dioskouros88 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπερα σας παιδια! Σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει... Βρηκα προσφατα σε ενα ξεχασμενο πορτοφολι καποιες paysafecard (100 + 50 ευρω, νομιζα τις ειχα χασει) που τις χρησιμοποιουσα πριν καιρο για να παιζω ποκερ. Πλεον δεν ασχολουμαι εχω σταματησει. Το ερωτημα ειναι απλο. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω τις paysafe παλι cash γιατι χρειαζομαι τα χρηματα? Για παραδειγμα δυο τροποι που σκεφτηκα ειναι ενας τα τις εβαζα στην pokerstars που επαιζα να εμπαινα σε ενα παιχνιδι cash για λιγη ωρα και μετα να εβγαινα και να μου εμεναν πχ 146 ευρω και να τα εκανα αναληψη-cashout αλλα δεν ξερω αν θα με αφηναν απο την εταιρεια, και ο δευτερος να τις πουλουσα σε αγγελια σε χαμηλοτερη τιμη... Επισης εχω ακουσει κατι και για ενα site που λεγεται skrill οποιος ξερει ας με διαφωτησει... Ολες οι γνωμες ευχαριστως δεκτες... Να ειστε καλα ευχαριστω εκ των προτερων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν ξερω αν γίνεται με πόκερ η με όλες τις εταιρίες,αλλα όταν κάποτε χρειάστηκε να κανω το ίδιο με μια pay safe 50€ την εβαλα στην bet365 και εβγαλα τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskouros88 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω bet365 λογαριασμο απο παλια λες να ειναι τοσο απλο απλα να τις βαλω στην εταιρεια και μετα να πατησω απλα να κανω αναληψη στην τραπεζα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 προσεξε μην εχει καποιο μπονους η εταιρεια κ στο φορτωσει κ δεν μπορεις να κανεις αναληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 εκτος αν τις βγαλεις για πωληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyfonas1 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπέρα παιδιά!! Εχω ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για strength και cardio.Είναι λίγο παλούκι στην αρχή άλλα θα καταλάβετε την διαφορά! Ειναι σαν crossfit άλλα χωρίς όργανα γυμναστικής.Θα σας στείλω το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας και θα στείλω και των υπολοίπων αν βλέπω ότι σας αρέσει και ενδιαφέρεστε! :p :D (Επειδή είμαι νέος στο forum αν μπορείτε να μου πείτε πως προσθέτω αρχεία για να βάλω το πρόγραμμα :happy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά πιστεύω θα ήταν καλό να μπορεί ο καθένας να παραθέτει το προσωπικό του link στο onedrive και να τον βοηθούν τα μέλη της κοινότητας να αποκτήσει επιπλέον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο. Ας κάνω λοιπόν εγώ την αρχή. https://onedrive.live.com?invref=5945e750255d2ce3&invsrc=90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ο δικός μου: https://onedrive.live.com?invref=e173fbadb4466f41&invsrc=90 Όποιος μπορεί, ας το πατήσει γιατί το χρησιμοποιώ ως βασικό. Ευχαριστώ. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 αν και δεν το χρησιμοποιω παρτε και απο μενα https://onedrive.live.com?invref=69f6928a74f39360&invsrc=90 πατησα και στους 2 σας^^ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλή ιδέα αυτή!Όσο μπορούμε βοηθάμε παλιούς και νέους σαν μια αλυσίδα!Ορίστε και το δικό μου: https://onedrive.live.com?invref=1e76f98866fdc950&invsrc=90 Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Φίλε μου δουλεύει ο κολλητός μου σε τέτοιο μαγαζί οπότε ότι θέλεις μπορεί να μας εξυπηρετήσει άλλα και να μας πει και να μας βοηθήσει... Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλα,αυτο το thread εχει τις πιο αμεσες και γρηγορες απαντησεις 1o post:Νοεμβριος 2011 2ο post: Απαντηση 1 χρονο μετα 3ο post:Απαντηση στο 1ο post μετα απο 1,5 χρονο 4ο post:Απαντηση μετα απο 11 μηνες στο 3ο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 τι ακριβως ειναι το one drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το παλιο skydrive της microsoft.η cloud υπηρεσια δηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ευχαριστώ πολύ όσους χρησιμοποίησαν το link μου για να κάνουν εγγραφή. Να είστε καλά παιδιά. Και για όσους δεν ενδιαφέρονται για cloud υπηρεσίες, αφιερώστε 2-3 λεπτά να κάνετε μια εγγραφή μέσα από τα links που μοιράζουν τα παιδιά στο forum. Αν κάποια στιγμή χρειαστείτε το onedrive θα έχετε 0,5 GB επιπλέον ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε αυτούς που χρειάζονται τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 παιδιά καλημέρα, έκλεψαν μια συνάδελφό μου στο μετρό χθές. Συγκεκριμένα στο μετρό της κόκκινης γραμμής και στη στάση μεταξύ Αλίμου και Ηλιούπολης. Την χτύπησαν και της έκλεψαν ένα iphone. Δεν είχε βάλει κάποιο tracker αλλά έχει το ΙΜΕΙ. Τώρα πρόσφατα έμαθα ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να μην μπορεί να λειτουργεί το κινητό σε αυτόν που το έχεικλέψει. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ξέρετε κάτι; Αν πρέπει να μεταφερθεί αλλού το post να γίνει, γιατί δεν ξέρω αν το έχω γράψει εδώ σωστά. Ευχαριστώ Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 παιδιά καλημέρα, έκλεψαν μια συνάδελφό μου στο μετρό χθές. Συγκεκριμένα στο μετρό της κόκκινης γραμμής και στη στάση μεταξύ Αλίμου και Ηλιούπολης. Την χτύπησαν και της έκλεψαν ένα iphone. Δεν είχε βάλει κάποιο tracker αλλά έχει το ΙΜΕΙ. Τώρα πρόσφατα έμαθα ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να μην μπορεί να λειτουργεί το κινητό σε αυτόν που το έχεικλέψει. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ξέρετε κάτι; Αν πρέπει να μεταφερθεί αλλού το post να γίνει, γιατί δεν ξέρω αν το έχω γράψει εδώ σωστά. Ευχαριστώ Καλυτερα ρωτα εδω φιλε: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=94 Αν και νομιζω,κατι μπορει να γινει,αρκει,αυτος που το εκλεψε ν ανοιξει το ιντερνετ,ειτε ασυρματα,ειτε μεσω δικτυου...Και εσυ να το μπλοκαρεις μεσω icloud...Τεσπα,κανε καλυτερα μια ερωτηση εκει που σου ειπα και αν θελεις ρωτα και στο iphonehellas... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδιά καλημέρα, έκλεψαν μια συνάδελφό μου στο μετρό χθές. Συγκεκριμένα στο μετρό της κόκκινης γραμμής και στη στάση μεταξύ Αλίμου και Ηλιούπολης. Την χτύπησαν και της έκλεψαν ένα iphone. Δεν είχε βάλει κάποιο tracker αλλά έχει το ΙΜΕΙ. Τώρα πρόσφατα έμαθα ότι μπορείς να κάνεις κάτι για να μην μπορεί να λειτουργεί το κινητό σε αυτόν που το έχεικλέψει. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ξέρετε κάτι; Αν πρέπει να μεταφερθεί αλλού το post να γίνει, γιατί δεν ξέρω αν το έχω γράψει εδώ σωστά. Ευχαριστώ Sorry για την ασχετη ερωτηση, δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ψαχνεις γιατι δε γνωριζω, αλλα οταν λες τη χτυπησαν στη σταση τι εννοεις; Οσο περιμενε το συρμο; Δεν εχει καμερες εκει; Οχι τιποτα αλλο να ξερουμε να προσεχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Γιατί δεν ζητάει το υλικό από τις κάμερες, ειδικά αφού το πήραν με τη βια ;;; Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεν είχε βάλει το find my iPhone??? Μεγα λάθος.. Τέλος πάντων αν μπορεί να πάει στα καταστήματα και των 3 εταιρειών και αν μπορούν να μπλοκάρουν το συγκεκριμένο imei. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αν αυτο το video παρει 1.000.000 views θα γινει αλλη μια δωρεα χειρος σε εναν ανθρωπο που το χρειαζεται! παρακαλω μοιραστητε το! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Προσωπικά το θεωρώ κατάπτιστο. Το χείριστο είδος διαφήμισης,εκμεταλεύονται κάποιες καταστάσεις και επενδύουν στην συναισθηματικότητα των ανθρώπων με πρόσχημα την βοηθεια εκ των υστέρων σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Αν ήταν μάγκες και άνθρωποι θα βοηθούσαν όποιν ήθελαν,αν το ήθελαν,χωρίς ανταλλάγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/come-on-facebook-just-40-more-likes.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Αν αυτο το video παρει 1.000.000 views θα γινει αλλη μια δωρεα χειρος σε εναν ανθρωπο που το χρειαζεται! παρακαλω μοιραστητε το! Για ποιο λογο χρειαζεται τα views για να δωσει βοηθεια?Θα του δωσουν λεφτα τα views?Aν παρει μονο 999,000 και δεν φτασει ποτε το 1,000,000 τι θα κανει?Θα γραψει πολυ απλα αυτον τον ανθρωπο στα @@ του?Εφοσον ο ανθρωπος το χρειαζεται το σωστο θα ηταν να τον βοηθησει απο μονος του,χωρις ουτε views ουτε likes.Ντροπη του εφοσον το κανει μονο για την προβολη στο youtube και την διασημοτητα και ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να παιζουν με τα συναισθηματα και την συμπονοια του κοσμο μονο και μονο για να κερδισουν λιγη προβολη στο διαδικτυο. Edited May 13, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts