bujinkan Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 προβληματακι.Ανοιγω το πληκτρολογιο και μπαινω στο msn.μολις παω να γραψω σε καποιον,την ωρα που πληκτρολογω δεν βλεπω τα γραμματα(ο κερσορας προχωραει κανονικα.Την ωρα λοιπον που παταω enter βλεπω το μηνυμα κανονικα(κατι σαν αορατο γραψινο δηλαδη:lol:) Τι να συμβαινει?? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 προβληματακι.Ανοιγω το πληκτρολογιο και μπαινω στο msn.μολις παω να γραψω σε καποιον,την ωρα που πληκτρολογω δεν βλεπω τα γραμματα(ο κερσορας προχωραει κανονικα.Την ωρα λοιπον που παταω enter βλεπω το μηνυμα κανονικα(κατι σαν αορατο γραψινο δηλαδη:lol:) Τι να συμβαινει?? Νομίζω το πρόβλημα αυτό το είχαν οι αρχικές ρομ. Αν βάλεις κάποια νεότερη, πιθανόν δεν θα υπάρχει το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Νομίζω το πρόβλημα αυτό το είχαν οι αρχικές ρομ. Αν βάλεις κάποια νεότερη, πιθανόν δεν θα υπάρχει το πρόβλημα ναι αλλα εμενα δεν μαρεσει να ανακατευομαι με αλαγες ρομ,δεν το κατεχω αλωστε.Καμια αλλη λυση? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ναι αλλα εμενα δεν μαρεσει να ανακατευομαι με αλαγες ρομ,δεν το κατεχω αλωστε.Καμια αλλη λυση? Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Cleartype (Start, Settings, System tab, Screen, Cleartype tab) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Eγω πριν λιγες μερες αγορασα και περιμενω να μου ερθει αυτη http://www.pielframa.net/htc_touch_pro.asp Oταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις... Tελικα η θηκη αυτη ειναι καλη? Διοτι παρηγγειλα μια ιδιου τυπου απο pdair αλλα η ποιοτητα της δεν ειναι καλη και το δερμα ειναι πολυ σκληρο Η δικια σου ειναι μαλακο δερμα? Για να την παραγγειλω και εγω αν ειναι τοσο καλη Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Tελικα η θηκη αυτη ειναι καλη? Kali einai alla kai i PDair eksisou kali. Aporw pws den sou aresei pantws! Panta tis protimousa kai anekathen tis thewrousa poiotikes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Kali einai alla kai i PDair eksisou kali. Aporw pws den sou aresei pantws! Panta tis protimousa kai anekathen tis thewrousa poiotikes! Απογοητευτικα απο την ποιοτητα του δερματος.Πολυ σκληρο και φτηνιαρικο μου φανηκε. Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Χαιρετω τους συμφορουμιτες!Αποφασισα λοιπον να βαλω το Destenator 7 στο pro αλλα επειδη ειμαι σε χωρα του εξωτερικου θελω να μου πειτε πως θα βαλω το χαρτη της... Θελω να πω κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι τον χαρτη της χωρας που ειμαι αλλα ο φακελος που κατεβασα περιεχει μεσα 18 αρχεια... Που τα βαζω αυτα? Ολα πρεπει ή καποιο συγκεκριμενα; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Χαιρετω τους συμφορουμιτες!Αποφασισα λοιπον να βαλω το Destenator 7 στο pro αλλα επειδη ειμαι σε χωρα του εξωτερικου θελω να μου πειτε πως θα βαλω το χαρτη της... Θελω να πω κατεβασα απο το γνωστο μαγαζακι τον χαρτη της χωρας που ειμαι αλλα ο φακελος που κατεβασα περιεχει μεσα 18 αρχεια... Που τα βαζω αυτα? Ολα πρεπει ή καποιο συγκεκριμενα; Ολο το φακελο Destinatorapps/Destinator Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ολο το φακελο Destinatorapps/Destinator Ευχαριστω φιλε! Και να κλειδωνε ομως καλα θα ηταν.Βρισκει δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει... ΕΔΙΤ:Περασε αρκετη ωρα αλλα κλειδωσε τελικα με 7 δορυφους.. και τωρα μια ερωτηση κρισεως. igo 8 ή destinator 7; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλησπερα σας παιδια! Μια απορεια... Περιμενω, περιμενω αλλα τιποτα... Υπαρχει εστω και ενας που να εχει παρει το κινητο με συμβολαιο μεσα απο καποιο καταστημα Wind; Εχω παει σε οσα περισσοτερα καταστηματα μπορω της Wind στη Θεσσαλονικη και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει και ουτε ξερουν και το ποτε θα ερθει... Τι γινεται; θα το φερουν; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ευχαριστω φιλε! Και να κλειδωνε ομως καλα θα ηταν.Βρισκει δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει... ΕΔΙΤ:Περασε αρκετη ωρα αλλα κλειδωσε τελικα με 7 δορυφους.. και τωρα μια ερωτηση κρισεως. igo 8 ή destinator 7; Εγώ προσωπικά προτιμώ το iGo8 το οποίο έχει κάλυτερο περιβάλλον και ευχρηστία.Και λοκάρει πολύ γρηγορότερα δορυφόρους.Αναφορικά με την κάλυψη των χαρτών έχω ακούσει ότι το Destinator έχει πολύ καλή κάλυψη χαρτών σε σχέση με τα υπόλοιπα. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Αναφορικά με την κάλυψη των χαρτών έχω ακούσει ότι το Destinator έχει πολύ καλή κάλυψη χαρτών σε σχέση με τα υπόλοιπα. ...και γιαυτό το λόγο (καλώς ή κακώς) εάν χρησιμοποιήσεις το Destinator, αυτό θα δουλεύεις εάν θέλεις να κάνεις πραγματικά τη δουλειά σου και όχι δοκιμές αξιοπιστίας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Να ρωτησω το εξής, σε περίπτωση που έχουμε απενεργοποιημενο το tf3d, πώς χρησιμοποιούμε τον Htc audio manager?Δεν υπάρχει στα προγραματα όπως π.χ. στο Touch ή το ΤC...Οταν ανοιγω ενα mp3 το ανοιγει με τον wmp.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchap81 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλησπερα παιδια θελω να σας ρωτησω κατι,μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να μετραει τον χρονο ομιλιας,ειχα στο touch cruise το Phone Dashboard Minute Tracker αλλα αφου δεν μπορω να προσθεσω εφαρμογες στη today screen (και δεν θελω να βαλω το second today) μου ειναι αχρηστο.Μηπως υπαρχει κανενα παρομοιο που να ανοιγει απο τα προγραμματα χωρις today plug in? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Αναφορικά με την κάλυψη των χαρτών έχω ακούσει ότι το Destinator έχει πολύ καλή κάλυψη χαρτών σε σχέση με τα υπόλοιπα. Στην Ελλαδα ναι, το παλικαρι ειναι εξωτερικο, μαλλον θα ειναι καλυτερα με igo, ας κανει μια ερευνα ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης στην χωρα που βρισκεται. Να ρωτησω το εξής, σε περίπτωση που έχουμε απενεργοποιημενο το tf3d, πώς χρησιμοποιούμε τον Htc audio manager?Δεν υπάρχει στα προγραματα όπως π.χ. στο Touch ή το ΤC...Οταν ανοιγω ενα mp3 το ανοιγει με τον wmp.. Δυστυχώς είναι ενσωματωμένο στο tf3d, βάλε core player που παίζει τα πάντα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Στην Ελλαδα ναι, το παλικαρι ειναι εξωτερικο, μαλλον θα ειναι καλυτερα με igo, Kai akoma kalytero me TomTom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 μια πολύ ωραία θήκη είναι η Ducatti, που μου πρότεινε ένας φίλος απο δω. πήρα 2 :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ευχαριστω τους φιλους που απαντησαν για το gps.Εχω να πω οτι το iGo εχει καλυτερο χαρτη της χωρας που ειμαι τωρα αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει καλυτερο χαρτη για Ελλαδα.Τουλαχιστον για τα Χανια που το κοιταξα ειχε σημαντικους κεντρικους δρομους γραμμενους ως "οδους". Το gps θα ελεγα οτι ειναι ψιλομουφα (σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με το p3300) που ειχα και ψιλοαπογοητευτηκα για αλλη μια φορα απο τη συσκευη... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Στην Ελλαδα ναι, το παλικαρι ειναι εξωτερικο, μαλλον θα ειναι καλυτερα με igo, ας κανει μια ερευνα ποιος ειναι ο καλυτερος χαρτης στην χωρα που βρισκεται. Από εξωτερικό που έχω εμπειρία, Ολλανδία, Γερμανία και Ελβετία το destinator έχει αρκετούτσικες ελλείψεις κυρίως σε επαρχίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Καλησπερα σας παιδια! Μια απορεια... Περιμενω, περιμενω αλλα τιποτα... Υπαρχει εστω και ενας που να εχει παρει το κινητο με συμβολαιο μεσα απο καποιο καταστημα Wind; Εχω παει σε οσα περισσοτερα καταστηματα μπορω της Wind στη Θεσσαλονικη και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει και ουτε ξερουν και το ποτε θα ερθει... Τι γινεται; θα το φερουν; Ευχαριστω πολυ! Σε κατάστημα Θεσ/νίκης που ρώτησα σήμερα μου είπαν να ξαναπεράσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω αν έχουν νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Άσχετο αλλά τελικά μετά την δέυτερη αποστολή της brando, μου ήρθε το screen protector το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ένα!! Θυμάμαι ότι είχε γίνει αναφορά πριν καιρό ότι έρχονται 3 στην συσκευασία. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Άσχετο αλλά τελικά μετά την δέυτερη αποστολή της brando, μου ήρθε το screen protector το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ένα!! Kai me to ena kaneis mia xara ti douleia sou. An den mpei kala, ean mazepsei skones kai daxtylies... to bgazeis, to pleneis sti brysi, to stegnwneis me to pistolaki gia ta malia kai to ksanabazeis. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 @athanaso77 εντάξει μαζί σου, μια χαρά θα την κάνω την δουλειά μου αλλά το θέμα μου είναι ότι περίμενα 3 αλλιώς θα έπαιρνα και άλλη spare. (την μία θα την έδινα και σε ένα παλικάρι εδώ μέσα) Τέλος πάντων, θα βολευτώ με αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Άσχετο αλλά τελικά μετά την δέυτερη αποστολή της brando, μου ήρθε το screen protector το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ένα!! Θυμάμαι ότι είχε γίνει αναφορά πριν καιρό ότι έρχονται 3 στην συσκευασία. Κάνω λάθος; ένα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts