Jump to content

zizi_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zizi_gr

  1. Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο πρατήριο στην Θεσσαλονίκη εκτός από Φοίνικα ή στα περίχωρα ας μας πει.
  2. Και τι γίνεται αν το κάνω αυτο? Δεν έχει αποτέλεσμα. Μηπως επειδή το Mapsource είναι για το Nokia N95 δεν αναγνωρίζει το δικό μου Nokia n73?
  3. Παιδιά έχω εγκαταστήσει το MAPSOURCE GARMIN MOBILE EUROPE NT στο PC μου και έχω δημιουργήσει κάποιους χάρτες τους οποίους θέλω να μεταφέρω στη συσκευή μου Nokia N73. Αλλά μόλις πάω να κάνω μεταφορά στο κινητό δεν μου εμφανίζει την συσκευή μου και μου λέει οτι δεν είναι συνδεδεμένη ενώ είναι. Τι κανω λάθος; Please help
  4. και μετά κάνω το ξεκλείδωμα με το ******erator? βασικα θα κάνει καμιά ώρα να κατέβει! είναι 1,37 gb! αξίζει? είναι καλός ο χάρτης? τον χρειάζομαι γιατι θα βγω εξωτερικό το καλοκαίρι. επίσης μπορεί κανείς να μου πει που μπορώ να βρω το Autodrive και το Bluchart Atlantic?
  5. Επιτέλους ρε παιδιά! Εκανα λάθος στο αρχειο sw.unl και εβαζα κωδικοποίηση unicode! ΠΩ! αμην θεέ μου! Τώρα για τους χάρτες έχω τρία αρχεία που είναι για το City Navigator Europe NT v9 και είναι τα εξής: α) Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 (by PouchX) Alcohol120%.mdf, β) Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 (by PouchX) Alcohol120%.mds και γ) Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 UnlockCode. Πώς τα μεταφέρω στο κινητό?
  6. Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Σημερα παρελαβα τον δεκτη GPS που ειχα παραγγείλει απο το Expansys. Όλα καλά φαίνονται με την συσκευή. Αλλα εξακολουθω να έχω πρόβλημα με το Garmin όσον αφορα το *****ing. Το έχω εγκαταστήσει έχω δημιουργήσει το αρχειο SW.UNL το πρόγραμμα λειτουργεί αλλα δεν μου αναγνωρίζει το GPS? Το πρόγραμμα το ειχα κατεβασει απο το Torrentz.com και ήταν για Nokia N95 αλλά δε νομίζω να έχει σημασία αυτο αφού το πρόγραμμα παίζει κανονικά. Ή μήπως έχει?
  7. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ.
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ Ν73 MUSIC EDITION ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ GPS ME ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ GPS. TO ΝΟΚΙΑ MAPS ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ GARMIN MOBILE XT ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET FREE! ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ TORRENTZ.COM KAI TO ΚΑΤΕΒΑΣΑ (1,5 ΜΕΡΑ ΓΙΑ 1,5 GB). ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ (GARMINDEVICE.XML) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΝΩΜΩΝ
×
×
  • Create New...