kmpatra Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) χρεωνεσαι εξτρα, εχει αλλάξει. Μονο για απλα sms συμφερουν τα 8 ευρω αν τελειωσουν τα ενσωμετωμενα που εχεις. Μπορει επισης να χρησιμοποιηθει και για ομιλια,internet,αλλά είναι αρκετή η χρέωση εκτός παγίου οπότε δεν δίνει μεγάλο περιθώριο χρήσης στα 8 ευρω. Edited June 8, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 χρεωνεσαι εξτρα, εχει αλλάξει. Μονο για απλα sms συμφερουν τα 8 ευρω αν τελειωσουν τα ενσωμετωμενα που εχεις. Μπορει επισης να χρησιμοποιηθει και για ομιλια,internet,αλλά είναι αρκετή η χρέωση εκτός παγίου οπότε δεν δίνει μεγάλο περιθώριο χρήσης στα 8 ευρω. Δεν χρεώνεσαι έξτρα. Απλά δεν στέλνονται. Πριν λίγο καιρό από την συσκευή μου που έχει 2 κάρτες σιμ (καρτοσυνδεση γουιντ και καρτοκινητό προνομιακό γουιντ) ήθελα να στείλω από το καρτοκινητό μηνύματα στο χαμόγελο του παιδιού γιατί είχα χρηματικό ποσό που έληγε και δεν είχα σκοπό να ανανεώσω και κατά λάθος αντί να τα στείλω από το καρτοκινητό τα έστειλα από την καρτοσυνδεση. Τα μηνυματα δεν στάλθηκαν και ο επόμενος λογαριασμός ήταν το πάγιο ακριβώς χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Εγώ που έχω Vodafone cu μπορώ να κάνω φορητότητα τον αριθμό στην wind και να έχω αυτό το πακέτο προσφοράς στα 13,5€/μήνα; Αν ναι πως μπορώ να το αποκτήσω διότι στο site τους δίνουν άλλες τιμές.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Κάνε πρώτα φορητότητα σε F2G, μείνε 1-2 μήνες και μετά θα σε πάρουν για προσφορά αυτοί. Για φορητότητα δεν την δίνουν δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Είναι δωρεάν η φορητότητα από Vodafone cu σε wind f2g ή χρεώνει κάτι η wind? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Χρεώνεσαι την κάρτα ανανέωσης που θα πάρεις, όταν κάνεις φορητότητα από το site. Από κατάστημα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Σήμερα το πρωί μου κάνανε νέα προσφορά, γιατί θέλησα να πάω στη Q από f2g! Λόγω ότι έχω και σταθερό στο σπίτι wind, η προσφορά έχει ως εξής: - δωρεάν απεριόριστα μεταξύ του κινητού και σταθερού σπιτιού. - 600' προς όλους (ελάχιστη χρέωση 3') - 1000' προς wind - 100 sms - 1 γιγα + 2,5 (δώρο) = 3.5 γιγα Το μείον είναι ότι ο χρόνος του σταθερού προς κινητά πέφτει από τις 5 ώρες στις 3. Αλλά εντάξει δεν τις έκανα χρήση τις 5 ώρες. Από τα 25,82Ε στο σταθερό & (καρτο-συμβόλαιο πλέον) θα μου πάει στα 33.50Ε και θα ισχύει για 24 μήνες. Παρόλα αυτά προχώρησα στη Q (κάρτα), αλλά δε μπορώ να κρύψω πως σκέφτομαι την "προσφορά" γιατί με καλύπτει. Με ανησυχεί το 1+2.5 γίγα δώρο, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κοπεί, γιατί είναι δώρο! Θεωρείτε πως είναι μία καλή προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Σήμερα το πρωί μου κάνανε νέα προσφορά, γιατί θέλησα να πάω στη Q από f2g! Λόγω ότι έχω και σταθερό στο σπίτι wind, η προσφορά έχει ως εξής: - δωρεάν απεριόριστα μεταξύ του κινητού και σταθερού σπιτιού. - 600' προς όλους (ελάχιστη χρέωση 3') - 1000' προς wind - 100 sms - 1 γιγα + 2,5 (δώρο) = 3.5 γιγα Το μείον είναι ότι ο χρόνος του σταθερού προς κινητά πέφτει από τις 5 ώρες στις 3. Αλλά εντάξει δεν τις έκανα χρήση τις 5 ώρες. Από τα 25,82Ε στο σταθερό & (καρτο-συμβόλαιο πλέον) θα μου πάει στα 33.50Ε και θα ισχύει για 24 μήνες. Παρόλα αυτά προχώρησα στη Q (κάρτα), αλλά δε μπορώ να κρύψω πως σκέφτομαι την "προσφορά" γιατί με καλύπτει. Με ανησυχεί το 1+2.5 γίγα δώρο, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κοπεί, γιατί είναι δώρο! Θεωρείτε πως είναι μία καλή προσφορά?Το δώρο δεν μπορεί, από όσο πιστεύω να σου το κόψει γιατί θα γράφεται λογικά στο συμβόλαιο... Αν σε συμφέρει η τιμή και χρησιμοποιήσεις το χρόνο και τα gb, γιατί να μην το βάλεις; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 δεν κοβεται το δωρο ανα πασα στιγμη,ισχυει κανονικα για τα 2 χρονια της προσφορας.Σαν δωρο το πλασαρουν,αλλα φαινεται ως προσθετο πακετο στην αναλυση λογαριασμου το κοστος του οποιου μετα συμπεριλαμβανεται ουσιαστικα στην εκπτωση (αφαιρειται δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Το πρόσθετο πακέτο μπαίνει στην γραμμή και περνάει μαζί με την ανανέωση συμβολαίου μια έκπτωση 100% στο πακέτο, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί εφόσον η προσφορά του λήγει μαζί με το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Ετσι οπως τα είπες ομως, σαν πακέτο με τη σταθερή σου, υποψιν οτι η 24μηνη δέσμευση μπορεί να ισχύει και γιαβτη σταθερή. Εγώ (οπως και πολλοί εδώ μέσα) το εχουμε πάρει στα 12,50€ (ως καρτοσυνδεση) με αυτες τις παροχές, 600' + 3.5gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Ναι. Την σταθερή την ανανέωσα προ ενός μηνός για 24 μήνες οπότε στις ημ/νίες βρίσκονται κοντά. Κάτι άλλο, για εφαρμογή κινητού στο καρτο-συμβόλαιο ποια χρησιμοποιείτε τη mywind? Edited July 7, 2019 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Το mywind, αν έχεις για το σταθερό σου αυτόματα θα εμφανιστεί και το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μ' ενημέρωσε υπάλληλος της Wind στο Public, πως μπορώ να καλώ το 5ψήφιο για τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ, χρησιμοποιώντας τα 8 ευρώ της κάρτας, γνωρίζουμε αν ισχύει? Κι αν ναι, επειδή έχουμε οικογενειακώς μπλοκάρει τα 5ψήφια, γίνεται εξαίρεση αριθμού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Αυτό το μπλοκάρισμα στα 5ψηφια νομίζω ότι είναι μόνο στα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Το mywind, αν έχεις για το σταθερό σου αυτόματα θα εμφανιστεί και το κινητό σου. Βλέπω πως δε μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο my wind μόνο για το σταθερό γιατί η εφαρμογή ζητάει αριθμό κινητού για να στείλει sms (κωδικό εγγραφής). Αν όμως κάνω την εγγραφή στο my wind με την ενεργοποίηση του πακέτου, και εμφανιστή τελικά και το σταθερό τηλέφωνο, αυτομάτως κόβουνε να σου στέλνουνε φάκελο λογαριασμού? Δε θα'θελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Βλέπω πως δε μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο my wind μόνο για το σταθερό γιατί η εφαρμογή ζητάει αριθμό κινητού για να στείλει sms (κωδικό εγγραφής). Αν όμως κάνω την εγγραφή στο my wind με την ενεργοποίηση του πακέτου, και εμφανιστή τελικά και το σταθερό τηλέφωνο, αυτομάτως κόβουνε να σου στέλνουνε φάκελο λογαριασμού? Δε θα'θελα να συμβεί κάτι τέτοιο.Ο αριθμός κινητού είναι ο αριθμός κινητού που έχεις δηλώσει στο σταθερό για κινητό επικοινωνίας. Τώρα θα μπορείς να κάνεις, το ίδιο είναι εφόσον τα τηλέφωνα είναι στο ίδιο ΑΦΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Αν θέλω έξτρα χρόνο ομιλίας ή data το πακέτο που θα αγοράσω εξαργυρώνεται από τα 8€ υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Όχι, χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Οκ ευχαριστώ Δηλαδή τα 8€ είναι ψιλομουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ε είναι μόνο αν σου τελειώσει κάτι από τα υπόλοιπα,κυρίως για μηνύματα συμφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Κάνουν και για κλήσεις σε πενταψηφια τύπου εξυπηρέτηση πελατών. Το διαπίστωσα όταν πήρε πρόσφατα η γυναίκα μου στην εξυπηρέτηση άλλης εταιρείας. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 αν πας όμως Σερβία τα 8 ευρω μπορείς να τα φας με 1-2 τηλέφωνα? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Τα 8€ είναι για χρήση εκτός από αγορά πακέτων, άρα ναι μπορείς να κάνεις κλήσεις στο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts