matt21 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Nα μετρήσεις μόνος σου το ιδανικό βάρος απόλυτα σωστά είναι δύσκολο. Ναι μεν μπορείς εύκολα να υπολογίσεις το ΔΜΣ, να δεις αν είσαι φυσιολογικός, υπέρβαρος κλπ αλλά αυτό είναι μπακαλίστικο. Για μένα αν σε καίει τόσο το κομμάτι "ιδανικό βάρος" πήγαινε σε έναν διαιτολόγο, κάνε μία λιπομέτρηση για να δεις τι λίπος και τι μύες έχεις και ανάλογα πράττεις. Αλλά και πάλι, αν δεν υπάρχει λόγος υγείας, αθλείσαι και τρέφεσαι σωστά και δεν έχεις ψύχωση με το βάρος σου δεν υπάρχει λόγος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 δεν ισχυει σε καμια περιπτωση αυτο που λες οτι αφαιρουμε 100 απο το υψος. ειμαι 1.72 και 53 κιλα. δηλαδη το ιδανικο για μενα ειναι 72 κιλα??? μια φορα στην ζωη μου εφτασα τα 60 κοντα και με το συμπαθειο αλλα ημουν σχεδον τοφαλος!! ποσο μαλλον στα 72 θα ημουν καναπες. Αυτό που είπα αναφέρεται στο ΠΔ 133/2002 το οποίο καθορίζει την σωματική ικανότητα που θα πάρει κάποιος στον ελληνικό στρατό,και στο κομμάτι που γράφει για το πως υπολογίζεται το ποσοστό επιπλέον βάρους λέει οτι το φυσιολογικό βάρος ενός ατόμου είναι το ύψος του σε εκατοστά μείον 100. Οπότε, από την στιγμή που το εφαρμόζουν για δεκάδες χιλιάδες άτομα στον στρατό είναι από δύσκολο εώς αδύνατον να μην ισχύει. Αυτές οι μέθοδοι έχουν όλες κάποιο σφάλμα. Η μέθοδος του ΔΜΣ έχει +/- 10%. Για να δούμε τι σημαίνει αυτό. Εμένα το φυσιολογικό μου βάρος για 1.83 ύψος με βάση τον ΔΜΣ είναι 81 κιλά και με βάση τον κανόνα με το -100 βγαίνει 83 περίπου κοντά. Εσύ με 1.72 / 53 ο ΔΜΣ βγάζει ιδανικό βάρος 67 κιλά με το σφάλμα είναι από 60,3-73,7 και με τον άλλον κανόνα είσαι 72 κιλά μέσα στο άνω όριο. Οπότε μπορεί να είσαι και λιποβαρύς,αλλά δεν θα το κρίνω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ποιό σύστημα συναγερμού μου προτείνετε να βάλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Θα πας σε 2-3 γνωστές εταιρίες συστημάτων συναγερμού που παρέχει 24ωρες υπηρεσίες με το δίκτυο της ,και θα ζητήσεις μελέτη του χώρου σου,προσφορές, και διαλέγεις.:) Φίρμες κλπ είναι δύσκολο να σου προτείνουμε καθώς η διαφήμιση δεν επιτρέπεται δημόσια στο φορουμ αλλά και οι τιμές και υπηρεσίες είναι κάτι σχετικό τι θέλουμε και τι θα πούνε οι ειδικοί που θα δούνε τον χώρο σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ποιό σύστημα συναγερμού μου προτείνετε να βάλω ? Εγω πάντως φιλε μου πρόσφατα έβαλα απο μια εταιρεια που βρηκα στο net ειναι καπου στη Νεα Σμυρνη νομιζω και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Βαζει επωνυμα προϊοντα και ειναι πολυ εξυπηρετικοι και με καλες τιμες. http://www.primesec.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα καθώς με την παρέα μου βαρεθήκαμε να παίζουμε στα ανοιχτά μπασκετάκια και να τρώμε το κρύο στην μούρη μας χειμωνιάτικα!! Όποιες πληροφορίες έχετε για κλειστά γηπεδάκια στην αθήνα είναι ευπρόσδεκτες! Εγώ προσωπικά ψάχνω και το μόνο που έχω βρεί είναι το κλειστό του αγίου κοσμά με 80 ευρώ την ώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 http://www.stadia.gr/maps/mapathens-b-gr.html παιρνε τηλ.ειμαι σιγουρος οτι του φαληρου δεχετε κοινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 φίλε μου ψάχνω το τηλέφωνό του φαλήρου και δεν το βρίσκω!μόνο κάτι τηλέφωνα για εισιτήρια!είσαι σίγουρος όμως ότι επιτρέπεται εκεί μέσα!μου φαίνεται πολύ καλό για να αφήνουν το κοινό μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 θα ρωτησω ξανα μηπως εννουσε καποιο αλλο προς τα κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Σχετικά με το κλειστό Γαλατσίου, ξέρει κανείς αν το παρκιν του είναι συνέχεια ανοιχτό ή αν ανοίγει μόνο σε αγώνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Που μπορουμε να κανουμε ιππασια/βολτα με αλογο στην αθηνα/αττικη ξερει κανεις? και ποσο το μαλλι? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 http://www.eio.org.gr/contact.htm και λύστε τις απορίες σας. Περισσότερα links εδώ: http://www.eio.org.gr/links.htm Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Μια φίλη μου θέλει να πάρει μια κουζίνα με πυρόλυση, αλλά δεν ξέρει αν αξίζει. Έχεις κανείς εμπειρία? Τα αρνητικά που έχω ακούσει και της είπα είναι δύο. 1) Μεγάλη κατανάλωση ρεύματος όταν κάνει πυρόλυση. 2) Άσχημη οσμή σε όλο το σπίτι λόγω της πυρόλυσης και 3) Μια λειτουργία που θα χρησιμοποιήσει ελάχιστα και θα έχει δώσει περίπου 300 ευρώ παραπάνω για να την αποκτήσει. Εσείς τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 επειδη προσφατα αγορασα ηλ. κουζινα επελεξα να μην εχει πυροληση. ειναι κατι εξτρα που δε το χρησιμοποιεις συχνα και σιγουρα εχεις και αλλες λυσεις εκτος της πυρολυσης!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netm2005 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Μια φίλη μου θέλει να πάρει μια κουζίνα με πυρόλυση, αλλά δεν ξέρει αν αξίζει. Έχεις κανείς εμπειρία? Τα αρνητικά που έχω ακούσει και της είπα είναι δύο. 1) Μεγάλη κατανάλωση ρεύματος όταν κάνει πυρόλυση. 2) Άσχημη οσμή σε όλο το σπίτι λόγω της πυρόλυσης και 3) Μια λειτουργία που θα χρησιμοποιήσει ελάχιστα και θα έχει δώσει περίπου 300 ευρώ παραπάνω για να την αποκτήσει. Εσείς τι λέτε? Εκτος απο αυτα που εχεις πει , εχω ακουσει οτι πλεον δεν υπαρχει σωστη ασφαλεια σε αυτη την λειτουργεια.. Οποτε εγω θα ελεγα οχι σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Μπορεις να χρησιμοποιησεις την πυρολυση μονο μια με δυο(το πολυ ) φορες το χρονο...αλλα πλεον ολες οι καλες κουζινες εχουν εμαγιε φουρνο που καθαριζεται ευκολα οποτε δεν ειναι τοσο χρησιμη η πυρολυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 για 300 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει. εχει αρκετά πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι και αναγκαίο ορισμένες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Φτιάχνω μια κατασκευουλα (ένα τροφοδοτικο,άσχετο)σαν μικρο κουτι απο παπουτσια σκεφτειτε σαν σχημα και μεγεθος,και θέλω να το βαψω να μοιάζει σαν παλιός στρατιωτικός ασύρματος. υποθέτω ότι ψάχνω για ένα πράσινο σκούρο ματ χρώμα,έχει κάποιος καμία πρότασή?κάποιο συγκεκριμένο χρώμα,μαρκα,απόχρωση,οτιδηποτε?μήπως συμφέρει να ψαχτω σε χρώματά αυτοκίνητου? Το κουτι που θα βαψω ειναι μεταλλικο,θα θελει καποια επεξεργασια η απλα βαφω με σπρευ? Επισης θελω να βαλω και καποια ασπρα γραμματακια,για τις ενδειξεις (on off,voltage κλπ),μου ειπαν οτι υπαρχουν κατι γραμματακια που τα λενε λετρασετ αλλα θελουν αρκετο κοπο για να βγουν ισια και κεντραρισμενα,τα προτεινετε?καμια εναλλακτικη? Αν καποιος ξερει θα με υποχρεωσει,ειναι για καποια εργασια σε σχολη ηλεκτρονικων και το αποτελεσμα θα μετρησει... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 ....για τα γράμματα μπορείς να εκτυπώσεις απο το pc σου...μεσο του word όποια γραμματοσειρά θέλεις...μετά να κόψεις τα γράμματα (τα ιδια τα γράμματα ετσι ωστε στην σελίδα να μινει "κενό" το περίγραμμα των γραμμάτων) μετά βάζεις την σελίδα πάνω στο κουτί σου...ψεκάζεις και σου βγαίνουν τα γράμματα όπως θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Χμμ,σωστο κι αυτο,ωραια λυση,ισως το δοκιμασω,αφου ακουσω καμια γνωμη και για τα υπολοιπα... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Εδω και δυο μέρες λαμβάνω μηνύματα απο ένα πενταψήφιο κωδικό ενός site σχετικό με mobile chat το οποίο ουδέποτε έχω επισκεφθεί.Τα μηνύματα είναι σε προσωπικό τόνο και ζητούν να μάθουν πληροφορίες διαφόρου είδους για εμένα.Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό η και να το καταγγείλω;Εχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε εσάς;Πολλές φορές λαμβάνω διάφορα διαφημιστικά sms τα οποία αγνοώ αλλά μου έκανε εντύπωση οτι αυτή την φορά ο συνομιλητής είναι υπαρκτός και όχι κάποιο τυποποιημένο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Μου έρχονται εδώ και αρκετά χρόνια τέτοια sms. Σίγουρα θα έστειλες κάποια φορά κανένα μύνημα σε τέτοια νούμερα. Εγώ πριν 4 χρόνια έστειλα για να ψηφίσω ένα τραγούδι στην eurovision. Μετά μου έστελναν διάφορα μυνήματα για από ιστοσελίδες από τηλεφωνικές υπηρησίες και από ένα σορό. Το τελευταίο έτος έχει αραιοθεί το πλήθος αυτών των μυνημάτων. Τρόποι για να τα αποφύγεις θα υπάρχουν αλλά πιστεύω ο ποιό ανόδυνος είναι να κάνεις μια αναφορά στην εταιρία που σου παρέχει κινητή τηλεφωνία. Όταν λες οτι ο συνομιλιτής είναι υπαρκτός τι εννοείς ? Σου αναφέρει κανείς π.χ ονοματεπώνυμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Δοκιμασε να στειλεις "stop" στο νουμερο που σου στελνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Tώρα με τις εκλογές αντίστοιχα SMS με υποψηφίους έπεφταν βροχή. Απλά κάποιοι βάζουν νούμερα τυχαία ή παράνομα από εταιρίες πληροφοριών σε κάποιο σύστημα ομαδικών SMS και άμα πιάσουν πελάτες, έπιασαν.:) Μην δίνετε σημασία,ούτε να τα διαβάζεται αν βλέπετε άγνωστα νούμερα...και προπαντώς μην πεσετε στην παγίδα και απαντήσετε:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts