Alexakisd Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Έχεις δίκιο αδελφέ.....κακώς σχολίασα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noeh23 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Γεια σας φίλοι, σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας, το όνομά μου είναι Noeh, είμαι φοιτητής διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, είμαι στο πέμπτο εξάμηνο της καριέρας μου, μου αρέσει επίσης η πεζοπορία, η φύση, είμαι φυσικός εξερευνητής, μου αρέσει το κάμπινγκ, ένα καλό νύχτες γεμάτες αστέρια Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ήξερα πού να μπω, αφήνω αυτήν την ανάρτηση εδώ γιατί ψάχνω πληροφορίες και νέα σχετικά με το τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο από τώρα και στο εξής, κάποιος ξέρει τι θα συμβεί με το Copa Libertadores; το οικιακό δορυφορικό σύστημα μου είναι εκτός χρήσης, οπότε δεν ήξερα πολλά για τα τελευταία γεγονότα, έλεγξα τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο, αλλά η αλήθεια δεν με βοήθησε καθόλου με αυτό που βρήκα, καθώς είναι καθαρά ψευδείς πληροφορίες για τα σκουπίδια, Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα φόρουμ για περισσότερες πληροφορίες. Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω για οποιονδήποτε ιστότοπο στοιχηματισμού στον οποίο μπορώ να αναφέρω πριν στοιχηματίσω σε ένα στοιχηματικό κέντρο στην πόλη μου πολύ κοντά στο σημείο όπου ζω, αλλά λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων που εμφανίζονται εδώ, έχουμε αντιμετωπίσει πολλούς περιορισμούς και αυτό το μέρος είναι που συνήθως κάνω κάθε σαββατοκύριακο είναι προσωρινά κλειστό, δεν έχω βρει μια σελίδα στοιχημάτων που θεωρώ αξιόπιστη και αυτές που βρίσκω είναι σπάνια στα ελληνικά, όλα είναι στα ιταλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά, για αυτόν και για άλλους λόγους. Επέστρεψε σε αυτό το φόρουμ για βοήθεια ή αξιόπιστες πληροφορίες. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος έναν αξιόπιστο ιστότοπο τζόγου στον οποίο μπορώ να αναφερθώ; γιατί χρησιμοποίησα το betrebels.gr αλλά τώρα με στέλνει σε μια σελίδα πληροφοριών Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει κάτι, περιμένω επίσης πληροφορίες για το Copa Libertadores και κάποια αξιόπιστη σελίδα όπου μπορώ να δω πληροφορίες για το Copa Libertadores ή μια άλλη που θα ξεκινήσει με έναν παρόμοιο ιστότοπο για να δείτε ζωντανό πρόγραμμα, ελπίζω να δώσω τις πληροφορίες, ευχαριστώ και πάλι και περιμένω μια απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλησπέρα Πρόσφατα κληρονόμησα το σπίτι του Παππού μου. Πρόκειται για διαμέρισμα στην επαρχία. Σήμερα πήγα για να κόψω το ρεύμα καθώς θα μείνει ακατοίκητο τουλάχιστον 2 χρόνια και τα δημοτικά τέλη είναι 40€ το δίμηνο. Όταν πήγα να αλλάξω όνομα μου ζήτησαν 120€ εγγύηση + είχε λήξει η ΥΔΕ και θεώρησα να κόψω το ρεύμα και όταν είναι να κατοικηθεί να κάνω τις ενέργειες για επανασύνδεση. Ωστόσο η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι η ΔΕΔΔΗΕ έχει το δικαίωμα να πάρει τον μετρητή μετά από τους 6 μήνες και όταν χρειαστεί να γίνει επανασύνδεση θα πρέπει να κάνω αρχική σύνδεση στην ΔΕΔΔΗΕ. Με παραπληροφορεί η υπάλληλος ή είναι η αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farma Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Τωρα το ειδα και δεν απαντησε κανεις.Πιστευω να πηγες με δικηγορο τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 (edited) Πράγματι έχει το δικαίωμα μετά τους 6 μήνες να πάρει τον μετρητή, ασχετα αν δεν το κάνει αμέσως. Δες και αυτό σχετικά με τα δημοτικά τέλη. https://www.deddie.gr/el/upiresies/apaggali-apo-dimotika-teli-mi-ilektrodotoumenon/ Edited August 4, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Καλησπέρα παίδες!Καταρχήν συγγνώμη στους διαχειριστές αν το θέμα που άνοιξα είναι σε λάθος κατηγορία. Στις 29-4 παρήγγειλα από το Gearbest ένα ζευγάρι ακουστικά bluetooth Lenovo.Κόστος 8,41 ευρώ.Τα είχα παραγγείλει ξανά τον Μάρτη για την γυναίκα μου και ήρθαν κανονικά.Τα δικά μου δεν ήρθαν ποτέ.Και εδώ ξεκινάει η ιστορία.Δύο μήνες μετά την παραγγελία,το tracking number είχε κολλήσει στην Κίνα.Επικοινωνώ με το Gearbest να δω τι γίνεται,και με παραπέμπει στη κατάστημα που έγινε η παραγγελία μέσω του Gearbest,και συγκεκριμένα στο paopaostore.Επικοινώσησα μαζί του,καμία απάντηση.Ξαναστέλνω στο Gearbest να τους ενημερώσω ότι δεν μου απαντάει εδώ καο δύο εβδομάδες το κατάστημα,και μου ανοίγουν ένα ticket,για όσους δεν ξέρουν μία υπόθεση σα να λέμε,και μου λένε ότι θα επικοινωνήσουν αυτοί με το κατάστημα και θα με ενημερώσουν.Καμία απάντηση και απο το Gearbest μετά από αυτό.Τους ενοχλώ στο ticket να δω τι έχει γίνει μου λένε να περιμένω.Περίμενα μέχρι που έληξε το ticket.Ξαναμπαίνω στο Gearbest,και εν ολίγοις αφού δεν έχω λάβει απάντηση για τίποτα,ζητάω refund ,αφού έχουν περάσει 3+ μήνες πλέον.Μου λέει ο υπάλληλος του Gearbest ότι προωθεί το αίτημά μου για refund,και θα ενημερωθώ σε 24 ώρες μέσω email για το τι γίνεται.5 μέρες μετά,καμία ενημέρωση.Και φτάνουμε στο σήμερα...Μπαίνω στο chat πριν από λίγο,να ρωτήσω τι γίνεται με το refund.Μου λέει ένας υπάλληλος να απευθυνθώ στο κατάστημα.Τους λέω για πολλοστή φορά ότι το κατάστημα δεν επικοινωνεί μαζί μου,ούτε καν μαζί τους.Μου λέει όι το Gearbest δεν μπορεί να μου δώσει refund αλλά μόνο το κατάστημα.Και συν ότι επειδή το προϊόν είναι σε transit,δεν μπορώ να πάρω καν refund.Το tracking number ωστόσο έχει βγεί off εδώ και κανά μήνα...Και ερχόμαστε στο τέλος.Του λέω ότι θα επικοινωνήσω με το Paypal και κλείνω την κουβέντα.Μπαίνω μετά από 5 λεπτά να βγάλω screenshot την συνομιλία μας και έχει σβηστεί!Ενώ υπάρχουν κανονικά οι παλιότερες συνομιλίες!Συν ότι το προϊόν ξαφνικά από κατάσταση shipped out,έγινε arrived! Θα επικοινωνήσω με το Paypal για την υπόθεση.Έχω δύο ερωτήσεις: Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία? Η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου στο Paypal,είναι με Έλληνα εκπρόσωπο ή στα αγγλικά? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Επίσης άλλη μία απορία άσχετη με το από πάνω...Σε μία παραγγελία στο Gearbest μου δώσανε ένα tracking number μορφής: WT************.Αρχίζει με WT δηλαδή και ακολουθούν 16 ψηφία.Σε όποιο tracker και να το βάζω δεν το αναγνωρίζει. Μου γράφει συγκεκριμένα: Tracking no. WT ************ Transfer no. WT ************ Και είναι τα ίδια και τα δύο.Τι γίνεται με αυτό? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mallllias Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Καλησπερα σε ολους κ καλο υπολοιπο καλοκαιριου! Μια βολτα με το Tenere μεσοβδομαδα στις παραλιες της Βουρβουρους Χαλκιδικης. Φοβερα νερα κ αξιζει να πατε για οσους δεν εχουν παει. Μπορει το καρυδι ναχει το 'ονομα' σαν παραλια της περιοχης αλλα προσωπικα η Φαβα στο (1:30 λεπτο) μαρεσε περισοτερο , οχι φυσικα πως το καρυδι ηταν ασχημο! εδω το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=PnkED5wC8kA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 (edited) Εχω δει κατα καιρους στο διαδικτυο καποιες συνδρομητικες υπηρεσιες οπως το picka οπου πληρωνεις ενα πολυ μικρο ποσο συνδρομης(περιπου 1 €) και σου ερχεται καθε μηνα στο σπιτι ενα πακετο με δωρεαν δειγματα απο προϊοντα διαφορων εταιρειων χωρις επιπλεον χρεωση.Απο την μια θελω να να γραφτω γιατι δεν με χαλαει να περνω καθε μηνα ενα πακετο γεματο προϊοντα,αλλα απο την αλλη σκευτομαι δεν μπορει,καποια παγιδα θα κρυβεται απο πισω,ειναι δυνατον οι εταιρειες να στελνουν τσαμπα πραμα?Εχει κανεις εμπειρια απο παρομοια υπηρεσια?Aν ναι,ας μας πει την εμπειρια του.Υπαρχει περιπτωση να ειναι απατη ή εγω ειμαι υπερβολικα καχυποπτος? Edited August 5, 2020 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Καλησπέρα παίδες!Καταρχήν συγγνώμη στους διαχειριστές αν το θέμα που άνοιξα είναι σε λάθος κατηγορία. Στις 29-4 παρήγγειλα από το Gearbest ένα ζευγάρι ακουστικά bluetooth Lenovo.Κόστος 8,41 ευρώ.Τα είχα παραγγείλει ξανά τον Μάρτη για την γυναίκα μου και ήρθαν κανονικά.Τα δικά μου δεν ήρθαν ποτέ.Και εδώ ξεκινάει η ιστορία.Δύο μήνες μετά την παραγγελία,το tracking number είχε κολλήσει στην Κίνα.Επικοινωνώ με το Gearbest να δω τι γίνεται,και με παραπέμπει στη κατάστημα που έγινε η παραγγελία μέσω του Gearbest,και συγκεκριμένα στο paopaostore.Επικοινώσησα μαζί του,καμία απάντηση.Ξαναστέλνω στο Gearbest να τους ενημερώσω ότι δεν μου απαντάει εδώ καο δύο εβδομάδες το κατάστημα,και μου ανοίγουν ένα ticket,για όσους δεν ξέρουν μία υπόθεση σα να λέμε,και μου λένε ότι θα επικοινωνήσουν αυτοί με το κατάστημα και θα με ενημερώσουν.Καμία απάντηση και απο το Gearbest μετά από αυτό.Τους ενοχλώ στο ticket να δω τι έχει γίνει μου λένε να περιμένω.Περίμενα μέχρι που έληξε το ticket.Ξαναμπαίνω στο Gearbest,και εν ολίγοις αφού δεν έχω λάβει απάντηση για τίποτα,ζητάω refund ,αφού έχουν περάσει 3+ μήνες πλέον.Μου λέει ο υπάλληλος του Gearbest ότι προωθεί το αίτημά μου για refund,και θα ενημερωθώ σε 24 ώρες μέσω email για το τι γίνεται.5 μέρες μετά,καμία ενημέρωση.Και φτάνουμε στο σήμερα...Μπαίνω στο chat πριν από λίγο,να ρωτήσω τι γίνεται με το refund.Μου λέει ένας υπάλληλος να απευθυνθώ στο κατάστημα.Τους λέω για πολλοστή φορά ότι το κατάστημα δεν επικοινωνεί μαζί μου,ούτε καν μαζί τους.Μου λέει όι το Gearbest δεν μπορεί να μου δώσει refund αλλά μόνο το κατάστημα.Και συν ότι επειδή το προϊόν είναι σε transit,δεν μπορώ να πάρω καν refund.