giorgaras Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Γενικώς είναι πολύ καλή συσκευή αλλά όπως λέω και παραπάνω έχω παράπονο από τη λειτουργία του GPS του. Όσον αφορά την αναπαραγωγή του video δεν έχει να κάνει με την οθόνη η απόδοση. Για μένα η συσκευή τα πηγαίνει απλά καλά εδώ. Εάν όμως έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτό τον τομέα πρέπει να κοιτάξεις εκτός HTC. Άλλη μάρκα όπως? Βασικά ίσως το σάββατο αν το βρω θα το χτυπήσω απλά ψάχνομαι ακόμα λίγο. Αν το πάρω από εξωτερικό θα μπορώ να γράψω Ελληνικά? όχι μενού, απλά επαφές, μηνύματα και emails. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Αν το πάρω από εξωτερικό θα μπορώ να γράψω Ελληνικά? όχι μενού, απλά επαφές, μηνύματα και emails. Ευχαριστώ! Fysiika... afta ta themata exoun lythei kairo twra! (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospatra Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 υπάρχει κανένα site που μπορώ να πουλήσω το htc touch pro μου ? 2 μηνών ? δεν τα καταφέρνω και πολύ τελικα με το μενού ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 υπάρχει κανένα site που μπορώ να πουλήσω το htc touch pro μου ? 2 μηνών ? δεν τα καταφέρνω και πολύ τελικα με το μενού ...http://www.emarket.gr/index.php θα μπορουσε και εδω να το βαλεις στις αγγελιες αλλα θελει πανω απο 75 ποστ επισης εδω http://www.htc.com.gr/forum/index.php καθως και στο http://www.navimania.gr αν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 η αλήθεια είναι πως ούτε εμένα με ευχαριστεί το τηλέφωνο τόσο όσο με είχε ενθουσιάσει το Kaiser. το touch pro εγώ το θεωρώ μια απλή συσκευή με πολύ προσπάθεια της htc για να μπορείς να λες "γουάου" για μερικά δευτερόλεπτα. καλα το HD παίζει χάλια τα βίντεο? πάμε καλά? αυτή η HTC προσπαθεί να πουλήσει ποσότητα αντί για ποιότητα τώρα πια? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 καλα το HD παίζει χάλια τα βίντεο? πάμε καλά? αυτή η HTC προσπαθεί να πουλήσει ποσότητα αντί για ποιότητα τώρα πια? αφου λανσαρει καθε τρεις και λιγο καινουρια συσκευη... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 το touch pro εγώ το θεωρώ μια απλή συσκευή με πολύ προσπάθεια της htc για να μπορείς να λες "γουάου" για μερικά δευτερόλεπτα. Kapws etsi kata ti gnwmi mou symbainei kai me to HD. Sigoura entypwsiazesai me tin megali othoni alla to synithizeis pio grigora apoti perimena. Me alla logia? Ena Diamond me megala grammata! :p Bebaia, gia kapoion pou kanei poly browsing sto Internet kai asxoleitai me arxeia Word kai Excel... ekei sigoura pleonektei. Ofeilw na prosthesw kai tin poly kali apodosi tou GPS se sxesi me Diamond kai Pro alla mexri ekei. To apodosi tou video se mia syskevi me tetoio prosanatolismo pantws... einai apogoiteftiki. Telos thelw na tonisw (gia na min yparxoun antidraseis apo tous fan tis syskevis) oti ekfrazw kathara proswpikes apopseis stis opoies endexomenws polloi mporei na diafwnoun. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Kapws etsi kata ti gnwmi mou symbainei kai me to HD. Sigoura entypwsiazesai me tin megali othoni alla to synithizeis pio grigora apoti perimena. Me alla logia? Ena Diamond me megala grammata! :p Bebaia, gia kapoion pou kanei poly browsing sto Internet kai asxoleitai me arxeia Word kai Excel... ekei sigoura pleonektei. Ofeilw na prosthesw kai tin poly kali apodosi tou GPS se sxesi me Diamond kai Pro alla mexri ekei. To apodosi tou video se mia syskevi me tetoio prosanatolismo pantws... einai apogoiteftiki. Telos thelw na tonisw (gia na min yparxoun antidraseis apo tous fan tis syskevis) oti ekfrazw kathara proswpikes apopseis stis opoies endexomenws polloi mporei na diafwnoun. :) Θα ηθελα να μου ελεγες εστω και με π.μ για ποια συσκευη ενδιαφερεσαι γιατι δεν μπορεσα να δω στο link που δεινεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Υπαρχει τροπος να σφιξω το πορτακι που ειναι χαλαρο;Υπαρχει αντιπροσωπεια της htc στη θεσσαλονικη που μπορουν να το αναλαβουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Υπαρχει τροπος να σφιξω το πορτακι που ειναι χαλαρο;Υπαρχει αντιπροσωπεια της htc στη θεσσαλονικη που μπορουν να το αναλαβουν; Μάλλον δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη πλέον, μόνο Αθήνα και Ηράκλειο: ACE Hellas - Εξυπηρέτηση Πελατών Όταν λες πορτάκι, εννοείς το καπάκι της μπαταρίας? Πριν το στείλεις θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο την ACE (Τηλ: 2106068674, Ώρες λετουργίας: 09:00-15:00 καθημερινές) για να σιγουρευτείς ότι το φτιάχνουν. Ή ρώτα στο σχετικό φόρουμ της ACE να σου απαντήσει κάποιος από αυτούς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Μάλλον έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις μου! Diamond, Pro και HD μετά από μερικές μέρες χρήσεις... μου φαίνονται τα ίδια. Να είμαι ειλικρινής και από το Pro αλλά και από το HD έχω παράπονο. Στο πρώτο για το GPS του και στο δεύτερο για την αναπαραγωγή στα video, ειδικά από μία συσκευή που το όνομά της είναι τα αρχικά του High Definition. :wacko: Να υποθέσουμε ότι πήρες αυτό που είναι στο αβαταρ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchap81 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω μεσω του touch pro links απο το rapidshare γιατι δεν μπορω να κατεβασω κατ' ευθειαν μεσω του opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλα ρε παιδια τετοια τηλεφωνα και απο αναπαραγωγη ταινιων δεν λενε? Αντε καλα το hd λογο μεγεθους οθονης αλλα και αυτο? Ειναι γενικο σε ολα τα htc τελικα ή προκειται γιαυτα τα δυο μοντελα? Με ενδιαφερει αυτος ο τομεας ιδιαιτερα γιατι περναω αρκετη ωρα μονος(λογο αντικειμενου δουλειας)και θα ηθελα να εχω καλη ποιοτητα......και σαν βασικη επιλογη ειχα αυτο...κριμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Να υποθέσουμε ότι πήρες αυτό που είναι στο αβαταρ? Έχω παίξει και με αυτό λίγο... δεν θα το συνιστούσα για αγορά από κάποιον μέσο χρήστη. Ωραίο το Android και πολλά υποσχόμενο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Παιδια .....το θεμα ειναι οτι ειμαι αρκετα μπερδεμενος και δεν μπορω να ξεμπερδευτω μονος πλεον.......ειμαι μεταξυ αυτου του τηλεφωνου και του omnia....... Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα δυνατοτερα σημεια υπερ του αλλου τηλεφωνου ...να μπορεσω και εγω να διαλεξω......εκτος απο εξωτερικη εμφανιση δεν εχω αλλη εμπειρια πανω στις συσκευες.....με ενδιαφερει να παιζει καλα ταινιες....θα ηθελα λιγο τη γνωμη σας για φωτο και για σερφαρισμα στο ιντερνετ..... Ευχαριστω....:) Το χειροτερο απο ολα ξερετε ποιο ειναι? Ειμαι 2 μηνυματα για να ανοιξει το post των αγγελιων και δεν μπορω να δω ακομα τιποτα......:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο φάκελο στο κινητό ρίχνω links από favorites του explorer. Μου έχει δημιουργήσει ένα φάκελο στον explorer του υπολογιστή με όνομα "αγαπημένα κινητής συσκευής" αλλά δεν μπορώ να τα δω στο κινητό. Τι βλακεία κάνω; Καμιά πρόταση για κάτι καλύτερο από τον opera της "μαμάς"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 δοκιμασε τον net front 3.5 εγω προσωπικα αυτον δουλευω και τον θεωρω πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν την βρίσκω.... το touch pro με ποιά rom και radio βγαίνει στην ελλάδα (από την ACE); Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν την βρίσκω.... το touch pro με ποιά rom και radio βγαίνει στην ελλάδα (από την ACE); ROM: 1.90.405.1 Radio: 1.02.25.19 kai fysika i ACE pernaei ta ellinika tis panw se afti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν την βρίσκω.... το touch pro με ποιά rom και radio βγαίνει στην ελλάδα (από την ACE); Το πήρα απο την ACE και έχω Έκδοση ROM: 1.90.401.1 WWE Ημερομηνία ROM: 08/01/08 Εκδοση Ραδιοεπικοινωνίας: 1.02.25.19 Εκδοση πρωτοκόλλου: 52.33.25.17U ExtPkg version: 1.90.401.103 Πήρα να δοκιμάσω και το ΟΜΝΙΑ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Πήρα να δοκιμάσω και το ΟΜΝΙΑ... Sou fainetai kalytero apo to Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Sou fainetai kalytero apo to Pro? Αυριο θα το έχω στα χέρια μου και θα το δω μέχρι τις γιορτές... Αλλά αυτό το PRO τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες... και χωρίς να έχω "μαγειρέψει" τίποτα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Αλλά αυτό το PRO τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες... και χωρίς να έχω "μαγειρέψει" τίποτα... Afto einai pou me enoxlei perissotero me tin HTC. Otan bgalei mia nea syskevi... "ksexnaei" akoma kai tin amesws proigoumeni tis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Pantos ego me ton RomOs exo vrei igia mou!! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Pantos ego me ton RomOs exo vrei igia mou!! O monx exei kanei kali douleia se afti ti seira me cooked ROMs pou exei bgalei gia to Pro. Afto omws den simainei oti prepei na epanapavomaste. To kalo einai bebaia oti mallon apo neo xrono tha kykloforisei kainourgia ROM! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts