Fotis55 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ρε παιδιά το γνωστό μαγαζάκι είναι ασφαλές; Τις 3 τελευταίες φορές που πήγα να μπω κόλλησα ιό.:mad: Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Μήπως κάνω κάτι λάθος;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niret Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε Themes ? Όχι μόνο την εικόνα της αρχικής οθόνης αλλά και στις επαφές και στην αλληλογραφία κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ρε παιδιά το γνωστό μαγαζάκι είναι ασφαλές; Τις 3 τελευταίες φορές που πήγα να μπω κόλλησα ιό.:mad: Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Μήπως κάνω κάτι λάθος;:confused: Τι ιό; Κατέβασες κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Τι ιό; Κατέβασες κάτι; Μόλις μπαίνω μέσα και βάζω τον κωδικό μου! και δεν ξέρω καν τι είναι!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Καλησπερα μια ερωτηση.Πως μπορω να μεταφερω βιντεο και φωτο απο το htc στο pc;Μεσω activeSync δεν γινεται....Υπαρχει καποιος αλλος τροπος;Τα εχω στην internal store....help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εαν πας "Ο υπολογιστης μου" και μετα "κινητη συσκευη" και κανεις ενα απλο copy paste δεν γινεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Καλησπερα μια ερωτηση.Πως μπορω να μεταφερω βιντεο και φωτο απο το htc στο pc;Μεσω activeSync δεν γινεται....Υπαρχει καποιος αλλος τροπος;Τα εχω στην internal store....help! Ναι ... Όταν συνδέεις το διαμάντι με το pc σου σε ρωτάει αν το θέλεις με active sync ή mass storage (κάτι έτσι). Επιλέγεις το δεύτερο και μετά θα βρεις τους φακέλους οι οποίοι βρίσκοντε στην μνήμη του τηλεφώνου σου. Μπένεις εκεί που έχει αποθηκεύσει τα βίντεο κάνεις copy και paste όπου θέλεις στο pc edit : Γίνετε και με τον ποιο πάνω τρόπο που ανέφερε ο doganos Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Τα εκανα copy-paste μεσα και απο τους δυο τροπους αλλα μετα δεν μου ανοιγουν....μου βγαζει error στα βιντεακια....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εγω παλι προσπαθω να κανω 2 συντομευσεις στο "Προγραμματα" στο TouchFlo 3D εννοω και δεν μπορω. Επισης δε μπορω να βρω το resco. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Τα εκανα copy-paste μεσα και απο τους δυο τροπους αλλα μετα δεν μου ανοιγουν....μου βγαζει error στα βιντεακια....:( Θες προγραμμα αναπαραγωγης. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 τελικα το βρηκα αυτο ηταν.....:D κατι ακομα hard reset πως γινεται;διαγραφει και απο την Internal store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 τελικα το βρηκα αυτο ηταν.....:D κατι ακομα hard reset πως γινεται; Για να κάνετε hard reset Αν δεν μπορείτε να μπείτε στο λειτουργικό για να κάνετε hard reset (Start / Settings / Clear Storage) ----->>> Με την συσκευή σε λειτουργία κρατήστε πατημένα τα κουπιά VOLUME DOWN + ENTER και κάνετε επανεκκίνηση με την γραφίδα χωρίς να ελευθερώσετε τα κουμπιά, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα: (Copy/Paste από το post του panosha) διαγραφει και απο την Internal store; Την αφήνει ανέπαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Επισης δε μπορω να βρω το resco. ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σχετικα με το destinator βρηκα μια εκδοση που δεν θελει εγκατασταση. Την εχω βαλει στην internal storage και απλα παω το βρισκω και το τρεχω. Ελληνικο κομπλε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σχετικα με το destinator βρηκα μια εκδοση που δεν θελει εγκατασταση. Την εχω βαλει στην internal storage και απλα παω το βρισκω και το τρεχω. Ελληνικο κομπλε... Κάνε κι ένα copy-paste shortcut το exe στο start menu των windows να μη το ψάχνεις συνέχεια...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneided Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδια εχω το διαμαντη με ελληνικα windows αλλα στα μηνυματα μπορω να γραψω μεχρι 70 χαρακτηρες πως μπορω να το κανω να γραφω μεχρι 160? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδια εχω το διαμαντη με ελληνικα windows αλλα στα μηνυματα μπορω να γραψω μεχρι 70 χαρακτηρες πως μπορω να το κανω να γραφω μεχρι 160? Ευχαριστω Τα ελληνικά που έχεις είναι της ACE; Εάν ναι δεν έχεις πρόβλημα. Πήγαινε στο αρχείο της ACE και θα το βρεις εύκολα τι πρέπει να επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneided Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ναι ειναι απο την ACE Hellas.Οταν λες να παω στο αρχειο της ACE τι εννοεις?ειναι μεσα στην διαχειριση αρχειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ναι ειναι απο την ACE Hellas.Οταν λες να παω στο αρχειο της ACE τι εννοεις?ειναι μεσα στην διαχειριση αρχειων? 'Εναρξη-->Ρυθμίσεις-->Σύστημα-->Language Γλώσσα-->SMS Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneided Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ενταξει το βρηκα :)!Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Καλησπέρα. Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και έχω μπερδευτεί, θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής. Θέλω να ρυθμίσω το Diamond ώστε να συνδέεται στο Internet μόνο μέσω wifi. - Το No Data είναι ρυθμισμένο ως εξής: Cosmote Internet --> Disabled Cosmote MMS --> Enabled Cosmote WAP --> Disabled - Στο Advanced Network (Start>Settings>Connections) το HSDPA είναι ξετικαρισμένο - Στο Network Management (Start>Settings>Connections>Connections>Advanced>Select Networks) έχω επιλέξει "My ISP" για τα προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο Internet. Μπορεί κανείς να μου πει εάν αυτές οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι σωστές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 3d Holograms on Diamond Δείτε το, κατεβάστε το και δοκιμάστε το. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ MUST Κάνει και zoom in/out με το D-Pad Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Καλησπέρα. Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και έχω μπερδευτεί, θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής. Θέλω να ρυθμίσω το Diamond ώστε να συνδέεται στο Internet μόνο μέσω wifi. - Το No Data είναι ρυθμισμένο ως εξής: Cosmote Internet --> Disabled Cosmote MMS --> Enabled Cosmote WAP --> Disabled - Στο Advanced Network (Start>Settings>Connections) το HSDPA είναι ξετικαρισμένο - Στο Network Management (Start>Settings>Connections>Connections>Advanced>Select Networks) έχω επιλέξει "My ISP" για τα προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο Internet. Μπορεί κανείς να μου πει εάν αυτές οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι σωστές; Αρκεί και μόνο που έχεις απενεργοποιήσει το GPRS με το No Data. Τίποτα άλλο δε χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 3d Holograms on Diamond Δείτε το, κατεβάστε το και δοκιμάστε το. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ MUST Κάνει και zoom in/out με το D-Pad Πολύ ψαρωτικό! Το έβαλα και δουλεύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traderman Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αρκεί και μόνο που έχεις απενεργοποιήσει το GPRS με το No Data. Τίποτα άλλο δε χρειάζεσαι. Eπειδη εχω το ιδιο προβλημα πως παω στο no data.(Χρησιμοποιω αγγλικο menu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts