Jump to content

TaKiZz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TaKiZz

  1. Το τσιμπησα απο gearbest με το κουπονι GBUITRA στα 91,99$ με Σινγκαρπουρ post και περιμένω...
  2. WIND (F2G) Με 10ε το μηνα εχω τα παντα παιρνω και ρέστα δικτυο κλαφτα χαράλαμπε
  3. Επειδη και εγω ενδιαφερομαι για την γυναίκα για δευτερο , το κινητο το βρισκω με δυο ονομασιες μια Α6 με στρογγυλο κουμπί και μια 2015 με τετραγωνο. Στα livechat δεν ξερουνε και μου λενε οτι βλεπεις στις φωτο , οι φωτο εντωμεταξυ σε καποια sites ειναι κομμενες απο την μεση και κατω και βλεπεις μονο την μιση συσκευη.. Περιεργα πραγματα. Υπαρχει η εταιρια τι φαση? Καποιος κατοχος να μας πει που το πηρε και απο που ? :D Καλά για support δεν το συζητω πρεπει να ειναι τελειως ανυπαρκτοι για αναβαθμίσεις κτλ
  4. πανω κατω στην αναζητηση μου βγαζει αυτο το κινητο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1 δεν μπορω ομως να το βρω στα κινεζομαγαζα ουτε υπαρχει σχετικό νημα εδω για τη συσκευη. Εχει καταργηθει? επιασα στα χερια μου απο κοντα 5,5 ιντσες και δεν βολευουνε και τοσο για παραλια/μαγιό/τσεπη οποτε λεω να παω στις 5" Δίκαρτο δεν με ενδιαφέρει και με WIND που ειμαι επισης 4G βγαινει αχρηστο οποτε δεν.. ΖΤΕ Nubia Z5S επισης βγαινει στην αναζητηση ψηλα οπως και το Elephone P6000 αν και αρκετά φτηνο ( αλλα δεν λεει κατι αυτό )
  5. Καλημερα Σας ευχαριστω για τις προτασεις! Μπαταρια δεν με ενδιαφερει και τοσο γιατι θα υπαρξει powerbank 10.000mah στην τσεπη για ωρα αναγκης. Επισης ουτε δικαρτο , ουτε να ειναι 4G . Στην αναζητηση μου βγαζει σαν επιλογή το Meizu M1 Note αλλα μαλλον δεν εχει ράδιο , αλλα site λενε οτι εχει αλλα οτι οχι. Βγαινει μήπως σε 5" ? Τo ulefone και το Lenovo εχουνε κατω στην βαση τα κουμπια που ειναι physical και οχι virtual. (Δεν ξερω πως λεγεται) κατα τα αλλα ταριαζουνε σε αυτα που ζητάω. Εχω συνηθισει με το Μοτορολα να ειναι virtual ή εστω το back να ειναι κατω αριστερά και οχι δεξια και ας ειναι κουμπί πανω στη συσκευή. Το ECOO 04 φενεται πανισχυρο αλλα και αυτο εχει αυτου του τυπου τα κουμπιά. Γινονται να αλλαχθουν δλδ να παει το back στα αριστερά? Thanks και για το kιmovil!
  6. Γεια σας μετα απο πολλα χρονια ! ψαχνομαι για αγορα και δεν με συγκινει τιποτα στο σκρουτζ εκτος απο το G3 mini και το Moto G Ψαχνοντας επεσα πανω στο forum και καταλαβα οτι η κινεζικη αγορα εχει κανει μεγαλα βηματα σε τιμες χωμα με vfm κινητά. Επειδη το κινητο θελω να το χρησιμοποιησω για ενα game ( ingress ) αλλα και για τη καλοκαιρινη σεζον για δουλεια που δεν θα εχω laptop θελω να ειναι απο 5 και πανω ιντσες , να εχει ραδιο , extra card slot εκτος αν μαμά εχει > 32GB και επισης θελω εδω τα φωτα σας για ενα feature. Ποιος ειναι ο σενσορας που σου δειχνει τον χαρτη και καθως στριφογυριζεις το κινητο σου γυρναει και το χαρτη για να τον εχεις παντα μπροστα σου? Εχω μπερδευτει αλλα αποτι κοιταξα πρεπει να ειναι το gyroscope αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι ειναι πλεον πολλα τα σενσόρια που εχουνε οι συσκευες. Παντως τωρα με το Motorola moto e το πιο φτηνο για εξοικιωση με android δεν το κανει αυτο που ζηταω. Υπερβαση πανω απο 200ε εως 20ε max. Σας ευχαριστω πολυ και εδω ειμαι να δεχθω προτασεις σας
  7. Με το που εφυγα απο την βονταφον (χθες για f2g) σημερα το ανακοινωνει και αυτη για 300λεπτα με 10ε. απλα ετσι οπως τα ζυγιζω τα πραγματα υστερει σε φορτωση πακετων εξτρα ομιλιας και ιντερνετ σε σχεση με wind. οπου με 10ε που σου μενουνε στην καρτα βαζεις 1γιγα ιντερνετ και +200 λεπτα προς ολους συνολικα δλδ 500 λεπτα. η VF απο πακετα και ιντερνετ ειναι χωμα.
  8. εβγαλε σημερα και η Βονταφον προσφορα με 10ε , 300 λεπτα προς ολους με 3 λεπτα ελαχιστη και τα λεφτα να μενουν στην καρτα οποτε δεν το βλεπω να το αποσύρει η γουιντ ετσι ευκολα και γρηγορα την προσφορα οπως ακουγετε. τρελλος ανταγωνισμος με οφελος τον καταναλωτη αρκει να ψαχτει λιγο γιατι υπαρχουν ακομα κατι μπουφοι σε κατι πακετα συνδεσεων απο το 2005 και δεν εχουνε κουνησει ουτε ενημερωθει το τι παιζει γενικα σημερα.
  9. το τηλ εξυπ πελατων πιο ειναι? το πακετο δεν το δεχθηκα γιατι ηθελα να σιγουρευτω πρωτα οτι δεν ειναι για ενα μηνα , αλλα δεν μπορω να τους βρω σε κανενα τηλεφ. το ταβανι οπως τα κοιταξα της VF ειναι με 10ε 100 λεπτα με ολλους και σου τρωει αλλα 8ε απο την καρτα για να μιλησεις extra 80' συνολο 180' και σου μενουνε 2ε στην καρτα. και απο MB το απολυτο μηδεν. αισχρο μπροστα σε αυτο της wind αλλα η τηλεφωνητρια ψεμματα μου ειπε οτι δεν ισχυει και ειναι μονο για τον Δεκεμβρη?
  10. ειμουνα στην βονταφον καρτοκινητο και μολις ειδα το spot στην τηλεοραση με τα 300 λεπτα προς ολους αμεσως εκανα online αιτηση για να το αποκτησω. μετα απο 2 μερες με παιρνουνε τηλ απο την βονταφον μια κοπελα και μου λεει πιος ο λογος που θελετε να φυγετε απο εμας ? της λεω ξεκαθαρα οτι ο λογος ειναι τα 10ε --> 300 λεπτα που δινει η wind και οτι η βονταφον μου δινει μονο 200 λεπτα προς βονταφον με 10ε. τρελλη κλεψια. anyway. και καπακι μου λεει: -Γνωριζετε οτι η προσφορα της wind ειναι μονο για τον μηνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ? ειστε σιγουρος οτι θελεται να αλλαξετε εταιρια για να χαρειτο το προνομοιο μονο για 20 μερες? γιατι πολλοι συνδρομητες μας κανανε αιτηση μεταφορας αλλα δεν το γνωριζανε και ουτε τους το ειπε η wind ουτε περναει με ψιλα γραμματα απο την TV. και μου εβαλε 80 λεπτα προς ολους και νομιζω μου ειπε οτι με 10ε θα εχω 150 προς ολους απο εδω και περα με το νεο καρτοκινητο της V. τωρα δεν ξερω εχω μπερδεφτει πολυ. εχει ερθει το πακετο με ΑCS και δεν το δεχτηκτα οταν ηρθε το παιδι να μου το δωσει. Επερνα την wind τηλεφωνο σε ενα κινητο που εχουνε για εξυπηρετηση πελατων (ΕΛΕΟΣ) και δεν το σηκωνε κανεις.. για γελια και για κλαμματα.
  11. υπαρχει παιδια για το HTC καποιος browser (οπερα,skyfire,ΙΕ κτλ) ο οποιος να οταν μπαινω στην σελιδα του youtube να μου δειχνει πατωντας play κανονικα το βιντεακι? γιατι εχω δοκιμασει πολυ πραγμα και φλασ και τζαβα players και τιποτα.. Επισης αν γνωριζει κανεις γιατι πως λεγετε εκεινο το phone skin το μαυρο που εχει κυκλοφορισει τωρα τελευταια γιατι κατεβασα μια ROM η οποια εχει ενα αλλο και δεν μαρεσει :lol::lol:
  12. Καλησπερα σας. μετα απο καιρο ειπα να κανω ενα HardSPL και να βαλω unofficial ROM και θελω να σας ρωτησω το εξης.. γνωριζοντας οτι τα ελληνικα τις ACE δεν περνανε μετα απο πανω πως θα μπορω να γραφω με Ελληνικους χαρακτηρες στα κειμενα στα μηνυματα κτλ.. ειναι καποιο software η ρύθμιση ? Eπισης πως γινεται οταν παταω στα εικονιδια της Today πανω πανω να με βγαζει κατευθειαν στο μενου του εικονιδιου που πατησα και οχι σε ενα κεντρικο και να επιλεξω μετα.. π.χ να παταω στην μπαταρια και να με βγαζει στο μενου της μπαταριας κ.ο.κ Ευχαριστω.
  13. και σε μενα τα ιδια ... HTC touch pro με ανοιχτο το Destinator 7 μετα απο λιγο σβηνει η οθονη μετα ανοιγει παλι , ξανακλινει κτλ κτλ.. μηπως πρεπει να πειραξω καμμια ρυθμιση manual? παντως στην εξοικονομηση ενεργειας της συσκευης την εχω να κλεινει μετα απο 5 λεπτα. δεν ειναι εκει το προβλημα...
  14. TaKiZz

    Destinator 6

    lathos post ( edit )
  15. τρεχω το ΙGO 8.3 στο htc touch pro και δεν μου το βγαζει full screen αλλα στο 1/4 της οθονης μου.. τα υπολοιπα 3/4 ειναι ενα μαυρο πραγμα.. πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση ?
  16. καλημερα! εβαλα την ρομ του Energy την τελευταια την 32609. πρωτες εντυπωσεις καλες. ελληνικα ομως ΔΕΝ... γνωριζει κανεις πως μπορω να φορτωσω το πακετακι τις ACE Hellas? επειδη πηγα να το κανω install μεσω active sync και μου ελεγε : Package GUID is not match with the one in your device
  17. καλησπερα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα βρίσκομα σε σε μέρος που δεν εχω πρόσβαση σε υπολογιστή και thelw na tweakarw-fortwsw ro touch pro apo edw. katevasa p.x to microsoft compacrt framework to 3,5 gia na treksw to advamced config tools kai mou leei: there is no application associeted with "netframe3,5.msi" episis exw katevasei ena rar paketo me kamposa programmata mesa kai leei ta idia, katevasa to winrar apo to official site gia ppc mipws den mporousa na to treksw mesw aftou kai leei: wrar.exe is not a valid ppc appl. mporei kapios na me help; pc na to syndesw den yparxei epanalambanw mono to touch pro apo to opio kai grafw twra. kai kati last: ta "gnwsta" magazakia pou anaferete arketoi gia gps soft download pia einai; kana pm link mporw na exw; euxaristw! p.s sorry gia ta greeklishh alla eimai skopia kai viazomouna ligaki min me dei kamia efodos..
  18. γεια σας και από εμενα... πήρα το σάββατο αυτό το όμορφο κινητό γιατί μου βγήκε σχεδόν τσάμπα με μια επιδότηση που είχα από την wind. ήμουνα μεταξύ xperia - omnia αλλα τελικά τσίμπησα αυτό. μερικά πράγματα που έχω δει ως τώρα: μπαταρία είναι τραγική , πέφτει πολύ γρήγορα. κολλάει το menu όταν slide-άρεις μου κλείνει καμια φορα όταν μιλάω η βάζει μουσική στον άλλον ( αναμονή ) γιατί ακουμπάει το μάγουλο μου στο touch screen η camera όταν είναι σε λειτουργία photo η video όταν κανεις zoom λαγαρή και ανταποκρίνεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα , είναι αρκετά σπαστικό , το landscape όταν γυρνάς το κινητό καθυστερεί λίγο ανάλογα και με το μέγεθος του αρχείου αλλα its ok. πίσης έχω ξενερώσει που δεν ξέρω αν δουλεύει το GPS . πρόγραμμα GPS ενσωματωμένο είναι ένα που και καλά θέλει να με συνδέσει στο δορυφόρο. ok το κάνω αλλα κάποιο software μέσα δεν υπάρχει. ούτε χάρτες ούτε τίποτα. μπορεί κάποιος να μου δώσει κάνα link ? στο manual πάντως του CD-ROM έλεγε στο chapter 11 κάτι για google maps αλλα τέτοια δεν είχε μέσα. επίσης όταν συνδέομαι GPRS η 3G η σύνδεση μένει μονη τις ανοιχτή και πρέπει να πάω εγώ να την κλείσω μετά από το Com Manager. τα φώτα σας αν μπορείτε !! Τάκης
  19. Αγορασα το ν73 ΜΕ με κατι επιδοτησεις τωρα που επεσε η τιμη και μου βγηκε 235 ευρο , καθολου ασχημα . Δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αυτονομια , προσπαθησα να τελειωσω την μπαταρια με οση ενεργεια ειχε μεσα ωστε να κανω την πρωτη φορτιση και ζοριστικα για να την τελειωσω.. anyway , ενα προβληματακι που εχω ειναι οτι ενω περασα ολα τα μηνηματα μου + τηλεφ καταλογο απο το παλιο μου κινητο ( nokia 7370 ) μεσω USB pc suite ktl , στα εισερχομενα και στα εξερχομενα ενω τα περασε κανονικα δεν μου εμφανιζει το ονομα του αποστολεα παρα μονο το νουμερο. πρεπει να πειραξω κατι ? ο Τηλ καταλαγος ειναι μπαμ.. Στο μενυ Αλλο στα μηνυματα εχω βαλει μνημη σε χρηση "Καρτα Μνημης" , αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι και Μνημη Τηλεφωνου που εβαλα παλι μονο τα νουμερα μου δειχνει..
  20. Me metria xrisi file mou xwris na peirazeis ekthesi , efarmoges ktl krataei 1.5-2 meres max , ama anoigeis paixnidia kai genika to xrisimopieis arketa prepei na eisai me ton fortisti sto xeri , krataei max 16-18 wres
  21. Kalhspera paides Mou pirane to pasxa dwro to 7370 se kafe xrwma kai aftes tis meres epese kai sta xeria mou to USB kalodio pou mporeis na to sindeseis me to PC. epeidi eimai ligo asxetos apo kinita (Den exw psaxtei kai poly) rwtisa 1-2 filous kai mou eipane na katevasw to NOKIA PC Suite apo to official site , opws kai tous drivers gia to kalodio. Ola kala mexri edw ta katevasa ta egkatestisa , mporw na kanw kapia buckup na perasw mousikes na stelnw SMS ktl alla edw pou exw faei ena mirko kolima einai sto ekshs: den kserw se pia series anikei to kinito , genika san modelo den anaferete kai poly , thelw na mathw pio einai to analogo "gnwsto" aderfaki me to 7370 wste sta search na katevazw pragmata gia to allo kai na ta pernaw sto diko mou. Epishs exw prospathisei na perasw kapies efarmoges alla panta xwris epitixia , exw katalavei oti pernaei mono kati typous arxeiwn jad + jar kai ta perisotera apo afta eite pezoune half screen , ite me lathos grafika kai genika fenontai na min einai simvata me to sygkekrimeno tilefono . Oi Typoi arxeiwn .SIS pou prospathw na perasw giati polles efarmoges pou mou aresane Htane se tetia morfh lambana apo to PC Suite to ekshs message: http://img479.imageshack.us/img479/1481/siserror4lk.jpg :X :X :X Yparxei kapios metatropeas SIS --> jar-jad converter i apla efaga "X" ? Telos an ginete na mou prwtinete kana Site gia efarmoges/games/ringtones an gnwrizei kaneis. P.S: Ola kala me to kinito alla pleon opou kai na eimai exw to fortisth mazi mou.apla h bataria me xrish ligo parapanw apo tin kanoniki krataei 1 mera TAKHS
×
×
  • Create New...