Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα ειδα και ακουμπιξα την SLR που ειχα προαναφερει...

Την εχει ο γιος ενος δικιγορου που τα περνει χοντρα απο παντου και εχει και κανα δυο ξενοδοχια...

Βαφει ο πατερας μου το σπιτι που φτιαχνει για πρικα της κορης του και ετιχε να περναω απο εκει για να ζητισω λευτα απο τον πατερα μου και ηρθε με την SLR οταν ειμουν εκει....

Ο πατερας μου την εχει οδηγισει κιολας.... Την ειχε παρκαρει σε σημειο που θα λερωνοτανε και οταν του ειπε ο πατερας μου να την βγαλει για να μην λερωθει του εδωσε τα κλειδια να την βγαλει αυτος... Αχ και να ειμουν εκει να εμπενα και εγω μεσα...

Μια ασημί με αθηναικές πινακίδες είναι? :confused:

Δεν ειπα ποτε για 50 ferrari...

Καμια 10αρια ηταν και ναι το υποστηριζω! ;) Παραταγμενες στην Σοφουλη!

Γιατι ρωτας ομως??

xilia signwmi....to isxiristike o PAYLARAS stin prwti selida tou topic...apla mou ekane entipwsi kai eipa na rwtisw....alla mperdevtika kai nomisa pws to eipes esy...sorry ksana

Δεν ειπα ποτε για 50 ferrari...

Καμια 10αρια ηταν και ναι το υποστηριζω! ;) Παραταγμενες στην Σοφουλη!

Γιατι ρωτας ομως??

Στη σοφουλη ??σε ποιο υψος? γιατι εκει μενω

Παιδια αφηστε προχθες μπροστα στο σπιτι ηταν μια λιμο -και οχι για γαμο-

με 5-6 πορτες απο καθε πλευρα

Επειδη ειχε παρκαρει με τη μουρη στο πεζοδρομιο σταματηση ποση ωρα το δρομο για να την ξεπαρκαρει αφηστε μεγαλο το προβλημα του παρκινγ

γι αυτο δεν περνω και εγω λιμο

Μια ασημί με αθηναικές πινακίδες είναι? :confused:

Οχι,Ροδιακες πινακιδες. ΡΟΝ-ΧΧΧΧ απο αυτες που φτιαχνουν σε κατι μαγαζια, δεν ηταν κανονικη. Μια μαυρη. Εχεις δει και αλλη;

Οχι,Ροδιακες πινακιδες. ΡΟΝ-ΧΧΧΧ απο αυτες που φτιαχνουν σε κατι μαγαζια, δεν ηταν κανονικη. Μια μαυρη. Εχεις δει και αλλη;

Εγώ για μια ασημί ξέρω. Αν την δω θα βγάλω φώτο. Μαύρη δεν έχω δει :what:

Στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λεμεσό, στην παραλιακή οδό, πέτυχα χθες Rolls Royce Phantom από τις καινούργιες και μάλιστα με κυπριακές πινακίδες. Μια φίλη μου στο Πάντειο μου είπε πως έξω από τα γραφεία της Alpha Copy έχει Mercedes Benz S500, Land Rover Range Rover Vogue, Porsche Carrera GT2, όλες μαύρες. Λέτε να τα έχει και τα τρία ο πρόεδρος;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λεμεσό, στην παραλιακή οδό, πέτυχα χθες Rolls Royce Phantom από τις καινούργιες και μάλιστα με κυπριακές πινακίδες. Μια φίλη μου στο Πάντειο μου είπε πως έξω από τα γραφεία της Alpha Copy έχει Mercedes Benz S500, Land Rover Range Rover Vogue, Porsche Carrera GT2, όλες μαύρες. Λέτε να τα έχει και τα τρία ο πρόεδρος;

Eπειδη ειμαι στο Παντειο,την Porsche την εχω δει παρκαρισμενη εξω απο την Alpha Copy.Τα αλλα ,οχι.

Α,οταν ειχα ερθει Λεμεσο (εξαημερη 3η Λυκειου) ειχα μπει σε ενα mrs και ενα φιλαρακι σε supra!

Σημερα ιδα μια Carrera στο κεντρο αλλα μαλλον ητανε αυτη που εχω δει πολλες φορες κοντα στο σπιτι μου. Αλλα πολυ ωραιο αυτοκινιτο το ατυμο...

Α,οταν ειχα ερθει Λεμεσο (εξαημερη 3η Λυκειου) ειχα μπει σε ενα mrs και ενα φιλαρακι σε supra!

Απ' ότι φαίνεται η Λεμεσός είναι γεμάτη από ωραία αυτοκίνητα. Έχω δει και Φεράρι 360 Μόντενα, αλλά σκέφτηκα ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο αμάξι. Ξέχασα να προσθέσω. Μαύρη Bentley Continental GT, γωνιά Κηφησίας και Αλεξάνδρας

ενας στον παρασκευα σε ενα βενζιναδικο εχει μια SLR (ασημι)και μια maserati δεν ξερω τι ειναι σε περλα μπλε

ti maserati tin vlepw edw kai kairo synexeia parkarismeni ekei,tin slr den tin exw dei, pote ti pire o tsoglanos?

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Exw dei polla...

Modena 360,Callardo,Murcielago...

K polla pou den thymamai...

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

Σημερα ειδα και ακουμπιξα την SLR που ειχα προαναφερει...

Την εχει ο γιος ενος δικιγορου που τα περνει χοντρα απο παντου και εχει και κανα δυο ξενοδοχια...

Βαφει ο πατερας μου το σπιτι που φτιαχνει για πρικα της κορης του και ετιχε να περναω απο εκει για να ζητισω λευτα απο τον πατερα μου και ηρθε με την SLR οταν ειμουν εκει....

Ο πατερας μου την εχει οδηγισει κιολας.... Την ειχε παρκαρει σε σημειο που θα λερωνοτανε και οταν του ειπε ο πατερας μου να την βγαλει για να μην λερωθει του εδωσε τα κλειδια να την βγαλει αυτος... Αχ και να ειμουν εκει να εμπενα και εγω μεσα...

καλα ολα αυτα...τα κλειδια που τα βρηκε?? :rolleyes:

xilia signwmi....to isxiristike o PAYLARAS stin prwti selida tou topic...apla mou ekane entipwsi kai eipa na rwtisw....alla mperdevtika kai nomisa pws to eipes esy...sorry ksana

Καλα ρε, μην αγχωνεσαι... Δεν τρεχει τιποτα! ;) :)

Στη σοφουλη ??σε ποιο υψος? γιατι εκει μενω

Στα "Πινελικα" η στο "Πεσκαδο" ετρωγαν... Δεν το εψαξα ομως πολυ... απλα χαζευα τις Ιταλιδες!

Το Μάρτη που ήμουν Αγγλία είχα δει από πολύ κοντά (εγώ ήμουν στο λεωφορείο κι αυτή δίπλα), Ferrari Enzo. Κοντά στο Picadilly ήταν...

Χτες πηγαίνοντας χαλκίδα για μπάνιο λίγο μετά την αυλίδα είδα μια Ferrari 430 με ξένες πινακίδες...φοβερό το εργαλείο :wacko:

Porsche Carrera 4s, μάυρη, στην οδό Ευελπίδων, λίγο πιο κάτω από τα δικαστήρια....

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

pagani zonda s στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο χτες το βραδυ σχετικα μικρος για αυτο το αμαξι ο τυπας αλλα απο ηχο αλλο τιποτα inox rulez

pagani zonda s στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο χτες το βραδυ σχετικα μικρος για αυτο το αμαξι ο τυπας αλλα απο ηχο αλλο τιποτα inox rulez

sovara milas????? :cry: :wacko: :blink: ...einai to apolito dream-car milame!!!k to agapimeno mu....eisai siguros oti htan zonda?????nomizo den yparxei kanena sthn ellada!...kanei k gyro sta 350k$ etsi???1...mhpos leo mhpos kata tyxi prolaves na to bgaleis kamia foto???esto k apto mobile su?? :(

gia dose tpt details...xroma ktl...

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

sovara milas????? :cry: :wacko: :blink: ...einai to apolito dream-car milame!!!k to agapimeno mu....eisai siguros oti htan zonda?????nomizo den yparxei kanena sthn ellada!...kanei k gyro sta 350k$ etsi???1...mhpos leo mhpos kata tyxi prolaves na to bgaleis kamia foto???esto k apto mobile su?? :(

gia dose tpt details...xroma ktl...

ηταν το zonda με πινακιδες γαλλιας πιστευω photo ουτε που το σκεφτηκα εκεινη την ωρα :O χρωμα ενα μπεζ ανοιχτο να το πω τωρα δεν ξερω.... φοβερο εργαλειο τρελος ηχος μικρος οδηγος για το αμαξι παντα :mad: τρελα αφου το μερος της πλατειας που μπορουσα να δω ηταν ολοι με το κεφαλι στον δρομο βλεπωντας το :D πραγματικα υπεροχο (ο οδηγος δεν φανηκε ουτε αυτος να ειναι απο την ελλαδα αλλα ποιος νοιαζεται) :p