Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προβληματακι.Ανοιγω το πληκτρολογιο και μπαινω στο msn.μολις παω να γραψω σε καποιον,την ωρα που πληκτρολογω δεν βλεπω τα γραμματα(ο κερσορας προχωραει κανονικα.Την ωρα λοιπον που παταω enter βλεπω το μηνυμα κανονικα(κατι σαν αορατο γραψινο δηλαδη:lol:)

Τι να συμβαινει??

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προβληματακι.Ανοιγω το πληκτρολογιο και μπαινω στο msn.μολις παω να γραψω σε καποιον,την ωρα που πληκτρολογω δεν βλεπω τα γραμματα(ο κερσορας προχωραει κανονικα.Την ωρα λοιπον που παταω enter βλεπω το μηνυμα κανονικα(κατι σαν αορατο γραψινο δηλαδη:lol:)

Τι να συμβαινει??

Νομίζω το πρόβλημα αυτό το είχαν οι αρχικές ρομ. Αν βάλεις κάποια νεότερη, πιθανόν δεν θα υπάρχει το πρόβλημα

Νομίζω το πρόβλημα αυτό το είχαν οι αρχικές ρομ. Αν βάλεις κάποια νεότερη, πιθανόν δεν θα υπάρχει το πρόβλημα

ναι αλλα εμενα δεν μαρεσει να ανακατευομαι με αλαγες ρομ,δεν το κατεχω αλωστε.Καμια αλλη λυση?

ναι αλλα εμενα δεν μαρεσει να ανακατευομαι με αλαγες ρομ,δεν το κατεχω αλωστε.Καμια αλλη λυση?

Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Cleartype

(Start, Settings, System tab, Screen, Cleartype tab)

Eγω πριν λιγες μερες αγορασα και περιμενω να μου ερθει αυτη http://www.pielframa.net/htc_touch_pro.asp

Oταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις...

Tελικα η θηκη αυτη ειναι καλη?

Διοτι παρηγγειλα μια ιδιου τυπου απο pdair αλλα η ποιοτητα της δεν ειναι καλη και το δερμα ειναι πολυ σκληρο

Η δικια σου ειναι μαλακο δερμα?

Για να την παραγγειλω και εγω αν ειναι τοσο καλη

• Administrators
Tελικα η θηκη αυτη ειναι καλη?

Kali einai alla kai i PDair eksisou kali. Aporw pws den sou aresei pantws! Panta tis protimousa kai anekathen tis thewrousa poiotikes!

Modpic.gif

Kali einai alla kai i PDair eksisou kali. Aporw pws den sou aresei pantws! Panta tis protimousa kai anekathen tis thewrousa poiotikes!

Απογοητευτικα απο την ποιοτητα του δερματος.Πολυ σκληρο και φτηνιαρικο μου φανηκε.

Χαιρετω τους συμφορουμιτες!Αποφασισα λοιπον να βαλω το Destenator 7 στο pro αλλα επειδη ειμαι σε χωρα του εξωτερικου θελω να μου πειτε πως θα βαλω το χαρτη της... Θελω να πω κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι τον χαρτη της χωρας που ειμαι αλλα ο φακελος που κατεβασα περιεχει μεσα 18 αρχεια... Που τα βαζω αυτα? Ολα πρεπει ή καποιο συγκεκριμενα;

Χαιρετω τους συμφορουμιτες!Αποφασισα λοιπον να βαλω το Destenator 7 στο pro αλλα επειδη ειμαι σε χωρα του εξωτερικου θελω να μου πειτε πως θα βαλω το χαρτη της... Θελω να πω κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι τον χαρτη της χωρας που ειμαι αλλα ο φακελος που κατεβασα περιεχει μεσα 18 αρχεια... Που τα βαζω αυτα? Ολα πρεπει ή καποιο συγκεκριμενα;

Ολο το φακελο Destinatorapps/Destinator

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Ολο το φακελο Destinatorapps/Destinator

Ευχαριστω φιλε! Και να κλειδωνε ομως καλα θα ηταν.Βρισκει δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει...

ΕΔΙΤ:Περασε αρκετη ωρα αλλα κλειδωσε τελικα με 7 δορυφους.. και τωρα μια ερωτηση κρισεως. igo 8 ή destinator 7;

Καλησπερα σας παιδια!

Μια απορεια... Περιμενω, περιμενω αλλα τιποτα... Υπαρχει εστω και ενας που να εχει παρει το κινητο με συμβολαιο μεσα απο καποιο καταστημα Wind; Εχω παει σε οσα περισσοτερα καταστηματα μπορω της Wind στη Θεσσαλονικη και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει και ουτε ξερουν και το ποτε θα ερθει... Τι γινεται; θα το φερουν;

Ευχαριστω πολυ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ευχαριστω φιλε! Και να κλειδωνε ομως καλα θα ηταν.Βρισκει δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει...

ΕΔΙΤ:Περασε αρκετη ωρα αλλα κλειδωσε τελικα με 7 δορυφους.. και τωρα μια ερωτηση κρισεως. igo 8 ή destinator 7;

Εγώ προσωπικά προτιμώ το iGo8 το οποίο έχει κάλυτερο περιβάλλον και ευχρηστία.Και λοκάρει πολύ γρηγορότερα δορυφόρους.Αναφορικά με την κάλυψη των χαρτών έχω ακούσει ότι το Destinator έχει πολύ καλή κάλυψη χαρτών σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Burn the rubber, not your soul...

• Administrators
Αναφορικά με την κάλυψη των χαρτών έχω ακούσει ότι το Destinator έχει πολύ καλή κάλυψη χαρτών σε σχέση με τα υπόλοιπα.

...και γιαυτό το λόγο (καλώς ή κακώς) εάν χρησιμοποιήσεις το Destinator, αυτό θα δουλεύεις εάν θέλεις να κάνεις πραγματικά τη δουλειά σου και όχι δοκιμές αξιοπιστίας. :rolleyes:

Modpic.gif

Να ρωτησω το εξής, σε περίπτωση που έχουμε απενεργοποιημενο το tf3d, πώς χρησιμοποιούμε τον Htc audio manager?Δεν υπάρχει στα προγραματα όπως π.χ. στο Touch ή το ΤC...Οταν ανοιγω ενα mp3 το ανοιγει με τον wmp..

Καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω κατι,μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να μετραει τον χρονο ομιλιας,ειχα στο touch cruise το Phone Dashboard Minute Tracker αλλα αφου δεν μπορω να προσθεσω εφαρμογες στη today screen (και δεν θελω να βαλω το second today) μου ειναι αχρηστο.Μηπως υπαρχει κανενα παρομοιο που να ανοιγει απο τα προγραμματα χωρις today plug in?

Αναφορικά με την κάλυψη των χαρτών έχω ακούσει ότι το Destinator έχει πολύ καλή κάλυψη χαρτών σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Στην Ελλαδα ναι, το παλικαρι ειναι εξωτερικο, μαλλον θα ειναι καλυτερα με igo, ας κανει μια ερευνα ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης στην χωρα που βρισκεται.

Να ρωτησω το εξής, σε περίπτωση που έχουμε απενεργοποιημενο το tf3d, πώς χρησιμοποιούμε τον Htc audio manager?Δεν υπάρχει στα προγραματα όπως π.χ. στο Touch ή το ΤC...Οταν ανοιγω ενα mp3 το ανοιγει με τον wmp..

Δυστυχώς είναι ενσωματωμένο στο tf3d, βάλε core player που παίζει τα πάντα.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Administrators
Στην Ελλαδα ναι, το παλικαρι ειναι εξωτερικο, μαλλον θα ειναι καλυτερα με igo,

Kai akoma kalytero me TomTom.

Modpic.gif

μια πολύ ωραία θήκη είναι η Ducatti, που μου πρότεινε ένας φίλος απο δω. πήρα 2 :)

Ευχαριστω τους φιλους που απαντησαν για το gps.Εχω να πω οτι το iGo εχει καλυτερο χαρτη της χωρας που ειμαι τωρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει καλυτερο χαρτη για Ελλαδα.Τουλαχιστον για τα Χανια που το κοιταξα ειχε σημαντικους κεντρικους δρομους γραμμενους ως "οδους". Το gps θα ελεγα οτι ειναι ψιλομουφα (σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με το p3300) που ειχα και ψιλοαπογοητευτηκα για αλλη μια φορα απο τη συσκευη...

Στην Ελλαδα ναι, το παλικαρι ειναι εξωτερικο, μαλλον θα ειναι καλυτερα με igo, ας κανει μια ερευνα ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης στην χωρα που βρισκεται.

Από εξωτερικό που έχω εμπειρία, Ολλανδία, Γερμανία και Ελβετία το destinator έχει αρκετούτσικες ελλείψεις κυρίως σε επαρχίες.

Καλησπερα σας παιδια!

Μια απορεια... Περιμενω, περιμενω αλλα τιποτα... Υπαρχει εστω και ενας που να εχει παρει το κινητο με συμβολαιο μεσα απο καποιο καταστημα Wind; Εχω παει σε οσα περισσοτερα καταστηματα μπορω της Wind στη Θεσσαλονικη και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει και ουτε ξερουν και το ποτε θα ερθει... Τι γινεται; θα το φερουν;

Ευχαριστω πολυ!

Σε κατάστημα Θεσ/νίκης που ρώτησα σήμερα μου είπαν να ξαναπεράσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω αν έχουν νεότερα

Άσχετο αλλά τελικά μετά την δέυτερη αποστολή της brando, μου ήρθε το screen protector το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ένα!! Θυμάμαι ότι είχε γίνει αναφορά πριν καιρό ότι έρχονται 3 στην συσκευασία.

Κάνω λάθος;

• Administrators
Άσχετο αλλά τελικά μετά την δέυτερη αποστολή της brando, μου ήρθε το screen protector το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ένα!!

Kai me to ena kaneis mia xara ti douleia sou. An den mpei kala, ean mazepsei skones kai daxtylies... to bgazeis, to pleneis sti brysi, to stegnwneis me to pistolaki gia ta malia kai to ksanabazeis. ;)

Modpic.gif

@athanaso77

εντάξει μαζί σου, μια χαρά θα την κάνω την δουλειά μου αλλά το θέμα μου είναι ότι περίμενα 3 αλλιώς θα έπαιρνα και άλλη spare. (την μία θα την έδινα και σε ένα παλικάρι εδώ μέσα)

Τέλος πάντων, θα βολευτώ με αυτή.

Άσχετο αλλά τελικά μετά την δέυτερη αποστολή της brando, μου ήρθε το screen protector το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ένα!! Θυμάμαι ότι είχε γίνει αναφορά πριν καιρό ότι έρχονται 3 στην συσκευασία.

Κάνω λάθος;

ένα είναι.