Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Γιάννη η σελίδα που λέει δεν είναι το VNP. Είναι το Ezshop. Πάντως κι εγώ από VNP πήρα το Touch Pro. Afta kanei i biasyni! :rolleyes: (thanks gia ti diorthwsi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δηλαδή, λέτε ότι παίζει πιο φτηνή τιμή από το εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πιό φτηνή αγγλική συσκευή από 600 ευρώ; Προφανώς και ναι.. Με 480 πωλείται εδώ (Βέλγιο) τώρα η αγγλική. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά βρήκα στο navimania το παρακάτω registry tweak. Αν θέλετε να κερδίσετε κάπου 9 ΜΒ μνήμης για εκτέλεση προγραμμάτων απενεργοποιήστε το HTC Phone Skin (μόνο αν δεν κάνετε video κλήσεις). HKEY_LOCAL_MACHINE/Security/Phone/Skin ---> Enabled αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι ασφαλές; Ψήνομαι να το δοκιμάσω γιατί δεν κάνω καθόλου video-κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 το αγγλικο στην ελλαδα ξεκιναει απο 530. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά βρήκα στο navimania το παρακάτω registry tweak. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι ασφαλές; Ψήνομαι να το δοκιμάσω γιατί δεν κάνω καθόλου video-κλήσεις. Ασφαλές είναι αλλά γιατί να το κάνεις; Θα χάσεις όλο το phone skin. Τόσο απελπισμένα χρειάζεσαι αυτά τα 9mb μνήμης; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Νομίζω είναι λίγο ακριβό 503+ΦΠΑ=598,57. Σε αυτή την τιμή το παίρνεις παντού. Γιατί να το πάρεις online? Δες κι εδώ: http://www.skroutz.gr/s/48850/HTC-P3700-Touch-Diamond.html?keyphrase=htc+diamond Αν δεν θέλεις ελληνικά ή σκέφτεσαι να τα περάσεις αργότερα μόνος σου το βρίσκεις ακόμη πιο φθηνό. Φίλε μου έχεις βρεί κάποιο online κατάστημα που να το έχει με ελληνικά και να είναι με εγγύηση της ACE; Αν ναι σε παρακαλώ πες μου! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ναι μωρέ.. Και είναι και χοντρή.. Κάπου 8 κατοστάρικα.. Με την cooked rom θα έχω κανένα πρόβλημα; Τα πληκτρολόγια είναι τα κανονικά της htc; Τ9 αλήθεια έχει; Γιατι δεν ρωτας αν μπορεις να το παρεις απο πλαισιο με επιδοτηση της Wind? ΠΟυ το εχει και Ελληνικο Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Φίλε μου έχεις βρεί κάποιο online κατάστημα που να το έχει με ελληνικά και να είναι με εγγύηση της ACE; Αν ναι σε παρακαλώ πες μου! Aν πατούσες σε μερικά από αυτά θα έβλεπες ότι το hardshop, το vnp και το play247 το έχουν ελληνικό από την ACE σύμφωνα με το site τους. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 αυτος ο swtos (να ναι καλα το παληκαρι )εχει γινει μεγαλη φιρμα παντως. απο περιεργεια τα diamond που πουλανε με swtos rom εχουν αλλαγμενο και το radio; η εχουν το oficial radio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ασφαλές είναι αλλά γιατί να το κάνεις; Θα χάσεις όλο το phone skin. Τόσο απελπισμένα χρειάζεσαι αυτά τα 9mb μνήμης; Όχι δεν είναι ότι χρειάζομαι extra μνήμη. Απλώς νόμιζα από την περιγραφή ότι είναι κάτι που έχει να κάνει μόνο με τις βιντεοκλήσεις (που δεν κάνω καθόλου). Θα το αφήσω ως έχει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Όχι δεν είναι ότι χρειάζομαι extra μνήμη. Απλώς νόμιζα από την περιγραφή ότι είναι κάτι που έχει να κάνει μόνο με τις βιντεοκλήσεις (που δεν κάνω καθόλου). Θα το αφήσω ως έχει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι. Ξηλώνει όλο το htc phone skin και σε γυρνάει στο original των windows mobile. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 αυτος ο swtos (να ναι καλα το παληκαρι )εχει γινει μεγαλη φιρμα παντως. απο περιεργεια τα diamond που πουλανε με swtos rom εχουν αλλαγμενο και το radio; η εχουν το oficial radio; Οτι να ναι έχει μέσα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Aν πατούσες σε μερικά από αυτά θα έβλεπες ότι το hardshop, το vnp και το play247 το έχουν ελληνικό από την ACE σύμφωνα με το site τους. Σωστός! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Οτι να ναι έχει μέσα. Αυτή μπορεί να έχει ότι να ναι, ο swtos ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου ο άνθρωπος και καλά κάνει. Το θέμα είναι πως έκανε τέτοια κίνηση ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους στην Ελλάδα και ξεκλείδωσαν τόσες συσκευές, αφαίρεσαν δηλαδή την εγγύηση και έβαλαν αυτή τη ROM!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Όχι. Ξηλώνει όλο το htc phone skin και σε γυρνάει στο original των windows mobile. Κάτι που κατά τη γνώμη μου... δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Είχε φέρει, το είχαν αναφέρει και στο φορουμ της ACE. Μάλλον είχαν αγοράσει χονδρική από Cosmote καταστήματα που ήταν franchise ή και ιδιόκτητα δεν θυμάμαι ακριβώς. Επέμεινε να σου δώσουν της ACE δηλαδή να αγοράσουν από Cosmote, χωρίς βέβαια να δεχθείς extra κόστος (αν υπάρξει). Και για του λόγου το αληθές http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=9404 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αυτή μπορεί να έχει ότι να ναι, ο swtos ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου ο άνθρωπος και καλά κάνει. Το θέμα είναι πως έκανε τέτοια κίνηση ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα του είδους στην Ελλάδα και ξεκλείδωσαν τόσες συσκευές, αφαίρεσαν δηλαδή την εγγύηση και έβαλαν αυτή τη ROM!!! Με τελικό στόχο την εξαπάτηση του καταναλωτή απο το γερμανό και αυτό είναι που πραγματικά με εξοργίζει, δυό άτομα γνώρισα έτσι και με το που τις γύρισαν τους άλλαξαν τις συσκευές επι τόπου.. Πράγμα που σημαίνει οτι δέν έχουν μονο επίγνωση τα κεντρικά αλλα και τα ίδια τα καταστήματα. Ο σώτος είναι ένας κλασικός άσημος του ίντερνετ που είχε την ατυχία να μπλεχτεί (να τον μπλέξουν μάλλον) και καλά θα του κάνουν.. Και μήν ακούσω τις αερολογίες περι εκπαιδευτικών προγραμμάτων (θα ήταν open source κλπ) και λοιπές μπούρδες γιατι όλοι ξέρουμε οτι το ROM Cooking στην ουσία είναι προσθαφαίρεση τμημάτων κώδικα/αρχειων της microsoft. Ούτε μπορεί να μου ισχυριστεί κάποιος οτι το κανε για την πάρτη του, γιατί το μοίρασε στο ίντερνετ τότε? Το αν έκανε κάτι ο Γερμανός η η WIND θα υποστούν τις συνέπειες με όποια μορφή και αν είναι αυτές. Οι λαλακίες πληρώνωνται.. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Έχει κανείς αλλάξει πόλη στο πρόγραμμα του καιρού με τον τρόπο που αναφέρεται στο link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408918 επιτυχώς;Αν ναι,γίνεται σε οποιαδήποτε rom;(έχω απείραχτη από ACE) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Έχει κανείς αλλάξει πόλη στο πρόγραμμα του καιρού με τον τρόπο που αναφέρεται στο link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408918 επιτυχώς;Αν ναι,γίνεται σε οποιαδήποτε rom;(έχω απείραχτη από ACE) Εάν είσαι σίγουρος ότι ακολούθησες όλα τα βήματα σωστά και δεν σου δουλεύει... δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ο σώτος είναι ένας κλασικός άσημος του ίντερνετ που είχε την ατυχία να μπλεχτεί (να τον μπλέξουν μάλλον) και καλά θα του κάνουν.. Καλά... δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Εάν είναι έτσι ας τιμωρηθούν όλοι στο XDA-dev. Θα συμφωνούσες με αυτό; Ξέρεις που θα βρισκόταν η HTC αυτή τη στιγμή εάν δεν υπήρχε το XDA; Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Ο swtos κάνει ότι κάνουν πολλοί πολλοί άλλοι και για να είμαστε ειλικρινείς... το κάνει καλά. Εξάλλου δεν έχει κέρδος από αυτό. Για το Γερμανό που χρησιμοποιεί τις ROMs ενός πιτσιρικά οι οποίες είναι κοινό μυστικό ότι είναι παράνομες ισχύει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλά... δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Εάν είναι έτσι ας τιμωρηθούν όλοι στο XDA-dev. Θα συμφωνούσες με αυτό; Ξέρεις που θα βρισκόταν η HTC αυτή τη στιγμή εάν δεν υπήρχε το XDA; Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Ο swtos κάνει ότι κάνουν πολλοί πολλοί άλλοι και για να είμαστε ειλικρινείς... το κάνει καλά. Εξάλλου δεν έχει κέρδος από αυτό. Για το Γερμανό που χρησιμοποιεί τις ROMs ενός πιτσιρικά οι οποίες είναι κοινό μυστικό ότι είναι παράνομες ισχύει το ίδιο;+1000000 ολους τους βολευει η υπαρξη του xda για διαφορετικους λογους,οποτε ολοι ειναι ευχαριστημενοι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 εγώ διαφωνώ ότι το κάνει καλά με βάση τα παράπονα που έχω ακούσει πέρα από αυτό και αν ισχύει, δεν είμαι σίγουρος ότι πιστεύω και ότι δεν είναι μπλεγμένος από μόνος του (μη τρελαθούμε...) έχει ήδη βγει να το διαψεύσει αλλά εδώ που τα λέμε στη θέση του θα είχα κάνει πολλά περισσότερα από αυτό (πρώτα από όλα αν ήμουν ο Σώτος και δεν με γνώριζε ο Γερμανός, θα φρόντιζα να με... έχει μάθει τώρα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 παιδια ψαχνω gps navigation software για το διαμαντι μου, εσεις πιο προτεινετε; εχω δοκιμασει το τομ-τομ απο το ipmart αλλα δεν καταφερνω να ενεργοποιησω τον χαρτη... τα φωτα σας παρακαλω;) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 παιδια ψαχνω gps navigation software για το διαμαντι μου, εσεις πιο προτεινετε; εχω δοκιμασει το τομ-τομ απο το ipmart αλλα δεν καταφερνω να ενεργοποιησω τον χαρτη... τα φωτα σας παρακαλω;) Sto idio meros tha breis tin teleftaia ekdosi tou Destinator 7. Exei tous kalyterous xartes gia Ellada. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts