Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

VeCo autes pou einai apo to Dubai tis fernoun metaxeirismenes i paraeisagogis einai?

Nope, τις φέρνουν κάτοικοι του Dubai. Συγκεκριμένα αδερφάκια... :p

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/185.jpg

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/DSC00436.jpg

Τούς είδα όταν πήγαν να πλύνουν τα αμάξια τους. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Giati den kaneis dilosi na doulepseis gia periodiko me supercars?Sigoura plireis tis proipotheseis oson afora tis fotografiseis pou prepei na xeis kanei.

Giati den kaneis dilosi na doulepseis gia periodiko me supercars?Sigoura plireis tis proipotheseis oson afora tis fotografiseis pou prepei na xeis kanei.

:lol:

Δεν το σκέφτηκα, έχεις δίκαιο... Κάτι σαν Cyprus Supercars, με συνεντεύξεις κλπ. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να ρωτήσεις κάποιον σαν τον ιδιοκτήτη της Veyron πως του ήρθε να πάρει μία και να την έχει στην Κύπρο... :p

Η απάντηση θα είναι πολύ απλή: Αφού μπορώ, γιατί όχι!!

Σωστός! :D

Δεν ξέρω αν θεωρείτε supercar, αλλά χθες είχα την τύχη να απολαύσω την οδήγηση μιας ''BMW 645ci cabrio''. Είμαι στην Αθήνα για μια βδομάδα και το δανείστηκα για λίγη ώρα από μια φίλη μου που το πήρε πριν λίγους μήνες! Όλα τα λεφτά!!!!!!!!

Supercar δεν είναι με την κλασική έννοια αλλά είναι σούπερ αυτοκίνητο. Εκτός του οτι είναι κούκλα, πρέπει να είναι και άψογη οδηγηκά. Δεν είχα ποτέ την τύχη να μπω σε μπέμπα απο σειρά 5 και πάνω.

Supercar δεν είναι με την κλασική έννοια αλλά είναι σούπερ αυτοκίνητο. Εκτός του οτι είναι κούκλα, πρέπει να είναι και άψογη οδηγηκά. Δεν είχα ποτέ την τύχη να μπω σε μπέμπα απο σειρά 5 και πάνω.

Άσχετο λίγο, αλλά μπήκα μια φορά σε μια Μ6 και δεν είμαι σίγουρος τι έφταιγε, αλλά ήταν ψιλοξεφτισμένη μέσα. Το χειρόφρενο, το τιμόνι... Ίσως δεν την πρόσεχε ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης, είχε βάλει κάτι ποτηροθήκες που πουλάνε στα super market δίπλα στο λεβιέ ταχυτήτων.:X Κρίμα για τέτοιας αξίας αυτοκίνητο.

Άσχετο λίγο, αλλά μπήκα μια φορά σε μια Μ6 και δεν είμαι σίγουρος τι έφταιγε, αλλά ήταν ψιλοξεφτισμένη μέσα. Το χειρόφρενο, το τιμόνι... Ίσως δεν την πρόσεχε ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης, είχε βάλει κάτι ποτηροθήκες που πουλάνε στα super market δίπλα στο λεβιέ ταχυτήτων.:X Κρίμα για τέτοιας αξίας αυτοκίνητο.

εεε.... μαλλον! Το Μ6 ειναι supercar με τα ολα του!:D

Σήμερα στο Μενίδι στην Λ. Δημοκρατίας ασημί Ferrari 550 Maranelo με αγγλικές πινακίδες και μαύρο Pontiac κάμπριο με ελληνικές πινακίδες.

Πριν κατι μερες συναντησα αυτο το θαυμα στην παραλιακη.

http://img355.imageshack.us/img355/4760/07112008236ps91xe4.jpg

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

OMG!!! απιστευτο ειναι!! αν και σε λευκο ειναι πιο ωραιο, ας μου το εδιναν και πορτοκαλι με ροζ ελεφαντακια.. δεν ειχα προβλημα!

ΥΓ: πριν απο 4-5 μερες πετυχα τρακαρισμα με μαυρη Ferarri (νομιζω η 360 ηταν)..καπω τσαλακωμενο και προφυλακτηρας κατω.. μετωπικη με πολυ λιγα χλμ με ενα Octavia. λεω λιγα χλμ γιατι το Octavia ειχε κι αυτο πολυ λιγες ζημιες...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Πριν κατι μερες συναντησα αυτο το θαυμα στην παραλιακη.

http://img355.imageshack.us/img355/4760/07112008236ps91xe4.jpg

Φοβερό, βουλγάρικες είναι οι πινακίδες;

OMG!!! απιστευτο ειναι!! αν και σε λευκο ειναι πιο ωραιο, ας μου το εδιναν και πορτοκαλι με ροζ ελεφαντακια.. δεν ειχα προβλημα!

ΥΓ: πριν απο 4-5 μερες πετυχα τρακαρισμα με μαυρη Ferarri (νομιζω η 360 ηταν)..καπω τσαλακωμενο και προφυλακτηρας κατω.. μετωπικη με πολυ λιγα χλμ με ενα Octavia. λεω λιγα χλμ γιατι το Octavia ειχε κι αυτο πολυ λιγες ζημιες...

Akoma pio porotikos einai o ixos pou vgazei.

gre ναι δυστηχως βουλγαρικες πινακιδες ειχε!

E μου την σπαει να βλεπω τελευταια πολυ ακριβα και καλα αυτοκινητα,με βουλγαρικες πινακιδες.

E μου την σπαει να βλεπω τελευταια πολυ ακριβα και καλα αυτοκινητα,με βουλγαρικες πινακιδες.

εκει ειναι το χρημα τωρα...που να δεις ρωσια τι γινετε...

νεοπλουτισμος και καρακιτσαρια...απιστευτος συνδυασμος...