amelidis Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Δεν ειπα ποτε για 50 ferrari... Καμια 10αρια ηταν και ναι το υποστηριζω! ;) Παραταγμενες στην Σοφουλη! Γιατι ρωτας ομως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 πάλι είδα σήμερα στον Πειραιά elise , κίτρινη πάλι , αλλά ήταν άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Σημερα ειδα και ακουμπιξα την SLR που ειχα προαναφερει... Την εχει ο γιος ενος δικιγορου που τα περνει χοντρα απο παντου και εχει και κανα δυο ξενοδοχια... Βαφει ο πατερας μου το σπιτι που φτιαχνει για πρικα της κορης του και ετιχε να περναω απο εκει για να ζητισω λευτα απο τον πατερα μου και ηρθε με την SLR οταν ειμουν εκει.... Ο πατερας μου την εχει οδηγισει κιολας.... Την ειχε παρκαρει σε σημειο που θα λερωνοτανε και οταν του ειπε ο πατερας μου να την βγαλει για να μην λερωθει του εδωσε τα κλειδια να την βγαλει αυτος... Αχ και να ειμουν εκει να εμπενα και εγω μεσα... Μια ασημί με αθηναικές πινακίδες είναι? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Δεν ειπα ποτε για 50 ferrari... Καμια 10αρια ηταν και ναι το υποστηριζω! ;) Παραταγμενες στην Σοφουλη! Γιατι ρωτας ομως?? xilia signwmi....to isxiristike o PAYLARAS stin prwti selida tou topic...apla mou ekane entipwsi kai eipa na rwtisw....alla mperdevtika kai nomisa pws to eipes esy...sorry ksana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Δεν ειπα ποτε για 50 ferrari... Καμια 10αρια ηταν και ναι το υποστηριζω! ;) Παραταγμενες στην Σοφουλη! Γιατι ρωτας ομως?? Στη σοφουλη ??σε ποιο υψος? γιατι εκει μενω Παιδια αφηστε προχθες μπροστα στο σπιτι ηταν μια λιμο -και οχι για γαμο- με 5-6 πορτες απο καθε πλευρα Επειδη ειχε παρκαρει με τη μουρη στο πεζοδρομιο σταματηση ποση ωρα το δρομο για να την ξεπαρκαρει αφηστε μεγαλο το προβλημα του παρκινγ γι αυτο δεν περνω και εγω λιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μια ασημί με αθηναικές πινακίδες είναι? :confused: Οχι,Ροδιακες πινακιδες. ΡΟΝ-ΧΧΧΧ απο αυτες που φτιαχνουν σε κατι μαγαζια, δεν ηταν κανονικη. Μια μαυρη. Εχεις δει και αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ενας στον παρασκευα σε ενα βενζιναδικο εχει μια SLR (ασημι)και μια maserati δεν ξερω τι ειναι σε περλα μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Οχι,Ροδιακες πινακιδες. ΡΟΝ-ΧΧΧΧ απο αυτες που φτιαχνουν σε κατι μαγαζια, δεν ηταν κανονικη. Μια μαυρη. Εχεις δει και αλλη; Εγώ για μια ασημί ξέρω. Αν την δω θα βγάλω φώτο. Μαύρη δεν έχω δει :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λεμεσό, στην παραλιακή οδό, πέτυχα χθες Rolls Royce Phantom από τις καινούργιες και μάλιστα με κυπριακές πινακίδες. Μια φίλη μου στο Πάντειο μου είπε πως έξω από τα γραφεία της Alpha Copy έχει Mercedes Benz S500, Land Rover Range Rover Vogue, Porsche Carrera GT2, όλες μαύρες. Λέτε να τα έχει και τα τρία ο πρόεδρος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λεμεσό, στην παραλιακή οδό, πέτυχα χθες Rolls Royce Phantom από τις καινούργιες και μάλιστα με κυπριακές πινακίδες. Μια φίλη μου στο Πάντειο μου είπε πως έξω από τα γραφεία της Alpha Copy έχει Mercedes Benz S500, Land Rover Range Rover Vogue, Porsche Carrera GT2, όλες μαύρες. Λέτε να τα έχει και τα τρία ο πρόεδρος; Eπειδη ειμαι στο Παντειο,την Porsche την εχω δει παρκαρισμενη εξω απο την Alpha Copy.Τα αλλα ,οχι. Α,οταν ειχα ερθει Λεμεσο (εξαημερη 3η Λυκειου) ειχα μπει σε ενα mrs και ενα φιλαρακι σε supra! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Σημερα ιδα μια Carrera στο κεντρο αλλα μαλλον ητανε αυτη που εχω δει πολλες φορες κοντα στο σπιτι μου. Αλλα πολυ ωραιο αυτοκινιτο το ατυμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Α,οταν ειχα ερθει Λεμεσο (εξαημερη 3η Λυκειου) ειχα μπει σε ενα mrs και ενα φιλαρακι σε supra! Απ' ότι φαίνεται η Λεμεσός είναι γεμάτη από ωραία αυτοκίνητα. Έχω δει και Φεράρι 360 Μόντενα, αλλά σκέφτηκα ότι δεν είναι και τόσο σπάνιο αμάξι. Ξέχασα να προσθέσω. Μαύρη Bentley Continental GT, γωνιά Κηφησίας και Αλεξάνδρας Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 ενας στον παρασκευα σε ενα βενζιναδικο εχει μια SLR (ασημι)και μια maserati δεν ξερω τι ειναι σε περλα μπλε ti maserati tin vlepw edw kai kairo synexeia parkarismeni ekei,tin slr den tin exw dei, pote ti pire o tsoglanos? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Exw dei polla... Modena 360,Callardo,Murcielago... K polla pou den thymamai... Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Σημερα ειδα και ακουμπιξα την SLR που ειχα προαναφερει... Την εχει ο γιος ενος δικιγορου που τα περνει χοντρα απο παντου και εχει και κανα δυο ξενοδοχια... Βαφει ο πατερας μου το σπιτι που φτιαχνει για πρικα της κορης του και ετιχε να περναω απο εκει για να ζητισω λευτα απο τον πατερα μου και ηρθε με την SLR οταν ειμουν εκει.... Ο πατερας μου την εχει οδηγισει κιολας.... Την ειχε παρκαρει σε σημειο που θα λερωνοτανε και οταν του ειπε ο πατερας μου να την βγαλει για να μην λερωθει του εδωσε τα κλειδια να την βγαλει αυτος... Αχ και να ειμουν εκει να εμπενα και εγω μεσα... καλα ολα αυτα...τα κλειδια που τα βρηκε?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 xilia signwmi....to isxiristike o PAYLARAS stin prwti selida tou topic...apla mou ekane entipwsi kai eipa na rwtisw....alla mperdevtika kai nomisa pws to eipes esy...sorry ksana Καλα ρε, μην αγχωνεσαι... Δεν τρεχει τιποτα! ;) :) Στη σοφουλη ??σε ποιο υψος? γιατι εκει μενω Στα "Πινελικα" η στο "Πεσκαδο" ετρωγαν... Δεν το εψαξα ομως πολυ... απλα χαζευα τις Ιταλιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Το Μάρτη που ήμουν Αγγλία είχα δει από πολύ κοντά (εγώ ήμουν στο λεωφορείο κι αυτή δίπλα), Ferrari Enzo. Κοντά στο Picadilly ήταν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Χτες πηγαίνοντας χαλκίδα για μπάνιο λίγο μετά την αυλίδα είδα μια Ferrari 430 με ξένες πινακίδες...φοβερό το εργαλείο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Maserati Ghibli ston dromo tou aerodromiou xtes Thessaloniki....spanio kai ypotimimeno montelo kai i GT ekdosi tou xtipouse aneta M3 kai 911.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Porsche Carrera 4s, μάυρη, στην οδό Ευελπίδων, λίγο πιο κάτω από τα δικαστήρια.... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 pagani zonda s στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο χτες το βραδυ σχετικα μικρος για αυτο το αμαξι ο τυπας αλλα απο ηχο αλλο τιποτα inox rulez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 pagani zonda s στην πλατεια ελευθεριας στον κορυδαλλο χτες το βραδυ σχετικα μικρος για αυτο το αμαξι ο τυπας αλλα απο ηχο αλλο τιποτα inox rulez sovara milas????? :cry: :wacko: :blink: ...einai to apolito dream-car milame!!!k to agapimeno mu....eisai siguros oti htan zonda?????nomizo den yparxei kanena sthn ellada!...kanei k gyro sta 350k$ etsi???1...mhpos leo mhpos kata tyxi prolaves na to bgaleis kamia foto???esto k apto mobile su?? :( gia dose tpt details...xroma ktl... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 sovara milas????? :cry: :wacko: :blink: ...einai to apolito dream-car milame!!!k to agapimeno mu....eisai siguros oti htan zonda?????nomizo den yparxei kanena sthn ellada!...kanei k gyro sta 350k$ etsi???1...mhpos leo mhpos kata tyxi prolaves na to bgaleis kamia foto???esto k apto mobile su?? :( gia dose tpt details...xroma ktl... ηταν το zonda με πινακιδες γαλλιας πιστευω photo ουτε που το σκεφτηκα εκεινη την ωρα :O χρωμα ενα μπεζ ανοιχτο να το πω τωρα δεν ξερω.... φοβερο εργαλειο τρελος ηχος μικρος οδηγος για το αμαξι παντα :mad: τρελα αφου το μερος της πλατειας που μπορουσα να δω ηταν ολοι με το κεφαλι στον δρομο βλεπωντας το :D πραγματικα υπεροχο (ο οδηγος δεν φανηκε ουτε αυτος να ειναι απο την ελλαδα αλλα ποιος νοιαζεται) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 amelidi εδώ έχω τις φώτο από την Μ5...ή μάλλον ότι μπορείς να καταλάβεις Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Laborgini Gallardo se ena gri (!?) xrwma apopse stis kafeteries tou Poseidwniou.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts