SagoniasSlutRose Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Τα 0 καμμένα pixel τα δίνει η ACE και όχι το μαγαζί. άρα ψάχνεις για μαγαζιά που πουλάνε συσκευές ACE. Νομίζω ότι και το play24 έχει συσκευές της Ελληνικής αντιπροσωπείας. το ξερω οτι η ace δινει 0 πιξελ για τις συσκευες της, ομως εγω θελω αγγλικο που ειναι πιο φτηνο. Γι αυτο ψαχνω καταστημα που πουλαει αγγλικο και προσφερει εγγυηση 0 πιξελ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 το ξερω οτι η ace δινει 0 πιξελ για τις συσκευες της, ομως εγω θελω αγγλικο που ειναι πιο φτηνο. Γι αυτο ψαχνω καταστημα που πουλαει αγγλικο και προσφερει εγγυηση 0 πιξελ. Δεν νομίζω να βρεις εύκολα. Αλλά η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη και τα καμένα πίξελ δεν νομίζω ότι είναι και τόσο συνηθισμένη κατάσταση. Ας μας πούνε όσοι έχουν ppc εδώ και χρόνια αν τους έχει τύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 NLS Το θυμάμαι που το είχες αναφέρει γι αυτό και το απέκλεισα. Της HTC η βεντούζα λέτε να είναι ποιοτικότερη; ... Το τμήμα της βεντούζας μάλλον όχι, το σημείο που συνδέεται η βεντούζα με την βάση ίσως εφαρμόζει καλύτερα. Η RAM mount έχει αναφερθεί ότι βγάζει καλές βάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ne to exo epilegmeno ...den ime ke toso protaris pano se kati tetia ....ke epidi mou fenete poli parakseno giafto ke rotisa an kanis exi pathi kati paromio .... Εχεις vista και outlook 2007; Μου ειχε συμβει εμενα αυτο... Ειχα κανει συγχρονισμο και μετα περασα καινουρια rom χωρις να σβησω το outlook. Οι επαφες περαστηκαν διπλες αλλα το ημερολογιο κολαγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ναι γιατί ??? Έχεις πρόβλημα ? Αν δεν σου αρέσει να προσπερνάς τα ποστ μου Λίγο σεβασμός στον Γιάννη (johner) δεν θα έβλαπτε. Σαν μικρός και καινούριος δεν ξέρεις κάποια πράγματα οπότε μπορώ να σε δικαιολογήσω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Το τμήμα της βεντούζας μάλλον όχι, το σημείο που συνδέεται η βεντούζα με την βάση ίσως εφαρμόζει καλύτερα. Η RAM mount έχει αναφερθεί ότι βγάζει καλές βάσεις. η RAM mount δεν φτιάχνει απλώς καλές βάσεις φτιάχνει ΜΟΝΟ καλές βάσεις είναι η RR των βάσεων (ή η πιθανότερη βάση να βρεις σε μια RR αν ποτέ χρειαζόταν βάση για κάτι) είναι αυτή που οι άλλοι θα ήθελαν να φτιάξουν Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 το ξερω οτι η ace δινει 0 πιξελ για τις συσκευες της, ομως εγω θελω αγγλικο που ειναι πιο φτηνο. Γι αυτο ψαχνω καταστημα που πουλαει αγγλικο και προσφερει εγγυηση 0 πιξελ. Με λίγο πίεση πάντως πιστεύω ότι η ACE Hellas αλλάζει τις οθόνες και στις μη ελληνικές συσκευές στην περίπτωση του ενός καμένου pixel. Απλά θέλει το σωστό τρόπο. Έχει γίνει... και μπορεί να ξαναγίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Εχεις vista και outlook 2007; Μου ειχε συμβει εμενα αυτο... Ειχα κανει συγχρονισμο και μετα περασα καινουρια rom χωρις να σβησω το outlook. Οι επαφες περαστηκαν διπλες αλλα το ημερολογιο κολαγε... oxi win xp exo ke mou to kani afto ? ke exo polles giortes genethlia ke alla polla ke den mporo na ta peraso pano sto kinito kamia idea kapios ti allo mpori na ftei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να παρω το pro, αλλα εχω μία ερώτηση-απορία. Μπορώ να εγκαταστήσω το παλιο touch flo, αυτό που είχε το Cruise, γιατί είδα σε ενα diamond οτι εαν απενεργοποιήσεις το Touch flo 3d τότε δέν μπορείς να μπείς σε μενού συντομεύσεων με finger swipe (speed dials,photos-video etc). Ευχαριστώ Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να παρω το pro, αλλα εχω μία ερώτηση-απορία. Μπορώ να εγκαταστήσω το παλιο touch flo, αυτό που είχε το Cruise, γιατί είδα σε ενα diamond οτι εαν απενεργοποιήσεις το Touch flo 3d τότε δέν μπορείς να μπείς σε μενού συντομεύσεων με finger swipe (speed dials,photos-video etc). Ευχαριστώ Δεν βρίσκω λόγο να απενεργοποιήσεις το TF3D για να βάλεις το παλιό TF. Εξάλλου το original παλιό TouchFlo είναι φτιαγμένο για QVGA οθόνες. Έχουν βγει "πειραγμένα" και για VGA αλλά δεν στο συνιστώ. Εάν παρόλα αυτά επιμένεις να βάλεις κάτι άλλο... βάλε το SPB Mobile Shell (που επίσης δεν θα χρησιμοποιούσα έναντι του TF3D). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δεν βρίσκω λόγο να απενεργοποιήσεις το TF3D για να βάλεις το παλιό TF. Εξάλλου το original παλιό TouchFlo είναι φτιαγμένο για QVGA οθόνες. Έχουν βγει "πειραγμένα" και για VGA αλλά δεν στο συνιστώ. Εάν παρόλα αυτά επιμένεις να βάλεις κάτι άλλο... βάλε το SPB Mobile Shell (που επίσης δεν θα χρησιμοποιούσα έναντι του TF3D). Απλά με βολεύει η "αδεια" home screen γιατι εχω ενα σωρο tasks, ωραιο το ρολογακι αλλα η οθονη χρειάζεται...Το SPB πάλι "φορτώνει την home screen.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Απλά με βολεύει η "αδεια" home screen γιατι εχω ενα σωρο tasks, ωραιο το ρολογακι αλλα η οθονη χρειάζεται...Το SPB πάλι "φορτώνει την home screen.. Χρησιμοποίησε τότε το second today για να έχεις και την άδεια οθόνη για να βάλεις τα today plug-in σου, και το TF3D από την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Χρησιμοποίησε τότε το second today για να έχεις και την άδεια οθόνη για να βάλεις τα today plug-in σου, και το TF3D από την άλλη. Το second today υπάρχει στο μενού ετσι? Καλο ακουγεται,οταν το παρω (Τριτη) θα το δοκιμασω ετσι..Θενκς.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Το second today υπάρχει στο μενού ετσι? Καλο ακουγεται,οταν το παρω (Τριτη) θα το δοκιμασω ετσι..Θενκς.. Δεν είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή. Πρόκειται για extra (free) εφαρμογή που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις εσύ. Πάρτο με το καλό και δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δεν είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή. Πρόκειται για extra (free) εφαρμογή που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις εσύ. Πάρτο με το καλό και δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις. :rolleyes: Οκ θενκς..Υπάρχει κάπου screenshot? Ok το βρηκα.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 mipos kseris kanis kati gia xartes tis kiprou gia to destinator 7???? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 mipos kseris kanis kati gia xartes tis kiprou gia to destinator 7???? Στο ipmart-forum.com υπάρχουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δεν είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή. Πρόκειται για extra (free) εφαρμογή που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις εσύ. Πάρτο με το καλό και δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις. :rolleyes: βοηθα ρε athanaso λιγο γιατι ετσι οπως το αναζητησα στο μαγαζακι δεν εβγαλε τιποτα... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ίσως γιατί εκεί προτιμούν τα όχι free μια απλή αναζήτηση στο google (αντί για εξεζητημένα ψαξίματα σε εξωτικά μέρη) θα σε βοηθούσε περισσότερο (ειδικά εσένα που δεν είσαι άπειρος) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ίσως γιατί εκεί προτιμούν τα όχι free μια απλή αναζήτηση στο google (αντί για εξεζητημένα ψαξίματα σε εξωτικά μέρη) θα σε βοηθούσε περισσότερο (ειδικά εσένα που δεν είσαι άπειρος) Καλως.Ευχαριστω... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 βοηθα ρε athanaso λιγο γιατι ετσι οπως το αναζητησα στο μαγαζακι δεν εβγαλε τιποτα... Για δες μηπως ψαχνεις για αυτο; (δεν το εχω δοκιμασει) http://www.chi-tai.info/cs_wm_tools_im_cs.htm#SecondToday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ναι αυτό θέλει. Με μια αναζήτηση στο google το βρίσκεις σε 2 λεπτά. Κάτι που θέλω να ρωτήσω είναι το πως δουλεύει αυτό. Δηλαδή πες τώρα το βάλω έγω σε ένα ppc, θα μπορώ να επιλέξω όποια today plugins θέλω για την μια και για την άλλη. Π.χ. Στην μια να έχω το Manila 2D και στην άλλη να βάλω ότι θέλω ???? Α και κάτι τελευταίο γίνεται να έχεις 3 today ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 βοηθα ρε athanaso λιγο γιατι ετσι οπως το αναζητησα στο μαγαζακι δεν εβγαλε τιποτα... Για περισσότερες πληροφορίες για το Second Today... εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δηλαδή πες τώρα το βάλω έγω σε ένα ppc, θα μπορώ να επιλέξω όποια today plugins θέλω για την μια και για την άλλη. Π.χ. Στην μια να έχω το Manila 2D και στην άλλη να βάλω ότι θέλω ???? Από τη μία θα έχεις το TF3D (και όχι το 2D) και από την άλλη το κλασσικό today των WM στο οποίο θα μπορείς να έχεις όσες εφαρμογές έχουν today plug-in όπως για παράδειγμα το eortologio, το SPB weather, το batterystatus και πολλά πολλά άλλα. Α και κάτι τελευταίο γίνεται να έχεις 3 today ??? Όχι... μόνο δύο, το ένα με το manila και το δεύτερο χωρίς το manila αλλά με όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ε στην ερώτηση έβαλα Manila 2D , γιατί μπορεί ας πούμε να θέλω σε ένα ppc να βάλω το manila 2D και το second today. γινεται? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts