lilikos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπέρα παίδες, επειδή σε κάνα δυο εβδομαδες θα ξεκίνησε να δουλεύω ταξί,θα ήθελα κάποια βοήθεια εαν υπάρχει κάποιος του επαγγέλματος όσον αφορα την ενοικίαση,κλπ. Να νοικιασω απο μάντρα η ιδιώτη, τι να προσεξω, κλπ. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Επειδη εχω διαφωνια με τον προϊσταμενο μου που μου λεει ότι εργασια Σαββατου και Κυριακης δεν γραφεται στο Βιβλιο υπερωριων κλπ ενώ εγω νομιζω το αντιθετο που μπορω να βρω επισημες οδηγιες αναλυτικες οσο γινεται συμπλήρωσης για αυτό το ...ρημαδι ? Πιο κατατοπιστικα.... Ακομα η ηλεκτρονικη υποβολη τροποποιησης ωραριου δεν εχει εφαρμοστει σε εμας στον ΔΕΔΔΗΕ .Ολα γινοντε στο βιβλιο υπερωριων κλπ.Δεν ξερω γιατι...Ισως γιατι εχουμε ενα ΑΦΜ ... Καθε τελος του μηνα υποβαλουμε κατασταση οσων θα εργαστουν τον επομενο μηνα ηλεκτρονικα (βαρδια κυλιομενη 24ωρη) 07:00-15:00 15:00-23:00 23:00-07:00 Ειναι για τις βλαβες του δικτυου κλπ . Υπαρχουν ομως και διοικητικοι οπως εγω και τεχνιτες μονο με πρωινο ωραριο Λογω ομως εκτακτων αναγκων καλουνται να εργαστουν και ατομα εκτος απο την βαρδια που δεν μπορουν να προβλεφθουν.Αυτος τους γραφουμε στο βιβλιο υπερωριων αν δουλεψουν Σαββατοκυριακο εστω χωρις υπερωρια ενω στο προγραμμα εργασιας τους δεν ειναι σε αναγγελια για ΣΚ ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ερευνα αγοράς σε καταστήματα στο Βόλο για ταμπλετ με τη Δράσης Ψηφιακής Αλληλεγγύης. Θα γράψω τον προβληματισμό μου για καταστήματα του Βόλου που κλαίγονται ότι δεν έχουν δουλειά. Εκανα μια έρευνα στο δίκτυο απο πρίν και κατέληξα σε συγκεκριμένη ταμπλέτα και σύνδεση με cosmote, Πρώτη επιλογή τοπικό κατάστημα για με κινητή και παρεμφερή είδη. Απευθύνομαι σε μια κοπελιά,γειά σας θέλω με τη Δράσης Ψηφιακής Αλληλεγγύης το τάδε ταμπλέτ με σύνδεση Cosmote Internet OnThe Go,το έχεται; Μια στιγμή να δώ, Μήπως ξέρεται αν υποστηρίζει λειτουργία OTG ; Τι είναι αυτό:blink: δεν ξέρω οτι γράφει εδώ .και μου δείχνει τον κατάλογο της cosmote. Μένω σκεφτικός :Oγια λίγο τι να κάνω τελικά και σε αυτό το διάστημα φεύγει και πάει και κάθεται στο pc. ούτε να ρωτήσει αν θέλω κάποια άλλη συσκευή τίποτα πλήρη αδιαφορία.Λέω δεν πειράζει πάμε παρακάτω. Επόμενο κατάστημα της cosmote γειά σας θέλω με τη Δράσης Ψηφιακής Αλληλεγγύης το τάδε ταμπλέτ με σύνδεση Cosmote Internet OnThe Go,υπάρχει; ά ναι στην κοπέλα ρωτήστε ξανά τα ίδια μπλα μπλά και η ερώτηση μήπως ξέρεται αν υποστηρίζει λειτουργία OTG, ξανά τα ίδια τι είναι αυτό δεν ξέρω οτι γράφει εδώ ,και μου δείχνει τον κατάλογο της cosmote. Πάει σε ποιο παλιό πωλητή και ρωτά για διευκρίνιση και η απάντηση του πωλητή :Xδεν ξέρουμε εμείς αυτά τα γράφει στο σαιτ της LG. Έφυγα γιατί θεώρησα κοροϊδία να δώσω χρήματα σε άτομα που δεν ενδιαφέρονται για την δουλειά τους. Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για την δουλειά τους και τους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantak Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 να το πάρεις από skroytz και κάνε εκεί έρευνα αγοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 είναι με τη Δράσης Ψηφιακής Αλληλεγγύης και πάει πακέτο ταμπλετ ίντερνετ εκπαίδευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki1994 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπέρα σας. Έχω πολύ καιρό να μπώ στο φόρουμ! Τι κάνετε; Θέλω να υιοθετήσω ένα κουταβάκι μικρόσωμο. Έχω βρεί απο το Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας εδώ: Λέτε να γίνουν πολύ μεγαλώσωμα και να έχω πρόβλημα; Θα με σκοτώσει η μαμά μου... https://www.i-pet.gr/aggelies-katoikidiwn/222-imiaima-skylakia-gia-yiothesia/71926-dekster-imiaimaki-grifon-poime https://www.i-pet.gr/aggelies-katoikidiwn/222-imiaima-skylakia-gia-yiothesia/71929-dinti-imiamitsa-40-imeron Παράθεση I :kill: yoy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 θα σε σκοτωσει και ειναι κριμα για το κουταβι να βρεθει παλι στο δρομο συζητησε το πρωτα και μετα προχωρα στην αποκτηση. καλως η κακως τα ζωα εχουν ιδιαιτεροτητες. δεν ειναι απλα κουκλακια/παιχνιδια που παιζουμε μαζι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osalonikios77 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πρόσφατα μου κάηκαν 5 λάμπες από τις συνολικά 9 τη διαφημιστικής πινακιδας μου. Επειδή το κόστος αντικατάστασης για τις 5 λάμπες ήταν 60€ και μου γύρισαν τα μυαλά, αποφάσισα να κοιτάξω για ταινίες led. Αγόρασα μια 10μετρή η οποία όμως δυστηχώς δεν είναι όσο φωτεινή θέλω. Έτσι θα αγοράσω άλλες 2 ταινίες 5μετρες και πιστέυω πως θα φέγγει υπερακετα. Τώρα το πρόβλημα μου. Η ταινία που πέρασα έχει πάνω δικό της τροφοδοτικό και θέλει 220v για να δουλέψει. Όλα καλά. Οι 2 καινούριες 5μετρες όμως είναι στα 12V και δεν έχουν δικό τους τροφοδοτικό. Έψαξα στα ντουλάπια μου και βρήκα έναν μετασχηματιστή που επάνω γράφει 3-15V (έχει σκαλες για 3-4,5-6-9-12-15v) κι επίσης γράφει 1200mA max. 1200μΑ=1.2Α. Οι ταινίες είναι των 90W έκαστη άρα πάμε στα 180W συνολικά. Θα τα αντέξει ο μετασχηματιστής ή θα μυρίζει πλαστικό μετά από μερικά λεπτά ή ακόμα και μέρες λειτουργείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Οι 2 καινούριες 5μετρες όμως είναι στα 12V και δεν έχουν δικό τους τροφοδοτικό. Έψαξα στα ντουλάπια μου και βρήκα έναν μετασχηματιστή που επάνω γράφει 3-15V (έχει σκαλες για 3-4,5-6-9-12-15v) κι επίσης γράφει 1200mA max. 1200μΑ=1.2Α. Οι ταινίες είναι των 90W έκαστη άρα πάμε στα 180W συνολικά. Θα τα αντέξει ο μετασχηματιστής ή θα μυρίζει πλαστικό μετά από μερικά λεπτά ή ακόμα και μέρες λειτουργείας; Όχι δεν θα αντέξει. Χρειάζεσαι τροφοδοτικό που να μπορεί να δώσει τουλάχιστον 180/12=15 A ένταση ρεύματος. Τα 1200mA (και όχι μA) είναι 1.2A άρα δε σε φτάνει με τίποτα. Hint: ένα παλιό τροφοδοτικό υπολογιστή αν έχεις σου κάνει. Χρησιμοποιείς το κίτρινο για +12 και το μαύρο για GROUND και βραχυκυκλώνεις το πράσινο με το μαύρο για να είναι always-on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osalonikios77 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το τροφοδοτικό είναι όντως μια τζάμπα λύση αλλά το φοβάμαι λόγω υγρασίας. Επίσης τα χρώματα είναι στάνταρ σε όλα τα τροφοδοτικά ή μια εταιρεία βάζει κίτρινο, η άλλη πορτοκαλί κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το τροφοδοτικό είναι όντως μια τζάμπα λύση αλλά το φοβάμαι λόγω υγρασίας. Επίσης τα χρώματα είναι στάνταρ σε όλα τα τροφοδοτικά ή μια εταιρεία βάζει κίτρινο, η άλλη πορτοκαλί κτλ; Στανταρ ειναι, σε ολα. Αλλα γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο να παρεις ενα τροφοδοτικο κανα 15€ κανει βαλτο και σε ενα στεγανο κουτι και εισαι οκ. Edited February 6, 2015 by manolog3 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osalonikios77 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αυτό θα κάνω. Σε ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καταρχας μπραβο σου που θελεις να υιοθετησεις και να δωσεις αγαπη σε ενα ζωακι και δεν κανεις το ιδιο λαθος με τους περισοτερους να αγορασεις απο πετσοπ και να υποστηριξεις την κακοποιηση των μικρων μας φιλων απο τα puppu mils. Οπως πολυ σωστα ομως αναφερθηκε πιο πανω σιγουρεψε το περιβαλλον που θες να το πας για να μην ξαναβρεθει μονο του. Καλη σου επιτυχια! Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foteino Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 να το πάρεις από skroytz και κάνε εκεί έρευνα αγοράς Συμφωνώ. Από κει και πέρα από εξωτερικό υπάρχει και το ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ερευνα αγοράς σε καταστήματα στο Βόλο για ταμπλετ με τη Δράσης Ψηφιακής Αλληλεγγύης. Μήπως ξέρεται αν υποστηρίζει λειτουργία OTG ; Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για την δουλειά τους και τους πελάτες. κατανοητό η όποια αδιαφορία που αναφέρεις, αλλά δε θεωρώ αναγκαίο ένας υπάλληλος να γνωρίζει τόσο εξειδικευμένες ερωτήσεις που ζητάς όπως το OTG (USB On-The-Go πιστεύω εννοείς). Θα μπορούσες αφού γνωρίζεις το μοντέλο να το ψάξεις πρώτα μέσω internet. Σε κάθε περίπτωση αν δεν σε καλύπτει η εξυπηρέτηση από εκεί που πήγες δεν αγοράζεις... Αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσέ μας! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 μικροσωμα δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο. Μαξιμουμ 10 κιλά κοιτάς για μικροσωμα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 OTG (USB On-The-Go πιστεύω εννοείς). Σωστά. Στο ίντερνετ το έψαξα αλλά δεν ανέφεραν κάτι για τη λειτουργία αυτή,Το ότι δεν ξέραν οκ εντάξει δεν μπορεί να είναι παντογνώστες αλλά η αδιαφορία τους και ο τρόπος αντιμετώπισης με πείραξε. Φυσικά και δεν αγοράζω απο καταστήματα με τέτοια αντιμετώπιση απλά όλοι παραπονιούνται για αναδουλειές αλλα δεν ψάχνονται. Σήμερα το πρωί πήγα σε άλλο κατάστημα που συνεργάζεται με cosmote και ξεμπέρδεψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 μια χαρά οπότε!!!! Θα βελτιωθεί ο λαός μας που θα πάει.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα σας. Έχω πολύ καιρό να μπώ στο φόρουμ! Τι κάνετε; Θέλω να υιοθετήσω ένα κουταβάκι μικρόσωμο. Έχω βρεί απο το Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας εδώ: Λέτε να γίνουν πολύ μεγαλώσωμα και να έχω πρόβλημα; Θα με σκοτώσει η μαμά μου... https://www.i-pet.gr/aggelies-katoikidiwn/222-imiaima-skylakia-gia-yiothesia/71926-dekster-imiaimaki-grifon-poime https://www.i-pet.gr/aggelies-katoikidiwn/222-imiaima-skylakia-gia-yiothesia/71929-dinti-imiamitsa-40-imeron Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους. Το γράφει άλλωστε και στα στοιχεία τους (15-20 κιλά). Δε θα γίνουν τεράστια (όπως ένα Rottweiler) αλλά δε θα μείνουν και μικρά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 http://i61.tinypic.com/2uj4dgz.png έχει τυχει σε κάποιον να του ανοιξουν το δέμα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επειδι μου αρεσει αρκετα η θαλλασα και το νερο και ψαχνω για καποιο καινουριο χομπι,σκευτομαι να ξεκινησω μαθηματα Ιστιοπλοϊας.Απ'οτι ξερω αρχικα κανεις θεωρητικα και πρακτικα μαθηματα για κανα 2 μηνες και μετα μπαινεις σε κανονικο γκρουπακι.Αλλα με προβληματιζει αρκετα το οικονομικο κομματι.Στον Πειραια που εψαξα εχει περιπου 390 € για τον αρχικο κυκλο μαθηματων.Υπαρχει καποιος αλλος ομιλος με πιο χαμηλες τιμες?Αν μπω μετεπειτα σε ομαδα ποσο περιπου πληρωνω?Υπαρχει κανεις στο forum που να εχει ασχοληθει με το αθλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επειδι μου αρεσει αρκετα η θαλλασα και το νερο και ψαχνω για καποιο καινουριο χομπι,σκευτομαι να ξεκινησω μαθηματα Ιστιοπλοϊας.Απ'οτι ξερω αρχικα κανεις θεωρητικα και πρακτικα μαθηματα για κανα 2 μηνες και μετα μπαινεις σε κανονικο γκρουπακι.Αλλα με προβληματιζει αρκετα το οικονομικο κομματι.Στον Πειραια που εψαξα εχει περιπου 390 € για τον αρχικο κυκλο μαθηματων.Υπαρχει καποιος αλλος ομιλος με πιο χαμηλες τιμες?Αν μπω μετεπειτα σε ομαδα ποσο περιπου πληρωνω?Υπαρχει κανεις στο forum που να εχει ασχοληθει με το αθλημα? Εγώ έχω πάει κάποια ταξίδια μεγάλη παρέα που είχαν διπλώματα και conne και νοικοαζαμε σκάφη και πηγαίναμε τριήμερα. Προσωπικά μετά από 2.ημέρες στην θάλασσα ξεκινούσα και βαριόμουν. Και πίστεψε με μου αρέσει το νερό. Εννοείται στα ταξίδια μου έδιναν τιμόνι, μου είχαν μάθει τα βασικά, αλλά ποτέ δεν ψηθηκα για δίπλωμα. Πρέπει να το λατρεύεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επειδι μου αρεσει αρκετα η θαλλασα και το νερο και ψαχνω για καποιο καινουριο χομπι,σκευτομαι να ξεκινησω μαθηματα Ιστιοπλοϊας.Απ'οτι ξερω αρχικα κανεις θεωρητικα και πρακτικα μαθηματα για κανα 2 μηνες και μετα μπαινεις σε κανονικο γκρουπακι.Αλλα με προβληματιζει αρκετα το οικονομικο κομματι.Στον Πειραια που εψαξα εχει περιπου 390 € για τον αρχικο κυκλο μαθηματων.Υπαρχει καποιος αλλος ομιλος με πιο χαμηλες τιμες?Αν μπω μετεπειτα σε ομαδα ποσο περιπου πληρωνω?Υπαρχει κανεις στο forum που να εχει ασχοληθει με το αθλημα? Ενα ενα. Για αρχη πρεπει να κανεις τα μαθηματα των αρχαριων, που θα σου δωσεις το "διπλωμα" του skipper ωστε να μπορεις να νοικιασεις ενα ιστιοπλοικο. Απο εκει και περα τα παντα στα πανια ειναι θεμα εμπειριας και μυαλου. Αν θες να τρεχεις καθε Σαββατοκυριακο σε αγωνες πρεπει να πας και στο αγωνιστικο τμημα, για να αποκτησεις την εμπειρια στις θεσεις, στους κανονισμους, αλλα και στη σκεψη, ειδικα αμα τρεξεις ορτσα-πριμα θα καταλαβεις τι θα πει τακτικη. Τωρα αν απλα θες οταν εχεις χρονο να πας σε καναν αγωνα δε χρειαζεται να κανεις αγωνιστικο τμημα, μια θεση στο πληρωμα παντα ειναι ελευθερη. :) Αν ασχοληθεις κοιτα να κανεις ωραιες παρεες που θα σε βοηθησουν να μαθεις να κουμανταρεις ενα ιστιοπλοικο να μπορεις μετεπειτα ακομη και μονος σου στο τιμονι, να μεταφερεις με ασφαλεια την παρεα σου. Αν θες ομιλο στον Πειραια σου συστηνω αυτον του Δελφιναριου και νομιζω εχει κανα 300αρι το τμημα. Προσωπικα η ιστιοπλοια με βοηθησε και αργοτερα στο windsurfing, ειδικα στο να μπορω να καταλαβω τον αερα απο τον ηχο. Και κατι τελευταιο να ξερεις πως ιστιοπλοια και γενικα η ενασχοληση με τη θαλασσα δεν ειναι μπλουζακια nautica και μοκασινια timberland... αυτα αστα για τους "καπεταναιους", εσυ κοιτα να γινεις σωστος μουτσος. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες.Πιο πολυ σαν χομπι το βλεπω,για να ξεφευγω απο την ρουτινα και την καθημερινοτητα της σχολης,να περναω ευχαριστα τον ελευθερο χρονο μου και πιθανον να γνωρισω και καινουριες παρεες.Θα ηθελα να ξεκινησω αρχικα με τα βασικα και μετα αν δω οτι η εμπειρια των αρχικων μαθηματων μου αρεσει αρκετα και αποφασισω να ασχοληθω πιο σοβαρα,θα κοιταξω να μπω σε ομαδα.Αν παλι δω οτι μου ειναι αρκετα κουραστικο,αφου παρω το πρωτο διπλωμα σταματαω.Δεν με δεσμευει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 @NetSurfer_g7 επειδη κι εγω θα παω πιο σοβαρο απο Απριλη μηπως ξεκινησω κι εγω θα εχουμε επικοινωνησει φιλε. Κοιταγα για ΝΟΒ Βουλιαγμενης εγω. ευχαριστουμε @manolog3 αν χρειαστουμε παραπονο πληροφορίες πιστεύω να μην σε "ενοχλήσουμε" πολύ!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts