verve77 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 σε επισημο service point δωρεαν. Σε επίσημο service της SE με ενημέρωσαν οτι υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσει το κινητό αν είναι αγορασμένο από εξωτερικό και ότι υπάρχει χρέωση 30€.... Κάποιος άλλος τρόπος (μεσω νετ κτλπ) υπάρχει;; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Σε επίσημο service της SE με ενημέρωσαν οτι υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσει το κινητό αν είναι αγορασμένο από εξωτερικό και ότι υπάρχει χρέωση 30€.... Κάποιος άλλος τρόπος (μεσω νετ κτλπ) υπάρχει;; αμα σου ειπανε ετσι,συγγνωμη αλλα επεσες σε πολυ μ@κακα υπαλληλο. με αποδειξη ευρωπαικης ενωσης και σε οποιοδηποτε service point σε ολη την ευρωπη και να πας,το να σου κανουν αναβαθμιση ειναι ΔΩΡΕΑΝ! γινετε και μεσω νετ και με χρεωση πιστωτικης καρτας και οχι απο το επισημο site..αλλα δεν ξερω τον τροπο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Οπως είχα γραψει και στο πρώτο μήνυμα εδώ, το κινητό είναι αγορασμένο από ebay, άρα δεν έχει απόδειξη αγοράς οπότε μάλλον ούτε και εγγύηση....δεν υπάρχει δλδ κάποιο πρόγραμμα ή κάτι σχετικό για να το κάνω εγώ τη διαδικασία; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Οπως είχα γραψει και στο πρώτο μήνυμα εδώ, το κινητό είναι αγορασμένο από ebay, άρα δεν έχει απόδειξη αγοράς οπότε μάλλον ούτε και εγγύηση....δεν υπάρχει δλδ κάποιο πρόγραμμα ή κάτι σχετικό για να το κάνω εγώ τη διαδικασία; τοτε θα πληρωσεις.τωρα διαλεγεις εσυ τον τροπο.. εγω προσωπικα αλλον τροπο δεν ξερω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Για τα λεφτά του είναι ένα έντιμο τηλέφωνο entry level για κάποιον που θέλει να μιλάει να ακούει ραδιόφωνο και να στέλνει σμς. Α και για καμιά φωτό σε περιπτώσεις ανάγκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Για τα λεφτά του είναι ένα έντιμο τηλέφωνο entry level για κάποιον που θέλει να μιλάει να ακούει ραδιόφωνο και να στέλνει σμς. Α και για καμιά φωτό σε περιπτώσεις ανάγκης. μαπα ειναι το κινητακι,τιποτα καλο δεν εχει..αμα ειχε υποδοχη για καρτα μνημης καπως θα το σκεφτοσουν να το αγορασεις. τι να ζηλεψεις απο αυτο το κινητο?? :blink: την μεγιστη μνημη του κινητου των 10mb(ισως ειπα και παραπανω) η την καμερα των 1.3mp και την αναλυση οθονης 128Χ160!! σε αυτη την τιμη μπορεις να βρεις καλυτερο κινητο και με περισσοτερα χαρακτηριστικα :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εγώ το έχω και το βρίσκω μια χαρά το κινητάκι για απλή χρήση, δηλαδή κλίσεις και SMS. Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με το PC ή άλλο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 μαπα ειναι το κινητακι,τιποτα καλο δεν εχει..αμα ειχε υποδοχη για καρτα μνημης καπως θα το σκεφτοσουν να το αγορασεις. τι να ζηλεψεις απο αυτο το κινητο?? :blink: την μεγιστη μνημη του κινητου των 10mb(ισως ειπα και παραπανω) η την καμερα των 1.3mp και την αναλυση οθονης 128Χ160!! σε αυτη την τιμη μπορεις να βρεις καλυτερο κινητο και με περισσοτερα χαρακτηριστικα :worry: γιατί ρε φίλε δηλώνεις ότι το κινητό είναι μάπα? Η SE το "πασάρει" σαν business? Δεν κοροϊδευει τους καταναλωτές...!!! Το κινητό απευθύνεται σε άτομα που δεν θέλουν να έχουν κάρτα μνήμης με 4GB τραγούδια αλλά θέλουν να ακούν ραδιόφωνο.. Που δεν έχουν τραβήξει ή τραβάνε μια φωτογραφία το μήνα με το κινητό άρα τι να τα κάνουν τα 8 "και καλά" megapixel ενός ακριβού κινητού? Εγώ π.χ. αξιολογώ ότι αν με ενδιέφερε το κινητό και μου αρέσουν τα SE κινητά θα το αγόραζα... Γιατί να επιλέξω ΝΟΚΙΑ ή SAMSUNG ή ότι άλλο παίζει σε αυτά τα χρήματα απο τη στιγμή που θέλω ένα slider SE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 σου εξηγησα παραπανω γιατι το θεωρω "μαπα"...αλλωστε οι πωλησεις του δεν ειναι και οι καλυτερες :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 μα όταν είσαι σε αυτά τα χρήματα για κινητό δεν ψάχνεις για καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά για καλή μπαταρία και καθαρό ήχο στην ομιλία... Είναι και θέμα γούστου πάντως όσο αφορά το στυλ και την λειτουργικότητα (ή πως σε βολεύει το κινητό).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Προσωπικά νομίζω ότι είναι αρκετά κομψό και μικρό κινητό. Απο το λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει μπορώ να πω ότι είναι πολύ βολικό σε μέγεθος προφανώς, αν και δεν το έχω, για κάποιον που θέλει απλή χρήση η σαν backup τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenaki Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 παιδια το πηρα..ειναι πολυ ωραιο..88 ευρω..δεν εχει καρτα μνημης αλλα για να στελνω μηνυματα τους φιλους καλο ειναι..δεν δεχεται ομως θεματα..ουτε απο τον υπολογιστη..αν μπορει καποιος να βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 παιδια το πηρα..ειναι πολυ ωραιο..88 ευρω..δεν εχει καρτα μνημης αλλα για να στελνω μηνυματα τους φιλους καλο ειναι..δεν δεχεται ομως θεματα..ουτε απο τον υπολογιστη..αν μπορει καποιος να βοηθησει... Δεν μπορεις να βαλεις θεματα σε αυτο το κινητο δυστηχως! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Θέματα όντως δεν παίρνει αλλά παιχνίδια και εφαρμογές παίρνει και μέσω Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Εγώ το έχω και το βρίσκω μια χαρά το κινητάκι για απλή χρήση, δηλαδή κλίσεις και SMS. Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με το PC ή άλλο κινητό Αυτό ισχύει γενικά για το κινητό ή απλά έτυχε σε εσένα; Γιατί και εγώ προσπαθώ να το συγχρονίσω με το MyPhoneExplorer και δεν μπορεί να εντοπίσει το πρόγραμμα σε ποια usb το έχω. Έψαξα για drivers αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζω κάτι κανείς επί του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι ισχύει γενικά για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Paidia to exw ki egw ws defterh syskevh. Einai voliko kai mini alla oute sygxronismo kanei (me usb h' kalwdio), oute myphone explorer yposthrizei. Par'ola afta... I like it!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Οι επιδόσεις του (πέραν των κλήσεων και sms) με κάνουν να πιστεύω ότι εσωτερικά είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα μέρη παλαιών κινητών…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τον κλασσικο ηχο για sms που εχουν τα nokia;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotakos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 το ''μπιτ-μπιτ, μπιτ-μπιτ''; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 το ''μπιτ-μπιτ, μπιτ-μπιτ''; Αυτο ακριβως ψαχνω!!Απο κινητο nokia δεν μπορω να το παρω γιατι ειναι κλειδωμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotakos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Αν και κανονικά θα έπρεπε να το ρωτήσεις στο Nokia Sub-Forum πάρτο: http://rapidshare.com/files/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω τον κλασσικο ηχο για sms που εχουν τα nokia;:) θα σου στειλω ολα τα ringtone των νοκια. εχεις pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotakos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 θα σου στειλω ολα τα ringtone των νοκια. εχεις pm Μου πας κόντρα!! Αυτό είναι!!!!!!!!!!!!! :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Μου πας κόντρα!! Αυτό είναι!!!!!!!!!!!!! :p:lol: τι?????? :wacko: απλα αρχεια χυμα μεσα στο φορουμ δεν πρεπει να δινουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts