Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
στην πόλη που μένω γνωρίζω αρκετά καλά τα ατόμα που εργάζονται στην wind ρωτώ να μάθω αν και άλλοι το γνωρίζουν αυτό,ότι η wind σύντομα θα δώσει ελληνικούς χαρακτήρες στα sms.

Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό; Ποιος θα τα φτιάξει αυτά; Μόνο η ACE Hellas έχει τη δικαιοδοσία να το κάνει αυτό πάντως.

κυριως για την μπαταρια του ,και οτι ζεσταινεται ευκολα λογω κατασκευης,

Τελικά η μπαταρία του δεν υστερεί αισθητά από τις υπόλοιπες συσκευές της κατηγορίας του και αυτό μπορούμε να το πούμε μεγάλη επιτυχία για μια συσκευή στο μέγεθος και τον όγκο του Diamond.

Όσον αφορά το ότι ζεσταίνεται... είναι φυσιολογικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου επεξεργαστή. Το ίδιο συμβαίνει και στο Raphael.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τη μπαταρία μιας και αναφέρθηκε.

- Με πολλά τηλέφωνα, πολλή ομιλία (χάλασε το αμάξι γαρ), μισή ώρα WiFi (μέχρι να έρθει η express service), εκτεταμένη χρήση προγραμμάτων και λίγο bluetooth (για μεταφορά επαφών) μου κράτησε από 7.30 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ περίπου (ίσως και κάτι ψιλά).

- Με χρήση κυρίως σαν τηλέφωνο και ελάχιστα σαν PDA, μου κρατάει 3-4 μέρες (μιλάω 15-20 λεπτά την ημέρα κατά μέσο όρο αλλά κάποιες μιλάω παραπάνω).

Να σημειώσω ότι οι παραπάνω χρόνοι είναι χωρίς ενδιάμεσες φορτίσεις και το βράδυ το αφήνω ανοιχτό κλείνοντας τη λειτουργία του τηλεφώνου. Για τον επεξεργαστή που έχει η συσκευή και αυτά που μου προσφέρει θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί χρόνοι.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο όποιον παίρνει τα email του στο diamond. Σας κατεβάζει όλα τα email που υπάρχουν στον server ή μόνο αυτά που είναι μη αναγνωσμένα. Εμένα μόνο τα μη αναγνωσμένα και θα ήθελα να τα κατεβάζει όλα ώστε να μπορώ να βρίσκω κάποιο ανά πάσα στιγμή. Γίνεται κάπως αυτό. Χρησιμοποιώ το gmail με imap.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τη μπαταρία μιας και αναφέρθηκε.

- Με πολλά τηλέφωνα, πολλή ομιλία (χάλασε το αμάξι γαρ), μισή ώρα WiFi (μέχρι να έρθει η express service), εκτεταμένη χρήση προγραμμάτων και λίγο bluetooth (για μεταφορά επαφών) μου κράτησε από 7.30 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ περίπου (ίσως και κάτι ψιλά).

- Με χρήση κυρίως σαν τηλέφωνο και ελάχιστα σαν PDA, μου κρατάει 3-4 μέρες (μιλάω 15-20 λεπτά την ημέρα κατά μέσο όρο αλλά κάποιες μιλάω παραπάνω).

Να σημειώσω ότι οι παραπάνω χρόνοι είναι χωρίς ενδιάμεσες φορτίσεις και το βράδυ το αφήνω ανοιχτό κλείνοντας τη λειτουργία του τηλεφώνου. Για τον επεξεργαστή που έχει η συσκευή και αυτά που μου προσφέρει θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί χρόνοι.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο όποιον παίρνει τα email του στο diamond. Σας κατεβάζει όλα τα email που υπάρχουν στον server ή μόνο αυτά που είναι μη αναγνωσμένα. Εμένα μόνο τα μη αναγνωσμένα και θα ήθελα να τα κατεβάζει όλα ώστε να μπορώ να βρίσκω κάποιο ανά πάσα στιγμή. Γίνεται κάπως αυτό. Χρησιμοποιώ το gmail με imap.

Τσεκαρε ολα τα μηνυματα σου απο την σελιδα του gmail και εκει που λεει περισσοτερες ενεργειες επελεξε χαρακτηρισμος ως μη αναγνωσμενο.

Δεν ξερω αν σου κανει αυτο που λεω.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Νομίζω πως θα καταφέρεις να κάνεις αυτό που θέλεις μέσω των ρυθμίσεων του gmail ;) Για ρίξε εκεί μια ματιά...

Edit: Μόνο για pop έχει ρυθμίσεις ώστε να πάρεις όλα τα mail σου και όχι για imap :(

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Νομίζω πως θα καταφέρεις να κάνεις αυτό που θέλεις μέσω των ρυθμίσεων του gmail ;) Για ρίξε εκεί μια ματιά...

Edit: Μόνο για pop έχει ρυθμίσεις ώστε να πάρεις όλα τα mail σου και όχι για imap :(

Μα στο windows mail των vista τα κατεβάζει κανονικά όλα τα mail από όλους τους φακέλους και ας είναι αναγνωσμένα, χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση. Με imap κι από εκεί.

Παιδια ενα γρηγορο σχολιο για το gps. Ειναι καλο ή ειναι σαν να μην υπαρχει οπως μου ειπε καποιος;

Παιδια ενα γρηγορο σχολιο για το gps. Ειναι καλο ή ειναι σαν να μην υπαρχει οπως μου ειπε καποιος;

Μάλλον θα σου είπε για άλλη συσκευή!!!!!

:)

ευχαριστω για τις απαντησεις ειναι ωραιο το ατιμο αλλα πρεπει να φορας γαντια:happy: για να το πιασεις!ειχα ενα για μια ωρα και λες και το επιασα με γρασσα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μου ελεγε οτι το diamond κολλαει αμα του βαλεις 2-3 βασικα προγραμματακια, οτι δεν τρεχει το igo8 και οτι το gps ειναι ανυπαρκτο.

Μου ελεγε οτι το diamond κολλαει αμα του βαλεις 2-3 βασικα προγραμματακια, οτι δεν τρεχει το igo8 και οτι το gps ειναι ανυπαρκτο.

το igo8 δεν το εχω δοκιμασει ,ολα τα αλλα που λες τουλαχιστον

σε μενα δεν ισχυουν :confused:

Το gps αψογο .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

δεν ξερω τι να σου πω,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και με igo και με τα ΠΑΝΤΑ.

Η συσκευη είναι αψογη. Δεν στεκουν αυτα που σου ειπαν. Παντα προσωπικη γνωμη. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

:) :) :) :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

και γω παραξενευτηκα διοτι δεν ειχα διαβασει κατι αρνητικο για τη συσκευη εδω μεσα.... τεσπα, σας ευχαριστω!

κατα πασα πιθανοτητα θα το εχω και γω την Τριτη!!

Μα στο windows mail των vista τα κατεβάζει κανονικά όλα τα mail από όλους τους φακέλους και ας είναι αναγνωσμένα, χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση. Με imap κι από εκεί.

Ψάξε στις ρυθμίσεις του gmail. Εγώ τα λαμβάνω όλα κανονικά. Δεν είμαι σε pc να ψάξω να σου βρω την λύση γράφω από κινητό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το μόνο θέμα που έχει η συσκευή ειναι η η μικρή αυτονομία ειδικά όταν δουλέψεις όποια απο τις πολλές λειιτουργίες που ενσωματώνει

(wifi,mp3 κτλ).

Η λύση στην αυτονομία ειναι δευτερη μπαταρια και μαλιστα αυτη με τα

1200 mah σωστά

;

Απο οτι καταλαβα αυξανει ο ογκος του καθως περισευει περισοτερο απο πισω η μπαταρια σωστα

; δινεται και αλλο καλυμα μπαταριας δηλαδη;

βαση αυτοκινητου πια τελικα με δεδομενο την μεγαλυτερη μπαταρια;

Google for ever

έναρξη -> ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Language/Γλώσσα

και επιλέγεις Αγγλικά.

Soft reset και έχεις το PDA με αγγλικό μενού!

Thanks, από Σεπτέμβρη θα μπω στον κόσμο του diamond , αν και αρχικά ήμουν έτοιμος να πάρω το 3600!!!

• Administrators
Thanks, από Σεπτέμβρη θα μπω στον κόσμο του diamond , αν και αρχικά ήμουν έτοιμος να πάρω το 3600!!!

Κάνεις μεγάλο βήμα μπροστά.

Απο οτι καταλαβα αυξανει ο ογκος του καθως περισευει περισοτερο απο πισω η μπαταρια σωστα; δινεται και αλλο καλυμα μπαταριας δηλαδη;

Όντως αυξάνει το πάχος της συσκευής και γιαυτό παρέχεται διαφορετικό πίσω καπάκι.

βαση αυτοκινητου πια τελικα με δεδομενο την μεγαλυτερη μπαταρια;

Υπάρχουν πολλές που δεν επηρεάζονται από το extra πάχος.

Τη συσκευή έχει ο φίλος σου;

Modpic.gif

πως βλεπετε τη συσκευη οι κατοχη παλαιοτερων ppc? θα αντεξει στο χρονο η θα τη βαρεθουμε σε κανενα μηνα,τι αισθηση σας δινει ?τη δευτερα εχω επιδοτηση αλλα το σκεφτομαι ακομα..

Αυτή η συσκευή έχει ακριβώς ότι έλειπε απο τα ppc, και όλα τα καλά που γνωρίζουμε οι παλαιότεροι κάτοχοι ppc. Επίσης είναι η πρώτη windows mobile συσκευή που έχω δει (τουλάχιστον με τη ρομ που φοράω εγώ), που δεν έχει ηλίθια ανεξήγητα Bugs, όπως bluetooth που δε συνεργάζεται με ορισμένες συσκευές, wifi που χάνει ξαναβρίσκει σήμα κτλ κτλ.

Μετά απο 2 βδομάδες δεν μπορώ για πάνω απο λεπτό να ασχοληθώ με το παλιό ΕΤΕΝ η με το ΜΙΟ του αυτοκινήτου.:D

Σχετικά με τη μπαταρία, είναι λίγη, είχα μάθει απο τα 1500mAh του ΕΤΕΝ, με 30 λεπτά ομιλία τη μέρα και μπόλικο wifi και gps να κρατάει 4-5 μέρες (αν και σπάνια το άφηνα να ξεφορτίσει γιατι όταν κοιμάμαι τα κινητά τα έχω στο USB). Το διαμαντάκι πρέπει να κρατάει μετα βίας 2 μέρες, δε το έχω αφήσει ποτέ πάνω απο μέρα, γιατί στη μέρα είναι στο 30-35 %

Επίσης είναι γρήγορο. Πάρα πολύ γρήγορο για VGA, και εγώ έχω όχι 1-2 αλλά πάνω απο 20 βαριά προγράμματα εγκατεστημένα, + 10δες μικρά, tweakers κτλ.

Πάντα με cooked roms.

πολυ ωραια τωρα το <προβλημα>ειναι αν παρω uk η gr και τι rom θα φορεσω:D shine ?κατι αλλο για να φτιαξουμε το spl αν εχουμε εργοστασιακη ρομ 1.93 αυτο ειναι το σωστο Unsigned-Hard-SPL-Diamond-OliNex?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

πολυ ωραια τωρα το <προβλημα>ειναι αν παρω uk η gr και τι rom θα φορεσω:D shine ?κατι αλλο για να φτιαξουμε το spl αν εχουμε εργοστασιακη ρομ 1.93 αυτο ειναι το σωστο Unsigned-Hard-SPL-Diamond-OliNex?
Θα πάρεις UK για να είναι φθηνότερο, θα βάλεις HardSPL 1.93 Olinex Unsigned, θα βάλεις την latest SwiftBL rom, και τα σπασμένα Ace Hellas Mini, για 160 χαρακτήρες στα SMS.

Αν θέλεις ελληνικά παντού, υπάρχει και σπασμένο full πακέτο ελληνικών ACE, και νόμιμη ROM με τα MUI της microsoft.

(η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή, αυτά τα έχω δοκιμάσει, αν και εγώ έχω ελληνική συσκευή.)

Θα πάρεις UK για να είναι φθηνότερο, θα βάλεις HardSPL 1.93 Olinex Unsigned, θα βάλεις την latest SwiftBL rom, και τα σπασμένα Ace Hellas Mini, για 160 χαρακτήρες στα SMS.

Αν θέλεις ελληνικά παντού, υπάρχει και σπασμένο full πακέτο ελληνικών ACE, και νόμιμη ROM με τα MUI της microsoft.

(η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή, αυτά τα έχω δοκιμάσει, αν και εγώ έχω ελληνική συσκευή.)

:X:X:X:X:X:X:

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

:X:X:X:X:X:X:

Γιατί κάνετε έτσι? Κάθε 5 post υπάρχει και μια ατάκα του στιλ "μπες στο ιπ μαρτ να το κατεβάσεις", δε σέβεστε τους πραγματικούς προγραμματιστές που θα άξιζαν μερικά από τα ευρώ μας, και σέβεστε την ACE hellas κ το sms160? :-p

Στην τελική ούτε λινκ δίνω ουτε κάτι παρόμοιο, απλά λέω τι κάνω εγώ και εγώ την έχω χρυσοπληρώσει την ACE τα τελευταία χρόνια με συσκευές που έχω αγοράσει (το διαμάντι δεν αποτελεί εξαίρεση), οπότε έχω τη συνείδηση μου καθαρή για την προσωπική μου χρήση...

Καλημέρα, έχει παρουσιαστεί σε κανέναν το πρόβλημα να σταματάει η φόρτιση στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πλοήγησης; Σ'εμένα το κάνει πολύ συχνά, στο xda λένε ότι είναι feature για να μη χαλάσει η συσκευή λόγω υπερθέρμανσης.

Δείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=419281&highlight=charging

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Τη συσκευή έχει ο φίλος σου;

Eχει το ομνια τωρα και δεν ειναι φιλος μου, στο μσν συζητουσαμε και μου ελεγε οτι το ομνια ειναι το τοπ. Τελος παντων...

Υπάρχουν πολλές που δεν επηρεάζονται από το extra πάχος.

http://search.stores.ebay.co.uk/Accessories-Pro-shop_diamond_W0QQfciZQ2d1QQfclZ4QQfsnZAccessoriesQ5fProQ5fshopQQfsooZ1QQfsopZ1QQsaselZ215266704QQsofpZ0

αυτη εδω σιγουρα μεγαλωνει την συσκευη αλλα αξιζει να μπει στο

διαμανντι....μην εχουμε κανα απροοπτο....;

η γνησια των 1200mah(αν θυμαμαι καλα) προφανως δεν αλλαζει τον ογκο ετσι;

αλλη εναλλκτικη;

Βαση για το αμαξι χωρις τριξηματα .....

:-)

Google for ever