Jump to content

Βενζίνη τέλος

zizi_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο πρατήριο στην Θεσσαλονίκη εκτός από Φοίνικα ή στα περίχωρα ας μας πει.

προφανως αυριο θα τελειωνουν και τα τελευταια καυσιμα σε ολη την ελλαδα για να μη πω απο σημερα....βγηκα εξω το πρωι με το αυτοκινητο και οι δρομοι θυμιζαν κοσοβο και ιρακ στους πολεμους δεν υπηρχε αυτοκινητο πουθενα δυσκολα εβλεπες αυτοκινητα να κινουνται στους δρομους.Δε μιλαω για θεσσαλονικη.

Και μέχρι πότε σκοπεύουν να το τραβήξουν??

εδω λενε οτι θα κανουν απεργια και αυτη τη βδομαδα οποτε μεχρι τελος της εβδομαδας υπολογιζε εκτος και γινει κανα θαυμα.....εγω αυτα που εχω στο αυτοκινητο με φτανουν μεχρι τεταρτη μετα δε ξερω πως θα πηγαινω στη δουλεια μου που ειναι 25 χιλιομετρα μακρια σπο το σπιτι μου.

Απεργία όλη τη βδομάδα;;; Με 20ευρώ βενζίνι που έχω δεν πάω πουθενά....

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο τριτη και μετα δε θα κινειται κουνουπι στους δρομους :lol::lol: μιλαμε για το γελιο της αρκουδας και φυσικα μιλαμε για καθαρο περιβαλλον ;)

καλυτερα υπαρχουν τα Μ.Μ.Μ...

αν κ γνωμη μου πανω απο 2 μερες δεν προκειτε να κρατησει,οπως κ τις πρωηγ.φορες.σιγα μην χασουν λεφτα τα καβουρια

καλυτερα υπαρχουν τα Μ.Μ.Μ...

αν κ γνωμη μου πανω απο 2 μερες δεν προκειτε να κρατησει,οπως κ τις πρωηγ.φορες.σιγα μην χασουν λεφτα τα καβουρια

+1

Έχω βενζίνη για 4-5 μέρες. Μια χαρά το πολύ μέχρι τη Παρασκευή (και πολύ λέω) θα είναι όλα όπως πριν. :)

Δε ξέρω αν έχουν δίκιο ή άδικο οι φορτηγατζήδες, αλλά πολύ θα γουστάρω να μείνουν οι ΙΧηδες χωρίς βενζίνη.

Αν μάλιστα ήταν στοιχειωδώς έξυπνοι οι φορτηγατζήδες, θα αφήναν γάλατα τρόφιμα κλπ και θα μπλόκαραν μόνο τα βυτία καυσίμων και μόνο στην Αττική και τους γύρω νομούς. Έτσι δε θα ταλαιπωρούσαν τζάμπα κόσμο και θα πέρναγαν ένα πολυυυυ ωραίο μήνυμα.

Όσο για τη βενζίνη να ακριβύνει κι άλλο με έξτρα φόρους για τα ΙΧ και ταυτόχρονα να μειωθεί ο φόρος στα επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Όλοι αυτοί που θέλουν τα θηριώδη αυτοκίνητα, τα 2λιτρα και 3 λίτρα, τα GTI και τα VTS, όλοι αυτοί που ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν ΜΜΜ, ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ…..

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Δε ξέρω αν έχουν δίκιο ή άδικο οι φορτηγατζήδες, αλλά πολύ θα γουστάρω να μείνουν οι ΙΧηδες χωρίς βενζίνη.

Αν μάλιστα ήταν στοιχειωδώς έξυπνοι οι φορτηγατζήδες, θα αφήναν γάλατα τρόφιμα κλπ και θα μπλόκαραν μόνο τα βυτία καυσίμων και μόνο στην Αττική και τους γύρω νομούς. Έτσι δε θα ταλαιπωρούσαν τζάμπα κόσμο και θα πέρναγαν ένα πολυυυυ ωραίο μήνυμα.

Όσο για τη βενζίνη να ακριβύνει κι άλλο με έξτρα φόρους για τα ΙΧ και ταυτόχρονα να μειωθεί ο φόρος στα επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Όλοι αυτοί που θέλουν τα θηριώδη αυτοκίνητα, τα 2λιτρα και 3 λίτρα, τα GTI και τα VTS, όλοι αυτοί που ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν ΜΜΜ, ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ…..

μια ερωτηση!!γιατι τοση κακια;;αμα εσυ ρε φιλε δεν θελεις τα GTI και ολα τα αλλα τι σου φταιει ο αλλος κοσμος;;μπορει ενας ταξιτζις να θελει το να βγαλει το μεροκαματο του,να πληροσει την τραπεζα που ανα πασα στιγμη μπορει να κατασχεση το σπιτι του,μπορει να εχει γραμματεια!!δεν ειναι ολα ετσι.σκεψου λιγο τους αλους και ασε την οργη σου!!:!:αυτα δεν τα λεω απο κακια η εχω κατι μαζι σου αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!

τωρα κατι τετοιου ειδους απεργιες δεν εχουν νοημα. ειναι σαν να κλεινεις εναν δρομο. εσυ θες να περασεις ενα μηνυμα στον κοσμο, αλλα με την κινηση σου που τον εμποδιζεις να κανει τη δουλεια του τον κανεις εχθρο σου....απο αποψη marketing μεγα λαθος!

ΥΓ: αν καποιος κατεβαινει στο κεντρο της αθηνας με το αμαξι του και δεν παιρνει ΜΜΜ, τοτε καλως να παθει, αλλα αν καποιος μενει πειραια και η δουλεια του ειναι στο Σχηματαρι, η καποιος απο Μαρουσι στην Ελευσινα? αυτος τι φταιει? θελοντας και μη θα το χρησιμοποιησει καθημερινα...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Nα ντρέπομαι εγώ που δεν μπαίνω στα ΜΜΜ ή να ντρέπεται το κράτος για τα ΜΜΜ που διαθέτει, που συχαίνεσαι να κάτσεις, σκας από τη ζέστη ταλαιπωρήσαι για ώρα κ.τ.λ??? Να ντρέπομαι που δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα στα "σταμάτα-ξεκίνα", να πέφτουν ηλικιωμένες κυρίες πάνω μου, να μη βρίσκω στα περίπτερα εισητήρια, να περιμένω το λεωφορείο και τελικά να μη περνάει? (και για όλα αυτά ακριβαίνουν και τα εισητήρια...).

Τις περισσότερες φορές που αποφάσισα να αφήσω το αυτοκίνητο ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Μόνο το μετρό εξυπηρετεί και αυτό όμως έχει περιορισμένη κάλυψη...

Επίσης ποιός σου είπε ότι έχει όλος ο κόσμος GTI και θηριώδη αυτοκίνητα? Μη τρελαθούμε τελείως...

Οτι να'ναι....

Σιγα μην παρουμε και την αδεια σου για να κυκλοφορησουμε το αυτοκινητο μας!..

Ωραία αυτά, αλλά άμα δεν έχεις κοντά σου metro/tram τι κάνεις; Ποιός εργαζόμενος έχει το χρονικό περιθώριο να περιμένει 20 και 30 λεπτά τη μοναδική γραμμή της περιοχής να θυμηθεί να περάσει; Ας κάνουν πιο βολικό προς τον καταναλωτή το δίκτυο ΜΜΜ και μετά βγες να κατηγορείς αυτούς που χρησιμοποιούν παρ' όλα αυτά τα ΙΧ τους.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι: τα τουριστικά λεωφορεία πάνε σε συμβατικά βενζινάδικα για ανεφοδιασμό; :O

Οτι να'ναι....

+1

Εγω τα 3 χρονια που ειμαι Θεσσαλονικη με ΜΜΜ μετακινουμαι και εχω αγανακτησει.Πως και πως περιμενω να παρω αυτοκινητο για να γλιτωσω.Καθε μερα να περιμενεις το λεωφοριο,να μπεις,να στριμωχτεις,να ποδοπατηθεις,να εισαι ορθιος ολο αυτο κουραζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση!!γιατι τοση κακια;;αμα εσυ ρε φιλε δεν θελεις τα GTI και ολα τα αλλα τι σου φταιει ο αλλος κοσμος;;μπορει ενας ταξιτζις να θελει το να βγαλει το μεροκαματο του,να πληροσει την τραπεζα που ανα πασα στιγμη μπορει να κατασχεση το σπιτι του,μπορει να εχει γραμματεια!!δεν ειναι ολα ετσι.σκεψου λιγο τους αλους και ασε την οργη σου!!:!:αυτα δεν τα λεω απο κακια η εχω κατι μαζι σου αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!

Ταξιτζής = επαγγελματίας, εγώ είπα ότι θέλω να δω μόνο τους ΙΧιδες να μένουν από βενζίνη και μόνο στην Αθήνα, όπου υπάρχει άριστο δίκτυο συγκοινωνιών ( οκ, άριστο στο μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης), ακριβώς γιατί σκεφτομαι τις συνέπειες.

Όσο για τα ενεργοβορα αυτοκίνητα, με νοιάζει γιατί μοιραζόμαστε το κόσμο αυτό, τις ενεργειακές του πηγές και τον αέρα του….

Mahatma Gandhi

και για όλα αυτά ακριβαίνουν και τα εισητήρια...

Το εισητηριο δεν αυξηθηκε για αυτον τον λογο. αυξηθηκε γιατι σου εδωσε το δικαιωμα της μετεπιβιβασης για μιαμιση ωρα. Ουσιαστικα, σου δινει την δυνατοτητα να αξιοποιησεις τα ΜΜΜ με εναν πολυ καλυτερο τροπο. Παρε τον Προαστιακο απο κορωπι (παραδειγμα) κατεβα Ανω πατησια και παρε ενα απο τα παμπολα κατερχομενα οχηματα να κατεβεις στο σημειο που θες (αυτο ηταν ενα παραδειγμα με μεση διαδρομη 45 λεπτα). Μην μου πεις πως θα κανεις λιγοτερο χρονο με το αυτοκινητο... ΔΕΝ κανεις.

Οσο για τα σαραβαλα οχηματα, εντως εξαμηνου ξεκινανε οι παραλαβες του ΟΑΣΑ... ;) Φρεσκα οχηματακια! :D

Και στο κατω κατω καλοκαιρι ερχεται... Να σταματησουν 1-2 μερες τα αυτοκινητα να καθαρισει λιγο ο ουρανος στην Αθηνα που αν δεις αστερι το βραδυ παιζεις joker κακο δεν θα κανει... Και γω αμαξι εχω αλλα το περνω μονο οταν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... Για τις υπολοιπες μερες καρτα απεριοριστων διαδρομων ΟΑΣΑ. 35 ευρω απεριοριστες μετακινησεις, και αν τα βαλω κατω βγαινουν πολυ λιγοτερα απο το να επερνα το αμαξι... ;)

τωρα κατι τετοιου ειδους απεργιες δεν εχουν νοημα. ειναι σαν να κλεινεις εναν δρομο. εσυ θες να περασεις ενα μηνυμα στον κοσμο, αλλα με την κινηση σου που τον εμποδιζεις να κανει τη δουλεια του τον κανεις εχθρο σου....απο αποψη marketing μεγα λαθος!

ΥΓ: αν καποιος κατεβαινει στο κεντρο της αθηνας με το αμαξι του και δεν παιρνει ΜΜΜ, τοτε καλως να παθει, αλλα αν καποιος μενει πειραια και η δουλεια του ειναι στο Σχηματαρι, η καποιος απο Μαρουσι στην Ελευσινα? αυτος τι φταιει? θελοντας και μη θα το χρησιμοποιησει καθημερινα...

Συμφωνώ…. Αυτό είναι το κακό με το τρόπο που γίνονται οι απεργειες στην Ελλάδα. Διχάζουν το κόσμο και δε πετυχαίνουν τίποτα. Γιαυτο λέω ότι οι απεργοί αν φερθούν έξυπνα δε θα αφήσουν σαπίσουν τρόφιμα στα λιμάνια, να αδειάσουν super markets κλπ

Σε άλλες χώρες οι εταιρίες που είναι στην Ελευσίνα και στη κάθε Ελευσίνα είναι αυτονόητο ότι θα έχουν πούλμαν να μεταφέρει το κόσμο τους.

Nα ντρέπομαι εγώ που δεν μπαίνω στα ΜΜΜ ή να ντρέπεται το κράτος για τα ΜΜΜ που διαθέτει, που συχαίνεσαι να κάτσεις, σκας από τη ζέστη ταλαιπωρήσαι για ώρα κ.τ.λ??? Να ντρέπομαι που δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα στα "σταμάτα-ξεκίνα", να πέφτουν ηλικιωμένες κυρίες πάνω μου, να μη βρίσκω στα περίπτερα εισητήρια, να περιμένω το λεωφορείο και τελικά να μη περνάει? (και για όλα αυτά ακριβαίνουν και τα εισητήρια...).

Τις περισσότερες φορές που αποφάσισα να αφήσω το αυτοκίνητο ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Μόνο το μετρό εξυπηρετεί και αυτό όμως έχει περιορισμένη κάλυψη...

Επίσης ποιός σου είπε ότι έχει όλος ο κόσμος GTI και θηριώδη αυτοκίνητα? Μη τρελαθούμε τελείως...

Δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι το λεωφορείο είναι ταξί. Σίγουρα δεν είναι ότι πιο άνετο υπάρχει, αλλά πλέον τα περισσότερα είναι σύγχρονα και με a/c. Αυτό για τα εισιτήρια δε το σχολιάζω καν, λυπάμαι αλλά σε με πείθεις.

Όσο για το σταμάτα -ξεκίνα οφείλεται σε ΙΧηδες (και ταρίφες) που μπαίνουν στο λεωφορειόδρομο…

Οτι να'ναι....

Μα δε φαντάστηκα ποτέ ότι θα το έκανες! Δε φαντάστηκα ποτέ ότι υπάρχει περίπτωση να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο εκτός από τη βολή σου και το κέφι σου, εκτός από το εγώ σου και το θέλω σου πριν κάνεις κάτι.

Γιαυτον ακριβώς το λόγο εύχομαι έστω και για λίγο η απεργία να σου στερήσει την ευτυχία σου: το ΙΧ σου…

+1

Εγω τα 3 χρονια που ειμαι Θεσσαλονικη με ΜΜΜ μετακινουμαι και εχω αγανακτησει.Πως και πως περιμενω να παρω αυτοκινητο για να γλιτωσω.Καθε μερα να περιμενεις το λεωφοριο,να μπεις,να στριμωχτεις,να ποδοπατηθεις,να εισαι ορθιος ολο αυτο κουραζει.

20 χρονών παιδί και δεν αντέχεις το απίστευτο δράμα του λεωφορείου… Το μαρτύριο της ορθοστασίας για 20 λεπτά!! Τι να πω ρε παιδιά…

Mahatma Gandhi

Συμφωνώ…. Αυτό είναι το κακό με το τρόπο που γίνονται οι απεργειες στην Ελλάδα. Διχάζουν το κόσμο και δε πετυχαίνουν τίποτα. Γιαυτο λέω ότι οι απεργοί αν φερθούν έξυπνα δε θα αφήσουν σαπίσουν τρόφιμα στα λιμάνια, να αδειάσουν super markets κλπ

Σε άλλες χώρες οι εταιρίες που είναι στην Ελευσίνα και στη κάθε Ελευσίνα είναι αυτονόητο ότι θα έχουν πούλμαν να μεταφέρει το κόσμο τους.

αυτα δυστυχως συμβαινουν σε αλλες χωρες. με αλλους μισθους, αλλες συνθηκες κλπ... δυστυχως οχι εδω. επισης σε αλλες χωρες απαγορευονται τετοιου ειδους απεργιες και κινητοποιησεις...:p

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

20 χρονών παιδί και δεν αντέχεις το απίστευτο δράμα του λεωφορείου… Το μαρτύριο της ορθοστασίας για 20 λεπτά!! Τι να πω ρε παιδιά…

Βασικα ειναι οτι βαρεθηκα αυτη τη ν ταλαιπορια συν οτι δεν μπορω να το κανω αυτο το πραγμα 3-4 φορες την ημερα.Αντε μια-δυο φορες αντεχω αλλα παραπανω.....Και δεν ειναι 20 λεπτα,ειναι το λιγοτερο 30 λεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτα δυστυχως συμβαινουν σε αλλες χωρες. με αλλους μισθους, αλλες συνθηκες κλπ...

Οι μισθοί δεν έχουν καμια σχέση. Θέμα νοοτροπίας είναι. ;)

ε και που εισαι .... ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ OK????

Δηλαδή σε χαλάει που λέει να μπλοκάρουν μονο την Αθηνα και εσένα να σε αφήσουν αμπλοκαριστο;; Μαζοχισμός λέγεται αυτό ...

Και θέμα οργάνωσης των ΜΜΜ ίσως; Δεν θυμάμαι πουθενά στο εξωτερικό να έχει τύχει να περιμένω 30' να πέρασει κάτι.