Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση στους έχοντες και κατέχοντες:

Το skype δουλεύει?

..ακόμα μία:

Πως είναι η ένταση του music player συγκριτικά πχ με το κάιζερ?

Επίσης φαντάζομαι πως σε 3D ή 2D scroll παιχνίδια τα πάει καλά με το frame rate και δεν υπάρχει το touchscreen lag bug που είχε το κάιζερ εε?

νομιζω πως ειναι δυνατοτερο απο το καιζερ-δε παρατηρησα τιποτα περιεργο ολα ειναι αψογα .

Γιώργος

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! (τα έχουνε πει και άλλοι εδώ μέσα)

http://msmobiles.com/news.php/7405.html

HTC Touch Diamond delayed

June 05, 2008 [Pocket PC phone] | By Edward J. R.

What is going on?

Shortly speaking: Expansys is shipping unofficial grey imports to UK now - what is forbidden by EU law and without agreement of HTC. On top of that British retailer Devicewire informs that official launch of HTC Touch Diamond in UK is delayed till June 23rd, 2008! So situation looks like this: in Hong Kong the HTC Touch Diamond is now officially on sale and production lines of HTC are working but it will take yet 2-3 weeks till HTC Touch Diamond will reach UK and probably also whole Europe - through official channels.

Also: Microsoft employees, who were supporting Expansys in past (mainly through recommendations and links on their blogs) should re-think their ways because obviously it looks like Expansys is doing something that is annoying HTC - Microsoft's main partner in Windows Mobile area.

Our advice is: be careful and try to purchase only official imports because otherwise instead of 2-year warranty from HTC and access to HTC's online club, you might get only problems. Note also that many mobile operators in Europe, including all (!) 5 in UK, will be selling HTC Touch Diamond... either HTC-branded or branded by themselves, so there will be a lot of opportunities to get it.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

2.ναι βεβαια στην αρχη δε το εβρισκε και τρελλαθηκα αλλα μετα ξανικα το βρηκε και ειρθε η καρδια μου συη θεση της.

Εκανες κάτι, ή έτσι απλά του ήρθε και το βρήκε?

καλησπερα παιδια...και εγω εχω κολλησει με το πολυποθετο διαμαντι εδω και λιγο καιρο...:D....Ξερει κανεις ποτε θα το βγαλει το play247 με τα ελληνικα wm και αν ξερετε καμια ενδεικτικη τιμη..Ευχαριστω..Κωστας:)

Ευχαριστω...δηλαδη η μονη λυση ειναι απο expansys αυτη την στιγμη απο οτι καταλαβα:)

Αντε να ακουσω εντυπωσεις απο τους κατοχους του διαμαντιου:)

• Administrators
Se ligotero apo mina poly dyskolo to blepw mias kai apo oti fainetai episima den exei erthei oute i aggliki ekdosi stin Evrwpi. Afou lene gia tin aggliki telos tou mina stin evrwpi... tote tha parei sigoura kati parapanw gia na erthei elliniki ekdosi stin Ellada.

Modpic.gif

Prin apo to calender kai ta contacts, grafei "Today"

Pata ekei epanw kai pes mas ti emfanizei.

φιλε μου σου ειναι δυσκολο να γραφεις ελληνικα??

ειναι πολυ κουραστικο...και να θελει να βοηθησει καποιος παιδευεται να καταλαβει τι λες ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω Ελληνικο πληκτρολογιο και ψαχνω τα γραμματα. Αλλα μαλλον πρεπει να τα μαθω, γιατι πολλες παρατηρησεις τρωω.

Οκ, θα προσπαθησω να το διορθωσω.

Κωστας - Κατερινη

νομιζω πως ειναι δυνατοτερο απο το καιζερ-δε παρατηρησα τιποτα περιεργο ολα ειναι αψογα .

Ερώτηση στους έχοντες και κατέχοντες:

Το skype δουλεύει?

..ακόμα μία:

Πως είναι η ένταση του music player συγκριτικά πχ με το κάιζερ?

Επίσης φαντάζομαι πως σε 3D ή 2D scroll παιχνίδια τα πάει καλά με το frame rate και δεν υπάρχει το touchscreen lag bug που είχε το κάιζερ εε?

αστο Δημητρη μην το ψαχνεις καθολου :( απο την 1η μερα και μου ελλειψε αμεσα το καιζερ μου!!και να φανταστεις διπλα το ειχα :lol:

η μεγαλη διαφορα με το καιζερ??

το μεγεθος,οι drivers και το touch flo 3d....

Ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω Ελληνικο πληκτρολογιο και ψαχνω τα γραμματα. Αλλα μαλλον πρεπει να τα μαθω, γιατι πολλες παρατηρησεις τρωω.

Οκ, θα προσπαθησω να το διορθωσω.

παρακληση ηταν Κωστη και οχι παρατηρηση:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ο μονος λογος που δε πηρα ακομη το Διαμαντι ηταν τα λογια του Δημητρη....

Τον εμπιστευομαι σε καποια πραγματα...

Τι να κανουμε αδηναμιες ειναι αυτες...

Βεβαια εχω μια απορια που θα ηθελα καποιος να μου τη λυσει...

Το motion sensor-accelerometer που λειτουργει?Εννοω ειναι σαν του IPHONE(βιντεο,φωτογραφειες κτλ) η εχει πιο περιορισμενες δυνατοτητες...??

Ο μονος λογος που δε πηρα ακομη το Διαμαντι ηταν τα λογια του Δημητρη....

Τον εμπιστευομαι σε καποια πραγματα...

Τι να κανουμε αδηναμιες ειναι αυτες...

Βεβαια εχω μια απορια που θα ηθελα καποιος να μου τη λυσει...

Το motion sensor-accelerometer που λειτουργει?Εννοω ειναι σαν του IPHONE(βιντεο,φωτογραφειες κτλ) η εχει πιο περιορισμενες δυνατοτητες...??

Αγγελε κοιτα εκει

http://www.navimania.gr/showpost.php?p=113508&postcount=67

οσο για την εμπιστοσυνη σου,ελπιζω να μην σε πηρα στον λαιμο μου:(

απλα εγω ειμαι πολυ απαιτητικος και το diamond ηταν πολυ λιγο σε συγκριση με το καιζερ μου αλλα και γενικα απο οτι θα ηθελα απο ενα κορυφαιο ppc :)

Παιδιά πάντως πολύ ύπουλο φαίνεται το marketing της εταιρείας.

Βγάζει σε Ασιατική και Ευρωπαική αγορά συσκευή που δεν έχει επέκταση μνήμης; Μόνο και μόνο ώστε μετά από 2 μήνες που θα βγεί η συσκευή με την επέκταση μνήμης να σπεύσουν όσοι τα βρήκαν σκούρα με την πρώτη να προμηθευτούν και την δεύτερη;

Όπως και με το iphone, συσκευή πολλά υποσχόμενη με τόσα καλά και χωρίς τα βασικά για μια τέτοια συσκευή;

Επίσης αν θες να κάνεις h/w reset πρέπει να κάνεις back up κάθε φορά και τα 4gb η δεν επηρρεάζονται;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδιά πάντως πολύ ύπουλο φαίνεται το marketing της εταιρείας.

Βγάζει σε Ασιατική και Ευρωπαική αγορά συσκευή που δεν έχει επέκταση μνήμης; Μόνο και μόνο ώστε μετά από 2 μήνες που θα βγεί η συσκευή με την επέκταση μνήμης να σπεύσουν όσοι τα βρήκαν σκούρα με την πρώτη να προμηθευτούν και την δεύτερη;

Όπως και με το iphone, συσκευή πολλά υποσχόμενη με τόσα καλά και χωρίς τα βασικά για μια τέτοια συσκευή;

Επίσης αν θες να κάνεις h/w reset πρέπει να κάνεις back up κάθε φορά και τα 4gb η δεν επηρρεάζονται;

Δεν επηρρεαζετε η εσωτερικη extended μνημη.

τελικα htc diamond η se xperia x1?οι γνωστες ας πουν τη γνωμη τους.αν εξαιρεσουμε το hardware keyboard ποιο υπερτερει απο τα δυο σ ενα overall?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, με το touch theme που έχει προεγκατεστημένο, δεν φαίνονται τα επόμενα ραντεβού, ή οι εργασίες;

Μπορείς να τα δεις κάπου αλλού αυτά ή μόνο από το ημερολόγιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, με το touch theme που έχει προεγκατεστημένο, δεν φαίνονται τα επόμενα ραντεβού, ή οι εργασίες;

Μπορείς να τα δεις κάπου αλλού αυτά ή μόνο από το ημερολόγιο;

εχει ενα 2ο υπομενου(σαν κρυφο παραθυρο )που σου εμφανιζει ανοιχτα tabs..

δλδ αναπαντητες κλπ με σχετικα εικονιδια που τα πατας και σου εμφανιζει τι ειναι το καθενα...σπαστικο για μενα....

λογικα εκει θα δειχνει και το αναλογο εικονιδιο για υπενθυμισεις ραντεβου κλπ με αναλογο εικονιδιο...δεν το τσεκαρα αυτο για το ημερολογιο ...μιας και το πουλησα ηδη ;)

Δημητρη, ποσο το πουλησες αν επιτρεπεται;

Πουλαει καποιος αλλος το δικο του;

Κωστας - Κατερινη

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος