enigma84 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Τελικά μετά από πολλά την πάλεψα και βρήκα μια άκρη....Καλή μου τύχη από εδώ και περα:lol: καλησπερα θα ήθελα να μου προτεινετε την ποιο σταθερη και καλη κατα της αποψη σας εκδοση τον Λινουξ για ενα Sony vaio VGN P21Z Επεισης με ποιο τροπο θα μπορεσω να λειτουργησω το ενσωματομενο 3g modem & to Internal Gps :) αυτα για αρχη και μετα βλέπουμε για τα υπόλοιπα!!! Φιλικα ΝΙκολαΣ :Ρ Φίλε μου δες μια αυτό το link αν και αν κοιτάξεις απλά στο linux θα βρεις από μόνος σου μια άκρη. Για αρχάριους είναι ubuntu, open suse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Mια απορία παίδες αν είναι δυνατόν...πως κάνεις block στο msn του linux. Έχω κάποιες επαφές μπλοκαρισμένες αλλά στο linux δεν μου δείχνει αν είναι block καθώς έχει το ίδιο εικονίδιο με το απασχολημένος και δεν βρίσκω πουθενά το μενού του να κάνω block/unblock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Mια απορία παίδες αν είναι δυνατόν...πως κάνεις block στο msn του linux. Έχω κάποιες επαφές μπλοκαρισμένες αλλά στο linux δεν μου δείχνει αν είναι block καθώς έχει το ίδιο εικονίδιο με το απασχολημένος και δεν βρίσκω πουθενά το μενού του να κάνω block/unblock... Τι εννοείς το msn του linux? Δεν υπάρχει μία μονο εφαρμογή messenger σε linux.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) Τι εννοείς το msn του linux? Δεν υπάρχει μία μονο εφαρμογή messenger σε linux.... To ενσωματωμένο των ubuntu, empathy. Aλλιώς ποια εφαρμογή είναι ότι πλησιέστερη σε msn windows style;;;Έβαλα το emesene και δείχνει καλύτερο από το empathy... Edited July 11, 2010 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Μπορείς να βάλεις και το aMSN που είναι πάρα πολύ κοντά στο application της microsoft. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μπορείς να βάλεις και το aMSN που είναι πάρα πολύ κοντά στο application της microsoft. Το aMSN νομίζω κι εγώ ότι ειναι ο,τι πλησιέστερο. Ειδάλλως εκτός απο αυτά που πραναφέρθηκαν, kopete, pidgin, kmess (ίσως υπάρχουν κι άλλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 καλησπερα θα ήθελα να μου προτεινετε την ποιο σταθερη και καλη κατα της αποψη σας εκδοση τον Λινουξ για ενα Sony vaio VGN P21Z Επεισης με ποιο τροπο θα μπορεσω να λειτουργησω το ενσωματομενο 3g modem & to Internal Gps :) αυτα για αρχη και μετα βλέπουμε για τα υπόλοιπα!!! Φιλικα ΝΙκολαΣ :Ρ http://www.jolicloud.com Το μοντεμ θα παιξει σίγουρα.Για το gps δε ξερω. Οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε netbook. Μπορείς να το δοκιμάσεις και χωρίς να το εγκαταστήσεις.Εχει οδηγίες στο site. Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Στο παρακάτω σύστημα υπάρχει περίπτωση να μπεί κάποια έκδοση Linux??? Είναι netbook... Processor * Processor Type: VIA ARM 32bit CPU * Processor Clock Speed: 266M Hz * Processor/Manufacturer: VIA * Processor Model: VIA-ARM 920 Memory * RAM/Technology: DRAM * RAM Installed Size: 256M at 133MHz Hard Drive * Hard Drive Type: NAND Fast Flash * Hard Drive Capacity: 2GB * Hard Drive Spindle Speed: NAND Fast Flash Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) Στο emesene αν κάνεις scroll με το ποντίκι στις επαφές σου, σου αναφέρει αν τον έχεις αποκλείσει και μετά αναφέρει "Σε έχει" και ανάλογα ναι/όχι και τέλος αν έχει myspace ο λογαριασμός αυτός. Το "Σε έχει" έχει να κάνει σχεση με το αν με έχει κάνει block ή όχι; Έβαλα φίλο μου να με κάνει block και τον έβλεπα offline (όπως στο windows live) και στο "Σε έχει", έλεγε ναι ενώ κάποιες άλλες επαφές μου ενώ βλέπω κανονικά την κατάστασή τους, μου λέει στο "Σε έχει", όχι. Τελικά τι παίζει γιατί με μια αναζήτηση που έχω κάνει δεν έχω βγάλει άκρη και ρωτάω σε πρώτη φάση εδώ ;) Στο παρακάτω σύστημα υπάρχει περίπτωση να μπεί κάποια έκδοση Linux??? Είναι netbook... Processor * Processor Type: VIA ARM 32bit CPU * Processor Clock Speed: 266M Hz * Processor/Manufacturer: VIA * Processor Model: VIA-ARM 920 Memory * RAM/Technology: DRAM * RAM Installed Size: 256M at 133MHz Hard Drive * Hard Drive Type: NAND Fast Flash * Hard Drive Capacity: 2GB * Hard Drive Spindle Speed: NAND Fast Flash Aν δεν έχει ήδη βρει, δες εδώ δεδομένου ότι το δικό μου netbook είναι dualboot με xp/linux και έχοντας δει πόσο πιο γρήγορα τα φορτώνει λογικά θα μπορεί να τα σηκώσει. Αλλά ας μιλήσει κανείς που το κατέχει. Edited July 28, 2010 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδια καλησπερα! Νεος και γω στα linux αντιμετωπιζω ενα προβλημα!εχω την 10.04 (Ubuntu) και περασμενους τους drivers της καρτας γραφικων. Το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να αλλαξω το refresh rate στην οθονη και σε καποια σημεια της οθονης μου τα δειχνει καπως περιεργα με αποτελεσμα να ταλαιπωρουνται πρα πολυ τα ματια!εχω αλλαξει της ρυθμισεις στο Nvidia X server settings αλλα δεν τις κραταει με τιποτα!οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει παρα πολυ, μιας και κοντευω στα ορια της τυφλωσης! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πώς να εγκαταστήσω τα ubuntu σε μία SDHC (4GB) ετσι ώστε να τα τρέχω απο εκεί σε σταθερό Η/Υ σε LapTop ( οι υπολογιστές παράλληλα έχουν εγκατεστημένα Vista Premium και 7 Premium αντίστοιχα); Ευχαριστώ πολύ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πώς να εγκαταστήσω τα ubuntu σε μία SDHC (4GB) ετσι ώστε να τα τρέχω απο εκεί σε σταθερό Η/Υ σε LapTop ( οι υπολογιστές παράλληλα έχουν εγκατεστημένα Vista Premium και 7 Premium αντίστοιχα); Ευχαριστώ πολύ Γεια σου φίλε, μπορείς να δεις πώς θα το κάνεις από αυτούς τους αναλυτικούς οδηγούς: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=3899 http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=417 ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Ακολούθησε τον δεύτερο οδηγό. Πρόσεξε να εγκαταστήσεις τον dootloader στον εξωτερικό δίσκο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εχω ενα παλιο desktop pc , intel celeron 2.4Ghz , 256MB Ram , xindows xp .pro ... Τον θελω μονο surfing γιαυτο δεν με νοιαζει να του βαλω προγραμματα... Εαν του περασω ubuntu θα πηγαινει πιο γρηγορα μιας και ειναι πιο ελαφρυ ,ή θα σερνεται το ιδιο απαισια με τα xp ? Επισης , εαν εχω στο δισκο απο τη μια τα ubuntu κ απο την αλλη τα linux , θα κολαει ή θα πρεπει να διαγραψω τα xp? Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 1)Εαν του περασω ubuntu θα πηγαινει πιο γρηγορα μιας και ειναι πιο ελαφρυ ,ή θα σερνεται το ιδιο απαισια με τα xp ? 2)Επισης , εαν εχω στο δισκο απο τη μια τα ubuntu κ απο την αλλη τα linux *, θα κολαει ή θα πρεπει να διαγραψω τα xp? 1)με παρομοιων χαρακτηριστικων υπολογιστη, η ubuntu πηγαινε σφαιρα! πολυ καλυτερα απο τα xp. τωρα εχω 512 ram και ΠΕΤΑΕΙ:rolleyes: 2) *προφανως ηθελες να γραψεις windows και γω εχω dual boot την ubuntu και τα παραθυρα xp και δεν εχω κανενα προβλημα. βεβαια την ubuntu την περασα με τον wubi installer:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Εχω ενα παλιο desktop pc , intel celeron 2.4Ghz , 256MB Ram , xindows xp .pro ... Τον θελω μονο surfing γιαυτο δεν με νοιαζει να του βαλω προγραμματα... Εαν του περασω ubuntu θα πηγαινει πιο γρηγορα μιας και ειναι πιο ελαφρυ ,ή θα σερνεται το ιδιο απαισια με τα xp ? Επισης , εαν εχω στο δισκο απο τη μια τα ubuntu κ απο την αλλη τα linux , θα κολαει ή θα πρεπει να διαγραψω τα xp? Προφανώς και με Ubuntu θα είναι πιο γρήγορο, αλλά με τόση λίγη μνήμη ίσως πρέπει να βάλεις κάποια έκδοση ελαφριά, όπως η lubuntu. Τσέκαρε μία και το forum του ubuntu-gr.org θα βρεις οτιδήποτε χρειάζεσαι. Μπορείς να έχεις τα ubuntu σε ξεχωριστό partition χωρίς κανένα πρόβλημα ή επιρροή από τα Windows. Kαι κάθε φορά που ανοίγεις το pc σου θα διαλέγεις ποιο λειτουργικό θέλεις να bootάρει. Η λύση του Wubi Installer καλό είναι να αποφεύγεται, καθώς δημιουργεί αρκετά προβλήματα στους χρήστες και δεν είναι "κανονική" εγκατάσταση. Dual Boot αρχικά η καλύτερη λύση, να δεις αν σε βολεύει το Λειτουργικό στις καθημερινές σου εργασίες. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Καλύτερα να βάλει την xubuntu (http://www.xubuntu.org/) με το ελαφρύ και εύχρηστο xfce! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Για να μην το ψάχνω :O Πως μπορώ να αλλάξω το μέγεθος σε ένα .png? Είναι 74x68 και θέλω να το κάνω 64x64 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Για να μην το ψάχνω :O Πως μπορώ να αλλάξω το μέγεθος σε ένα .png? Είναι 74x68 και θέλω να το κάνω 64x64 Με το GIMP και την επιλογή "Scale image". Να ξέρεις ότι έτσι θα παραμορφωθεί όμως. Αν δε θες να παραμορφωθεί κάντο πρώτα crop σε 68x68 και μετά scale σε 64x64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) γεια σας. χθες μου εβαλε linux ενας φιλος,προσπαθω να το μαθω.μου ειπαν οτι στους messengers δεν εχει winks οπως του bandoo και του sweet im. ειναι αληθεια? α και οτι δε κολλαει ιους το linux σε οτι σελιδα και αν μπει,ειναι αληθεια? ευχαριστω Edited September 17, 2010 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 για το πρωτο σκελος δε γνωριζω να απαντησω. οσον αφορα τους ιους... οντως, δε κολλαει! μπορει ομως να μεταφερει σε καποιο μηχανημα με windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Υπάρχει κάποια εντολή που να μπορεί να αλλάξει μια λέξη από ένα αρχείο κειμένου? π.χ. έχουμε το abc.txt πως μπορούμε να αλλάξουμε την λέξη test σε tset από την x γραμμή? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) καλησπερα μια ερωτηση...πως μπορω να εγκαταστησω ελληνικα σε asus netbook pc701 4g surf με linux? καθε βοηθεια δεκτη. Edited November 10, 2010 by kateriniotis Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ποια διανομή έχεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 :)το εφτιαξα τελικα.ευχαριστω παντως φιλε. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts