήσω; Ευχαριστώ! Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 το ubuntu εχω και ειναι πολυ καλο. μια ερωτηση εχω conn-x με modem sagem πως γινεται να εγκαταστησω το modem στο linux για να συνδεομαι στο internet? ευχαριστω Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prb77 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 στη σελιδα 94-95 υπαρχει το ιδιο θεμα αλλα μπορεις να δοκιμασεις το UbuDSL που αυτοματοποιη την διαδικασια για το modem, ή αν θελεις να το κανεις χειροκινητα, κατεβασε το file και ακολουθα της οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ευχαριστω πολυ! θα το δοκιμασω... :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 το εκανα και απο αυτο σας γραφω... ευχαριστω πολυ.! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Kalispera.Eimai neos xristis kai exw kapoies apories oson afora to Ubuntu.. Ksafnika mou evgale ta e3is provlimata: 1)Den mporw na grapsw ellinika, 2)Den anoigei to avant window navigator(exw prin anoige kanonika,twra to vlepw stis diergasies alla den anoigei) Telos tha ithela na rwtisw to e3is..Egkatestisa ena paixnidi etsi gia dokimi alla otan paw na to anoi3w apo to wine den kanei tpt?Ti ekana lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Το πρόβλημα νο 1 λύθηκε χαρη σε έναν οδηγό αρχαρίων.Τα υπόλοιπα όμως;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Τρέχεις compiz/κλπ; Ξεκίνησε το από console και δώσε μας το output. Επίσης, έκδοση του awn, compiz κλπ θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Τρέχεις compiz/κλπ; Ξεκίνησε το από console και δώσε μας το output. Επίσης, έκδοση του awn, compiz κλπ θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?Τι εντολή να δώσω στην κονσολα?Δεν πρέπει να έχω compiz.Απο που το εγκαθιστώ?Ειμαι ψιλοάσχετος απο οτι κατάλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 2)Den anoigei to avant window navigator(exw prin anoige kanonika,twra to vlepw stis diergasies alla den anoigei) Telos tha ithela na rwtisw to e3is..Egkatestisa ena paixnidi etsi gia dokimi alla otan paw na to anoi3w apo to wine den kanei tpt?Ti ekana lathos? Για να τρέξει το AWN θέλει να τρέχει το Compiz ή κάποιος άλλος Composite Manager, που με τη σειρά τους θέλουν να δουλεύουν σωστά οι οδηγοί της κάρτας σου. Μήπως έκανες καμια αναβάθμιση και διαλύθηκε το σύμπαν; Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Για να τρέξει το AWN θέλει να τρέχει το Compiz ή κάποιος άλλος Composite Manager, που με τη σειρά τους θέλουν να δουλεύουν σωστά οι οδηγοί της κάρτας σου. Μήπως έκανες καμια αναβάθμιση και διαλύθηκε το σύμπαν; Βασικα ναι..Έκανα αναβάθμιση και μετα με εβγαζε σε ασφαλή λειτουργία γιατι δεν μπορουσε να βρεί οδηγούς για την κάρτα γραφικών μου.Το εφτιαξα όμως αυτο και χτες εγκατέστησα και το envyNG και έκανε update στο driver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εκτέλεσα απο το τερματικό το compiz και τωρα δουλευει κανονικά το awn.Τι πρέπει να κάνω όμως για να μην χρειάζεται να το εκτελώ κάθε φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εκτέλεσα απο το τερματικό το compiz και τωρα δουλευει κανονικά το awn.Τι πρέπει να κάνω όμως για να μην χρειάζεται να το εκτελώ κάθε φορά? Εγκατέστησε και τρέξε το fusion-icon. Σου βγάζει ένα icon στο tray από το οποιο μπορείς να ελεγχεις το Compiz. KDE τρέχεις (kubuntu) ή Gnome (ubuntu)? Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Εγκατέστησε και τρέξε το fusion-icon. Σου βγάζει ένα icon στο tray από το οποιο μπορείς να ελεγχεις το Compiz. KDE τρέχεις (kubuntu) ή Gnome (ubuntu)? ubuntu έχω.Οκ έτρεξα το fusion-icon και μου το εβγαλε στο tray.Τώρα τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ρε παιδιά έχω ένα προβληματάκι με τα ubuntu. Μπαίνω youtube και δεν μου δείχνει τα video. Κατέβασα το flash player αλλά πάλι τίποτα. Τι πρέπει να κάνω για να δω video; Μπορεί η ερώτηση να είναι χαζή αλλά, είμαι καινούριος στα ubuntu... Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ok. to vrika Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ok. to vrika Να θυμίσω ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα για Linux Ουμπούντου για να παίζεις Flash... Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts