Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Το εβαλα αλλα δε δουλευει.Μηπως θελει καμμια ρυθμιση το τηλεφωνο;

Eisai sigouros oti de doulevei? Ti akrivws kanei diladi? Den to exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi alla amfibalw na mi doulevei.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παταω την σημερινη ημερομηνια και δεν δειχνει κινηση ενω εχω σερφαρει.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μια (χαζή ενδεχομένως) ερώτηση: Πώς βάζουμε το προστατευτικό οθόνης; Κολλάει με κάποιο τρόπο πάνω στην οθόνη;

΄

Κολλαει μονο του μονο που θελει σε περιβαλλον με οσο το δυνατο λιγοτερες σκονες για να μη σου μπουνε αναμεσα στη ζελατινα και στην οθονη.

• Administrators
Μια (χαζή ενδεχομένως) ερώτηση: Πώς βάζουμε το προστατευτικό οθόνης; Κολλάει με κάποιο τρόπο πάνω στην οθόνη;

Oxi skones kai daxtylies. Ean kati paei lathos to bgazeis me zeloteip, to pleneis sti brysi, to stegnwneis me to pistolaki kai to ksanabazeis. Ean ksanapaei kati lathos, ftou kai apo tin arxi... :p

Modpic.gif

΄

Κολλαει μονο του μονο που θελει σε περιβαλλον με οσο το δυνατο λιγοτερες σκονες για να μη σου μπουνε αναμεσα στη ζελατινα και στην οθονη.

Χρειάζεται να αφαιρέσω κάτι από το προστατευτικό ώστε να κολλάει; Γιατί όπως είναι μέσα στην συσκευασία δεν φαίνεται να υπάρχει κολλητική ουσία σε καμία από τις δυο πλευρές του. Είμαι και στη δουλειά τώρα και δεν το έχω μαζί...

Χρειάζεται να αφαιρέσω κάτι από το προστατευτικό ώστε να κολλάει; Γιατί όπως είναι μέσα στην συσκευασία δεν φαίνεται να υπάρχει κολλητική ουσία σε καμία από τις δυο πλευρές του. Είμαι και στη δουλειά τώρα και δεν το έχω μαζί...

Θα το δεις ειναι στο εσωτερικο της ζελατινας και το ξεκολλας.

• Administrators
Γιατί όπως είναι μέσα στην συσκευασία δεν φαίνεται να υπάρχει κολλητική ουσία σε καμία από τις δυο πλευρές του.

Den exei kapoia kollitiki ousia (afto eleipe!) alla efarmozei stin othoni me tin apli epafi. Balto kai min anisixeis, den einai tipota.

Modpic.gif

επειδη ειμαι νεος στα wm ποια προγραμματα ειναι τα καλυτερα και ουσιαστικα να βαλω στο diamond και που μπορω να τα βρω?

Ερχομαι απο το p1 που ελαχιστα ηταν τα προγραματα [ τα χρησιμα]

τα πιο πολλα ηταν για εντυπωσεις

ευχαριστω για τη βοηθεια σας

• Administrators
επειδη ειμαι νεος στα wm ποια προγραμματα ειναι τα καλυτερα και ουσιαστικα να βαλω στο diamond και που μπορω να τα βρω?

Afto einai ligo sxetiko. Des ti anaferetai edw mesa genikotera kai ta panta yparxoun sto ipmart-forum.com. Ekei tha breis oti yparxei kai me tis katalliles plirofories gia na deis ti kanoun.

Modpic.gif

Eisai sigouros oti de doulevei? Ti akrivws kanei diladi? Den to exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi alla amfibalw na mi doulevei.

Παταω την σημερινη ημερομηνια και δεν δειχνει κινηση ενω εχω σερφαρει.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι αλλά έχω την εντύπωση ότι ενόψει της κυκλοφορίας του htc touch pro έπεσε η τιμή του; http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=167599
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ερχομαι απο το p1 που ελαχιστα ηταν τα προγραματα [ τα χρησιμα]

τα πιο πολλα ηταν για εντυπωσεις

ευχαριστω για τη βοηθεια σας

τώρα ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι με δυο γραμμή, ανοιξες ολόκληρο βιβλίο... δύσκολο να απαντηθεί η ερώτηση σου σε ένα forum

βρες από το google windows mobile oriented sites και άρχισε να μαθαίνεις τι είναι wm γενικώς κλπ.

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι αλλά έχω την εντύπωση ότι ενόψει της κυκλοφορίας του htc touch pro έπεσε η τιμή του;

Den exei na kanei me afto... einai synithis politiki tou expansys.

Modpic.gif

Isxyei i ogkoxrewsi. To oti itan syndedemeno de simainei oti katebazei kiolas. De nomizw na exeis logo anisixias. Gia to logo afto proteinoume to No Data pio panw. Apenergopoieis to GPRS kai afineis anoixto mono to MMS. :rolleyes:

ευχαριστω φιλε μου.ουφ,ησυχασα

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

ποιο προγραμμα πλοηγησης παιδια να βαλλω στ diamond

στο προηγουμενο κινητο μου [ p1] ειχα το garmin απο το οποιο ημουν πολυ ευχαριστημενος

Νεος στα wm

στο προηγουμενο κινητο μου [ p1] ειχα το garmin απο το οποιο ημουν πολυ ευχαριστημενος

Νεος στα wm

Destinator 7 h IGO 8...

Σκέφτομαι να αγοράσω το HTC P3700 Diamond αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως όσα HTC φίλων και γνωστών έχω σετάρει και κατ’επέκταση δουλέψει όλα μα όλα για συνεργαστεί το GPS τους με το Destinator 6.1 πρέπει να τους εγκαταστήσω το GPS Gate ή να τους βάλω το Destinator 7 (χωρίς φυσικά το GPS Gate).

To θέμα είναι πως εγώ για το δικό μου ΔΕΝ θέλω το Destinator 7 αλλά και ούτε να δουλεύω το Destinator 6.1 μέσω του GPS Gate.

Ξέρει κανείς αν ΚΑΙ στο HTC P3700 για να παίξει σωστά το Destinator 6.1 χρειάζεται το GPS Gate ;;;

το iGO8 αν και πολύ καλύτερο του destinator, θα σε ταλαιπωρήσει να το βάλεις και θα έχεις και αίσχος κάρτες

εξάλλου να μετράς τα MB σου

---

NLS

ilogic.gr

Νεος στα wm

Προσωπικά και γω P1 με Garmin ειχα, και τωρα πάλι Garmin εβαλα στο Διαμαντάκι... Δεν ασχολούμε καν με Destinator, πιθανα να βάλω και το iGo 2008.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j