Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 χιλια συγνωμη αν σας κουραζω αλλα ειμαι καινουριος χρηστης και αρκετα ασχετος.το /Windows/Start Up που το βρησκουμε; Εάν ανοίξεις τον explorer της συσκευής σου θα πας σε αυτό τον φάκελο και θα βάλεις το shortcut που θέλεις. Μάλλον χρειάζεσαι λίγο διάβασμα. :rolleyes: το i go 8 σπασμενο που το βρησκουμε; Καλό είναι να μην μιλάμε τόσο αδιάκριτα για παράνομο λογισμικό μιας και δεν επιτρέπεται στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 εχω φαει το τηλεφωνο και δεν το βρησκω πουθενα. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 εχετε να μου προτεινετε καμια λη εφαρμογη mp3 cutter Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 εχω φαει το τηλεφωνο και δεν το βρησκω πουθενα. Με τον file explorer που είναι μέσα στο Programms (Start-->Programms)...Ανοίγεις τον file explorer, πηγαίνεις My device βρίσκεις τον φάκελο Windows , μπαίνεις μέσα και βρίσκεις τον φάκελο Start up... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Με τον file explorer που είναι μέσα στο Programms (Start-->Programms)...Ανοίγεις τον file explorer, πηγαίνεις My device βρίσκεις τον φάκελο Windows , μπαίνεις μέσα και βρίσκεις τον φάκελο Start up... χιλια ευχαριστω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 paidia plz mia boithia,oti katebazo gia to kinito...to apothikeuw stin karta ok??me to kalodio,giati den mou kanei tpt egatastasi k mou bgazei ton opera mazi me kati arxia k opote kano setup ton opera de bgazei tpt,kano kapia diadikasia lathos malon...exigiste mou plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Γιατι προφανως δεν τρεχεις τα σωστα αρχεια (cab καταληξη) και βαζεις το .rar στην μνημη κ μάλλον ανοίγει ο Opera (;)........ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 entaxi file katalaba ti ftaiei,eftege pou otan katebaza kati to xezipara prota sto pc k meta to apothikeua sto kinito,eno thelei ziparismeno na to perasis mesa,eyxaristo.... aaa!!! mipos xereis giati mou bgazei ena msg oti exei gemisi o xoros tou kinitou,i storage einai adia sxedon...pou prepei na paw gia na sbiso????? k kati allo akoma....einai fisiologiko to kinito na trexi sti ram me 60% peripou sinexia....poso prepei na einai to kanoniko???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 προφανως τα αρχεια δε τα βαζεις στην μνημη 4Gb. Πρεπει να μπεις στον φάκελο Internal Storage. Εκει είναι η μνήμη 4Gb. To δικό μου οταν το κανω reset εχει 52%. Εαν ανοιξω κανενα προγραμμα η πειραξω το touchFlo παει στο 58-60. Πιστευω οτι εισαι καλα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 εχετε να μου προτεινετε καμια λη εφαρμογη mp3 cutter Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια, Αν αντιλαμβανομαι σωστα νομιζω πως το mp3 trimmer ειναι οτι χρειαζεσαι.:) Εχει εγκαταστησει κανεις το TomTom (7910.9185) στο Διαμαντι ? Το εγκατεστησα λοιπον και ολα δουλευουν σωστα. Το μονο που με ενοχλησε ηταν πως χωρις να μου δωσει δικαιωμα επιλογης το εγκατεστησε στην μνημη της συσκευης και οχι σε αυτην των 4 Γιγα (Προσοχη μιλω για το φακελλο του προγραμματος και οχι για αυτους των χαρτων, φωνων,κτλ) . Ετσι πρεπει να γινεται η κατι μου ξεφυγε ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Εχει εγκαταστησει κανεις το TomTom (7910.9185) στο Διαμαντι ? Το εγκατεστησα λοιπον και ολα δουλευουν σωστα. Το μονο που με ενοχλησε ηταν πως χωρις να μου δωσει δικαιωμα επιλογης το εγκατεστησε στην μνημη της συσκευης και οχι σε αυτην των 4 Γιγα (Προσοχη μιλω για το φακελλο του προγραμματος και οχι για αυτους των χαρτων, φωνων,κτλ) . Ετσι πρεπει να γινεται η κατι μου ξεφυγε ? ετσθ κανει το τομτομ.φυσικα εσυ μπορεις να μεταφερεις ολοκληρο το φακελο εγκαταστασης (navigator νομιζω λεγεται )στην μνημη 4 gb ,στην συνεχεια να φτιαξεις μια συντομευση του exe του και ετσι θα δουλευει ρολοι απο την internal storage, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 ετσθ κανει το τομτομ.φυσικα εσυ μπορεις να μεταφερεις ολοκληρο το φακελο εγκαταστασης (navigator νομιζω λεγεται )στην μνημη 4 gb ,στην συνεχεια να φτιαξεις μια συντομευση του exe του και ετσι θα δουλευει ρολοι απο την internal storage, Οκ θα το δοκιμασω........:) EDIT ¨ Το δοκιμασα και φτιαχνοντας την συντομευση δουλευει. Δεν με αφηνει ομως να σβησω την προηγουμενη συντομευση απο την εγκατασταση του προγραμματος και αυτο με ενοχλει λιγο γιατι βλεπω 2 συντομευσεις. Καμμια ιδεα για την διαγραφη της πρωτης συντομευσης ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Μολις διαπιστωσα οτι εχει σβηστει ολος ο τηλεφωνικος μου καταλογος απο τις επαφες αλλα και στο outlook δεν υπαρχει ουτε μια. Ουτε λογος βεβαια για προσφατο backup.......:( Υπαρχει καμμια περιπτωση να περιμενω καμμια λυση απο το πνευμα των Χριστουγεννων η να το........παρω αποφαση ??? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι. ΤΟ μονο που μπορεις ειναι να ρυθμισεις τον συγχρονισμο να μην παιρνει τα δεδομενα απο τον υπολογιστη κ να ενημερωνει το τηλεφωνο (και να τα σβηνει) αλλα το αντιθετο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι. ΤΟ μονο που μπορεις ειναι να ρυθμισεις τον συγχρονισμο να μην παιρνει τα δεδομενα απο τον υπολογιστη κ να ενημερωνει το τηλεφωνο (και να τα σβηνει) αλλα το αντιθετο. Και που στην ευχη ειναι αυτη η ρυθμιση ??? Ψαχνω και δεν την βρισκω.......:mad: Συγγνωμη για τον εκνευρισμο αλλα ειμαι παραμονες ταξιδιου και βλεπω οτι δεν θα εχω τηλεφωνικο καταλογο 200 επαφων. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 vista εχεις ή xp; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 vista εχεις ή xp; XP......αλλα δυστυχως πολυ αργα βρηκα το " η διενεξη να σβηνει στον υπολογιστη και οχι στο τηλεφωνο" Σε ευχαριστω παντως για το χρονο σου και καλη χρονια ! Ετσι οπως τα καταφερα φετος βλεπω να κανω ελαχιστες κλησεις για ευχες και να δεχομαι τις περισσοτερες. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Καμμια ιδεα για την διαγραφη της πρωτης συντομευσης ? την συντομευση πηγαινε με εναν file explorer στον φακελο windows-start menu /programs και την σβηνεις. τωρα για το αλλο με τις επαφες δεν νομιζω να εχει καμμια σχεση με το τομτομ αλλα αν δεν εχεις καποιο backup τα βλεπω λιγο χλωμα τα πραγματα. (κανα συνχρονισμο με outlook του pc δεν παιζει?) γενικα με τα wm καλο ειναι να εχεις backup επαφων ραντεβου κτλπ. υπαρχουν πολυ αποτελεσματικα προγραμματα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε καθε περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Μολις διαπιστωσα οτι εχει σβηστει ολος ο τηλεφωνικος μου καταλογος απο τις επαφες αλλα και στο outlook δεν υπαρχει ουτε μια. Ουτε λογος βεβαια για προσφατο backup.......:( Υπαρχει καμμια περιπτωση να περιμενω καμμια λυση απο το πνευμα των Χριστουγεννων η να το........παρω αποφαση ??? κοιτα στο outlook αν εχει κατηγορια διεγραμμενα μηπως κ βρισκονται εκει οι επαφες σου..αφου δεν εχεις backup δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο.. Χρονια πολλα κ καλες γιορτες σε ολους:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 κοιτα στο outlook αν εχει κατηγορια διεγραμμενα μηπως κ βρισκονται εκει οι επαφες σου..αφου δεν εχεις backup δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο.. Χρονια πολλα κ καλες γιορτες σε ολους:D :clap::clap: :bow::bow::respect: Εισαι οντως ΤΟ πνευμα των Χριστουγεννων ΜΟΥ. Τα βρηκα ολα στα διαγεγραμμενα του outlook και τα επανεφερα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και το χρονο σας. Υ.Γ. @ christou Μα εκει ακριβως ειναι το θεμα οτι με τον resco δεν φαινεται να υπαρχει στο start menu αλλα υπαρχει στα προγραμματα σαν νεκρο λινκ (δεν οδηγει πουθενα) ενω απο το pc φαινονται και τα 2 αλλα δεν με αφηνει να σβησω αυτο της πρωτης εγκαταστασης. Τελος παντων, δεν ειναι κατι σοβαρο μπορω να μεινω και ετσι. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 θα σας ηταν ευκολο να μου πειτε αναλυτικα πως μπορω να κρατησω αντιγραφο του κινητου στον υπολογιστη.ειμαι καινουριος και πολλα διαβαζω και λιγα καταλαβαινω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Παιδιά και πάλι χρόνια πολλά και φωτεινά! Λοιπόν έχω ένα καλώδιο mini usb απο το διαμάντι στο φορητό και επιμένω ότι δεν μπορω να πάρω τις φωτογραφιες απο το κινητό στον φορητό. Με τον resco file explorer υπάρχει επιλογή για αποστολή σε ΒΤ συσκευή αλλά αανφέρει ότι δεν λειτουργεί η υπηρεσία ΟΒΕΧ. Εχω Βίστα, σε κινητά όπως Νοκια μπορεσα να στειλω φωτογραφίες και μετα να τις περάσω. Στα Βίστα Πινακας Ελέγχου υπάρχει επιλογή για windows mobile συσκευές αλλά δεν λειτουργεί... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 θα σας ηταν ευκολο να μου πειτε αναλυτικα πως μπορω να κρατησω αντιγραφο του κινητου στον υπολογιστη.ειμαι καινουριος και πολλα διαβαζω και λιγα καταλαβαινω Συνδεμένο το Διαμάντι στο pc και και πέρνεις backup με το Sprite Βackup !! Το Sprite Backup θα το βρείς μέσα στο cd του Διαμαντιού, το κάνεις εγκατάσταση και κάνεις τη δουλειά σου.. serfistas1 Το Microsoft Windows Mobile Device Center το έχεις εγκατεστημένο? Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 καλημερα και χρονια πολλα. περασα ενα video στο κινητο σημερα και ειδα οτι δεν παιζει αν και το εκανα και 3gp και avi και wm7 τιποτα δεν παιζει ουτε με wm player ουτε με core. τι κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Babis01 καλε μου φιλε οχι στα Βιστα δεν βρίσκω πουθενά το Windows Mobile Device Center και δεν γνωρίζω απο που θα το περάσω. Στην προσθαφαίρεση στοιχείων των windows απλα΄δεν υπάρχει και αν μπορεις βοήθησέ με για να τις περάσω με καλώδιο. Με ΒΤ δεν γίνεται... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts