Stl08 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα παιδιά, Σας περιγραφώ ένα πρόβλημα με το Diamond μου και σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ. :cry: Eχω 2 μπαταριές και έχουν και οι 2 την ιδία συμπεριφορά που περιγραφω παρακατω! Μετά από κάθε κλείσιμο του τηλέφωνου (Power Off, όχι Restart) και μετά άνοιγμα της συσκευής η ένδειξη της μπαταριάς αλλάζει. Συγκεκριμένα μειώνετε κατά περίπου 2% με 3%, εφόσον πειράξω κάτι (για παράδειγμα κάνω μια τηλεφωνική αναπάντητη κλήση ή βγάζω μια φωτογραφία). Ουσιαστικά δεν δουλεύω την συσκευή για πάνω από 40 δευτερόλεπτα και μετά το κλείσιμο και την ενεργοποίηση της συσκευής έχω το παραπάνω περίεργο πρόβλημα. Κάποια στιγμή μάλιστα που το ειχα αφήσει το τηλέφωνο για κανένα 10λεπτο, όταν το έκλεισα και το άνοιξα πάλι, μου έδειξε παραπάνω κατά 5% !!! Υπαρχει περιπτωση να φταιει το phcanOverbmp.dll που εβαλα απο το X-Developer PDA, προκειμενου να βλεπω ακριβως το ποσοστο της μπαταριας ?? Σας παρακαλώ βρε παιδιά, ας κανει κάποιος ένα test και εάν μπορεί να γράψει εδώ, εάν και το δικο του Diamond κάνει το ίδιο ! Δηλαδη εαν μετα απο καθε Restart το % της μπαταρια δεν ειναι σταθερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα παιδιά, Σας περιγραφώ ένα πρόβλημα με το Diamond μου και σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ. :cry: Eχω 2 μπαταριές και έχουν και οι 2 την ιδία συμπεριφορά που περιγραφω παρακατω! Μετά από κάθε κλείσιμο του τηλέφωνου (Power Off, όχι Restart) και μετά άνοιγμα της συσκευής η ένδειξη της μπαταριάς αλλάζει. Συγκεκριμένα μειώνετε κατά περίπου 2% με 3%, εφόσον πειράξω κάτι (για παράδειγμα κάνω μια τηλεφωνική αναπάντητη κλήση ή βγάζω μια φωτογραφία). Ουσιαστικά δεν δουλεύω την συσκευή για πάνω από 40 δευτερόλεπτα και μετά το κλείσιμο και την ενεργοποίηση της συσκευής έχω το παραπάνω περίεργο πρόβλημα. Κάποια στιγμή μάλιστα που το ειχα αφήσει το τηλέφωνο για κανένα 10λεπτο, όταν το έκλεισα και το άνοιξα πάλι, μου έδειξε παραπάνω κατά 5% !!! Υπαρχει περιπτωση να φταιει το phcanOverbmp.dll που εβαλα απο το X-Developer PDA, προκειμενου να βλεπω ακριβως το ποσοστο της μπαταριας ?? Σας παρακαλώ βρε παιδιά, ας κανει κάποιος ένα test και εάν μπορεί να γράψει εδώ, εάν και το δικο του Diamond κάνει το ίδιο ! Δηλαδη εαν μετα απο καθε Restart το % της μπαταρια δεν ειναι σταθερο το ιδιο μου κανει και μενα,μην τρελαινεσαι...δεν νομιζω να φταιει το hardware.κανεις δεν μας λεει οτι τα εικονιδια της μπαρας λειτουργουν τελεια....και οτι δεν εχουν καποιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπέρα παιδιά, Σας περιγραφώ ένα πρόβλημα με το Diamond μου και σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ. :cry: Eχω 2 μπαταριές και έχουν και οι 2 την ιδία συμπεριφορά που περιγραφω παρακατω! Μετά από κάθε κλείσιμο του τηλέφωνου (Power Off, όχι Restart) και μετά άνοιγμα της συσκευής η ένδειξη της μπαταριάς αλλάζει. Συγκεκριμένα μειώνετε κατά περίπου 2% με 3%, εφόσον πειράξω κάτι (για παράδειγμα κάνω μια τηλεφωνική αναπάντητη κλήση ή βγάζω μια φωτογραφία). Ουσιαστικά δεν δουλεύω την συσκευή για πάνω από 40 δευτερόλεπτα και μετά το κλείσιμο και την ενεργοποίηση της συσκευής έχω το παραπάνω περίεργο πρόβλημα. Κάποια στιγμή μάλιστα που το ειχα αφήσει το τηλέφωνο για κανένα 10λεπτο, όταν το έκλεισα και το άνοιξα πάλι, μου έδειξε παραπάνω κατά 5% !!! Υπαρχει περιπτωση να φταιει το phcanOverbmp.dll που εβαλα απο το X-Developer PDA, προκειμενου να βλεπω ακριβως το ποσοστο της μπαταριας ?? Σας παρακαλώ βρε παιδιά, ας κανει κάποιος ένα test και εάν μπορεί να γράψει εδώ, εάν και το δικο του Diamond κάνει το ίδιο ! Δηλαδη εαν μετα απο καθε Restart το % της μπαταρια δεν ειναι σταθερο Δεν ειναι προβλημα, τωρα τελευταια ολα τα μοντελα της htc ετσι συμπεριφεροντε, γι αυτο στο 10% να το φορτιζεις, γιατι μπορει να ειναι 2 και οχι 10 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Υ.Γ H συσκευη ειναι απο vodafone, για να εγκαταστησω την ΡΟΜ που εχω κατεβασει απλα τρεχω το DiamonCustomRUU (+ την υπολοιπη διαδικασια) ή πρεπει να αλλαξω κατι πριν απο αυτο? Μιλάς για cooked ROM ή για αυθεντική; Η αυθεντική τελευταία έκδοση της ελληνικής Vodafone είναι εδώ. Δεν μπορείς να περάσεις καμία άλλη ROM χωρίς να χάσεις την εγγύηση (και να θες, αν δεν περάσεις Hard-SPL δε γίνεται να βάλεις άλλη ROM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 το ιδιο μου κανει και μενα,μην τρελαινεσαι...δεν νομιζω να φταιει το hardware.κανεις δεν μας λεει οτι τα ικονιδια της μπαρας λειτουργουν τελεια....και οτι δεν εχουν καποιο bug ουφφφφφ... Ευχαριστω παρα πολυ βρε παιδια !!! Μολις 5 μερες το εχω το κινητο και ειχα τρελαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 γεια σας,προσπαθω να φλασαρω μια ρομ και μου βγαζει τη χρωματιστη οθονη,μετα παει στη γκρι και κολλαει στο loading..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εχεις κανονικα συνδεση με το Active Sync ?? Λογικα για καποιο λογο δεν μπορει να συνδεθει παλι γιαυτο στο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 το εχω βαλει μεσα στη μνημη για να το κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finder4 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποθ αποσκοπει η εγκατασταση "radio" και αν ειναι αυτο απαραιτητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsouk Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Καλημέρα κι απο μενα βρε παιδια. Δοκιμασα τελευταια μια rom με windows 6.5 αλλα επεστρεψα στην τελευταια 6.1 λογο ελειψης ελληνικων. Αυτο που παρατηρησα στιν 6.5 ειναι πως to scrolling π.χ στα προγραμματα γινεται μια οθονη τη φορα . δλδ με μια κινηση του δαχτυλου πανω η οθονη κατεβαινει οσες γραμμες ειναι τα νεα προγραμματα . κατι τετοιο δε γινεται στα 6.1 . υπαρχει τετοιο προγραμμα μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποθ αποσκοπει η εγκατασταση "radio" και αν ειναι αυτο απαραιτητο? Το ραδιο εχει να κανει με τις επικοινωνιες, σημα τηλ, wifi, gprs, gps κτλπ Ψαξε στους xda ποιο ειναι το καλυτερο και περνατο, η συσκευη χωρις radio δεν δουλευει, ολες οι συσκευες εχουν καποια εκδοση. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Καλησπερα, Ξερει κανεις, καποιος εαν χασει την αποδειξη αγορας απο ΓΕΡΜΑΝΟ, του κινητου μπορει μετα να παει και να παρει αντιγραφο; Ετυχε σε κανεναν; Επισης η αποδειξη αγορας απο Γερμανο, αναγραφει κ το ονομα του αγοραστη και το ΙΜΕΙ; Η οχι; ευχαριστω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finder4 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Protinete ena kalo radio Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biogeorge Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Παιδια γεια σας! Μολις αγορασα το ΗΤC TOUCH DIAMOND απο Κινα και συνεπως εχει Κινεζικο ιντερφεις. Ενας φιλος μου εγκατεστησε το αγγλικο αλλα εγω θελω να βρω αν υπαρχει στα ελληνικα. Βασικα εχω δει οτι υπαρχει αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα... Αν με βοηθουσατε θα σας ημουν ευγνωμων!!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=418475&highlight=swtos βαλλε αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το κινητό μου έχει πρόβλημα :(, μερικές φορές όταν περνάνε τα 40 δευτερόλεπτα και πάει να κάνει turn off κάνει restart. Ακόμα το ίδιο γίνεται καμια φορά όταν πατάω το power button. Έκανα αναβάθμιση στη rom (1.93) αλλά το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το κινητό μου έχει πρόβλημα :(, μερικές φορές όταν περνάνε τα 40 δευτερόλεπτα και πάει να κάνει turn off κάνει restart. Ακόμα το ίδιο γίνεται καμια φορά όταν πατάω το power button. Έκανα αναβάθμιση στη rom (1.93) αλλά το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;; Ευχαριστώ. Περνα την τελευταια 2.03, οταν την περασεις κανε hard reset. Αν σου κανει τα ιδια στο σερβις. Παιδια γεια σας! Μολις αγορασα το ΗΤC TOUCH DIAMOND απο Κινα και συνεπως εχει Κινεζικο ιντερφεις. Ενας φιλος μου εγκατεστησε το αγγλικο αλλα εγω θελω να βρω αν υπαρχει στα ελληνικα. Βασικα εχω δει οτι υπαρχει αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα... Αν με βοηθουσατε θα σας ημουν ευγνωμων!!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!! http://rapidshare.de/files/47052812/ROM_ELL_GRIGORIS_GR07.rar.html Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις και αυτη, νομιζω ειναι καλητερη. Συγνωμη στο forum για το διπλο post ....opera mini.... Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 @ konandrio: thanks! θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ξερει κανεις, καποιος εαν χασει την αποδειξη αγορας απο ΓΕΡΜΑΝΟ, του κινητου μπορει μετα να παει και να παρει αντιγραφο; Ετυχε σε κανεναν; Επισης η αποδειξη αγορας απο Γερμανο, αναγραφει κ το ονομα του αγοραστη και το ΙΜΕΙ; Η οχι; Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός και να σου ξανατυπώσει απόδειξη αγοράς. Αναγράφει και ΙΜΕΙ και ονομα αγοραστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός και να σου ξανατυπώσει απόδειξη αγοράς. Αναγράφει και ΙΜΕΙ και ονομα αγοραστή. Πηγα και δεν έβρισκαν την απόδειξη. Μετα απο μιση ωρα ανακαλυψαν οτι ηταν περασμενο με τον σειριακο αριθμο κ οχι με το ΙΜΕΙ. :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και πάλι καλυμένος είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σου athanaso77. Το κινητο το πουλησα και θα "ρισκαρω" να μπω στον κοσμο της Apple/iphone. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σου athanaso77. Το κινητο το πουλησα και θα "ρισκαρω" να μπω στον κοσμο της Apple/iphone. αν επιτρεπετε ποσο το πουλησες σκεφτομαι και εγω να το πουλησω. ειναι 7 μηνων με ολα τα προγραμματα περασμενα κλπκλπ. ποσο λετε να πιασει λεω να παρω ή το Diamond 2 ή το Touch HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 250 στην αρχη, αλλα μετα 200... Παντως εαν θα το πουλησεις κ θελεις οπως και δηποτε , htc , περιμενε το Hero ... πολυ καλο φαινεται ... :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 http://rapidshare.de/files/47052812/ROM_ELL_GRIGORIS_GR07.rar.html Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις και αυτη, νομιζω ειναι καλητερη. Οι εκδοσεις του Γρηγορη αν και ειναι πολυ καλες... αυτη η συγκεκριμενη θελει αλλαγη στο pagepool που δεν γνωριζω το γιατι αλλα το εχει στα 6ΜΒ... Οτιδηποτε κατω απο 12 δεν ειναι για τα WM6.1... (προσωπικη αποψη) Οποτε πριν την εγκαταστησετε με ενα pagepool manager αλλαξτε την σε 12ΜΒ (ή 16ΜΒ αν νομιζετε οτι ειναι απαραιτητο για το setup σας)... Πηγη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466833 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts