Nikos2k5 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μπά, έτσι όπως μπαίνει, δεν φέυγει με τίποτα, ακόμα και αν την γυρίσω ανάποδα :-) Αναμένουμε εντυπώσεις.. Καλή είναι κάνει δουλειά. Από ποιότητα, το δέρμα θα έλεγα σε στάνταρντ επίπεδα, το ράψιμο δείχνει καλό, δείχνει δύσκολο να χαλάσει. Μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Proseksate tin alagi stin fotografia ?? ime ke ego pleon episima katoxos htc touch pro iparxoun pouthena mazemena programatakia pou tha mporousa na enkatastiso tora pou ine arxi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 εχώ εγώ και σΠ@Σ***** αν θες αλλά βαριέμαι να τα ανεβάσω στο rapidshare. Αύριο αν βρω χρόνο μπορεί Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 giati den mporo na sinxroniso to microsoft outlook mazi me to kinito ?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Παιδια αμα παρω την αγγλικη συσκευη, η μονη διαφορα θα ειναι οτι δεν θα εχω ελληνικο μενου (δεν το ηθελα εξαλλου) ; Σερβις εχω κανονικα οπως διαβασα πιο πισω, ε; (service απο ace hellas ομως??) Ελληνικα βαζουμε και στο hardware keyboard με ΑΕΚmap, ε; μου διαφευγει κατι; αλλη διαφορα μεταξυ ελληνικης-αγγλικης συσκευης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Παιδια αμα παρω την αγγλικη συσκευη, η μονη διαφορα θα ειναι οτι δεν θα εχω ελληνικο μενου (δεν το ηθελα εξαλλου) ; Σερβις εχω κανονικα οπως διαβασα πιο πισω, ε; (service απο ace hellas ομως??) Ελληνικα βαζουμε και στο hardware keyboard με ΑΕΚmap, ε; μου διαφευγει κατι; αλλη διαφορα μεταξυ ελληνικης-αγγλικης συσκευης; ναι, ναι (από ace hellas), ναι, όχι, όχι αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 giati den mporo na sinxroniso to microsoft outlook mazi me to kinito ?:cry: Γίνεται η σύνδεση αλλά όχι ο συγχρονισμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ναι, ναι (από ace hellas), ναι, όχι, όχι αντίστοιχα thnx!!!:):ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Γίνεται η σύνδεση αλλά όχι ο συγχρονισμός? ne ta contacts mou ola ginonte mia xara pou exo mesa sto microsoft outlook alla oxi ta calendar mou kapio kalo programa gia gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 kapio kalo programa gia gps? Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε Destinator 7 και iGO 8 καθώς προσφέρουν αρκετά καλή κάλυψη οι χάρτες τους. Για Κύπρο (αν κρίνω από το location) υπάρχουν χάρτες και για τις δύο προαναφερθείσες εφαρμογές αλλά δεν ξέρω αν προσφέρουν ικανοποιητική κάλυψη... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Παιδια αμα παρω την αγγλικη συσκευη, η μονη διαφορα θα ειναι οτι δεν θα εχω ελληνικο μενου (δεν το ηθελα εξαλλου) ; Σερβις εχω κανονικα οπως διαβασα πιο πισω, ε; (service απο ace hellas ομως??) Ελληνικα βαζουμε και στο hardware keyboard με ΑΕΚmap, ε; μου διαφευγει κατι; αλλη διαφορα μεταξυ ελληνικης-αγγλικης συσκευης; Mια διαφορα ακομα ειναι, οτι ace δινει εγγυηση "μηδεν καμενα pixel" μονο στα δικα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε Destinator 7 και iGO 8 καθώς προσφέρουν αρκετά καλή κάλυψη οι χάρτες τους. Για Κύπρο (αν κρίνω από το location) υπάρχουν χάρτες και για τις δύο προαναφερθείσες εφαρμογές αλλά δεν ξέρω αν προσφέρουν ικανοποιητική κάλυψη... ke pou mporo na ta bro ?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Έχεις pm..... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Mια διαφορα ακομα ειναι, οτι ace δινει εγγυηση "μηδεν καμενα pixel" μονο στα δικα της. καποιο μαγαζι που να δινει κι αυτο 0 καμενα πιξελ οπως το pda4u? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Έχεις pm..... Και πρέπει να το μάθουμε όλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 επειγον επειγον...σημερα το απογευμα θα κατεβω αθηνα.Υπαρχει καπου να το αγορασω?κανα πλαισιο η πουθενα αλλου? Ευχαριστω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Και πρέπει να το μάθουμε όλοι; Ναι γιατί ??? Έχεις πρόβλημα ? Αν δεν σου αρέσει να προσπερνάς τα ποστ μου Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 καποιο μαγαζι που να δινει κι αυτο 0 καμενα πιξελ οπως το pda4u? Τα 0 καμμένα pixel τα δίνει η ACE και όχι το μαγαζί. άρα ψάχνεις για μαγαζιά που πουλάνε συσκευές ACE. Νομίζω ότι και το play24 έχει συσκευές της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 επειγον επειγον...σημερα το απογευμα θα κατεβω αθηνα.Υπαρχει καπου να το αγορασω?κανα πλαισιο η πουθενα αλλου? Ευχαριστω Το Πλαίσιο σε χθεσινό τηλέφωνο είπε ότι θα έχει το τηλέφωνο την άλλη εβδομάδα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Mporeis na vreis sigoura to aggliko, sto vnp shop, stin Agia Paraskevi.(http://www.vnp.gr) Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 εχώ εγώ και σΠ@Σ***** αν θες αλλά βαριέμαι να τα ανεβάσω στο rapidshare. Αύριο αν βρω χρόνο μπορεί Δεν θα έλεγα όχι εγώ πάντως..ακόμα δεν έχω βρει τον χρόνο να βρώ. Νέο παιδί είσαι κ βαριέσαι; Ντροπή!:p ne ta contacts mou ola ginonte mia xara pou exo mesa sto microsoft outlook alla oxi ta calendar mou αν και το θεωρώ μάλλον δεδομένο, εχεις επιλέξει υποθέτω να κάνει και το calendar συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Δεν θα έλεγα όχι εγώ πάντως..ακόμα δεν έχω βρει τον χρόνο να βρώ. Νέο παιδί είσαι κ βαριέσαι; Ντροπή!:p αν και το θεωρώ μάλλον δεδομένο, εχεις επιλέξει υποθέτω να κάνει και το calendar συγχρονισμό; ne to exo epilegmeno ...den ime ke toso protaris pano se kati tetia ....ke epidi mou fenete poli parakseno giafto ke rotisa an kanis exi pathi kati paromio .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 destinator pos kanis install tous xartes ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Απλά βάζεις το φάκελο destinator apps , στη συσκευή σου , ας πούμε στην κάρτα μνήμης , και μετά τρέχεις το .exe Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Απλά βάζεις το φάκελο destinator apps , στη συσκευή σου , ας πούμε στην κάρτα μνήμης , και μετά τρέχεις το .exe Αυτό ισχύει στην περίπτωση που βάλεις στη συσκευή σου έτοιμο το Destinator που τρέχει από την κάρτα μνήμης. Γιατί εάν το εγκαταστήσεις από την αρχή... είναι διαφορετική η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts