Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέμα: απορια !!!

ο DRIVE_Y τι χρειαζεται στο κινητο ? ειναι για την εξοδο τν κλπ....μηπως ,,,

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέμα: απορια !!!

ο DRIVE_Y τι χρειαζεται στο κινητο ? ειναι για την εξοδο τν κλπ....μηπως ,,,

Αν ξερει καποιος θα σου απαντησει,.αν και ετσι αοριστα που αναφερεσαι δεν νομιζω να βγαλει καποιος ευκολα ακρη τι εννοεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Τα εγκατέστησα όλα αλλά δεν ξέρω αν δούλεψε, με το xplore δεν βλέπω πουθενά στο c φάκελο sys η private...

Άκυρο με τον xplore δεν έβλεπα τους φακέλους με το modo είναι όλα κομπλέ.

Αν ξερει καποιος θα σου απαντησει,.αν και ετσι αοριστα που αναφερεσαι δεν νομιζω να βγαλει καποιος ευκολα ακρη τι εννοεις.

ενοω να το πω τελειως απλα , αυτον τον οδηγο που οταν ανοιγουμε τον x-plore μας δειχνει τον drive-- C

D E [ Y ] Z ---- ο Υ τι ειναι σε τι χρειαζεται ?

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

ενοω να το πω τελειως απλα , αυτον τον οδηγο που οταν ανοιγουμε τον x-plore μας δειχνει τον drive-- C

D E [ Y ] Z ---- ο Υ τι ειναι σε τι χρειαζεται ?

εχω διαβασει καπου καποτε οτι λειτουργει για να ανοιγει γρηγορα το κινητο, αυτο και το Ν95 νομιζω το εχουν...δεν ξερω.

στο Ν78 έκδοση 20.149 δεν δουλεύει.
τι κανει ακριβως δηλαδη;

όταν τρέχεις το helloox στη φάση που περνά τα root certificates δεν τα περνα πολύ απλά. προφανώς υπάρχει κάποια περαιτέρω ασφάλεια εκεί από τη Νόκια και αυτό πρέπει να προσπελάσουν οι hackers.
frastgr

Ο νέος τρόπος με το HelloOX προστέθηκε στη πρώτη σελίδα ως 3ος τρόπος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

όταν τρέχεις το helloox στη φάση που περνά τα root certificates δεν τα περνα πολύ απλά. προφανώς υπάρχει κάποια περαιτέρω ασφάλεια εκεί από τη Νόκια και αυτό πρέπει να προσπελάσουν οι hackers.

γιατι πρεπει να τα περασεις αυτα; εγω παντως δεν τα περασα..δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο στα FP2.

Νίκο

notes:

FP2 doesn't have a working installserver yet, HelloOX would install leftup+BiNPDA+OPDA rootCerts,

leftup cert&key included in this package for you to install anything you want!

-----------------------------------

exo ena programa me ***** ti prepi na kano ? to pciloc font magnific to crtack dn ginete egaaytastasi ti na kano?

Αν έχεις το N95 που φαίνεται και στο avatar σου απλά ακολούθησε τον 3ο οδηγό.

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

το Ν78 τουλαχιστον χακαρεται οσον αφορα τους κρυφους φακελους και την προσπελαση τους; μονο για τις unsigned εμεινε;

Απλά να επιβεβαιώσω οτι λειτουργεί ο 3ος τρόπος χακαρίσματος.

(Στο Ν82 έχω ν31 firmware στο οποίο είχα περασμένο τον installserver από την ν20)

In Trance We Trust

Σε Ν82 που έχει την 30 και δεν έχει χακαριστεί ποτέ, ποιον τρόπο να δοκιμάσω?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τον 3ο τρόπο από τη πρώτη σελίδα.

Παιδιά, επειδή απ' ό,τι φαίνεται έχω χάσει κάποια επεισόδια :O, χάνουμε κάτι στο Ν82 από το καινούργιο χακάρισμα έναντι του παλιού (αυτού με Caps On/Off)??? Το τηλέφωνο είναι συνεχώς χακαρισμένο? Υπάρχει κάποιος "διακόπτης" που όταν θέλουμε να επιτρέπει πρόσβση στους φακέλους συστήματος και όταν δε θέλουμε να την αποκλείει? :confused:

Αν δουλεύει όπως παλιά, θα ψαχτώ κι εγώ να αναβαθμίσω στην έκδοση 31 και θα χακάρω. :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, επειδή απ' ό,τι φαίνεται έχω χάσει κάποια επεισόδια :O, χάνουμε κάτι στο Ν82 από το καινούργιο χακάρισμα έναντι του παλιού (αυτού με Caps On/Off)??? Το τηλέφωνο είναι συνεχώς χακαρισμένο? Υπάρχει κάποιος "διακόπτης" που όταν θέλουμε να επιτρέπει πρόσβση στους φακέλους συστήματος και όταν δε θέλουμε να την αποκλείει? :confused:

Αν δουλεύει όπως παλιά, θα ψαχτώ κι εγώ να αναβαθμίσω στην έκδοση 31 και θα χακάρω. :D

Έχω και εγώ χακαρισμένη την v20 και δεν είχα αναβαθμίσει στην v30 :ninja:

Αν όμως δουλεύει και πάρει την έγκριση από τους "ειδικούς" θα ακολουθήσω και εγώ... :food:

ρε παιδιά θέλω να περάσω το χακ στο 6220c αλλά ότι έχω δοκιμάσει δεν έπιασε

λιγη βοήθεια

δοκιμασα drakkarius 3.01

δοκιμασα τον 3ο τρόπο της αρχικης σελίδας αλλά τπτ.

παιδιά δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το hack αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω στο n82 μου...έτσι έχω μερικές ερωτήσεις

1) με το hack χάνεται η εγγύηση του κινητού;

2)με hard format βγαίνει το hack;

3)πέρα από την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών και την πρόσβαση στο φάκελο private υπάρχει κανένα άλλο κερδος από το hack;

4)η πρόσβαση στο φάκελο private (πέρα από ένα κόλπο με τη φωτεινότητα του n82 που έχω διαβάσει) σε τι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει;

5)μειώνει το hack τη διάρκεια της μπαταρίας (εννοώ τρέχει στο backround κάποια εφαρμογή συνέχεια);

ευχαριστώ εκ των προτέρων

1) Όχι.

2) Ναι.

3, 4) Θα μπορείς να περνάς unsigned εφαρμογές κατευθείαν χωρίς να πρέπει να τις υπογράψεις πρώτα. Επίσης υπάρχουν διάφορα hacks, δες το ανάλογο θέμα στο xxxxxxxxx.

5) Όχι.

σε μενα ρε παιδια ?

δυο μυνηματα πιο πανω

παιδιά δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το hack αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω στο n82 μου...έτσι έχω μερικές ερωτήσεις

1) με το hack χάνεται η εγγύηση του κινητού;

2)με hard format βγαίνει το hack;

3)πέρα από την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών και την πρόσβαση στο φάκελο private υπάρχει κανένα άλλο κερδος από το hack;

4)η πρόσβαση στο φάκελο private (πέρα από ένα κόλπο με τη φωτεινότητα του n82 που έχω διαβάσει) σε τι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει;

5)μειώνει το hack τη διάρκεια της μπαταρίας (εννοώ τρέχει στο backround κάποια εφαρμογή συνέχεια);

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η μέθοδος με το drakkarius, δεν ισχύει.

Μόνο ο τρίτος τρόπος, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει διότι δεν έχω συσκευή τώρα.

και τι αλλο προτείνεις?

βασικά δεν καταλαβαίνω πως να κάνω sign τις εφαρμογές που ζητάει

1. Υπογράφουμε και εγκαθιστούμε το αρχείο «MapDrives.Unsigned.sis» (δεν δημιουργείται εικονίδιο).

2. Υπογράφουμε και εγκαθιστούμε το αρχείο «HelloOX.Unsigned.sis».

3. Εφόσον εγκατασταθεί, τρέχουμε το «HelloOX.Unsigned.sis».

αν δεν ξέρεις μπρείς να ειδοποιήσεις κάποιον που να ξέρει μιας και γώ είμαι νέος στα νοκια και στο φορουμ

Ε πες έτσι...

Διάβασε λίγο το S60 Platform FAQ , γι αυτό το λόγο το έχουμε!

Θα καταλάβεις τι είναι και τι κάνει το sign.

Επικεντρώσου σε αυτό για αρχή, αλλά διάβασε το όλο.