trackera Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Εκδοση ROM: 2.03.401.2WWE Ημερομηνια ROM: 12/23/08 (καμια προσφατη δεν υπαρχει?) Εκδοση ραδιο: 1.09.25.23 Εκδοση πρωτοκ: 52.51.2526H Καλα ειμαι?:D Υπάρχει και η 2.03.401.3 με ημερομηνία 27/02/2009 αλλά δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπερα παιδεια πειτε μου κατι εγκατεστησα σημερα κατι προγραματα στο διαμαντι αλλα παω να τα τρεξω και μου λεει κατι οτι χρειαζομαι την τελευταια εκδοση στο νετ φραμεγορκ στο παρελθον ειχε παρει το ματι μου ενα λινκ που το ειχε για το κατεβασεις την τελευταια εκδοση μηπως θα μπορουσατε να ξαναβαλετε το λινκ ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπερα παιδεια πειτε μου κατι εγκατεστησα σημερα κατι προγραματα στο διαμαντι αλλα παω να τα τρεξω και μου λεει κατι οτι χρειαζομαι την τελευταια εκδοση στο νετ φραμεγορκ στο παρελθον ειχε παρει το ματι μου ενα λινκ που το ειχε για το κατεβασεις την τελευταια εκδοση μηπως θα μπορουσατε να ξαναβαλετε το λινκ ευχαριστω http://rapidshare.de/files/39254419/NETCFv35.wm.armv4i.cab.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Καλησπερα παιδεια πειτε μου κατι εγκατεστησα σημερα κατι προγραματα στο διαμαντι αλλα παω να τα τρεξω και μου λεει κατι οτι χρειαζομαι την τελευταια εκδοση στο νετ φραμεγορκ στο παρελθον ειχε παρει το ματι μου ενα λινκ που το ειχε για το κατεβασεις την τελευταια εκδοση μηπως θα μπορουσατε να ξαναβαλετε το λινκ ευχαριστω Καλησπερα. Χρησιμοποιησε την , http://www.myphone.gr/mp1/sm_search.gif αναζήτηση πχ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2765860#post2765860 ή αλλιως :google: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serres1983 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Το δοκιμασα και δεν γυριζει αυτοματα! Αν το εκανε δεν θα σας ρωτουσα :happy: Καμια ιδεα γιατι το τι παιζει? και οσο για το .zip καμια οδηγια! plizzz!!! Ευχαριστω και παλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Για να κάνεις hard reset πατάς με το πενάκι restart και αμέσως μετά κρατάς το κεντρικό κουμπί και το volume down και ακολουθείς τις οδηγίες της οθόνης σου που το βρισκω το restart??:Oεχω vodafone branded συσκευη...ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 που το βρισκω το restart??:O Σε αυτές τις συσκευές restart = soft reset. http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 σας ευχαριστω παρα πολυ.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ειδα σε προηγουμενες σελιδες οτι προτεινατε το FingerKeyboard και το εγκατεστησα κι εγω! Πραγματικα πολυ καλο αλλα ειδα οτι γινεται το πληκρολογιο και οριζοντιο αλλα δεν καταφερα να βρω πως να το κανω ετσι! Τα φωτο σας plizzzz! Eυχαριστω προκαταβολικα! :D Δοκίμασε το gyrator ή το changescreen_inst απο το xda.Το 2ο απο ότι έχω καταλάβει είναι πιο "ελαφρύ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAS_SX1 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γεια σας παιδιά. Αγόρασα το διαμάντι απο την vodafone και είναι vodafone live. Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν βρίσκει σήμα το gps. Έχω βάλει το dest8, dest7, igo8.3 αλλα τίποτα με κανένα. Τα προγράματα μου λένε οτι βρίσκουν το gps αλλα σημα με τίποτα. Κατέβασα και την ενημέρωση απο το quickGps αλλα και παλι τιποτα. Μαλλον θα το στειλω πίσω αλλα πρώτα θα ήθελα να μάθω αν είναι καποιο κόλλημα λόγω του VodafoneLive. Ευχαριστώ πολυ και ελπίζω να βρεθει καποιος που να ξέρει κατι γιατι τα'χω παιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ...Το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν βρίσκει σήμα το gps. Έχω βάλει το dest8, dest7, igo8.3 αλλα τίποτα με κανένα. Τα προγράματα μου λένε οτι βρίσκουν το gps αλλα σημα με τίποτα. Κατέβασα και την ενημέρωση απο το quickGps αλλα και παλι τιποτα... Βάλε στις ρυθμίσεις των προγραμμάτων σου (έστω στο Dest7) ως θύρα COM την COM4, ταχύτητα δεδομένων 115200 ή 4800 και πρωτόκολλο NMEA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAS_SX1 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Αυτα τα εχω κάνει αλλωστε οταν βάζω διαφορετική com τα προγραματα μου λενε οτι δεν βρεθηκε gps οταν τα βάζω να ψάξουν μόνα τους ή ΄βαζω εγω την 4 μου λένε οτι εγινε συνδεση. Το θέμα είναι οτι απο κει και περα δεν βρίσκει σήμα με τιποτα. Υπάρχει περίπτωση να φταιεί το προγραμα? μαλλον οχι θα ελεγα γιατι κατέβασα αυτο που είναι για το omnia το οποίο δουλεύει σε ενα φιλο μου μια χαρα αν και εκείνος δεν εχει και το καλύτερο σήμα. Εν τέλει, με το ιδιο προγραμα και τις συσκευες διπλα, διπλα αυτος πιανει δορυφόρους και γω οχι. Η μονη διαφορα είναι οτι εγω εχω VLive. Ευχαριστω για τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Την 1η φορά για να σου 'κλειδώσει' δορυφόρους,πρεπει να έχεις λίγη υπομονή! Άστο λίγη ώρα για να δείς! Υ.Γ.:Έχω το Διαμάντι τώρα κ 10 μέρες και είναι πολλή ωραίο μχν! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAS_SX1 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 απο υπομονή για δορυφόρους ξερω αλλα αυτο το πραγμα δεν..κανα 45λεπτο σε ανοιχτο μέρος με αλλο diamond διπλα του με σημα και ενω λεχω ενημερωθει και απο το quickGps. Κλαφτα..hard reset pws kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Κλαφτα..hard reset pws kanei? Start / Settings / Clear Storage Για πειτε λιγο που παω για να απενεργοποισω το 3G. Γιατι ενω εβαλα μονο GSM, βλεπω το σημα του 3G στην αρχικη οθονη:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 απο υπομονή για δορυφόρους ξερω αλλα αυτο το πραγμα δεν..κανα 45λεπτο σε ανοιχτο μέρος με αλλο diamond διπλα του με σημα και ενω λεχω ενημερωθει και απο το quickGps. Κλαφτα..hard reset pws kanei? Σε αυτές τις συσκευές restart = soft reset. http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_hard_reset_soft_reset_en.html Εδώ έινα η απάντηση σου! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Για πειτε λιγο που παω για να απενεργοποισω το 3G. Γιατι ενω εβαλα μονο GSM, βλεπω το σημα του 3G στην αρχικη οθονη:worry: Start / Settings / Phone / Band (tab) Και την πρώτη επιλογή από auto, βάλε τη GSM. (Τη δεύτερη άσε την όπως είναι στο auto) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 υπαρχει καποια λυση οταν ανοιγω το ημερολογιο να μην με πηγαινει στο επομενο μου ραντεβου αλλα στην ημερα την οποια βρισκομαστε ? ευχαριστω επισης εχετε δοκιμασει bt handsfree με το κινητο ? εγω οσα κ αν εχω δοκιμασει κανουν χρουτσ χρουτσ. εχετε παρατηρησει κατι τετοιο ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Όσον αφορά το bluetooth, δεν είναι γενικό φαινόμενο. Με ποια ROM είσαι και ποιο bluetooth χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 i know the rulezzzz αλλα ειδα οτι ειχε δημοσιευτει αλλο μην. οπως κ να χει σορρυ..... my shine on 2.5 με plantronics 665 αλλα εχω δοκιμασει αλλα τρια φιλων i-texk k nokia ολα εκαναν το ιδιο. το plantronics επισης σε αλλο τηλεφωνο δουλευε ΤΕΛΕΙΑ... λες να εοιναι η ρομ ??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Start / Settings / Phone / Band (tab) Και την πρώτη επιλογή από auto, βάλε τη GSM. (Τη δεύτερη άσε την όπως είναι στο auto) Εξακολουθει να υπαρχει ενα G πανω δεξια. Τι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάλυψη για GPRS από τον provider σου στην περιοχή που βρίσκεσαι. Δεν σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος. Και εάν θέλεις να σιγουρευτείς ότι δεν θα μπει η συσκευή σου στο internet μέσω του provider, μπορείς απλά να το απενεργοποιείς/ενεργοποιείς κατά βούληση με το No Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Να σαι καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 καλημερα μωλις αγορασα ενα htc diamond κ δεν μου δουλευει το dastinator τι πρεπει να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 καλημερα μωλις αγορασα ενα htc diamond κ δεν μου δουλευει το dastinator τι πρεπει να κανω ? Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς; Θα χρειαστεί να γίνει περισσότερο αναλυτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts