Jump to content

tolisbk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tolisbk

  1. Πάντως η προηγούμενη στρατηγική μια χαρά δούλεψε όπως έχουμε δει από τα αποτελέσματα.
  2. Έκανα συμβόλαιο μέσω internet στο cosmote i-20 με έκπτωση στο πάγιο, αλλά έκπτωση δεν βλέπω στους λογαριασμούς. Τους καλώ, και μου λένε πως η έκπτωση...καταργήθηκε στις 14/02 και με ρωτάνε πως έκανα το συμβόλαιο!!!!! Μάλιστα με ρώτησαν και τι ακριβώς επέλεξα στο e-shop της cosmote!!!! Υπ' όψιν πως ακόμα υπάρχουν οι σχετικές επιλογές! Αύριο θα με καλέσουν να μου πουν τι έχει συμβεί..... Ισχύουν τελικά οι εκπτώσεις στα πάγια ή όχι; Αν όχι, είναι χειρότερα και από το δημόσιο στην cosmote......
  3. Το susue είναι της Novell και έχει άλλη φιλοσοφία. Ξεκίνα από το Ubuntu που έχει μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση (επομένως θα βρεις πιο εύκολα βοήθεια) και εαν κάτι που χρειάζεσαι οπωσδήποτε δεν σου δουλεύει, δοκίμασε το Opensuse. Δεν χρειάζεται να κάνεις format σε όλο τον σκληρό. Θα χρειαστείς δύο νέα partition, ένα γύρω στα 20gb για το linux και ένα μικρό - 1gb είναι εντάξει- για το swap file. Θα πρέπει απλώς να έχει υπόψιν σου, πως αφού δημιουργήσεις τα νέα partitions, θα πρέπει να δώσεις και τα mount points. Για το partition του συστήματος το mount point είναι το "/". Εναλλάκτικά μπορεί να φτιάξεις τρια partition. Δύο όπως πριν και ένα για το home (mount point \home). Έτσι μπορείς να αλλάζεις διανομές χωρίς να χάνεις τα δεδομένα σου. Τα partitions μπορείς να τα φτιάξεις πολύ εύκολα μέσα από τον installer της διανομής σου.
  4. Υπάρχει το amsn και το pidgin. Εαν όμως θέλεις κάθε δυνατότητα του MSN, δεν θα σε καλύψουν. Γενικά μην περιμένεις να βρεις σε κάθε κατηγορία προγράμματα αντάξια των εμπορικών των windows (λογικό βέβαια). Σου συνιστώ να βάλεις το virtualbox εαν έχεις σχετικά σύγχρονο υπολογιστή.
  5. Η alternate έκδοση δεν είναι live-cd, είναι κατ' ευθείαν για εγκατάσταση.
  6. Να μην κάνεις format. Το να σου δουλέψουν τα πάντα με την πρώτη στο linux δεν είναι απολύτως βέβαιο. Για το modem θα πρέπει να ψάξεις. Μπορείς βέβαια να κατεβάσεις μια διανομή σε live cd(προτίμησε ubuntu ή Opensuse) και να δεις εαν στο αναγνωρίζει. Αν δεν δουλεύει κάτι με τη μια σε μια διανομή, δεν σημαίνει πως δεν δουλεύει με καμία. Να θυμάσαι πως για να εγκαταστήσεις το linux πρέπει να αλλάξεις το partition table, και να φτιάξεις ένα γύρω στα 10gb για το σύστημα (με mount point "/") και άλλο ένα γύρω στο 1gb για swap file. Επίσης καλό (όχι απαραίτητο) θα ήταν να προσθέσεις μνήμη. Το ερωτηματικό βρίσκεται το γράμμα Q.
  7. 1) Προφανώς δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της κάρτας γραφικών. 2)Ναι, εαν η κάρτα σου είναι ati ή nvidia οι drivers κατεβαίνουν αυτόματα, μάλιστα θα έπρεπε να κατέβουν μετά την εγκατάσταση. Υποθέτω βέβαια πως έχεις ADSL με router και μητρική με κάρτα δικτύου. 3α) Οχι, όχι, όχι 3β)Μπες στο synaptic και δες τι υπάρχει. Το openoffice πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο. Καλό θα ήταν να δεις το wiki του ubuntu, εκεί θα βρεις ένα σωρό λύσεις. Φρόντισε να κατεβάσεις και το automatix2.
  8. Το καπάκι της μπαταρίας μπαίνει εύκολα; Στο δικό μου αρνείται να κουνηθεί. Ακόμα και χωρίς την μπαταρία δεν κινείται ώστε να 'κλειδώσει' στη θέση του:wacko: . Πως τοποθετήσατε το δικό σας; (Απέκτησα το 770 αλλά δεν υπάρχει το αντίστοιχο avatar στο myphone....) Παρεμπιπτόντως τα phone tools είναι ψιλο-μούφα.
  9. Είναι πρακτικά αδύνατον να μιλήσεις με Q-telecom και Vodafone μέσω Telepassport. Γι' αυτές έχω Lannet.
×
×
  • Create New...