KostasNK Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ξέρει κανένας αν το tv-out μπορεί να δώσει εικόνα από αναπαραγωγή video; Για παράδειγμα, ανοίγεις με το core player μια ταινία mp4 και μπορείς να την στείλεις στην tv; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Tην ACE τι την νοιάζει ποιός πουλάει τι;:confused: Den tin noiazei tin ACE (pou einai o apokleistikos antiproswpos twn Ellinikwn syskevwn) ean ta katastimata anti na agorazoun apo afti, poulane syskeves me paranomes ellinikes ROMs kai meta exoun kai tin apaitisi na einai kai mesa stin eggyisi? Ξέρει κανένας αν το tv-out μπορεί να δώσει εικόνα από αναπαραγωγή video; Για παράδειγμα, ανοίγεις με το core player μια ταινία mp4 και μπορείς να την στείλεις στην tv; To TV-out bgazei san eksodo otidipote blepeis stin othoni tis syskevis sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δοκίμασε κανείς να κάνει την πατέντα για να μην ανοίγει το Active Synch όποτε γουστάρει? Εγώ κάνοντας την αλλαγή στο replog.exe (Disable) από τα notifications είδα τεράστια αλλαγή στην μπαταρία. Το Σαββατοκύριακο όλο δεν το έβαλα καθόλου στην μπρίζα και είχα 30% το πρωΐ της Δευτέρας. Χτες έκανα την αλλαγή και μέσα σε 16 ώρες είμαι στο 45%!!! Το μόνο που έβαλα μετά την αλλαγή είναι το GPS Test. Ποιό απ τα δύο μου ρουφάει τη μπαταρία? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 To TV-out bgazei san eksodo otidipote blepeis stin othoni tis syskevis sou. Άρα παίζει ρόλο η ανάλυση που έχει η ταινία σαν αρχείο (αρχικά παρασμένη από pc) και όχι το ίδιο το κινητό σαν δυνατότητες. Tην ACE τι την νοιάζει ποιός πουλάει τι;:confused: Πραγματικά το συγκεκριμένο θέμα με έχει προβληματίσει πολλές φορές. Από την μία φέρνουν διάφοροι συσκευές από "έξω" βγάζοντας τα κέρδη τους και όσον αφορά για την εγγύηση και τον εξελληνισμό τους, τους στέλνουν στην ace να βγάλει το φίδι από την τρύπα. (το οποίο συνεπάγεται κόστος για την εταιρία χωρίς φυσικά να έχει αρχικά το απαιτούμενο κέρδος από την πώληση του.) Από την άλλη σκέφτομαι ότι εφόσον είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της htc στην ελλάδα θα πρέπει να καλύπτει την συσκευή, ασχέτος το κατάστημα αγοράς. Είναι ρόλος της αντιπροσωπείας αυτός. Η ace το κάνει αυτό. Το θέμα όμως είναι γιατί να υπάρχει διαχωρισμός στην εγγύηση των καμένων pixels. Είτε ένα είτε τρία θα έπρεπε να έχει κοινή πολιτική. Ειλικρίνα δεν ξέρω. sorry να κούρασα με τον προβληματισμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ποιό απ τα δύο μου ρουφάει τη μπαταρία? Logika kanena apo ta dyo. To tweaking me to repllog to kanw se oles tis syskeves mou kai den exw tetoio problima. Kai to GPS Test otan einai kleisto... sigoura den "trwei" tipota apo ta resources tis syskevis. ΆΤο θέμα όμως είναι γιατί να υπάρχει διαχωρισμός στην εγγύηση των καμένων pixels. Είτε ένα είτε τρία θα έπρεπε να έχει κοινή πολιτική. Mazi sou... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ... Από την μία φέρνουν διάφοροι συσκευές από "έξω" βγάζοντας τα κέρδη τους και όσον αφορά για την εγγύηση και τον εξελληνισμό τους, τους στέλνουν στην ace να βγάλει το φίδι από την τρύπα. (το οποίο συνεπάγεται κόστος για την εταιρία χωρίς φυσικά να έχει αρχικά το απαιτούμενο κέρδος από την πώληση του.) ... Προφανώς η όποια επισκευή γίνεται με το αζημίωτο. Για κάθε συσκευή που επισκευάζει στο πλαίσιο εγγύησης (και δεν παίρνει λεφτά από τον πελάτη), χρεώνει τα εργατικά και τα ανταλλακτικά στην HTC. Και προφανώς θα έχει και κάποιο περιθώριο κέρδους, καθώς "ο τζάμπας απέθανε". Και αυτό συμβαίνει και για τις συσκευές που έχουν εισαχθεί μέσω ACE και για αυτά που δεν έχουν έρθει μέσω ACE αλλά έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση. Οπότε λύπηση για την ACE δεν χρειάζεται :-) ... Το θέμα όμως είναι γιατί να υπάρχει διαχωρισμός στην εγγύηση των καμένων pixels. Είτε ένα είτε τρία θα έπρεπε να έχει κοινή πολιτική. ... Ο καθένας με δικό του κόστος μπορεί να προσφέρει ότι θέλει παραπάνω από αυτά που προσφέρει η επίσημη εγγύηση, π.χ. zero pixel για ένα μήνα, zero pixel για πάντα, άμεση αντικατάσταση συσκευής κλπ Κάποιος εδώ μέσα είχε παραγγείλει μια θήκη Piel Frama, ήρθε? Πώς είναι από ποιότητα και λειτουργικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Den tin noiazei tin ACE (pou einai o apokleistikos antiproswpos twn Ellinikwn syskevwn) ean ta katastimata anti na agorazoun apo afti, poulane syskeves me paranomes ellinikes ROMs kai meta exoun kai tin apaitisi na einai kai mesa stin eggyisi? Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας αγοράζει από όπου θέλει. Τα service δεν τα χρεώνεται η ACE αλλά η HTC όπως σε όλες τις εταιρείες. Κάτι άλλο τώρα. Στα πιο παλιά μοντέλα(Tytn I, 9000, 9100 etc) το qwerty δεν είχε και ελληνικά γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Logika kanena apo ta dyo. To tweaking me to repllog to kanw se oles tis syskeves mou kai den exw tetoio problima. Kai to GPS Test otan einai kleisto... sigoura den "trwei" tipota apo ta resources tis syskevis. Θέλω να σε ρωτήσω αν αυτό το tweak το έκανες μόνο σε htc συσκευή ή και γενικότερα. Αυτό είναι για την αύξηση της μπαταρίας; Μου προτείνεις ή όχι να το κάνω στη συσκευή μου (avatar). To tweak είναι αυτό που περιγράφεται σε προηγούμεν σελίδα ή χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο; Και... sorry για το εν μέρει off topic. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας αγοράζει από όπου θέλει. Τα service δεν τα χρεώνεται η ACE αλλά η HTC όπως σε όλες τις εταιρείες. Se afto pou les symfwnw alla einai diaforetiko apo to ean ta katastimata exoun dikaiwma na poulane kainourgies syskeves me paranomes (unofficial) ROMs. Θέλω να σε ρωτήσω αν αυτό το tweak το έκανες μόνο σε htc συσκευή ή και γενικότερα. Αυτό είναι για την αύξηση της μπαταρίας; Μου προτείνεις ή όχι να το κάνω στη συσκευή μου (avatar). Afto to tweaking to kanw se oles tis syskeves (aneksartitws etairias) pou blepw oti anoigei to ActiveSync adikaiologita otan den exw ti syskevi syndedemeni me ton ypologisti. Den apotelei tweaking gia tin afksisi tis apodosis tis mpatarias afto kathafto alla emesa me ti douleia pou kanei syneisferei (estw kai ligo) kai se afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 To TV-out bgazei san eksodo otidipote blepeis stin othoni tis syskevis sou. Το θεμα ειναι με τι framerate το βγαζει. Ειναι αρκετο για να δεις ταινια στην τηλεοραση; Το εχει δοκιμασει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Λέω να πάρω αυτήν εδώ τη θήκη PDair Leather Case for HTC Touch Pro - Book Type (Brown) US $28.00 http://www.pdair.com/images/s/3THTTPB41_1.200x200.jpg Έχει πάρει κανείς από αυτούς? Λένε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Είναι πολύ ποιοτικές. Έχω πάρει για αρκετές συσκευές... όλες με άψογη ποιότητα και προσαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Το θεμα ειναι με τι framerate το βγαζει. Ειναι αρκετο για να δεις ταινια στην τηλεοραση; Το εχει δοκιμασει καποιος; Σωστα! Και σε τι ανάλυση το δείχνει, στην ανάλυση του (divx π.χ.) αρχείου ή με rescaling στα 640Χ480; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; κάνει mirror της οθόνης του PDA άρα αφού έχει 640x480 οθόνη, τόσα βγάζει και στο tv-out (εξάλλου το composite είναι άχρηστο παραπάνω... να έβγαζε VGA ή DVI ή component να πω) το εσύ τι θα κάνεις στην οθόνη του PDA την ταινία που θες να δεις (αν θα την μικρύνεις σε 640x480, αν θα την μεγαλώσεις σε 640x480, αν θα την αφήσεις ως έχει και να περισσεύει εκτός οθόνης ή να παίζει ένα κομματάκι στη μέση της) είναι δικό σου θέμα και το ίδιο θα δεις να γίνεται στην tv σου το refresh είναι αρκετά καλό Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; κάνει mirror της οθόνης του PDA άρα αφού έχει 640x480 οθόνη, τόσα βγάζει και στο tv-out (εξάλλου το composite είναι άχρηστο παραπάνω... να έβγαζε VGA ή DVI ή component να πω) το εσύ τι θα κάνεις στην οθόνη του PDA την ταινία που θες να δεις (αν θα την μικρύνεις σε 640x480, αν θα την μεγαλώσεις σε 640x480, αν θα την αφήσεις ως έχει και να περισσεύει εκτός οθόνης ή να παίζει ένα κομματάκι στη μέση της) είναι δικό σου θέμα και το ίδιο θα δεις να γίνεται στην tv σου το refresh είναι αρκετά καλό Eisai sigouros? Giati sta nokia kanei mirror tis othonis otidipote kaneis sto kinito ektos apo photo kai video to opoio eksartate apo tin analisi tis photo i tou video antistixa kai to frame rate einai oso to anaparagei kai sto kinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 θες να μου εξηγήσεις την ερώτηση αν "είμαι σίγουρος"; δηλαδή τι είμαι, στραβός; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 