Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Trick to increase Phone memory of n73 by 5MB(hacked phones only)

Steps:

1. Hack your phone..Disable Plat security by CapsOff

2. Go to C:/private/102072c4 folder You will find a file named "reserved " of size 4.76MB (see screenshot)

3. Delete it (Dont hesitate)

4. Congrats you've recovered ~5MB memory

5. CapsOn

why we Kicking this file out?

This reserved file is for FOTA (firmware over the air), and we wont need it as we never get any FOTA updates.

It does eventually come back at times..most probably when you use the Device mgr. so at those times u can delete it again...

Deleting this file will not affect your phone...I tested and using my N73 without any prob..

http://imageshack.gr/files/ctea6c94fth8bq12ggdd.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και στο N82 υπάρχει με το ίδιο μέγεθος
3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Στο Ν82 δεν έχει πρόβλημα με την διαθέσιμη ram. ;)

Δοκίμασα το κολπάκι με το Ν78, οπου έχουμε FOTA, σε αντίθεση με το Ν73, αλλά δεν αυξήθηκε τα ναμενόμενα η ελεύθερη ram. Μόνο κατά μισό ΜΒ αυξήθηκε.

Καλή μαγκιά. Το έστειλα κι εγώ το αρχείο από τη μνήμη του τηλεφώνου. Το κράτησα στην κάρτα μνήμης για καλό και για κακό. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στείλτο εντελώς. Μπήκα και στο μενού Δεδομένα Συσκευής να δω αν επιρρεάστηκε κάτι στην λειτουργία του FOTA και όλα λειτουργούν ρολόι.

Υποτίθεται ότι αυξάνεται και η ram? Και σε τί "χρησιμεύει" αυτό το αρχείο και πιάνει τόσο χώρο?

Θα το σβήσω και εγώ γιατί η ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου μου πλέον είναι γύρω στα 6,6 mb..

Είναι το αρχείο ενημέρωσης που δημιουργείται απο την λειτουργία FOTA. Αλλά όπως είπα, και να το σβήσεις, η λειτουργία δεν επιρρεάζεται καθόλου.

Διευκρίνιση: Με τη διαγραφή αυτού του αρχείου δεν ελευθερώνονται 5ΜΒ RAM, αλλά 5ΜΒ αποθηκευτικού χώρου από τη μνήμη του τηλεφώνου. Εννοείται ότι η RAM παραμένει ως έχει σε κάθε συσκευή. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τί είναι αυτά πάλι!!! :what:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι αυτο που φαινεται.Πιο πολυ μου κανει για προγραμμα που χειριζεσαι τον υπολογιστη απο το κινητο και στην οθονη του βλεπεις οτι στην οθονη του υπολογιστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Τί είναι αυτά πάλι!!! :what:

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά flash animations.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αν διαβάσεις καλά λεει για εκδοση firmware V20..Πιθανων να ειχε εκει το μενου για Effect....Στα επομενα δεν κανεις τιποτα...μονο το Pytransition που πρεπει να εχεις το Python..Αλλα ειναι χαλια και μπερδευεσαι σε διαφορες λειτουργιες οπως τον Browser...Αυτο που δεν έχω καταλαβει ακόμα ειναι πως δεν μπορει ένας ανθρωπος απο αυτους που εχουν κανει το symbian φυλο και φτερο...Να ανακαλύψει την παραμετρο που ανοιγει τα εφφε..Ναι αυτο το μενου που δεν εχουμε πλεον στο N95..

http://www.youtube.com/watch?v=7zwyjl1ZU4o&feature=rec-HM-fresh+div :rolleyes:

και το απλό Ν95

Προσπάθησα να κάνω " hack " το Ν82 μου. Το έκανα με το certificate sto pc και μετά το πέρασα στο κινητό μου αλλά το εγκατέστησα στην κάρτα μνήμης, καλά έκανα; Γιατί όποτε το ανοίγω όλο setup κάνει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Ποιον τρόπο ακολούθησες;

Το helloOX εγκατέστησες στη κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Με το παρακάτω patch απενεργοποιούμε το κόκκινο LED κατά την φωτογράφιση κ την εγγραφή βίντεο. Είναι 2 patch, το ένα για Ν85 κ το άλλο για Ν96.

Δοκιμάστε το οι κάτοχοι των συγκερκιμένων συσκευών κ αναφέρετε αν λειτουργει σωστά.

Σημείωση: Δοκιμάστε να δείτε όταν έχετε ενεργοποιημένο το patch αν λειτουργεί το λευκό LED (φλας) στην επιλογή "Αυτόματο", "Όχι κόκκινα μάτια" κ "Ενεργοποιημένο".

Επίσης δοκιμάστε κ κατά την εγγραφή βίντεο.

Το αναφέρω γιατί δεν έχω καμία από αυτές τις συσκευές.

Ευχαριστώ.

Patch για Ν85 εδώ.

Patch για Ν96 εδώ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κώστα μόνο για FP2 είναι; Σε συσκευές FP1 δουλεύει;

Κώστα μόνο για FP2 είναι; Σε συσκευές FP1 δουλεύει;

Ναι Πάνο μέχρι στιγμής είναι μόνο για FP2, γιατί κάποιος το δοκίμασε σε Ν82 συγκεκριμένα κ δεν λειτουργούσε καθόλου καλά. Κολλούσε η κάμερα κ έπρεπε να το κανει restart το κινητό. Θα το παρακολουθώ το θέμα κ αν είναι θα ποστάρω ξανά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι μόνο για FP2, γιατί κάποιος το δοκίμασε σε Ν82 συγκεκριμένα κ δεν λειτουργούσε καθόλου καλά. Κολλούσε η κάμερα κ έπρεπε να το κανει restart το κινητό.

Α μάλιστα, οκ. :)

Βρηκα ενα αρχειο στο google με διαφορα patches οποιος θελει ας το δοκιμασει.. :)

Download:

http://www.speedyshare.com/842721807.html

καλησπέρα στην παρέα..

μετα απο 1,5 μερας διαβασματος περι hack στο forum ηρθε η ωρα μου να ρωτησω και εγω κατι μιας και βλεπω οτι ασχολιστε πολυ και δινεται σε πολλους την σωστη λυση...:)

εχω το Ν96

εχω παρει πιστοποιητικα απο τουσ κινεζους..(δεν θυμαμαι το site)

εχω βαλει ΗELLOX 1.00(3) αφου το εκανα με το πιστοποιητικο μου sign

εμφανιστικε επισης ενα left up που ειχε το mobo

εγκατασταθικαν τα maps που λογικα δν βλεπω

κατεβασα το αρχειο rompatch αποκλιστικα για το n96

εχω βαλει το αρχειο : Installserver_N96_12_034.rmp στον Ε/

ανοιγω το rompatch και μου δινει 3 επιλογες...

εκει κολισα δν ξερω τι να πατησω..:(

υποψην λεει για εκδοση 12_034 και εγω εχω την 12_043

και θελω να ρωτησω πριν κανω οτι δηποτε να μην κανω καμια βλακια και κλαιω..

Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια χρειαζεστε παρακαλω ρωτιστε, μην ντρεπεστε.. :P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

Aν και αργησες να κανεις post καλως μας ηλθες.. :)

Aνοιξε το ROMPatcher πηγαινε επανω στο Patche που θελεις να ενεργοποιησεις και επελεξε Επιλογες\ Patch\ Apply

Βρηκα ενα αρχειο στο google με διαφορα patches οποιος θελει ας το δοκιμασει.. :)

Download:

http://www.speedyshare.com/842721807.html

Για πιες συσκευές είναι συμβατά? :what:

Δεν εγραφε. Εαν υπαρχει καποιο patche που σε ενδιαφερει πες μας να το ψαξουμε..

Aν και αργησες να κανεις post καλως μας ηλθες.. :)

Aνοιξε το ROMPatcher πηγαινε επανω στο Patche που θελεις να ενεργοποιησεις και επελεξε Επιλογες\ Patch\ Apply

βασικα δν μου απαντησες στο πιο σημαντικο ερωτημα που με κολλησε... το patch ειναι μια εκδοση χαμηλοτερη απο οτι εχω στο κινιτο.. αν το κανω το patch μηπωσ μετα το κινιτο 'πηδήξει' απο τον τεταρτο λογο (ας το πω με την απλη δικια μου λογικη σκεψη) 'ασυμβατοτητα' patch...?:blink: στο ερωτημα μου αυτο θα παρακαλουσα να απαντησουν μονο ατομα που ειναι σιγουροι γιατι δεν τα παω καλα με τα καταστημα nokia......(ο νοων νοητο :lol: )

μια διευκρινιση...λες στο patch που θελω... αυτο που θελω αν υποθεσουμε οτι δεν εχω προβλημα της 'ασυμβατοτητας' των patch, πιο απο τις 3 επιλογες ειναι αυτο που θελω....?:p

και επειδη δεν ξερω αν σε ολα τα κινητα βγαζει τισ ιδιεσ επιλογες στισ γραφω αναλυτικα:

installserver_n96_12_034

installserver_n96

n96Open4all

να φανταστω η πρωτη επιλογη ειναι?:rolleyes:

Πρώτα απ όλα πρέπει να χαλαρώσεις.

Δεν θα τρέχεις επ' ουδενί λόγο σε Nokia Shop.

Με μια επανεκκίνηση αναιρούνται όλα, οπότε και τυχών κολλήματα.

Ενεργοποίησε το installserver_n96_12_034 και δοκίμασε να περάσεις μια μη υπογεγραμμένη (unsigned) εφαρμογή.

Αν τα καταφέρεις, πάει να πει πως δουλεύει μια χαρά το patch.

Το n96Open4all λογικά θα δουλεύει. Τι κάνει αυτό; Σου παρέχει πρόσβαση στους φακέλους συστήματος Sys & Private.