Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τοπικές Ρυθμίσεις (καρτέλα) -> Ώρα (καρτέλα)

και στο στυλ ώρας αλλάζεις το h:mm:ss tt σε hh:mm:ss tt

είσαι ο σωτήρας μου :thanks:

είναι γελοία τα άτομα. κοίτα αν είχα κανα χτύπημα τρομερό θα σκεφτόμουν πολύ να την άλλαζα. αλλά είναι πολύ μικρό και ασήμαντο για να το πληρώσω το 1/5 της τιμής του τηλεφώνου.

σκέφτομαι σοβαρά τελευταία να κάνω καμιά ανταλλαγή του pro με κανα diamond, λόγο διαστάσεων αλλά δεν ξέρω....

• Administrators
σκέφτομαι σοβαρά τελευταία να κάνω καμιά ανταλλαγή του pro με κανα diamond, λόγο διαστάσεων αλλά δεν ξέρω....

Γνώμη μου είναι ότι δεν κερδίζεις τόσο από όγκο που να αξίζει να στερηθείς το εξωτερικό πληκτρολόγιο.

Άσε που λόγο μικρής αυτονομίας οι περισσότεροι καταφεύγουν στην μεγαλύτερη μπαταρία, με αποτέλεσμα να γίνεται σε όγκο όσο και το Pro αλλά χωρίς πληκτρολόγιο.

Modpic.gif

α ναι ξέχασα την μπαταρία. άρα μένουμε όπως είμαστε.

Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τοπικές Ρυθμίσεις (καρτέλα) -> Ώρα (καρτέλα)

και στο στυλ ώρας αλλάζεις το h:mm:ss tt σε hh:mm:ss tt

και στο στυλ ώρας αλλάζεις το h:mm:ss tt σε HH:mm:ss tt ;)

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Ρε παιδιά,

επειδή δεν κατάφερα μέσω αναζήτησης να βρω κάτι, μπορείτε να μου συστήσετε καμιά θήκη για το pro γιατί όταν το κινητό είναι στην τσάντα σχεδόν σε κάθε εισερχόμενη κλήση απαντάει... 'μόνο του' (μέσω touch screen). Βασικά με ενδιαφέρει να είναι είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό και να μπορώ να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο χωρίς να βγάζω το κινητό από τη θήκη (εάν αυτό είναι εφικτό).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

The best is yet to come.... :cool:

Στην καινούργια ROM έχει το Google Maps. Ο μόνος τρόπος για να "κατεβάσεις" χάρτες είναι μόνο μέσω GPRS???

Δεν υπάρχουν πουθενά να τους κατεβάσω και να τους περάσω στο κινητό???

Από ότι είδα δουλεύει και με GPS το πρόγραμμα!!!

άσε το DisableKeys βάλε αυτό το cab απο κάτω και τέλος...

http://rapidshare.com/files/202786602/XDA_White_Slide_to_Answer_v4__GSM_ONLY_.cab

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό που μου έστειλες;

The best is yet to come.... :cool:

Παιδια,

Οσοι χρησιμοποιείτε την rom του monx με built 21009 θα σας βγαλει ενα μηνυμα οτι η δοκιμαστικη περιοδος εληξε και δεν θα μπορειτε να χρησιμοποιησετε τη συσκευη σας.

Οσοι εχετε αυτη την rom παρτε αμεσως backup και αναβαθμιστε στην καινουρια του εκδοση 1.90.1 αλλιως θα χασετε καποια δεδομενα...

• Administrators
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό που μου έστειλες;

Αλλάζει τον Dialer και πρέπει να κάνεις slide στην οθόνη για να απαντήσεις.

Modpic.gif

καλησπερα παιδιά

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

βρίσκομα σε σε μέρος που δεν εχω πρόσβαση σε υπολογιστή

και thelw na tweakarw-fortwsw ro touch pro apo edw.

katevasa p.x to microsoft compacrt framework to 3,5 gia na treksw to advamced config tools kai mou leei: there is no application associeted with "netframe3,5.msi"

episis exw katevasei ena rar paketo me kamposa programmata mesa kai leei ta idia, katevasa to winrar apo to official site gia ppc mipws den mporousa na to treksw mesw aftou kai leei: wrar.exe is not a valid ppc appl.

mporei kapios na me help; pc na to syndesw den yparxei epanalambanw mono to touch pro apo to opio kai grafw twra. kai kati last: ta "gnwsta" magazakia pou anaferete arketoi gia gps soft download pia einai; kana pm link mporw na exw;

euxaristw!

p.s sorry gia ta greeklishh alla eimai skopia kai viazomouna ligaki min me dei kamia efodos..

"kicked by console"

καλησπερα παιδιά

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

βρίσκομα σε σε μέρος που δεν εχω πρόσβαση σε υπολογιστή

και thelw na tweakarw-fortwsw ro touch pro apo edw.

katevasa p.x to microsoft compacrt framework to 3,5 gia na treksw to advamced config tools kai mou leei: there is no application associeted with "netframe3,5.msi"

episis exw katevasei ena rar paketo me kamposa programmata mesa kai leei ta idia, katevasa to winrar apo to official site gia ppc mipws den mporousa na to treksw mesw aftou kai leei: wrar.exe is not a valid ppc appl.

mporei kapios na me help; pc na to syndesw den yparxei epanalambanw mono to touch pro apo to opio kai grafw twra.

Οι εκδόσεις που έχεις κατεβάσει είναι για PPC αλλά εγκαθιστώνται μέσω PC. Στο PC τρέχεις το .exe ή το .msi αρχείο και μέσω Active Synch γίνονται install στο touch pro. Για απευθείας εγκατάσταση πρέπει να κατεβάζεις .cab αρχεία.

net framework 3.5 -> http://blownfuze.org/files/NETCFv35.wm.armv4i.cab

unrar app -> http://blownfuze.org/files/rar.cab

Το άλλο με PM.

Καλό υπόλοιπο φιλαράκι. :happy:

Κωνσταντίνος

Για όσους είναι εθισμένοι στις Cooked ROMs, ο "αγαπημένος" πολλών (και εγώ μέσα σ'αυτούς) monx μόλις ανέβασε στο xda-forum την τελευταία του ROM 1.90.2.

Στο ίδιο forum ένας άλλος developer έχει ανεβάσει μια δοκιμαστική ROM για το Raphael μας με Touch Flo 3D ίδιo με του νέου Touch Pro 2!

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Δεν είναι απαγορευτικό πάντως να είσαι περισσότερο αναλυτικός για τους ενδιαφερόμενους.

H rom του monx ειναι εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=464311

και οπως και τις προηγουμενες εγω προσωπικα την θεωρω πολυ καλη.

Ειναι τοσο προσεγμενες και γρηγορες που θα μπορουσαν να ειναι official roms.

Για τη δευτερη που λεει ο φιλος είναι αυτή:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=489482

την οποία τη δοκιμασα για να δω πως ειναι το νεο touchflo 3d (το οποιο ειναι πραγματι πολυ καλο και αξιζει) αλλα λογω της αλλαγης της διαστασης της οθονης δεν εμφανιζεται σωστα και ειναι και πιο αργη απο του monx και γιαυτο δεν την κρατησα...

Ειναι τοσο προσεγμενες και γρηγορες που θα μπορουσαν να ειναι official roms.

θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο "θα μπορούσαν να είναι official roms".

οι ρομ του monx ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ είχαν κάποιο σημαντικό πρόβλημα το οποίο το διόρθωνε πάντα το πεδί, στην επόμενη έκδοση κάτι που σήμαινε ότι εγώ έπρεπε να ξαναστήσω ΠΑΛΙ τα πάντα απο την αρχή, να βγάλω όλες τις μπούρδες που δεν χρειάζομαι απο την ρομ του, και μετά να ανακαλύψω ότι για άλλη μια φορά το pda λειτουργούσε περίεργα γιατί ο monx για άλλη μια φορά χάλασε κάτι. εγώ έχω μείνει με μία ρομ (ούτε που θυμάμαι ποια) εδώ και κάτι μήνες και είμαι οκ χωρίς προβλήματα.

ενώ όταν διαβάζεις ότι ξαφνικά το τηλέφωνό σου θα κλειδώσει, ή ότι πρέπει άμεσα να κάνεις update τότε άστο....

Δεν είναι απαγορευτικό πάντως να είσαι περισσότερο αναλυτικός για τους ενδιαφερόμενους.

Sorry... Έχεις δίκιο... Απλώς εκείνη την στιγμή ήμουν πολύ βιαστικός.

Σχετικά με την αξιοπιστία των διάφορων cooked ROMS νομίζω πως είναι καλό να περιμένει κανείς να "περπατήσει" η κάθε ROM 1-2 εβδομάδες στο forum και μετά να την δοκιμάσει στο δικό του Raphael.

π.χ. Για την 1.90.2 του monx, πλέον, τα προβλήματα (αν υπάρξουν) θα είναι ελάχιστα και ασήμαντα (λογικά) γιατί η 1.90.1 έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες. Τα περισσότερα bugs έχουν βρεθεί και αντιμετωπιστεί.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Administrators
Σχετικά με την αξιοπιστία των διάφορων cooked ROMS νομίζω πως είναι καλό να περιμένει κανείς να "περπατήσει" η κάθε ROM 1-2 εβδομάδες στο forum και μετά να την δοκιμάσει στο δικό του Raphael.

Επειδή όμως πρόκειται για cooked ROMs, εάν δεν γίνουμε και εμείς beta testers δεν πρόκειται να "περπατήσει". Εάν θέλεις σταθερή ROM... μένεις με την official.

Modpic.gif

α γιάννη, δεν έχεις δίκιο. για παράδειγμα οι ρομ του dutty στο Kaiser ήταν κορυφή σε σχέση με τις official.