θες να μου εξηγήσεις την ερώτηση αν "είμαι σίγουρος"; δηλαδή τι είμαι, στραβός; Tote afou milas apo analogi prosopiki empeiria einai megali ******* an leitourgei etsi opos aneferes to tv out sta htc, diladi na deixnei oti exei i othoni kai me tin analusi tis othonis se opoiadipote periptosi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Κάποιος εδώ μέσα είχε παραγγείλει μια θήκη Piel Frama, ήρθε? Πώς είναι από ποιότητα και λειτουργικότητα? Kαλα θυμασαι φιλε μου!!! Λοιπον, η θηκη απο ποιοτητα ειναι απλα οτι καλυτερο εχω δει! Eιναι εξαιρετικη!!! Για την εφαρμογη της δεν εχω αποψη δυστυχως ακομα, γιατι δεν την φορεσα στο pro το οποιο δεν το εφερε ακομα η ace. Eιναι απο πολυ καλο και σχετικα μαλακο δερμα, λεπτη και το χρωμα πιο καλο απο αυτο που δειχνει στην foto http://www.pielframa.net/htc_touch_pro.asp Θα σας πω και αλλα σχολια περι λειτουργικοτητας οταν σε λιγες μερες παρω και το pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Tote afou milas apo analogi prosopiki empeiria einai megali ******* an leitourgei etsi opos aneferes to tv out sta htc, diladi na deixnei oti exei i othoni kai me tin analusi tis othonis se opoiadipote periptosi. κανείς δεν σε υποχρεώνει ούτε να πάρεις το touch pro, ούτε το καλώδιο του tv-out πάρε κάτι... καλύτερο (:X) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 κανείς δεν σε υποχρεώνει ούτε να πάρεις το touch pro, ούτε το καλώδιο του tv-out πάρε κάτι... καλύτερο (:X) Den me endiaferi na to agoraso kai den katalaveno to logo pou thixtikes.apla dieukrinisa tin ilithiotita pou ekanan sto tv-out :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια ερωτησουλα χωρις να εχω διαβασει καμια σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα. Εχω στειλει το diamond για αλλαγη λογω του γνωστου προβληματος με την κιτρινιλα και μου περασε απο το μυαλο να ζητησω αντικατασταση με touch pro συν διαφορα. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αυτο. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι, εχει βγει με ελληνικη ρομ το προ; αν οχι ειναι δυνατον να γραψει ελληνικα το hardware keyboard? ή μονο αν βαλουμε καποιο εικονικο πληκτρολογιο οπως το diamond? Aν θυμαμαι καλα εχουν ιδια οθονη οποτε λογικα θα κανει και ενα screen protector που πηρα και δεν το ειχα φορεσει στο diamond...ε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια ερωτησουλα χωρις να εχω διαβασει καμια σελιδα στο συγκεκριμενο θεμα. Εχω στειλει το diamond για αλλαγη λογω του γνωστου προβληματος με την κιτρινιλα και μου περασε απο το μυαλο να ζητησω αντικατασταση με touch pro συν διαφορα. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αυτο. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι, εχει βγει με ελληνικη ρομ το προ; αν οχι ειναι δυνατον να γραψει ελληνικα το hardware keyboard? ή μονο αν βαλουμε καποιο εικονικο πληκτρολογιο οπως το diamond? Aν θυμαμαι καλα εχουν ιδια οθονη οποτε λογικα θα κανει και ενα screen protector που πηρα και δεν το ειχα φορεσει στο diamond...ε;; ti problima iparxi me tin kitrinila ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 φαινεται μια κιτρινιλα στις οθονες των diamond σε συγκεκριμενα σημεια και ειναι εμφανης μονο σε λευκο φοντο, οταν σερφαρεις πχ εμενα ηταν κατω κατω στην οθονη και το εστειλα για αλλαγη λογικα προκειται για προβληματικη παρτιδα.... σχετικα με το πληκτρολογιου του προ γνωριζεις κατι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Εχω στειλει το diamond για αλλαγη λογω του γνωστου προβληματος με την κιτρινιλα και μου περασε απο το μυαλο να ζητησω αντικατασταση με touch pro συν διαφορα. Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αυτο. Xlwmo to blepw. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι, εχει βγει με ελληνικη ρομ το προ; αν οχι ειναι δυνατον να γραψει ελληνικα το hardware keyboard? Ginetai kai se aggliki ROM. Elliniki den exoume dei akoma. Aν θυμαμαι καλα εχουν ιδια οθονη οποτε λογικα θα κανει και ενα screen protector που πηρα και δεν το ειχα φορεσει στο diamond...ε;; Oxi giati oi dyo syskeves einai diaforetikes stis gwnies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ti problima iparxi me tin kitrinila ???? Pantws exei exei anaferthei kati paromoio gia to Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts