pols Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Παιδια καπου πηρε το ματι μου οτι γινεται μεσω firmware να ανεβασεις την αναλυση για εγγραφη video στα 30 fps. Ισχυει? Το εχει δοκιμασει κανενας? Ε ναι ετσι λενε.Θελει ολοκληρωτική αναβαθμιση το κινητο με αλλο firmware.Πιστευω η σημερα το βραδυ η αυριο το βρεδυ να κανω το εγχειρημα αλλα πρωτα να ειμαι σιγουρος, γιατι μιας και πρεπει να αλαξουμε το bootloader υπαρχει ο κινδυνος να μας μεινει το κινητο στα χερια. Θα το κανω και μετα θα γραψω τι παιζει και αν αξιζει να το κανετε. Εδω κοντευεις να χακαρεις το κινητο..στις ταχειες κλησεις κολλησες; :lol:;) Ειναι πολυ απλο.. κρατας πατημενο για λιγο τον αριθμο που θες και μετα διαλεγεις ποια επαφη θα βαλεις! Οσο για την CPU εχω την εντυπωση πως γινεται overclocking(οπως στα pc)και φοβαμαι μην το καψουμε το κινητακι στην μεγιστη ταχυτητα! Ας πει και καποιος πιο εμπειρος τη γνωμη του... Ε μα ετσι ειναι.Καμια φορα δεν εχω R.T.F.M.:rtfm:(read the facking manual):O:O Αμεσως παω να δω τι παιζει απο αλλα firmware.Παντος ευχαριστω για την απαντηση Con, δουλεψε. Ειπαμε κινηταρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Ωστοσο εχω ακομα ενδοιασμους για την ταχυτητα της CPU..και στην μεγιστη που το εβαλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα. Οχι οτι με πειραζε οπως ηταν. Οποτε το εχω auto για να ειμαι σιγουρος! Αν υπαρχει αλλο firmware που να τραβαει καλυτερο βιντεο θα το βαλω κι εγω γιατι ειναι το μονο μελανο σημειο του κινητου. Δεν ειναι τοσο τα fps οσο η αναλυση.. 320x240 θα επρεπε να ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ε ναι ετσι λενε.Θελει ολοκληρωτική αναβαθμιση το κινητο με αλλο firmware.Πιστευω η σημερα το βραδυ η αυριο το βρεδυ να κανω το εγχειρημα αλλα πρωτα να ειμαι σιγουρος, γιατι μιας και πρεπει να αλαξουμε το bootloader υπαρχει ο κινδυνος να μας μεινει το κινητο στα χερια. Θα το κανω και μετα θα γραψω τι παιζει και αν αξιζει να το κανετε. Αν θελεις πες μας εντυπωσεις αφου το κανεις γιατι με ενδιαφερει η αγορα του ZN5 αλλα κολλαω λιγο στο βιντεο που τραβαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το εκανα. Θα δοκιμασω τι και πως αργοτερα το βραδυ και θα σας πω τι παιζει.Η ουσια ειναι οτι εφυγε το λειτουργικο της Motorola και μπηκε ενα αλλο,φτιγμενο πανω στο orginal αλλα εχοντας αλλες δυνατοτητες.Βεβαια απο οτι λεν αλλοι χρηστες υπαρχουν bugs σημαντικα για μερικους αλλα οχι για αλλους. Θα σας ενημερωσω. Ειπαμε κινηταρα σε φοβερη τιμη....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το εκανα. Θα δοκιμασω τι και πως αργοτερα το βραδυ και θα σας πω τι παιζει.Η ουσια ειναι οτι εφυγε το λειτουργικο της Motorola και μπηκε ενα αλλο,φτιγμενο πανω στο orginal αλλα εχοντας αλλες δυνατοτητες.Βεβαια απο οτι λεν αλλοι χρηστες υπαρχουν bugs σημαντικα για μερικους αλλα οχι για αλλους. Θα σας ενημερωσω. Ειπαμε κινηταρα σε φοβερη τιμη....:cool: Ωραιος! Θα περιμενω εντυπωσεις πιο πολυ στο θεμα του βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Οταν λετε οτι το βιντεο ειναι καλο, τι εννοειτε; Αν δεν εστιαζει η καμερα στις φωτο δεν αξιζει. Επισης πολυ λιγοι χαρακτηρες για τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Προσπαθησα να το δοκιμασω αυτο με την καμερα που δεν εστιαζει στο σκοταδι αλλα τωρα εχει αρκετο φως στα δωματια και δεν το κανει.Δηλ εστιαζει κανονικα και πρασινιζει το σκοπευτικο πλαισο. Αλλα αυτο που παρατήρησα ειναι οτι ζεσταίνετε το τηλεφωνο στην υψηλη συχνοτητα της cpu.Oποτε τελος το overclocking.Το δοκιμασα και στην πιο χαμηλη ταχυτητα και σερνεται που παει να πει οτι κανει αυτο με την ταχυτητα. @ haki Και γινετε να ξαναγυρισουμε στο παλιο Bootloader και firmware σε περιπτωση που θελησουμε? Ακομα παιδια μην κανετε καμια κινηση αφου ουτε το βιντεο δεν εχει καλυτερεψει αλλα ουτε και καμια φοβερη διαφορα φενεται. Αλλα το testing συνεχίζετε............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εγω κρατησα το Pink Mod και μαλλον δεν θα το αλλαξω. Διαφορα δεν βλεπω μεγαλη στην ταχυτητα αλλα μου αρεσουν πιο πολυ τα μενου. Ωστοσο εχω καποιες αποριες και θα ηθελα τα φωτα σας εσεις που το δοκιμασατε.. 1)Πριν περασω το Pink Mod ειχα εγκατεστημενες καποιες εφαρμογες(οπως Opera, FaceWarp..)και παιχνιδια. Μετα αλλαξαν τα μενου και αρχικα νομιζα οτι σβηστηκαν ολα αυτα που ειχα περασει, αλλα κοιταζω τη μνημη του κινητου και φαινονται να υπαρχουν εγκατεστημενα. Τι πρεπει να κανω για να εμφανιστουν; Μην τα ξαναβαζω διπλες φορες, οχι τιποτ'αλλο! 2)Στα Utilities υπαρχουν τα "hidden folder" και "process manager". Σε τι εξυπηρετουν αυτα; Επισης που μπορω να βρω fonts για το "change font"? Ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις..:) Edit: Βρηκα αυτο στο moto modding: After installing Pink Mod 1.7: For apps installed to the phone memory I opened the installedDB file in /ezxlocal/download/appwrite/am and could see all apps installed to the phone memory. -I copied the code(app ID) back to the games menu group in the UserMenuTree in /ezxlocal/download/appwrite/am Games menu group is [67dc1191-2928-4938-abce-1a73cb5ce490] -Restart,and all apps previously installed to the phone memory are present and functional. For any apps previously installed to the memory card,any reference to these apps are now gone so reinstalling them to either phone memory or memory card is not a problem. Note: For freedom MP users that need to add MPKG back to the main menu see end of post. αλλα δεν καταλαβα που πρεπει να εκτελεσω τις εντολες. Οποιος γνωριζει ας με κατατοπισει για να επανακτησω τα χαμενα αρχεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Σας αφηνω για το Ρ1. Δεν εχω παραπονο. Αλλα χρειαζομαι smartphone Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 @Conception: Ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις τί εννοεί ο ποιητής. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Καλή ιδέα. Κατέβασα και εγκατέστησα το Skype Lite για το V9. Για να λειτουργήσουν σωστά όλα τα πλήκτρα στο ΖΝ5 έπρεπε να κάνω μια απλή μετατροπή με το JAM. Για λόγους οικονομίας, κάνω τις δοκιμές με WiFi. Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε σωστά, συνδέθηκε με το Skype προφίλ μου αλλά τα λίγα Skype contacts που έχω ήταν όλα offline! Οπότε η δοκιμή ομιλίας αναβάλλεται για αργότερα. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Το αναβάθμισα και στην τελευταία εκδοση του Freedom Features Update και ολα ειναι προς το καλυτερο. Το βιντεο λεει οτι αναλυση στα 352χ288 και στην εστίαση δεν παρατηρησα κανενα προβλημα.Con αυριο θα τραβηξω ενα βιντεο και θα το ανεβασω για να το δεις μονος σου πως ειναι.Το βιντεο δεν το δοκιμασα σε καμια απο τις προηγουμενες εκδοσεις και ετσι δεν μπορω να κρινω αν ειναι καλο η οχι. Η ομαδα υποστήριξης του τηλεφωνου κανει φοβερη δουλεια. Και γι αυτο το κινητο εγινε κινηταρα:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Sorry, αλλα λυθηκε το θεμα με την αναλυση βιντεο? Θυμαμαι ηταν αισχρη!! Λιγο καλυτερη απο του c905... Ποσο ηταν ποσο παει με την αναβαθμιση? (patching ε?) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Εγω που το δοκιμασα ειδα οτι ναι μεν τραβαει σε 352x288 αλλα τρωει κολληματακια και δεν συγχρονιζεται σωστα ο ηχος με την εικονα. Αρα δωρον αδωρον! Αφου δεν ασχοληθηκε η Motorola με το βιντεο, τσαμπα ασχολουμαστε εμεις. Επισης αυτο το firmware δεν εχει ελληνικα. Οχι οτι δεν ξερω αγγλικα, αλλα επειδη στελνω sms δε γουσταρω να γραφω greeklish! Αρα γυρναμε στο παλιο γνωστο firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Εγω που το δοκιμασα ειδα οτι ναι μεν τραβαει σε 352x288 αλλα τρωει κολληματακια και δεν συγχρονιζεται σωστα ο ηχος με την εικονα. Αρα δωρον αδωρον! Αφου δεν ασχοληθηκε η Motorola με το βιντεο, τσαμπα ασχολουμαστε εμεις. Επισης αυτο το firmware δεν εχει ελληνικα. Οχι οτι δεν ξερω αγγλικα, αλλα επειδη στελνω sms δε γουσταρω να γραφω greeklish! Αρα γυρναμε στο παλιο γνωστο firmware... Και εγω το ξήλωσα και ξαναγυρισα στο παλιο firmware. Στην κεντρικη οθονη την ωρα και την ημερομηνια την εδειχνε με παρα πολυ μικρα νουμερα.