Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

NLS αν θες να περιμένεις 2-3 μέρες θα σας έχω το πιο πλήρη review για το Touch Pro. πήρα έγκριση της παραγγελίας σήμερα οπότε την Τετάρτη θα το έχω πιθανότατα. αγόρασα και το καλώδιο για το tv-out οπότε θα σας τραβήξω και video για να δείτε πως παίζουν τα frames στη TV.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nai doulevoun kanonika.Mono gia to sms 160 exo mia epifilaksi...

Δωστε μου ενα λινκ και ειμαι προθυμος να τα δοκιμασω...:rolleyes:

NLS αν θες να περιμένεις 2-3 μέρες θα σας έχω το πιο πλήρη review για το Touch Pro. πήρα έγκριση της παραγγελίας σήμερα οπότε την Τετάρτη θα το έχω πιθανότατα. αγόρασα και το καλώδιο για το tv-out οπότε θα σας τραβήξω και video για να δείτε πως παίζουν τα frames στη TV.

εσύ δεν θα έπαιρνες το πως το λέγαμε... diamond με numeric keypad;

2-3 μέρες δεν περιμένω με τίποτα, σήμερα θα πέσει η παραγγελία, απεφασίσθει

---

NLS

ilogic.gr

Εγω το πηρα απο vnp.Σημερα το βραδυ θα το εχω και αφου το ξεζουμισω 2-3 μερες σκεφτομαι να φτιαξω και ενα συγκριτικο video με το qtek 9000 και ενα ipaq 214 για να εχουμε μια πιο γενικη εικονα οσον αφορα την ταχυτητα της συγκεκριμενης συσκευης.

Titanium ρε μάστορα :).

δεν κρατήθηκα άλλο, μετά είδα και το πληκτρολόγιο στο καιζεράκι μου και το πήρα απόφαση.

http://shop.brando.com.hk/prod_list.php?cat_id=0951&dept_id=039 Μόλις βγήκαν τα screen protectors της Brando. Ποια από τις 2 πέρνουμε?
Rock Simplicity

Από το site της ΗΤC

http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=172018

http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=171884

ξέρει κάποιος να μου πεί τι είναι το 2ο :O εξωτερική μπαταρία μήπως ;

Εγώ το σκέφτομαι για την 1800άρα άσε που είναι πιο ελαφρύ και από τα racal του Στρατού:p:p:p:p

Επίσης παράγγειλα και τις ultra clear της Brando πήρα 2 να έχω ;)

Παιδιά, πάντως μετά από 5 μέρες συμβίωσης με το τηλέφωνο έχω να πω ότι όχι μόνο είναι ΤΕΛΕΙΟ, αλλά έφυγε και ο φόβος μου για το αγγλικό μενού. Εβαλα και τα ελληνικά και στα δύο πληκτρολόγια, αλλά και το NoData ώστε να μη χρεώνομαι άδικα με το GPRS. Το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο στο τηλέφωνο και πολύ οικείο μιας και τα windows, όταν πριν μια δεκαετία άρχισα να ασχολούμαι με υπολογιστές ήταν σε αγγλικά...

Γι αυτό όποιος θέλει να το αγοράσει να το κάνει με κλειστά μάτια...είναι πολύ καλή αγορά...

• Administrators
Se enoxlei katholou to tzogos anamesa sto panw kai to katw meros otan to pliktrologio einai kleisto? Aftos einai kai o logos pou pote den mou aresan syskeves me kinoumena meri. Opws kai na exei... einai pio evaisthita apo tis pio sympageis syskeves.

Modpic.gif

Παιδιά, πάντως μετά από 5 μέρες συμβίωσης με το τηλέφωνο έχω να πω ότι όχι μόνο είναι ΤΕΛΕΙΟ, αλλά έφυγε και ο φόβος μου για το αγγλικό μενού. Εβαλα και τα ελληνικά και στα δύο πληκτρολόγια, αλλά και το NoData ώστε να μη χρεώνομαι άδικα με το GPRS. Το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο στο τηλέφωνο και πολύ οικείο μιας και τα windows, όταν πριν μια δεκαετία άρχισα να ασχολούμαι με υπολογιστές ήταν σε αγγλικά...

Γι αυτό όποιος θέλει να το αγοράσει να το κάνει με κλειστά μάτια...είναι πολύ καλή αγορά...

Ωραιος λεγε τετοια γιατι μου λενε για iphone 3G-gia samsung omnia κτλ μενουμε touch pro.Πες και αλλα για μπαταρια....gps...Ξερεις εσυ!!

το iPhone ΔΕΝ είναι pda! θα μπορούσε να ήταν αλλά η apple έχει άλλα σχέδια. για μένα δεν αξίζει να πάρεις το omnia λόγω της οθόνης του. πραγματικά η ανάλυση του είναι για κλοτσιές σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.

σήμερα κάθισα και συγκέντρωσα ότι tweaks, fixes, hacks και προγράμματα υπάρχουν για να κάνουν καλύτερο το pro :). μόλις τα δοκιμάσω όταν φτάσει το pda θα τα μοιραστώ.

Από το site της ΗΤC

http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=172018

http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=171884

ξέρει κάποιος να μου πεί τι είναι το 2ο :O εξωτερική μπαταρία μήπως ;

το δεύτερο είναι... rechargeable charger :D

είναι δηλ. μια μπαταρία που την κουβαλάς χωριστά, όταν θες φόρτιση (εκτός σπιτιού/γραφείου), το συνδέεις με το pro και από ότι βλέπω από την χωρητικότητα της, χωράει δυο (σχεδόν) φουλ φορτίσεις... σύνολο τρεις, ότι πρέπει για ένα εβδομαδιαίο τριπ στο βουνό χωρίς πρίζες

---

NLS

ilogic.gr

Και μερικες απο το κινητο.

Παντως αμα θελετε τελειες φοτο παρτε φωτογραφικη μηχανη...

thanks για τις photos

το καπάκι έχει πλαστικό εκεί που είναι η τρύπα της κάμερας; δηλ. παίρνει την "πατέντα" του κοψίματος αυτού του πλαστικού όπως στο diamond; (βελτιώνει την ποιότητα)

...α και ευτυχώς έστω φόραγες σώβρακο όταν έβγαζες τις φωτό :lol::lol::lol: - αλλιώς θα τις έκοβε ο mod

---

NLS

ilogic.gr

το δεύτερο είναι... rechargeable charger :D

είναι δηλ. μια μπαταρία που την κουβαλάς χωριστά, όταν θες φόρτιση (εκτός σπιτιού/γραφείου), το συνδέεις με το pro και από ότι βλέπω από την χωρητικότητα της, χωράει δυο (σχεδόν) φουλ φορτίσεις... σύνολο τρεις, ότι πρέπει για ένα εβδομαδιαίο τριπ στο βουνό χωρίς πρίζες

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου . εάν πάρω τα βουνά θα το έχω υπ'οψην μου :p

όσο για την μπαταρία με την 2η φόρτιση μου κράτησε 50 ώρες περίπου με 1 ώρα σύνολο συνδεδεμένη στον υπολογιστή. Σημειοτέον ότι χρησιμοποιώ και Bluetooth hands-free. με λίγα λόγια "τα σπάει" από αυτονομία. ;)

• Administrators
...α και ευτυχώς έστω φόραγες σώβρακο όταν έβγαζες τις φωτό - αλλιώς θα τις έκοβε ο mod

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Modpic.gif

ποια είναι η πατέντα κοψίματος?

Εαν τελειωσει η μπαταρια και η εφεδρικη τοτε σβηνονται ολα τα προγραμματα και μετα πρεπει να τα περασεις απο την αρχη;
Samsung S21 Ultra

την τρύπα πως την κάνουν? βγαίνει το πλαστικό?

Εαν τελειωσει η μπαταρια και η εφεδρικη τοτε σβηνονται ολα τα προγραμματα και μετα πρεπει να τα περασεις απο την αρχη;

όχι

(και μερικοί χαρακτήρες ακόμα για να θεωρήσει το myphone ότι έγραψα μήνυμα)

---

NLS

ilogic.gr