Το tracking number ωστόσο έχει βγεί off εδώ και κανά μήνα...Και ερχόμαστε στο τέλος.Του λέω ότι θα επικοινωνήσω με το Paypal και κλείνω την κουβέντα.Μπαίνω μετά από 5 λεπτά να βγάλω screenshot την συνομιλία μας και έχει σβηστεί!Ενώ υπάρχουν κανονικά οι παλιότερες συνομιλίες!Συν ότι το προϊόν ξαφνικά από κατάσταση shipped out,έγινε arrived! Θα επικοινωνήσω με το Paypal για την υπόθεση.Έχω δύο ερωτήσεις: Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία? Η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου στο Paypal,είναι με Έλληνα εκπρόσωπο ή στα αγγλικά? Το εχω κάνει εγω αλλά οχι απο τηλεφωνα αλλα απο το site τους. Πας στις συνναλαγες σου και βρίσκεις την πληρωμη στο Gearbest. Την ανοιγείς και έκει θα βρείς μια επιλογή οπου λέει "Report an issue" . Σε πηγαινει αύτοματα στο Resolution center οπου θα δηλώσεις οτι δεν εχεις λάβει το προιον. Απο εκει και περα το Paypal κάνει επικοινωνια με τον πωλητη και σε ενημερώνει με email για την πορεια της υπόθεση σου. Αν ο πωλητης δεν αποδειξει οτι παρελαβες το προιον τοτε σου κανει refund το paypal. (καλο είναι να βιαστεις γιατι εχει περασει αρκετος χρόνος απο τοτε που εκανες την παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση!Έκανα αυτό που είπες αλλά έχω μία απορία.Όταν έβαλα ότι δεν παρέλαβα το αντικείμενο αυτής της παραγγελίας,μου ζήτησε να γράψω και επιπλέον στοιχεία κτλ για να τους το κάνω κατανοητό καλύτερα.Εγώ έγραψα απλώς ότι του στέλν μηνύματα εδώ και 1,5 μήνα και ο πωλητής δεν απαντάει καν.Και μςτά μου έβγαλε ένα μήνυμα που λέει ότι μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το περιστατικό ως αξίωση έως την 25η Αυγούστου.Μετά θα διαγραφεί και δεν μπορώ να ξανανοίξω θέμα κτλ στο συγκεκριμένο. Αυτό που έκανα θα πάει στον πωλητή?Και αν δεν απαντήσει μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να το κάνω αξίωη πλέον για να πάρω τα λεφτά μου πίσω?Αυτό που έκανα τώρα,δεν αημαίνει ότι θα αναλάβει εξαρχής το Paypal το θέμα με τον πωλητή? *Βασικά μπήκα στην κατάσταση της αναφοράς που έκανα και μου γράφει "Αναμονή απάντησης απο τον πωλητή".Τι εννοεί?Ότι περιμένω να μου απαντήσει ο πωλητής ή το Paypal θα επικοινωνήσει με τον πωλητή για να μας δώσει μία απάντηση?Με ζώσανε τα φίδια γιατί αυτός δεν απαντάει ποτέ!Χαχαχα! Edited August 5, 2020 by Brolas Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Κάνε καλύτερα αξίωση γιατί δεν θα τα πάρεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Λοιπόν ακούστε να γελάσετε... Σήμερα το πρωί ήρθαν τα ακουστικά μετά από 3,5 μήνες!!! Με το τράκινγκ κολλημένο στην Κίνα από τον Απρίλη! Τέλος πάντων ενημέρωσα Paypal και Gearbest και έκλεισα την υπόθεση. Να είσαστε όλοι καλά για τις απαντήσεις παίδες! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Λοιπόν ακούστε να γελάσετε... Σήμερα το πρωί ήρθαν τα ακουστικά μετά από 3,5 μήνες!!! Με το τράκινγκ κολλημένο στην Κίνα από τον Απρίλη! Τέλος πάντων ενημέρωσα Paypal και Gearbest και έκλεισα την υπόθεση. Να είσαστε όλοι καλά για τις απαντήσεις παίδες!Τυχερέ σε μένα έχει 12 δέματα εδώ και κάνα 3 μήνες στο τελωνείο στην Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Τυχερέ σε μένα έχει 12 δέματα εδώ και κάνα 3 μήνες στο τελωνείο στην Αθήνα Καλή υπομονή φίλε egodemis...Θεώρησα τον εαυτό μου άτυχο κι όλας που παρέλαβα τόσο αργά,αλλά πέρασα από το θέμα με τα Ελτα στο φόρουμ και βλέπω ότι γίνεται γενικός χαμός. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mallllias Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 'ολες οι εικονες ειναι απο 31 Ιουλιου με 1 Αυγουστου 2020' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev1608 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Εμεις κάνουμε καθαρισμό τζακιού με την CK Service την τελευταία δεκαετία. Λογική τιμή αλλά τρομερή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Είναι πολύ καλο για να είναι αληθινό ε; :p Αυτο το site δεν το έχω δει ξανα, τύπου επιθυμίες της p&g μου φαίνεται. Αυτοί κερδίζουν χρήματα από τις πωλήσεις των προϊόντων, με το σκεπτικό ότι δοκιμάζοντας το δείγμα θα θέλεις να αγοράσεις το κανονικό προϊόν (που συχνά είναι υπερκοστολογημενο). Στην περίπτωση του επιθυμίες, που δίνει δείγματα αλλά κυρίως εκπτώσεις σε προϊόντα, εκεί κερδίζουν καθαρά από την συμμετοχή του κοινού. Αντί να πληρώνουν για έρευνες, κάνουν τις έρευνες μέσω του site και σαν αντάλλαγμα δίνουν μερικά κουπόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλή υπομονή φίλε egodemis...Θεώρησα τον εαυτό μου άτυχο κι όλας που παρέλαβα τόσο αργά,αλλά πέρασα από το θέμα με τα Ελτα στο φόρουμ και βλέπω ότι γίνεται γενικός χαμός. αφου σχεδον ολους έχουν απολήσει ελάχιστα άτομα έμειναν εκει να κανουν δουλειά.......... με οτι συνεπάγεται αυτό (μέσος χρόνος αναμονής 4 μηνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Μπάκης σερβις , καθαρισε σε όλη την πολυκατοικία τις καμινάδες. 30 ευρώ έκαστη. πολυ καλή δουλειά. 2 φορές τον έχουμε χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 2 μερες πριν ημου και εγω εκει στα ιδια μερη.σαν ειδικος της χαλκιδικης αφου δεν υπαρχει καλοκαιρι που να μην περασα εκει,γνωριζω ολες τις παραλιες και σε πολλες απο αυτες ειχα μεινει και ελευθερο καμπινγκ ,τις καλες εποχες. ξεχασες το εξωτικο ληβαρι και φυσικα οποιος εχει την δυνατοτητα τον διαπορο ,το νησακι απεναντι με τις στυλ ''γαλαζια λιμνη '' χρωματα νερα-παραλιες. στην διευρυμενη βουρβουρου περιοχη μεχρι τα συνορα της σαρτης ,καβουροτρυπες,,αρμενιστης και λιγο πιο περα απο συκιες τα τηγανια .για οσους δεν ειναι απο την θεσσαλονικη και δεν γνωριζουν εχετε μια πληρη εικονα απο την περιοχη. μπραβο φιλε για την προσπαθεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 γεια σας, είμαι σε αναζήτηση ελλειπτικού μηχανήματος για το σπίτι. Χώρος υπάρχει, αυτό που θέλω είναι αν έχετε συμβουλές τι πρέπει να προσέξω. Σε μια γρήγορη αναζήτηση είδα σε αρκετά site να αναφέρει ότι το βασικότερο είναι το βάρος του τροχού του ελλειπτικού. Κοιτάζοντας όμως παράλληλα και τις τιμές διαπιστώνω ότι το βάρος του τροχού και η τιμή δεν συμβαδίζουν (πχ έχει ελλειπτικά με μικρό βάρος τροχού που είναι εξαιρετικά ακριβά και το ανάποδο)...τι τρέχει εδώ; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Είμαι σε μια πολυκατοικία στην οποία οι παροχές των υπογείων (4 στο σύνολο), είναι από το κοινόχρηστο ρεύμα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο "σωστός" τρόπος έτσι ώστε στο δικό μου υπόγειο, να φέρω ρεύμα από τη δική μου παροχή. Αρχικά είχα σκεφτεί να κατεβάσω καλώδιο από τον πίνακα του σπιτιού μέχρι το υπόγειο (και αυτό, για να κατεβάσω και ένα ethernet για να έχω και δίκτυο). Μόλις παρατήρησα όμως ότι το ασύρματο από το σπίτι μου πιάνει, έστω και εξασθενημένα, αλλά για τα βασικά που (ΑΑΑΑΝ) θα χρειαστεί είναι υπερ αρκετό. Οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι καλύτερα να γίνει κατευθείαν από το ρολόι (μιας και είναι πιο κοντά στο υπόγειο) με ένα μικρό πίνακα στο υπόγειο (γενικό, ρελε και 1-2 ασφάλειες). Οι παραπάνω λύσεις, είναι σωστές/νόμιμες; Έστω ότι είναι ήδη δηλωμένο στο Ε9 το υπόγειο ότι ηλεκτροδοτείται από τη δική μου παροχή, πρέπει να γίνει και κάποια άλλη ενέργεια/χαρτούρα με τη ΔΕΔΔΗΕ; Ποια είναι τα βήματα για να ξεκινήσω (και να δω και ένα κόστος γιατί δεν έχω ιδέα και πιστεύω ότι θα είναι αποτρεπτικό); Πέρα από τον ηλεκτρολόγο που θα κάνει το έργο, χρειάζεται και κάποια ενέργεια από τη ΔΕΔΔΗΕ (ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση που θα γίνει από το ρολόι); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexSouk Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Εδώ και κάνα μήνα ψάχνω για κινητό(βέβαια δε βιάζομαι γιατί λέω να το πάρω μετά από black friday). Γενικά πάντα είχα ένα θέμα μα το πενάκι και μου χει κάτσει ότι θέλω να πάρω κάποια στιγμή(κάτοχος xiaomi note 4 εδώ και 3 χρόνια :cry: ). Έχω ένα κακό συνήθειο να ψάχνω τα πάντα πριν από μια αγορά πόσο μάλλον αν θα επενδύσω τόσα χρήματα. Αλλά επειδή, ο καθένας λέει τα δικά του στις αξιολογήσεις και επειδή θέλω να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα για το Note10+ κάνω αυτό το post. Καταρχάς, οι ερωτήσεις μου είναι για το note10+ οπότε αν δεν μ'αρέσουν οι απαντήσεις θα πάω σε κάτι άλλο :lol:. 1)Γενικά επειδή τα κινητά μου δεν τα έχω απλά για να παίρνω τηλέφωνα και θέλω να τα ξεζουμίζω(θέλω και το netflix μου και το youtube μου και τα παιχνίδια μου). Σαν exynos πως τα πάει σε θέμα θερμοκρασιών και απόδοσης; 2)Επίσης, ακούω για θέματα με το σήμα ότι δεν έχει καλό modem και δεν πιάνει καλά wifi/δεδομένα κλπ (ωστόσο λίγο που είδα στο foroum για το note10+ δεν το ανέφερε κανείς, πιο πολύ το έχω διαβάσει για το εξωτερικό) 3)Επίσης, κάτι που είδα σε ξένο youtuber ότι το πενάκι άμα ταρακουνηθεί το κινητό μπορεί να βγει από τη θέση του... Αυτά μου έρχονται τώρα. Καλά νομίζω όλα αυτά είναι θέματα του κwλου μάλλον εκεί θα πάω αλλά θέλω να μάθω κάποια πράγματα από άτομα που το έχουν. Νομίζω σε ότι κινητό και να πάω από το δικό μου θα μου φανεί εξωπραγματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LenaElf Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Καλησπερα έχει κανείς επίγνωση για τις σχολές μόδας στη Θεσσαλονίκη; Ιδιωτικά ΙΕΚ και σχολές όπως Pansik. Θέλω να μάθω που αξίζει να πάω, και από αποψη εκπαίδευσης αλλά και των δυνατότητων των πτυχίων που προσφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts