Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχουμε και λεμε για σημερα:

ενα πολυ καλο ασημι m6 στο μικρολιμανο με κατι εκπληκτικες ζαντες, ενα παλαιοτερο m5 κοντα του και τελος τη κλασσικη cayenne του αφεντικου μου εξω απο τη δουλεια μου...

αυτα!

:)

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

m5 (thn kainourgia) xthes sto makro thessaloniki me thessalonikiotikes pinakides:)

Eγώ είχα δει μια ασημί στο "Βράχο" στην καλαμαριά.

Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα φρένα!:shock:

Ρε παιδιά κατα τις 3 το μεσημέρι έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ήταν μια SLR μπλε η με γέλασαν τα μάτια μου;Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο ήμουν στο αστικό..

Μια μαύρη corvette που κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες στη Θεσ/νίκη είναι του του παλαίμαχου παλαιστή Ποζίδη αν έχετε ακουστά.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Κυκλοφορουσε στο Βολο μια Corvette Φ Ο Β Ε Ρ Ο αμαξι!!

Πολυ ωραιο απο τα ποιο ωραια που εχω δει :happy:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Ρε παιδιά κατα τις 3 το μεσημέρι έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ήταν μια SLR μπλε η με γέλασαν τα μάτια μου;Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο ήμουν στο αστικό..

eisai sigouros re file?:blink:

mple kiolas??

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Μήπως ήταν κανένα βελτιωμένο slk; λέω τώρα εγώ, δε ξέρω...

Κυκλοφορουσε στο Βολο μια Corvette Φ Ο Β Ε Ρ Ο αμαξι!!

Πολυ ωραιο απο τα ποιο ωραια που εχω δει :happy:

Αυτή τη μαύρη δε λες; (Του Χαλέβα πρέπει να είναι...)

http://img154.imageshack.us/img154/7272/corvettevm1.jpg

Πάρτε κι ένα Hummer (κι αυτό στο Βόλο)

http://img478.imageshack.us/img478/3420/hummerci2.jpg

Καλά ε..... φοβερή ανάλυση! :p

Donuts me to portokali Corvette mesa sto parking tou IKEA sthn thessaloniki. Den kserw giati to $@#$% to video den exei hxo!!!

http://www.vsocial.com/video/?d=46098

enjoy!

BMW M5 507ps, 520nm tq

Προχθες λιγο εξω απο την εκθεση με περασε μια Ferrari F430 Spider...

Κλασσικα τρελος ηχος αλλα και εμφανιση! Πινακιδες Θεσσαλονικης ΝΗΚ1**1

Στην εθνικης αντιστασης γωνια με μιχαηλ ψελλου περασε στο δρομο ferrari 360 modena πρεπει να ηταν και το οδηγουσε μια χοντρη πανω απο 150 κιλα εχει κατσει ολη η ferrari :lol: :lol:

Ίσα που την πήρε το μάτι μου την "SLR" ήμουν μέσα στο αστικό, γι' αυτό ρωτάω εδώ μέσα μήπως πέρασε κανείς ποδαράτος εκείνη την ώρα και είδε τι ήταν..

Η Corvette C6 Z06 πιανεται στα supercars...:p Την ειδα το απογευμα στην Λεμεσο με ξενες φυσικα πινακιδες(from new york)!

Δεν πιστευω να θελετε φωτο ετσι;;;Μια προλαβα και τραβηξα γιατι αν και παρκαρισμενη, ημουνα στο αυτοκινητο και ειχε αλλα αυτοκινητα απο πισω μου...ετσι επρεπε να φυγω :p

Nexus 4 & iPad mini

Η Corvette C6 Z06 πιανεται στα supercars...Την ειδα το απογευμα στην Λεμεσο με ξενες φυσικα πινακιδες!

Δεν πιστευω να θελετε φωτο ετσι;;;Μια προλαβα και τραβηξα γιατι αν και παρκαρισμενη, ημουνα στο αυτοκινητο και ειχε αλλα αυτοκινητα απο πισω μου...ετσι επρεπε να φυγω :p

H Z06 εννοειται.... Αφου ξεφτιλιζει τα περισσοτερα.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

H Z06 εννοειται.... Αφου ξεφτιλιζει τα περισσοτερα.......

Το ξερω βρε...Ξεχασα το smilie απλα:p

Ηταν και convertible!Μισο να ανεβασω μια φωτο και ενα βιντεο(το εβγαλα καταλαθος αλλα...):p

Nexus 4 & iPad mini

Το ξερω βρε...Ξεχασα το smilie απλα:p

Ηταν και convertible!Μισο να ανεβασω μια φωτο και ενα βιντεο(το εβγαλα καταλαθος αλλα...):p

Η ZO6 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ CABRIO.

ΑΚΟΜΗ Η ΟΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ,ΣΤΗΝ Ζ06 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ.