Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά απεγκατέστησα το HelloOX και πήγα να το εγκαταστήσω ξανά και κόλλησε κ το ακύρωσα. Και από τότε το τηλέφωνο σέρνεται.

Το κλεισα βγάζοντας μπαταρία 2 φορές αλλά δεν στρώνει. Τώρα έβγαλα και sim και memory stick , αλλά προσπαθώ να κάνω hard reset ή επαναφορά προεπιλογών , αλλά δεν γίνεται. Πατάω τις εντολές και δεν κάνει τίποτα.

Καμμιά ιδέα ?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν γίνεται με τις εντολές που αναφέρονται στο FAQ;

Αν ναι, ρίξε μια ματιά στο θέμα της συσκευή σου.

ΥΓ: Γιατί το έκανες αυτό...;

Δεν έχει σχέση με το helloOX.

Το patch ήταν το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ήθελα να κάνω την διαδικασία από την αρχή με εγκατάσταση στο memory stick.

Αλλά πάλι μου το εγκατέστησε στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης το HelloOX, παρόλο που το επέλεξα για memory stick.

Ήθελα να κάνω την διαδικασία από την αρχή με εγκατάσταση στο memory stick.

Αλλά πάλι μου το εγκατέστησε στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης το HelloOX, παρόλο που το επέλεξα για memory stick.

Συγνωμη αν καταλαβα λαθος,αλλα που ειναι η διαφορα μεταξυ memory stick-καρτα μνημης- και μνημη μαζικης αποθηκευσης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Το INNOV8 είναι σαν το N96.

Έχει ενσωματωμένη μνήμη flash και δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερικής μνήμης της συσκευής (δλδ τη C) έχουμε 3 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το INNOV8 είναι σαν το N96.

Έχει ενσωματωμένη μνήμη flash και δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερικής μνήμης της συσκευής (δλδ τη C) έχουμε 3 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Αν ειναι σαν το Ν96 ο φιλος δεν πρεπει να το εγκαταστησει σε καρτα μνημης αλλα ουτε και στην μαζικη αποθηκευση, μονο στην μνημη της συσκευης. Βασικα δεν ξερω αν ειναι κανονας για να ειμαι ειλικρινης αλλα την πρωτη φορα που το ειχα δοκιμασει το ειχα βαλει στην μνημη φλας του Ν96 μου και η διαδικασια δεν πηγε καλα, δημιουργηθηκαν εικονικοι δισκοι και τετοια τρελα, και χρειαστηκε φορματ για να στρωσει..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν ξέρω τι έπαθε, πάντως έχει κολλήσει και δεν ξεκολλάει.

Δεν πιάνει κανένας τρόπος reset.

Με βλέπω σε service αύριο. Αν το πάω εκτός Samsung θα φαίνεται ?

Για να μην χάσω την εγγύηση λέω.

Ρώτησες στο επίσημο θέμα του μήπως και αναφέρεται τρόπος reset;

Δεν νομίζω πως θα σου ακυρώσει κανείς την εγγύηση. αμφιβάλλω αν το πάρουν είδηση καν...

Ναι ρώτησα, αλλά δεν έχουμε άλλη λύση...

Θα το πάω σε έναν γνωστό μου τεχνικό και βλέπουμε...

Θέλω πάντως να σας ευχαριστήσω, για το ενδιαφέρον σας και για τις βήμα-βήμα οδηγίες που μου δώσατε για το hack. Σας ζάλισα βέβαια, αλλά διάβαζα οδηγίες στο ένα post, οδηγίες στο άλλο post και κάπου έχανα την μπάλα. 1η φορά κιόλας που ασχολήθηκα να κάνω κάτι τέτοιο.

Το ότι δεν δούλεψε δεν έχει σχέση... Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Μόλις επανέλθει το κινητό μου φαίνεται θα αρκεστώ στο προγραμματάκι SignSis, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Δυστυχώς αυτό είναι το μεγάλο μειονέκτημα του να έχεις S60 της SΑΜ και όχι της ΝΟΚΙΑ. Έχεις να αντιμετωπίσεις τις οποίες ιδιαιτερότητες της κάθε συσκευής.

Trick to increase Phone memory of n73 by 5MB(hacked phones only)

Steps:

1. Hack your phone..Disable Plat security by CapsOff

2. Go to C:/private/102072c4 folder You will find a file named "reserved " of size 4.76MB (see screenshot)

3. Delete it (Dont hesitate)

4. Congrats you've recovered ~5MB memory

5. CapsOn

why we Kicking this file out?

This reserved file is for FOTA (firmware over the air), and we wont need it as we never get any FOTA updates.

It does eventually come back at times..most probably when you use the Device mgr. so at those times u can delete it again...

Deleting this file will not affect your phone...I tested and using my N73 without any prob..

http://imageshack.gr/files/ctea6c94fth8bq12ggdd.jpg

Έκανα πριν λίγο ενημέρωση απλά να δω αν υπάρχει καμιά νέα έκδοση λογισμικού.. και μετά από κανα μισάωρο μπαίνω στον task manager και βλέπω η εσωτερική μνήμη είχε μειωθεί κατά 5mb :wacko: Το παραπάνω αρχείο είχε ξαναδημιουργηθεί. Οπότε όταν κάνουμε ενημέρωση μετά πρέπει να το ξανασβήνουμε το αρχείο! ;)

τπτ ρε παιδια εχει δουλεψει σε εσας το HelloOX.1.03 εμενα και που το υπογραφω μου βγαζει σφάλμα!!! :(:(:(:(:(
http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg

Άλλες εφαρμογές τις υπογράφει κανονικά? Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το πιστοποιητικό?

Τί σφάλμα βγάζει?

τελικα δεν μπορω να κανω να δουλεψει το hello0x!!!! μου βγαζει παλι σφαλμα πιστοποιη. αφου το υπογραψω . :(:(:(

heeeeeeeellpppppp εθιναι σπαστικο πολυ!!!μου λει οτι σφαλμα πιστοποιητικου εφαρμογης....το υπογεγραμενο ςις!!!αυτο απο το φορουμ το δικο μας και απο πολλα αλλα!!ν30,0,019 rm-313

Μήπως φταίει το πιστοποιητικό σου ή ο τρόπος που τα υπογράφεις; Δοκίμασε να υπογράψεις και να εγκαταστήσεις μια άλλη unsigned εφαρμογή να δούμε αν φταίει κάτι απο τα δύο. Αν εγκατασταθεί κανονικά, τότε φταίει το ΗelloOx.

tina po!!κανω αλλαγη ονοματος στο πιστποιητικο,στο αλλο αρχειο που ειναι μαζι με το πιστοιπ και το sis αρχειο σε xyz.key , xyz.sis aki to allo pali se xyz kai tpt!!!παταο το bat για τo sis kai μου βγαζει ενα αρχειο sis----->xyz_signed.sis μετα το περναω στο κινητο και το τρεχω αλλα τπτ!

tina po!!κανω αλλαγη ονοματος στο πιστποιητικο,στο αλλο αρχειο που ειναι μαζι με το πιστοιπ και το sis αρχειο σε xyz.key , xyz.sis aki to allo pali se xyz kai tpt!!!παταο το bat για τo sis kai μου βγαζει ενα αρχειο sis----->xyz_signed.sis μετα το περναω στο κινητο και το τρεχω αλλα τπτ!

Αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη προκαταβολικα.Το μονο που χρειαζεται να υπογραψεις ειναι το sis που θες.Ενα την καθε φορα.Καποιες απαντησεις που πηρες πιο πισω δεν βοηθησαν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

μπαααα και αυτο το εκανα!!!τι να πω!! το εχει καποιος που του δουλεψε για να μου το στειλη σε μαιλ??αν ειναι ευκολο!

Αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη προκαταβολικα.Το μονο που χρειαζεται να υπογραψεις ειναι το sis που θες.Ενα την καθε φορα.Καποιες απαντησεις που πηρες πιο πισω δεν βοηθησαν;

μπαααα το εκανα αλλα τπτ ρε μαγκα!!!

Μου είπαν να ρωτήσω εδώ... :O

Για να μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλ βάζοντας κατευθείαν όποια εφαρμογή θέλω, θα πρέπει να το χακάρω, σωστά? Μετά δε θέλει τίποτα άλλο, έτσι?

Λοιπόν:

1) Πήρα από το OPDA τα αρχειάκια

2) Έκανα το HelloOX signed

3) Το έτρεξα και επέλεξα να εγκατασταθεί στη μνήμη του τηλεφώνου.

Επειδή στον 3ο τρόπο στην αρχή, αναφέρεται ότι "Υπογράφουμε και εγκαθιστούμε στη μνήμη της συσκευής το αρχείο "HelloOX.1.03.Unsigned.sis" και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε απολύτως τίποτα άλλο", τώρα χρειάζεται κάτι άλλο για να μπορώ να βάζω οτιδήποτε?

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Ο οδηγός λέει και κάτι άλλο...;)

Σημείωση 2:

Στις Feature Pack 2 συσκευές το "installserver.exe", δηλαδή το αρχείο που ευθύνεται για την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών δεν λειτουργεί.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει ένα νέο patch του RomPatcher. Για κάθε συσκευή υπάρχει και το ανάλογο patch. Κατεβάζεται το αρχείο "patch installserver.zip" το οποίο περιέχει τα patches για όλες τις συσκευές. Εσείς επιλέγεται αυτό που αντιστοιχεί στη συσκευή σας και το τοποθετείτε στη κάρτα μνήμης και συγκεκριμένα στη θέση E:\Patches.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να τρέξετε το RomPatcher και να ενεργοποιήσετε το εν λόγω patch.

Ο οδηγός λέει και κάτι άλλο...;)

Σημείωση 2:

Στις Feature Pack 2 συσκευές το "installserver.exe", δηλαδή το αρχείο που ευθύνεται για την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών δεν λειτουργεί.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει ένα νέο patch του RomPatcher. Για κάθε συσκευή υπάρχει και το ανάλογο patch. Κατεβάζεται το αρχείο "patch installserver.zip" το οποίο περιέχει τα patches για όλες τις συσκευές. Εσείς επιλέγεται αυτό που αντιστοιχεί στη συσκευή σας και το τοποθετείτε στη κάρτα μνήμης και συγκεκριμένα στη θέση E:\Patches.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να τρέξετε το RomPatcher και να ενεργοποιήσετε το εν λόγω patch.

Πειράζει που εγώ έχω την τελευταία έκδοση (21) ενώ στο installserver είναι η 20 ?

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Δοκίμασε.

Το πολύ πολύ να μην ενεργοποιείται το patch.