Θα παρακολουθω το θεμα με τις νεες αναβαθμησεις και θα τις δοκιμαζω και οταν κατσει καποια καλα θα την αφησω.Αφου μας αφηνει το κινητο να κραταμε backup και να δοκιμαζουμε τοτε ας το κανουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Παντως δε νομιζω να βρουμε πιο καινουργιο firmware με ελληνικα. Εγω κρατησα μονο το Pink Mod και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Παντως δε νομιζω να βρουμε πιο καινουργιο firmware με ελληνικα. Εγω κρατησα μονο το Pink Mod και βλεπουμε... Μετα την εγκατασταση του firmware κανεις εγκατασταση το ελληνικο πακετο με την ελληνικη γλωσσα και εισαι οκ.Εγω σε ολα firm και αν εχω βαλει εβαζα και τα ελληνικα μετα.Ειναι λιγο σπαστικες οι γραμματοσειρες σε μερικα θεματα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Α δεν ηξερα πως γινεται αυτο. Οπως και να'χει δεν βλεπω τον λογο να βαλω καποιο αλλο firmware που δεν μου προσφερει τιποτα ουσιαστικο. Με το υπαρχον ελληνικο firmware και το Pink Mod τρεχει μια χαρα το κινητο και εχει ευδιακριτη γραμματοσειρα. Οσο για το βιντεο..θα το υποστουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Υπαρχει καποιος τροπος να διαβασει αρχεια pdf? Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ημερομηνια πανω στην φωτογραφια γινετε να εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εγω το εχω ξαναπει φιλε μου.. ασε τους αλλους να δινουν 400ρες για δηθεν φωτοκινητα(οπως το Viewty Smart) Το 5630 μια χαρα φωτο βγαζει για μουσικο κινητο(τα megapixel δεν κανουν τον παπα!) Το W995 παλι θα μπορουσε και καλυτερα για μουσικο κινητο. Τα 8 mp δεν λενε τιποτα στο συγκεκριμενο. Καλες ειναι οι φωτο μεχρι να κανεις ζουμ..μετα ερχεται η απογοητευση! Αν ο κοσμος ηξερε τι παιρνει τωρα η Motorola θα ειχε ξεπουλησει τα ZN5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tuku Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 καλησπέρα μέχρι τώρα ειχα ενα νοκια 3230 (ευχαριστημενος δεν λεω ) αλλα μετα απο 6χρονια θελω να το αλλαξω . δεν ειμα ανθρωπος που αλλαζει το ενα κινητο μετα το αλλο . τωρα προς τους κατοχους θελω να κανω μερικες ερωτησεις : 1 σαν κινητο θα αντεξει ;(δηλ. θα με βγαλει τρια - τεσσερα χρονακια οπως το νοκια;) 2 το ηχειο του ειναι δυνατο ; δηλ. θα ακουω της κλησεις ; 3 η μπαταρια του κραταει ; καταλαβαινω οτι αυτο ειναι σχετικο αλλα με μια νορμαλ χρηση κανα δυο τηλεφωνα 10 λεπτα την ημερα μην απορρητε για της ισως ανοητες ερωτησεις που γινονται δεν εχω ασχοληθει πολυ με κινητα και δεν ξερω τι παιζεται , ρωτας τον εναν σου λεει παρε νοκια ή σονυ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ρωτας τον αλλο σου λεει ολα μοτορολα ειναι και εγω στην μεση να πρεπει να αποφασισω παντως νομιζω με αυτα που προσφερει και με 100 ευρω που εχει παει πρεπει να ειναι καλο σας ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 1. Απο θεμα κατασκευης ειναι πολυ καλο. Αν του κανεις νορμαλ χρηση τοτε σιγουρα θα βγαλει 3 χρονακια! 2. Πιστευω οτι ειναι δυνατο οσο πρεπει ωστε να μην κανει παραφωνιες. Εξαρταται παντα και απο τον ηχο κλησης που εχεις επιλεξει. Προσωπικα δεν εχω χασει κληση.. ακομα και σε μερη που δεν το ακουγα λογω φασαριας το καταλαβαινα απο τη δονηση! 3. Με τη χρηση που λες λογικα θα βγαζεις 3-4 μερες. Αν δεν χρησιμοποιεις πολυ την καμερα και το wi-fi τοτε ειναι σιγουρο! Αν αξιζει για 100 ευρω; Χαλαρα! Τετοιες ευκαιριες δεν βρισκεις καθε μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Ημερομηνια πανω στην φωτογραφια γινετε να εχουμε? Μέσο PC ναι. Με το καταλληλο software η ημερομηνια μπορει να εκτυπωθει και να αφαιρθει με ενα κλικ. === Παιδια, που την βρηκατε με 100 ευρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 με 99.90€ εδω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts