Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ με 1000......

Αργεί πάρα πολύ να lockάρει τους δορυφόρους...

Δηλαδή πόση ώρα κάνει να lockάρει δορυφόρους πάνω από 2 λεπτά;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε εμένα "μαμά" συσκευή, μπορεί 5 λεπτά + ....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Εγώ διαφωνώ με την λογική του εάν θέλεις καλό gps πάρε συσκευή gps...

Γιατί απλά τότε να γυρίζαμε στις προηγούμενες γενιές pocketpc που δεν είχαν gps αλλά κάναν όσα κάναν καλά!

Υποτίθεται πως οι συσκευές πρέπει είναι ολοκληρωμένες και αυτά που κάνουν να τα κάνουν καλά!

Δυστυχώς όμως η HTC έχει αποφασίσει να μην ακολουθησει αυτή τη λογική αλλά υπάρχουν άτομα , καταναλωτές, που ενθουσιάζονται εύκολα με τις νέες συσκευές(ΠΟΥ είναι gadgets) και πραγματικά κάνουν μάρκετιγκ (άθελα τους με τον παρορμητισμό τους περισσότερο) για τις εταιρίες παρασύροντας πολλούς καταναλωτές στην αγορά τους. Μετά οι τελευταίοι βρίσκονται προ εκπλήξεως γιατί η συσκευές δεν είναι αυτό που περίμεναν και αρχίζει η διαμαρτυρία!

Αυτό συμβαίνει με τις τελευταίες συσκευές και για αυτό βλέπουμε τόσους πολλούς διαμαρτυρόμενους...

Εγώ θα έλεγα πως αν σε ενδιαφέρει το gps να ειναι καλό ψάξε για καποια άλλο τηλέφωνο! Αν δεν σε απασχολεί και πολύ τότε αφού εξαντλήσεις τις άλλες επιλογές που δεν έχουν gps και δεις ότι δεν σε καλύπτουν κοιτα το Pro

Ας επιχειρήσουμε...

Eνω εκανα hard reset παρολα αυτα δεν φαινεται να εχει αλλαξει κατι στον χρονο φόρτισης.

Mπορειτε να μου πειτε ποσο χρονο κανει το δικο σας να φορτισει πληρως?

• Administrators

Δυστυχώς όμως η HTC έχει αποφασίσει να μην ακολουθησει αυτή τη λογική...

To thema tou GPS stis teleftaies syskeves tis HTC deixnei na apotelei ena simantiko zitima kai o logos einai profanws to enswmatwmeno GPS chipset tou epeksergasti Qualcomm. Giafto kai krinw pws den prokeitai na doume kati kalytero oute kai sto eperxomeno HD mias kai exei akribws ton idio epeksergasti.

Modpic.gif

καλημέρα, μολις το πήρα και εγώ απο το Πλαισιο Γλυφάδας, με ελληνικο user manual, αλλα δεν δουλευει το destinator, δεν βρήσκει GPS, τι να φταιει?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Administrators
καλημέρα, μολις το πήρα και εγώ απο το Πλαισιο Γλυφάδας, με ελληνικο user manual, αλλα δεν δουλευει το destinator, δεν βρήσκει GPS, τι να φταιει?

Bale to GPS Test na sou to brei afto.

Modpic.gif

Bale to GPS Test na sou to brei afto.

κατ αρχας σε ευχαριστω για την απάντηση.

Θα πρέπει το gps test να το εχω ανοιχτο συνεχεια στο παρασκήνιο?

αλλιως δεν γινεται?

Να ρωτήσω κάτι άλλο...

Εχει δοκιμάσει κανείς το GPS στο Pro ?

Εβαλα το Dest7 και δεν βρίσκει σήμα GPS .... υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι αυτό ? έκανα κάτι λάθος εγώ ?

Tin prwti fora thelei to xrono tou. Asto arketi wra se katharo ourano kai tha brei.

Ean thes prwta bale to GPS Test na brei tin porta tou GPS aftomata kai na kleidwsei afto doryforous kai meta paikse me to Destinator.

@praxisp

Η μία πλευρά του καλωδίου είναι mini usb και εκ των πραγμάτων θα χρησιμοποιήσεις αυτή, δεν μπαίνει η κλασική παρα μόνο στο pc. Το φορτίσεις με όποιο τρόπο σε βολέυει.

Θα ήθελα να αναφερθώ για την δική μου εμπειρία με το GPS.

Σε εμένα βρίσκει αμέσως δορυφόρους με το που ανοίξω το dest 7. Το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω το gps test που έχει αναφέρει ο athanaso και τυπική ενημέρωση του quick gps.

Είναι η πρώτη μου εμπερία σε gps και μάλλον φαίνονται καλά τα πράγματα. Τονίζω το μάλλον..

Επειδή δεν έχω καταλάβει, το ότι έχω στίγμα και κάνω κανονική πλοήγηση (με ελάχιστη καθυστέρηση) σημαίνει ότι έχω λοκάρει;

Gia na doulevei i ploigisi, simainei oti prwta sigoura exeis lockarei doryforous.

Exei omws eikoniko pliktrologio to opoio kanei akribws tin idia douleia (kai kata ti gnwmi mou) me tin idia efkolia.

To GPS tis syskevis den einai kako. Apla exoun emfanistei periptwseis pou argei na lockarei doryforous. Me ligo "peiragma" beltiwnetai i katastasi. Gnwmi mou pantws... ean theleis GPS gia logous epaggelmatikous... kalytera na pareis mia syskevi apokleistika gia afti ti douleia mias kai oi times sou einai poly xamiles pia.

Fusika.

Συμφωνώ με 1000......

Αργεί πάρα πολύ να lockάρει τους δορυφόρους...

Σε εμένα "μαμά" συσκευή, μπορεί 5 λεπτά + ....

:)..........

Samsung GEAR S

σας ευχαριστώ πολυ, το πρόβλημα με το GPS λυθηκε!:)

• Administrators
Θα πρέπει το gps test να το εχω ανοιχτο συνεχεια στο παρασκήνιο?

Oxi... arkei na lockarei. Meta mporeis na to kleiseis.

Modpic.gif

Τελικά, στο θέμα του αδύνατου lockαρίσματος των δορυφώρων, είδα ότι στην δική μου περίπτωση έφταιγε η περιοχή από την οποία προσπαθούσα να lockάρω.

Χθες, σε γνωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ν.Φαλήρου, έπιασε μέσα σε 10'' 7 δορυφόρους, όλους με 20+ σήμα. (είχα ενημερωμένα στοιχεία QuickGPS)

Δεν είμαι απόλυτος γνώστης του GPS, αλλά το να προσπαθείς να lockάρεις από μπαλκόνι ή από το δωμάτιο της ταράτσας δεν θα έχεις και τόσο τύχη.

Επίσης, δοκιμάστηκε και μέσα σε αυτοκίνητο και ήταν σχετικά καλό στην ανταπόκριση της πραγματικής θέσης και της θέσης που εμφάνιζε πάνω στο Google Maps.

Απλώς, για να υπάρχουν κάπου μαζεμένα τα δεδομένα για το GPS του Touch Pro:

(Οι παρακάτω επιλογές είναι κάτω από το Εξωτερικό GPS)

α. Σαν COM0 θα φαίνεται για τις εφαρμογές

β. Σαν COM4 στα 4800bps είναι το GPS πάνω στο Touch Pro

• Administrators
Δεν είμαι απόλυτος γνώστης του GPS, αλλά το να προσπαθείς να lockάρεις από μπαλκόνι ή από το δωμάτιο της ταράτσας δεν θα έχεις και τόσο τύχη.

Tha eprepe omws (sygkrinontas panta me alles periptwseis). :rolleyes:

Modpic.gif

Tha eprepe omws (sygkrinontas panta me alles periptwseis). :rolleyes:

Πιανει και απο μπαλκονι κανικα ρε παιδια. Εγω δεν εχω προβλημα να βρω δορυφορους ακομα και κοντα στη μπαλκονοπορτα ειτε εχω κανει update το quick gps ειτε οχι. Μηπως υπαρχει αλλο προβλημα?

play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :)

• Administrators
Πιανει και απο μπαλκονι κανικα ρε παιδια. Εγω δεν εχω προβλημα να βρω δορυφορους ακομα και κοντα στη μπαλκονοπορτα ειτε εχω κανει update το quick gps ειτε οχι. Μηπως υπαρχει αλλο προβλημα?

Kai emena pianei, to thema einai oti den paratireitai statheri symperifora apo oles tis syskeves. Episis, blepw diafores apo Radio se Radio pou flasharw. Genikws kati epireazei tis syskeves kai to psaxnw, to Radio .19 pantws deixnei na ta pigainei kalytera apo ola (to lew gia na min arxisete na flsharete psaxnwntas)

Modpic.gif

Kai emena pianei, to thema einai oti den paratireitai statheri symperifora apo oles tis syskeves. Episis, blepw diafores apo Radio se Radio pou flasharw. Genikws kati epireazei tis syskeves kai to psaxnw, to Radio .19 pantws deixnei na ta pigainei kalytera apo ola (to lew gia na min arxisete na flsharete psaxnwntas)

Kαι εμένα παιδιά πιάνει, μπορεί να καθυστερή λίγο αλλά σε σύγκριση με το KAISER που είχα πάει πολύ καλά.

Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020

... to Radio .19 pantws deixnei na ta pigainei kalytera apo ola (to lew gia na min arxisete na flsharete psaxnwntas)

Εμένα με αυτό το radio δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το lockaρισμα. Το αργότερο σε 10 - 15 δεύτερα (χωρίς quick gps ενημερωμένο) είναι ΟΚ. Με quick gps 3-5 δεύτερα.

Το θέμα μου όμως είναι το lag από στάση. Πέρασα έναν driver που βρήκα στους XDA και τώρα έχει ελατωθεί σημαντικά αλλά υπάρχει ακόμα.

Πάντως όλα αυτά νομίζω δείχνουν software πρόβλημα που λύνεται.

Κωνσταντίνος

Εμένα με αυτό το radio δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το lockaρισμα. Το αργότερο σε 10 - 15 δεύτερα (χωρίς quick gps ενημερωμένο) είναι ΟΚ. Με quick gps 3-5 δεύτερα.

Το θέμα μου όμως είναι το lag από στάση. Πέρασα έναν driver που βρήκα στους XDA και τώρα έχει ελατωθεί σημαντικά αλλά υπάρχει ακόμα.

Πάντως όλα αυτά νομίζω δείχνουν software πρόβλημα που λύνεται.

Κάτσε ... δηλαδή λες πως σε 3-5 δευτερόλεπτα αφού ανοίξεις το πρόγραμμα gps που έχεις έχεις Lock? εννοώ σε cold boot !

Αν ισχύει κάτι τέτοιο πιάνει το ίδιο γρήγορα με τα ταχύτερα gps της αγοράς

Ας επιχειρήσουμε...

Αυτό μου ακούγεται κάπως πάντως...:blink:

Πές μας τι έχεις κάνει για να το κάνουμε....δεν μπορεί ίδιες συσκευες και ο ένας να θέλει 5+λεπτά και ο άλλος 3-5 δευτ...

Samsung GEAR S

Σε μεγάλη διαδρομή που έτυχε να κάνω, έχανε ανά διαστήματα το λοκάρισμα για ελάχιστα δευτερόλεπτα και το ξαναέβρισκε. (με dest 7)

Κάτσε ... δηλαδή λες πως σε 3-5 δευτερόλεπτα αφού ανοίξεις το πρόγραμμα gps που έχεις έχεις Lock? εννοώ σε cold boot !

Όχι σε cold boot. Κλείνοντας πχ το IGO και μετά (στο επόμενο φανάρι πχ) ανοίγοντας το GARMIN.

Αυτό μου ακούγεται κάπως πάντως...:blink:

Πές μας τι έχεις κάνει για να το κάνουμε....δεν μπορεί ίδιες συσκευες και ο ένας να θέλει 5+λεπτά και ο άλλος 3-5 δευτ...

Με το lockαρισμα δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα (σε σύγκριση με την Άρτεμη που είχα). Απλά τώρα βελτιώθηκε κι αυτό περισσότερο.

Τα tweeks που έχω περάσει είναι τα παρακάτω (Driver + Tweek).

Α... η rom μου είναι του DCS αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Και με την μαμά δεν αργούσε.

Κωνσταντίνος

Καλησπέρα και απο εμένα

Θα ήθελα να μου πείτε άν έχετε κάποιο car kit για το touch pro, το οποίο όμως δεν θα κολάει στο τζαμι του αυτοκινήτου αλλά κάτω απο το ραδιόφωνο (έχο golf 5 το οποίο κάτω απο το radio έχει μια κενή "φέτα") ή κάπως στους αεραγωγούς ή στο αναπτήρα.

Ευχαριστώ

Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020

τα ίδια είναι. θες πληκτρολόγιο? παίρνεις touch pro δεν θες παίρνεις HD.

εγώ πάντως έχω να πω πως για μένα το gps είναι μια απογοήτευση. αν μπω σε μικρά στενάκια μέσα στην αθήνα τελείωσε την μάμησα και την απαύτωσα. σήμερα κόντεψα να το πετάξω απο το παράθυρο. έχω και τα fixes και όλα.

το gps (με Dest 6 αν το 7 είναι καλύτερο πείτε το στο σήμα) είναι οκ όταν είσαι σε μεγάλους δρόμους και πηγαίνεις και με μία νορμαλ ταχύτητα, αμα μπεις σε μικρό στενάκι με μικρή ταχύτητα ΤΕΛΟΣ!

το lockarisma είναι όντως πολύ γρήγορο και σε μένα. σε 5-10 δευτερόλεπτα με έχει βρει.