Jump to content

Η Στιγμή της Αλήθειας (Αnt1)

fishfemale
 Κοινοποίηση

Βλέπετε την εκπομπή "Η στιγμή της αλήθειας";  

119 members have voted

1. 1. Βλέπετε την εκπομπή "Η στιγμή της αλήθειας";

• Δεν χάνω επεισόδιο
      25
    • Μερικές φορές
      44
    • Με αφήνει αδιάφορο
      24
    • Δεν θέλω να την δω καθόλου
      26

Recommended Posts

Xτες παντως ο παικτης τσιμπησε τα 100.000ε

εντυπωση μου εκανε πως στην τελευταια ερωτηση "αν σου εδιναν 5.000.000 με ανταλλαγμα 5 χρονια απο την ζωη του πατερα σου ,θα τα επερνες?" ο παικτης απαντησε ναι,κανεις δεν χειροκροτησε οταν ειπε "αληθεια" και ο ιδιος πανηγυρισε...

πολυ αχτι εχει τον πατερα του. ειδα τις 3 τελευταιες ερωτησεις που του εκανε η Μανωλιδου.

• Απαντήσεις 501
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κι εγω δεν το ειδα ολο...απο τις 10.000 η τις 25.000 και μετα..

παντως ελεγε πως δεν "παει" τον πατερα του επειδη καποτε εμφανιστηκε μια επαγγελματικη προταση για αυτον.ο νεαρος δουλευε ντελιβερι και του προτεινε καποιος να αγορασει ενα περιπτερο,κατι τετοιο, και ο πατερας του δεν τον βοηθησε...

πολυ στημενο ρε παιδια..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

καλα και σταματησε? απο οσα εχω ακουσει δεν θα κολλουσε να απαντησει σε ακομη μια ερωτηση.

τεσπα, δεν το εχω δει ακομη. θα το δω συντομα και θα πω την αποψη μου! αλλα απο οτι ακουω εχει φαει αρκετο κραξιμο ο τυπος απο της μεσημεριανες εκπομπες!

ο τυπος αυτος αξιζει κρεμασμα. αν ειναι δυνατον να λεει τετοια πραγματα για τον πατερα του επειδη δε του πηρε ενα περιπτερο! λες και ηταν και υποχρεωμενος να το κανει. ειπαμε οι γονεις να βοηθανε τα παιδια αλλα ολα εχουν και τα ορια τους. μπορει ο πατερας του να μην ειχε λεφτα. που να τα βρει.

παντως για αλλη μια φορα φανηκε πως οσοι πανε εκει δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια . ρεζιλι εγινε ολη η οικογενεια

• 1 month later...
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ξανά χτυπά!Αυτή την φορά το υψηλότερο πρόστιμο "κέρδισε" ο ΑΝΤ1,όπου καλείται να πληρώσει 75.000ευρώ για την "Στιγμή της αλήθειας" και το αιτιολογικό είναι η χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος.Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ρ πρότεινε πρόστιμο ύψους 300.000ευρώ,ενώ τρία μέλη πρότειναν οριστική διακοπή.

Ε, καλα χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος εχει ολάαααακερη η ελληνικη τηλεόραση!

ΕΣΡ "κόψε" καμια τριακοσιαρια πρόστιμα ακομη!!!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Να μια καλη ερώτηση...

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Πού πάνε τα χρήματα από τα πρόστιμα; Γνωρίζουμε; :confused: Στα... golden boys μήπως;

Όντως γτ δεν αναφέρουν πουθενά που πάνε αυτά τα ποστά των προστίμων?!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πού πάνε τα χρήματα από τα πρόστιμα; Γνωρίζουμε; :confused: Στα... golden boys μήπως;

Έχω την εντύπωση, αν και δεν είμαι σίγουρος, ότι εισπράττονται από την Εφορία.

Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πριν από κάτι χρόνια. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας πει...

επειδη στις αρχες που προβαλλοταν δεν το ειχα δει και πολυ εχω καθησει και το παρακολουθω τον τελευταιο καιρο και πιστευω πλεον οτι τα περισσοτερα ειναι στημενα ειτε απο τους ιδιους τους παικτες ειτε απο τους συγγενεις τους, μπορει οχι ολοι που παιζουν αλλα τα περισσοτερα "δειχνουν" αυτη την εντυπωση στον μεσο τηλεθεατη.

Σίγουρα αν όχι όλα,τα περισσότερα είναι στημένα.Δεν γίνεται να αποκαλύπτονται τόσα πράγματα στον αέρα για πρώτη φορά και να υπάρχει τέτοια αντίδραση των συγγενών.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 2 months later...

Μια καλη ιδεα θα ηταν να δινονται στον κοσμο που τα χει αναγκη μεσω του ταμειου ανεργιας π.χ....Τι λεω γω τωρα ε;;;:lol:

Τραγικη εκπομπη, τραγικη παρουσιαστρια, τραγικοι συμμετεχοντες...

Στημενη ή μη, ειναι αθλιες οι ερωτησεις, ελεος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν καταλαβαίνω πως κάθεται ο κόσμος και βλέπει αυτή την αηδία.Τι με νοιάζει εμένα αν η άλλη έχει πάρει ναρκωτικά,έχει "πάει" με διάσημο τραγουδιστή κλπ.:confused:

• 2 weeks later...
Χτες προβληθηκε το τελευταιο επεισοδιο της φετινης σαιζον.Απ'οτι φαινετε θα εχουμε και 2ο κυκλο απο οκτωμβρη.

εχει ακουστει και γραφτει οτι κατι θα παιξει με Τατιανα και ορο της αληθειας στην εκπομπη της!

Θα εχει ενδιαφερον παντως αν γινει κατι τετοιο!

Χτες προβληθηκε το τελευταιο επεισοδιο της φετινης σαιζον.Απ'οτι φαινετε θα εχουμε και 2ο κυκλο απο οκτωμβρη.

Ναι,πράγματι...

Θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο για δεύτερη σεζόν.

Nai,pragmati...

Ua synexistei ton Oktvbrio gia deyterh sezon.

Με μεγαλη λυπη :lol::lol::lol: σας ανακοινωνω οτι αυτο το διαμαντι της Ελληνικης τηλεορασης διακοπηκε εντελως, με αποφαση του ΕΣΡ (κατα το troktiko). Τερμα η ποιοτητα λοιπον.

Βεβαια οσο και αν χαιρομαι , δε πιστευω οτι θα επρεπε να διακοπει, αφου σε μερικους μπορει να αρεσει και να ειναι επιλογη τους να βλεπουν τετοια σκουπιδια (και εγω το εχω δει 3-4 φορες).

Το ΕΣΡ γενικοτερα ειναι μια ανεξαρτητη αρχη που αποφασιζει αυθαιρετα, και δηθεν προασπιζεται την ηθικη στην τηλεοραση , οσο και αν ειναι δικαωμα μερικων να βλεπουν οτι θελουν... Θα μπορουσαν απλα να επιβαλουν να προβαλεται μετα τις 12, αλλα ο μεσαιωνισμος προβλεπει οριστικη διακοπη μιας εκπομπης ετσι χωρις αντιρρησεις .

Και επαναλαμβανω δεν εβρισκα κατι καλο σε αυτην την εκπομπη, κυριως λογω της ικανοποιησης και της ηδονης της παρουσιαστριας οταν ακουγε κατι "κακο" για τον παικτη, αλλα ο αφορισμος απο ενα συμβουλιο με μια ονομαζομενη καπως Καρμιρη και αλλους που νιωθουν οτι κανουν λειτουργημα ενω εθελοτυφλουν σε πιο σημαντικα θεματα ειναι απαραδεκτο.