Jump to content

Nova Καρτοσύνδεση

jokulsarlon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρεωνεσαι εξτρα, εχει αλλάξει. Μονο για απλα sms συμφερουν τα 8 ευρω αν τελειωσουν τα ενσωμετωμενα που εχεις. Μπορει επισης να χρησιμοποιηθει και για ομιλια,internet,αλλά είναι αρκετή η χρέωση εκτός παγίου οπότε δεν δίνει μεγάλο περιθώριο χρήσης στα 8 ευρω. Edited by Vasileios

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χρεωνεσαι εξτρα, εχει αλλάξει. Μονο για απλα sms συμφερουν τα 8 ευρω αν τελειωσουν τα ενσωμετωμενα που εχεις. Μπορει επισης να χρησιμοποιηθει και για ομιλια,internet,αλλά είναι αρκετή η χρέωση εκτός παγίου οπότε δεν δίνει μεγάλο περιθώριο χρήσης στα 8 ευρω.

Δεν χρεώνεσαι έξτρα. Απλά δεν στέλνονται.

Πριν λίγο καιρό από την συσκευή μου που έχει 2 κάρτες σιμ (καρτοσυνδεση γουιντ και καρτοκινητό προνομιακό γουιντ) ήθελα να στείλω από το καρτοκινητό μηνύματα στο χαμόγελο του παιδιού γιατί είχα χρηματικό ποσό που έληγε και δεν είχα σκοπό να ανανεώσω και κατά λάθος αντί να τα στείλω από το καρτοκινητό τα έστειλα από την καρτοσυνδεση. Τα μηνυματα δεν στάλθηκαν και ο επόμενος λογαριασμός ήταν το πάγιο ακριβώς χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

Εγώ που έχω Vodafone cu μπορώ να κάνω φορητότητα τον αριθμό στην wind και να έχω αυτό το πακέτο προσφοράς στα 13,5€/μήνα;

Αν ναι πως μπορώ να το αποκτήσω διότι στο site τους δίνουν άλλες τιμές..

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Κάνε πρώτα φορητότητα σε F2G, μείνε 1-2 μήνες και μετά θα σε πάρουν για προσφορά αυτοί. Για φορητότητα δεν την δίνουν δυστυχώς..

Χρεώνεσαι την κάρτα ανανέωσης που θα πάρεις, όταν κάνεις φορητότητα από το site. Από κατάστημα δεν ξέρω.

• 4 weeks later...

Σήμερα το πρωί μου κάνανε νέα προσφορά, γιατί θέλησα να πάω στη Q από f2g!

Λόγω ότι έχω και σταθερό στο σπίτι wind, η προσφορά έχει ως εξής:

- δωρεάν απεριόριστα μεταξύ του κινητού και σταθερού σπιτιού.

- 600' προς όλους (ελάχιστη χρέωση 3')

- 1000' προς wind

- 100 sms

- 1 γιγα + 2,5 (δώρο) = 3.5 γιγα

Το μείον είναι ότι ο χρόνος του σταθερού προς κινητά πέφτει από τις 5 ώρες στις 3. Αλλά εντάξει δεν τις έκανα χρήση τις 5 ώρες.

Από τα 25,82Ε στο σταθερό & (καρτο-συμβόλαιο πλέον) θα μου πάει στα 33.50Ε και θα ισχύει για 24 μήνες.

Παρόλα αυτά προχώρησα στη Q (κάρτα), αλλά δε μπορώ να κρύψω πως σκέφτομαι την "προσφορά" γιατί με καλύπτει.

Με ανησυχεί το 1+2.5 γίγα δώρο, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κοπεί, γιατί είναι δώρο!

Θεωρείτε πως είναι μία καλή προσφορά?

Σήμερα το πρωί μου κάνανε νέα προσφορά, γιατί θέλησα να πάω στη Q από f2g!

Λόγω ότι έχω και σταθερό στο σπίτι wind, η προσφορά έχει ως εξής:

- δωρεάν απεριόριστα μεταξύ του κινητού και σταθερού σπιτιού.

- 600' προς όλους (ελάχιστη χρέωση 3')

- 1000' προς wind

- 100 sms

- 1 γιγα + 2,5 (δώρο) = 3.5 γιγα

Το μείον είναι ότι ο χρόνος του σταθερού προς κινητά πέφτει από τις 5 ώρες στις 3. Αλλά εντάξει δεν τις έκανα χρήση τις 5 ώρες.

Από τα 25,82Ε στο σταθερό & (καρτο-συμβόλαιο πλέον) θα μου πάει στα 33.50Ε και θα ισχύει για 24 μήνες.

Παρόλα αυτά προχώρησα στη Q (κάρτα), αλλά δε μπορώ να κρύψω πως σκέφτομαι την "προσφορά" γιατί με καλύπτει.

Με ανησυχεί το 1+2.5 γίγα δώρο, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κοπεί, γιατί είναι δώρο!

Θεωρείτε πως είναι μία καλή προσφορά?

Το δώρο δεν μπορεί, από όσο πιστεύω να σου το κόψει γιατί θα γράφεται λογικά στο συμβόλαιο... Αν σε συμφέρει η τιμή και χρησιμοποιήσεις το χρόνο και τα gb, γιατί να μην το βάλεις;

Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν κοβεται το δωρο ανα πασα στιγμη,ισχυει κανονικα για τα 2 χρονια της προσφορας.Σαν δωρο το πλασαρουν,αλλα φαινεται ως προσθετο πακετο στην αναλυση λογαριασμου το κοστος του οποιου μετα συμπεριλαμβανεται ουσιαστικα στην εκπτωση (αφαιρειται δηλαδη)

Το πρόσθετο πακέτο μπαίνει στην γραμμή και περνάει μαζί με την ανανέωση συμβολαίου μια έκπτωση 100% στο πακέτο, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθεί εφόσον η προσφορά του λήγει μαζί με το συμβόλαιο.

Ετσι οπως τα είπες ομως, σαν πακέτο με τη σταθερή σου, υποψιν οτι η 24μηνη δέσμευση μπορεί να ισχύει και γιαβτη σταθερή.

Εγώ (οπως και πολλοί εδώ μέσα) το εχουμε πάρει στα 12,50€ (ως καρτοσυνδεση) με αυτες τις παροχές, 600' + 3.5gb

Ναι. Την σταθερή την ανανέωσα προ ενός μηνός για 24 μήνες οπότε στις ημ/νίες βρίσκονται κοντά.

Κάτι άλλο, για εφαρμογή κινητού στο καρτο-συμβόλαιο ποια χρησιμοποιείτε τη mywind?

Edited by hercoulis

Το mywind, αν έχεις για το σταθερό σου αυτόματα θα εμφανιστεί και το κινητό σου.

Guest Bernadi7
Μ' ενημέρωσε υπάλληλος της Wind στο Public, πως μπορώ να καλώ το 5ψήφιο για τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ, χρησιμοποιώντας τα 8 ευρώ της κάρτας, γνωρίζουμε αν ισχύει? Κι αν ναι, επειδή έχουμε οικογενειακώς μπλοκάρει τα 5ψήφια, γίνεται εξαίρεση αριθμού?

Το mywind, αν έχεις για το σταθερό σου αυτόματα θα εμφανιστεί και το κινητό σου.

Βλέπω πως δε μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο my wind μόνο για το σταθερό γιατί η εφαρμογή ζητάει αριθμό κινητού για να στείλει sms (κωδικό εγγραφής).

Αν όμως κάνω την εγγραφή στο my wind με την ενεργοποίηση του πακέτου, και εμφανιστή τελικά και το σταθερό τηλέφωνο, αυτομάτως κόβουνε να σου στέλνουνε φάκελο λογαριασμού? Δε θα'θελα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Βλέπω πως δε μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο my wind μόνο για το σταθερό γιατί η εφαρμογή ζητάει αριθμό κινητού για να στείλει sms (κωδικό εγγραφής).

Αν όμως κάνω την εγγραφή στο my wind με την ενεργοποίηση του πακέτου, και εμφανιστή τελικά και το σταθερό τηλέφωνο, αυτομάτως κόβουνε να σου στέλνουνε φάκελο λογαριασμού? Δε θα'θελα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο αριθμός κινητού είναι ο αριθμός κινητού που έχεις δηλώσει στο σταθερό για κινητό επικοινωνίας. Τώρα θα μπορείς να κάνεις, το ίδιο είναι εφόσον τα τηλέφωνα είναι στο ίδιο ΑΦΜ

• 1 month later...
Ε είναι μόνο αν σου τελειώσει κάτι από τα υπόλοιπα,κυρίως για μηνύματα συμφέρουν.

Κάνουν και για κλήσεις σε πενταψηφια τύπου εξυπηρέτηση πελατών. Το διαπίστωσα όταν πήρε πρόσφατα η γυναίκα μου στην εξυπηρέτηση άλλης εταιρείας.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα 8€ είναι για χρήση εκτός από αγορά πακέτων, άρα ναι μπορείς να κάνεις κλήσεις στο εξωτερικο.

• The title was changed to Nova Καρτοσύνδεση