droulis Δημ. June 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 apla sou leme oti mporei kai na diabazei ellinika sms mporei kai oxi den to kseroume 100% asxeta an to t737 dexetai xoris na exei elliniko menou. iparxoun alla pou den dexontai(giati den exoun katholou greek fonts) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 euxaristo poli gia tis apantiseis sas.to solomobi.com to kserete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Πηρα προσφατα το jc678 της JAGA κι εχω φαει το ιντερνετ για να βρω τι OS φοραει, updates, games, themes κλπ αλλα τιποτα.Επισης εχω 2 καρτες μνημης (1Gb καθε μια) και μονο την μια απο τις 2 μπορω να χρησιμοποιω καθε φορα.Καμια ιδεα κανεις?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 @supergoofy: Ίσως το κινητό δεν δουλεύει και με τις 2 ταυτόχρονα... υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμη νομίζω) κάποια που δεν υποστηρίζουν την συγκεκριμένη δυνατότητα. Τώρα για OS updates κτλ κτλ κτλ μάλλον άδικα ψάχνεις μιας και πολύ λίγα πράγματα υπάρχουν για τέτοια κινητά και αν δεν υποστηρίζει και java άστο τελείως! @kianokranos: Το solomobi το ξέρουμε και με ένα search θα δεις ότι έχει συζητηθεί εκτενώς. Και κάτι πληροφοριακά μιας και σήμερα το παρέλαβα: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2064 (δεν το αγόρασα όμως από εκεί) Το συγκεκριμένο κινητάκι δεν έχει ελληνικά που σημαίνει ότι δεν τα γράφει και ότι έχει γραμμένο στο phonebook τα βγάζει τετραγωνάκια. Τα sms όμως τα διαβάζει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 anebasa ena akoma video i9 tv (copy 3g iphone) dual sim http://www.youtube.com/watch?v=A5A-ymIZyS4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 @theodore_tsi Διαπιστωσα οτι δεν λειτουργουν και οι 2 καρτες μνημης παραλληλα αλλα μονο η μια. Επισης μια αλλη διαπιστωση ειναι οτι ποτε ποτε (το κινητο το εχω ενα μηνα τωρα) κανει shutdown και επιπλεον πολλες φορες οταν μιλαω πανω απο 3 λεπτα περιπου κοβεται η συνδεση. Δεν ξερω, μαλλον αποδειχτηκε αποτυχια η αγορα του γι'αυτο και εψαχνα καποιο τροπο αναβαθμισης του. :confused: Παντως για φορητη τηλεοραση και ραδιοφωνο στις διακοπες κανει μια χαρα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 @theodore_tsi Διαπιστωσα οτι δεν λειτουργουν και οι 2 καρτες μνημης παραλληλα αλλα μονο η μια. Επισης μια αλλη διαπιστωση ειναι οτι ποτε ποτε (το κινητο το εχω ενα μηνα τωρα) κανει shutdown και επιπλεον πολλες φορες οταν μιλαω πανω απο 3 λεπτα περιπου κοβεται η συνδεση. Δεν ξερω, μαλλον αποδειχτηκε αποτυχια η αγορα του γι'αυτο και εψαχνα καποιο τροπο αναβαθμισης του. :confused: Παντως για φορητη τηλεοραση και ραδιοφωνο στις διακοπες κανει μια χαρα:lol: φιλε μου γεια σου πηγες ρυθμισεις και μετα ενεργοποιηση και των 2 σιμ ; επισης μιλας στο τηλ σου και κλεινει μονο του; πολυ κουφο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 παίδες το tv n95 μπορούμε να το βρούμε πιο φθηνό από εδώ? http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=407&productid=4799 δεν με πειράζει κ αν είναι απ έξω κ όχι από ελλαδα, απλά να είναι πιο φθηνό! το συγκεκριμένο το έχω δει απο κοντά..και μου άρεσε πολυ. αν έχετε να μου προτείνετε και κατι αλλο:happy: με TV & dual sim ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Δηλαδή δεν σου φάνηκε τεράστιο;Ψάξε ebay θα το βρείς αρκετά πιο κάτω... Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 εντάξει μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας :p Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ε ψάξε λίγο τα γνωστά site με τα κινέζικα, θα βρεις πολλά σε πιο λογικό μέγεθος.Δες στο site του droulis που έχει ξεχωρίσει και αυτά που έχουν ελληνικό μενού,δες solomobi και focalprice και διάλεξε ένα. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 φιλε μου γεια σου πηγες ρυθμισεις και μετα ενεργοποιηση και των 2 σιμ ; επισης μιλας στο τηλ σου και κλεινει μονο του; πολυ κουφο :) Φιλε μου εχω και τις 2 sim ενεργες απο τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει προβλημα με εισερχομενες ή εξερχομενες κλησεις (η μια ειναι ελληνικη και η αλλη σκοπιανη-Cosmofon) και προσφατα που ημουν Ισπανια δεν ειχα προβλημα σε γενικες γραμμες αλλα πολλες φορες η συνδεση μου διακοπτεται αποτομα και το ιδιο αντιμετωπισα και με την ελληνικη σιμ πριν 10 μερες που ημουν Ελλαδα. Το να κλεισει μονο του το κινητο κατα την διαρκεια ομιλιας δεν εχει συμβει ακομη. Κατι περιεργο παιζει και δεν ξερω αν ειναι hardware h software το προβλημα. Ειναι κριμα γιατι με βολεψε στην αρχη και μαλλον τωρα θα το εγκαταλειψω. Αν βρεθω Αθηνα λεω να το παω για σερβις (αν και δεν περιμενω πολλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 πεδες μια βοηθεια και σε μενα παρακαλω..-εχω κατασταλαξει σε 4 κινητα με tv tuner και θελω να μου προτεινεται καποιο με καλο δεκτη tv και ικανοποιητηκη αποδοση μπαταριας ....οσο γινεται αυτο-τα μοντελα που εχω επιλεξει ειναι 1. Α 500 2. JC 730 3. TV777 4. JC666 ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 πεδες μια βοηθεια και σε μενα παρακαλω..-εχω κατασταλαξει σε 4 κινητα με tv tuner και θελω να μου προτεινεται καποιο με καλο δεκτη tv και ικανοποιητηκη αποδοση μπαταριας ....οσο γινεται αυτο-τα μοντελα που εχω επιλεξει ειναι 1. Α 500 2. JC 730 3. TV777 4. JC666 ευχαριστω πολυ προκαταβολικα αν εννοεις στο πρωτο α5000 και οχι α500 τοτε μην το σκεφτεσε καθολου ειναι πολυ καλυτερα απο τα υπολοιπα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μήπως έχει πάρει κανένας κλώνο του Nokia Ε71i να μάθουμε εντυπώσεις για τις επιδόσεις του; Και κάτι άσχετο που κανένας δεν το έχει αναφέρει.Πολλά κινητά στο fullscreen στην τηλεόραση κόβουν λίγο τα κεφάλια στην κορυφή(όχι σε ενοχλητικό βαθμό αλλά γίνεται). Δεν σας έχει τύχει να το δείτε σε κάποια μοντέλα που έχουν περάσει από τα χέρια σας;Ειδικά σε κάποια από αυτά που αναφέρει ο φίλος 2 μηνύματα παραπάνω το έχω δει εγώ πάντως Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μήπως έχει πάρει κανένας κλώνο του Nokia Ε71i να μάθουμε εντυπώσεις για τις επιδόσεις του; Και κάτι άσχετο που κανένας δεν το έχει αναφέρει.Πολλά κινητά στο fullscreen στην τηλεόραση κόβουν λίγο τα κεφάλια στην κορυφή(όχι σε ενοχλητικό βαθμό αλλά γίνεται). Δεν σας έχει τύχει να το δείτε σε κάποια μοντέλα που έχουν περάσει από τα χέρια σας;Ειδικά σε κάποια από αυτά που αναφέρει ο φίλος 2 μηνύματα παραπάνω το έχω δει εγώ πάντως ναι το εχω παρατηρησει αλλα δεν εδωσα βαση,νομιζω ειναι συχνο φαινομενο στα κινεζικα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Tην προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει μυτιληνη ετυχε και περασα απο ενα καταστημα το οποιο ειχε στην βιτρινα του το TCK TV-V98 (νομιζω ετσι λεγεται)..που το παρατηρησα λιγο μου αρεσε αρκετα αλλα μου φανηκε λιγο μεγαλουτσικο, μα χωραει σε τσεπη παντελονιου??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Tην προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει μυτιληνη ετυχε και περασα απο ενα καταστημα το οποιο ειχε στην βιτρινα του το TCK TV-V98 (νομιζω ετσι λεγεται)..που το παρατηρησα λιγο μου αρεσε αρκετα αλλα μου φανηκε λιγο μεγαλουτσικο, μα χωραει σε τσεπη παντελονιου??:confused: χωραει φιλε μου αλλα ειναι παλιο πια ειχε βγει τον μαιο του 2008 ενα χρονο και δηλαδη... αν σε ενδιαφερει να παρεις καποιο με 2 σιμ τηλεοραση κτλ κτλ δες για κατι πιο καινουργιο ,ασε που τα καινουργια ειναι πιο μικρα με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης εχουν αλλα μενου απο το v98 και αλλες νεες λειτουργιες... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ειχε στην βιτρινα του το TCK TV-V98 (νομιζω ετσι λεγεται)..που το παρατηρησα λιγο μου αρεσε αρκετα :confused: Σου άρεσε;:wacko: Εγώ γι αυτό το κινητό αυτό που λέω σε όποιον το έχει είναι να το πετάξει στον τοίχο με δύναμη και μετά να το χρησιμοποιήσει,πιο όμορφο θα είναι τότε :lol:(άσε που θα μπάσει και σε όγκο):rolleyes: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Tελικα λαθος εκανα..αυτο το μοντελο εννοουσα: http://www.e-smartbuy.gr/eshop?page=shop.product_details&category_id=26&flypage=flypage.tpl&product_id=523&q=eshop&vmcchk=1 Σου άρεσε;:wacko: Εγώ γι αυτό το κινητό αυτό που λέω σε όποιον το έχει είναι να το πετάξει στον τοίχο με δύναμη και μετά να το χρησιμοποιήσει,πιο όμορφο θα είναι τότε:lol: (άσε που θα μπάσει και σε όγκο):rolleyes: Ενταξει γουστα ειναι αυτα..εμενα προσωπικα μου αρεσει αρκετα σαν κινητο :D, 157€ το ειχε απ'οτι θυμαμαι..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 πεδες μια βοηθεια και σε μενα παρακαλω..-εχω κατασταλαξει σε 4 κινητα με tv tuner και θελω να μου προτεινεται καποιο με καλο δεκτη tv και ικανοποιητηκη αποδοση μπαταριας ....οσο γινεται αυτο-τα μοντελα που εχω επιλεξει ειναι 1. Α 500 2. JC 730 3. TV777 4. JC666 ευχαριστω πολυ προκαταβολικα κανεις αλλος βοηθεια ......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Όλα πρέπει να τα δεις σύμφωνα και με την τιμή που τα βρίσκεις πέρα από το προσωπικό σου γούστο...Αν και δεν συμφωνώ με κανένα από αυτά αν το πρώτο είναι το Α5000 πάρε αυτό.Τα άλλα 3 κάνε ότι δεν τα είδες,σχετικά ξεπερασμένα και σε σχεδίαση εντελώς κινεζιές. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 an thes ton kalitero dekti me to kalitero frame rate othonis kai sxetika kali-aksiopisti mpataria xoris na se endiaferoun oi alles tou leitourgeies 1 einai to kinito V98 Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Tελικα λαθος εκανα..αυτο το μοντελο εννοουσα: http://www.e-smartbuy.gr/eshop?page=shop.product_details&category_id=26&flypage=flypage.tpl&product_id=523&q=eshop&vmcchk=1 Ενταξει γουστα ειναι αυτα..εμενα προσωπικα μου αρεσει αρκετα σαν κινητο :D, 157€ το ειχε απ'οτι θυμαμαι..:) φιλε μου στην ουσια το ιδιο κινητο ειναι... πηγαινε προς κατι καινουργιο και οχι τοσο 'κινεζικο' α1000 , α5000 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts