Jump to content

tyfonas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tyfonas1

  1. Καλησπέρα παιδιά!! Εχω ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για strength και cardio.Είναι λίγο παλούκι στην αρχή άλλα θα καταλάβετε την διαφορά! Ειναι σαν crossfit άλλα χωρίς όργανα γυμναστικής.Θα σας στείλω το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας και θα στείλω και των υπολοίπων αν βλέπω ότι σας αρέσει και ενδιαφέρεστε! :p :D (Επειδή είμαι νέος στο forum αν μπορείτε να μου πείτε πως προσθέτω αρχεία για να βάλω το πρόγραμμα :happy:)
  2. ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΚ ΡΟΜ ΤΟ ΕΠΑΘΕ.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ GR COSMOTE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΜΕΙ ΜΟΥ :( :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!...ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΕ 2 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟΚ ΡΟΜ ΜΕ ΤΟΝ ODIN.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΗΞΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΓΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΔΟΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΗΧΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ POP UP ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ :cry::cry::cry::cry:
  4. φιλε λεωνιδα εισε θεος!! να σε καλα φιλε μου!
  5. φιλε λεωνιδα το κινητο κολλησε στην οθονη που λεει lg :/ τι να κανω τωρα? :(
  6. σε ευχαρηστω παρα πολυ!! :) πρεπει λεει να μου δοσεις αδεια για να μπορεσω να το κατεβασω το αρχειο :) οποτε μπορεις κανε την καλη!και ευχαρηστω και παλι το εψαχνα παρα πολυ καιρο! :)
  7. οταν λες sto google drive? :D θα ανεβασεις εδω το λινκ να το παρουμε κι εμεις? :)
  8. ρε παιδια δεν μπορω να κατεβασω το firmware γιατι? παταω skip add και μετα μου λεει access denied :/
  9. παιδια εγω που εχω το cm 10 rom μεσα μπορω να το κανω και να επιστρεψω στην stock rom? η εγγύηση του κινητου θα ισχυει?
  10. Παιδια θελω να το παραγγειλω κι εγω αλλα μπορειτε να μου πειτε με πιο τροπο αποστολης να επιλεξω για να μην πληρωσω τελωνιο? θελω να το παρω απο minideal.net
×
×
  • Create New...