dimtz Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 Πάλι τίποτα, είναι σαν να μην τα επιλέγω ενώ γίνεται τικ κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Κάποια άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 (edited) παιδια επεσε το facebook (αλλα και το instagram ) η μου φαινεται ? 😄 οχι οτι δουλευε σωστα το facebok (ηταν χαος πλεον και στο Pc ) αλλα τωρα αποτελειώθηκε 😄 Edited October 4, 2021 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 1 minute ago, freddaras said: παιδια επεσε το facebook (αλλα και το instagram ) η μου φαινεται ? 😄 οχι οτι δουλευε σωστα το facebok (ηταν χαος πλεον και στο Pc ) αλλα τωρα αποτελειώθηκε 😄 Συμφωνω, αλλα και το ιντερνετ γενικα σερνεται εδω και μια ωρα 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Just now, alfeios said: Συμφωνω, αλλα και το ιντερνετ γενικα σερνεται εδω και μια ωρα το facebook παντως πρεπει να ειναι παγκοσμιο προβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 2 minutes ago, freddaras said: το facebook παντως πρεπει να ειναι παγκοσμιο προβλημα https://www.newsit.gr/ellada/epesan-Facebook-kai-Instagram-provlimata-se-ekatontades-xiliades-xristes/3378062/ 3 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Συμφωνω, αλλα και το ιντερνετ γενικα σερνεται εδω και μια ωραΠέρα από Facebook/Instagram/Messenger που δείχνουν να είναι down, έχω πρόβλημα με το internet που αναφέρεις κι εσύ.Στο εικονίδιο WiFi του κινητού μου εμφανίζεται το θαυμαστικό και γράφει "no internet connection".Φυσικά στο internet μόνο μέσω data μπορώ να συνδεθώ !!Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 https://www.imerisia.gr/kosmos/24151_facebook-katrakylise-i-metohi-sti-wall-street-meta-krasarisma 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 6 ώρες πριν, evris2013 said: https://www.imerisia.gr/kosmos/24151_facebook-katrakylise-i-metohi-sti-wall-street-meta-krasarisma Evris, αν θέλεις να γράψεις κάτι, γράψε το. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν μπαίναμε όλοι και πετάγαμε από ένα ξερό link; Σου έχει γίνει συνήθεια και εύκολη λύση αλλά δεν εξυπηρετεί τίποτα. Ξέρουμε και εμείς να διαβάζουμε στο internet. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Σήμερα έκανα μια κοινοποίηση ενός άρθρου, που έγραφε για τον Καστοριάδη, και έφαγα αποκλεισμό για 29 μέρες για λόγους μίσους!! Υπάρχει τρόπος να κάνω dispute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 1 hour ago, BASSstarlet said: Σήμερα έκανα μια κοινοποίηση ενός άρθρου, που έγραφε για τον Καστοριάδη, και έφαγα αποκλεισμό για 29 μέρες για λόγους μίσους!! Υπάρχει τρόπος να κάνω dispute? Το ιδιο μου ειχαν κανει στις 29 Μαιου φετος που ειχα γραψει κατι για την αλωση της Κωνσταντινουπολης και το ειχα βαλει δημοσια 1 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Kαι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Καλά πόσο ηλίθιοι είναι; (ρητορικό ερώτημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Μια λύση υπάρχει, διαγράφουμε το φβ και πάμε σε άλλες πλατφορμες 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Έτσι κι αλλιώς είναι τρομερή σπατάλη χρόνου και προκαλεί εθισμό. Έχει κάποιους μήνες που το κατηργησα και ησύχασα από τον καθένα που γράφει τις φιλοσοφίες του. Ταυτόχρονα έκανα συνδρομή στο Spotify, πήρα καλά ακουστικά και περνάω τέλεια. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 το μονο που αξιζει ειναι τα group. Μεχρι να ανακαλυψει ο κοσμος τα γκρουπ του telegram που εχουν περισσοτερες δυνατοτητες. Δεν προσφερει τιποτα πλεον το facebook. To χρονολογιο το δειχνουν οπως θελουν αυτοι. Ειδικα στο κινητο υπαρχει διαφημιση καθε τρεις δημοσιευσεις. Προτασεις απο καποιες εντελως ακυρες σελιδες. Δεκαδες bugs 1 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 ερωτηση μπαινω στο fb απο το λογαριασμο μου και ειμαι διαχειριστης και σε ενα αλλο προγφιλ απο ενα συγκροτημα πως γινετε να βγω απο κει διαχειρηστης ? απο το πισι οταν μπαινω δε μου το δειχνει οταν μπαινω απο κινητο που βγαζει και το αλλο προφιλ του συγκροτηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 (edited) Γιατί κάποια Facebook video links που μου στέλνουν στο messenger μου βγάζει το μήνυμα "το βίντεο δεν παίζει" ενώ σε άλλο κινητό ακόμα και ίδιας μάρκας(Samsung)που δοκίμασα ακριβώς το ίδιο λινκ μια χαρά το παίζει. Πάρο να ανοίξει μια εφαρμογή(μάλλον του Facebook) και στο καπάκι βγάζει το μήνυμα το "το βίντεο δεν παίζει" Σε ένα τελευταίο ακόμα και από pc ή laptop που δοκίμασα μου βγάζει το βίντεο δεν υπάρχει. Edited January 7, 2022 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Ερώτηση.Πως μπορώ να κάνω μαζική διαγραφή chats από το facebook?Από κινητό πάντα.Μέσο εφαρμογής σβήνει μόνο μία μία η κάθε συνομιλία.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Τι ίδια απορία έχω κ γω, ενώ στο Viber μπορείς να σβήσεις πολλά μαζί ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Καλημερα σημερα το πρωι πηρα το παραπανω μηνυμα οπου απο οσο καταλαβα μου μπλοκαραν τις δημοσιευεις μου για 30 ημερες ενα μηνα ??? Πως ειναι δυνατον ; Μονο τραγουδια απο το youtube και φωτογραφιες βαζω τιποτα παραπανω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Μου το εχαν κανει πριν 2 χρονια που στις 29 Μαιου ειχα κανει μια αναρτηση με τιτλο¨Η πολις εαλω" 1 1 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 On 1/3/2022 at 10:45 ΠΜ, Γιάννης said: Μου το εχαν κανει πριν 2 χρονια που στις 29 Μαιου ειχα κανει μια αναρτηση με τιτλο¨Η πολις εαλω" Καλημερα και τι εγινε τελικα πως ξεμπλοκαριστηκες ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Δυστοιχως ξανα μπλοκαριστηκα τι σκατα γινεται με αυτο το facebook ρε παιδια ; ελεος πραγματικα. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 Καλημέρα στην παρέα, μια απορία βλέπω πάντα τα κορυφαία σχόλια από μια δημοσίευση , υπάρχει ρύθμιση αυτομάτως να φαίνονται πάντα όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Καλημερα δυστοιχως προψες το βραδυ μου χακαραν το facebook μου με αποτελεσμα να μην μπορω να αποκτησω προσβαση στον λογαριασμο μου ξανα απο τοτε. Τα αλλαξανε ολα οπως βλεπετε και στις ποιο πανω εικονες που μου σταληκαν απο την facebook στο ηλεκτρονικο μου ταχυδρομειο. Πως μπορω να αποκτησω προσβαση στον λογαριασμο μου ξανα ποιος μπορει να με βοηθησει ; Δεν ξερω πως εγινε και με χακαραν πραγματικα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts