Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ενα diamond που εχει αγοραστει απο το εξωτερικο μπορει να μπει μαγειρεμενη ρομ ελληνικη αν υπαρχει κ εφοσον υπαρξει ?ελληνικο πληκτρολογιο ?[/quote

εδω και ενα 4μηνο υπαρχει.και απο πληκτρολογια αλλο τιποτα.οσα θελεις

Τα πάντα μπορούν να μπουν. Υπάρχει μια ελληνική cooked ROM του swtou και όσον αφορά τα ελληνικά... εδώ.

σας ευχαριστω και τους δυο .

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
1.93.401.2

1.00.25.05

52.29.25.12

Υποθέτω δηλαδή ότι τα έχεις όλα official, σωστά;

Χμ... ακόμα και μετά από hard reset δεν μπορείς να κλειδώσεις δορυφόρους;

Modpic.gif

κατέβασα το gps test 1.04 το έτρεξα και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα.TIΠΟΤΑ..μήπως είναι hardware το πρόβλημα..?σαν να μην δουλεύει καθόλου..βρίσκει σήμα gps στο destinator αλλά δεν κλειδώνει τους δορυφόρους...

Κάποια στιγμή είχα και γω το ιδιο πρόβλημά, λύθηκε με hard reset και επαναφορά backup με το sprite backup, σε μ ενα δεν έβρισκε ούτε ένα δορυφόρο, δοκιμασε να το αφησεις αρκετη ωρα σε ανοιχτο χωρο και να εχεις ενημερωμενο το quick gps.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Υποθέτω δηλαδή ότι τα έχεις όλα official, σωστά;

Χμ... ακόμα και μετά από hard reset δεν μπορείς να κλειδώσεις δορυφόρους;

athanasso thanks για το ενδιαφέρον σου..θα κάνω hard reset και θα βάλω μόνο το destinator..?ετσι? αν δεν πάνε καλά το πραγματα πάλι στην Ace? το είχα στείλει πριν 7 μέρες στην Ace (αφού είχα κάνει hard reset μπας διορθωθεί αλλά τίποτα) γιατι είχε χαλάσει το μκρόφωνο..μου άλλαξαν πλακέτα πληκτρολογίου και μου έκαναν calibration και το wi-fi(στην εγγύηση).το wi-fi παίζει μια χαρά..πέρασα το backup πάω να τρέξω το destinator και τζίφος με το κλείδωμα το δορυφόρων..όλα τα άλλα μια χαρά..το gps έχει και hardware μέρος έτσι δεν είναι?δεν μπορώ άλλο..αυτή η συσκευή δεν με πάει!!!

Κάποια στιγμή είχα και γω το ιδιο πρόβλημά, λύθηκε με hard reset και επαναφορά backup με το sprite backup, σε μ ενα δεν έβρισκε ούτε ένα δορυφόρο, δοκιμασε να το αφησεις αρκετη ωρα σε ανοιχτο χωρο και να εχεις ενημερωμενο το quick gps.

είχα κάνει hard reset ,πέρασα το backup με το sprite ανοίγω destinator αλλά τίποτα..το άφησα 10 λεπτά σε ανοιχτό μέρος αλλά τίποτα..το quick είναι ενημερωμένο..θα κάνω πάλι hard reset, θα περάσω μόνο destinator μπας και παίξει...

thanks!

• Administrators
athanasso thanks για το ενδιαφέρον σου..θα κάνω hard reset και θα βάλω μόνο το destinator..?ετσι?

Ούτε το Destinator να βάλεις. Μόνο το GPSTest και άστο αρκετή ώρα (όπως λέει και ο φίλος konandrio) μέχρι να κλειδώσει. Την πρώτη φορά θέλει υπομονή και επιμονή.

Modpic.gif

Ούτε το Destinator να βάλεις. Μόνο το GPSTest και άστο αρκετή ώρα (όπως λέει και ο φίλος konandrio) μέχρι να κλειδώσει. Την πρώτη φορά θέλει υπομονή και επιμονή.

ok!thanks και τους δύο..θα το κάνω και το ξανασυζητάμε..!!!!

μου το εκανε και εμενα καποτε αλλα τα ξεπερασα ως εξης.επελεξα μια αλλη περιοχη εκανα save μετα του εδωσα παλη την κανονικη ζωνη save και τσιμπησε παρεμηνε ετσι μεχρι σημερα και δεν ξαναλαξε.

Και εγώ αυτο έκανα : "επελεξα μια αλλη περιοχη εκανα save μετα του εδωσα παλη την κανονικη ζωνη save και τσιμπησε παρεμηνε ετσι μεχρι σημερα και δεν ξαναλαξε" και εδώ και 3 περιπου ώρες δεν ξαναάλλαξε. Για να δουμε !!!!!! :X

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και εγώ αυτο έκανα : "επελεξα μια αλλη περιοχη εκανα save μετα του εδωσα παλη την κανονικη ζωνη save και τσιμπησε παρεμηνε ετσι μεχρι σημερα και δεν ξαναλαξε" και εδώ και 3 περιπου ώρες δεν ξαναάλλαξε. Για να δουμε !!!!!! :X

Για ανοιξε το destinator, εγω εχω αφησει το dest να κανει οτι γουσταρει αφου επιμενει.:p

• Administrators
Για ανοιξε το destinator, εγω εχω αφησει το dest να κανει οτι γουσταρει αφου επιμενει.:p

To bug me to Destinator pou allaze tin wra eixe isxy gia olokliro ton Oktwbrio (mexri tin allagi tis wras). Pleon den yparxei problima.

Modpic.gif

φανταζομαι αναφερεσαι μονο σε σπασμενα γιατι το οριτζιναλ πουχω επανω ουδεποτε μου δημιουργησε κατι σχετικο με αλλαγη ωρας κλπ

To bug me to Destinator pou allaze tin wra eixe isxy gia olokliro ton Oktwbrio (mexri tin allagi tis wras). Pleon den yparxei problima.

Δεν λεω για την αλλαγη ωρας αλλα για την αλλαγη περιοχης.

Ευχαριστώ φίλε για την γρήογρη απάντηση... Να ΄σαι καλά

Δεν κάνει τίποτα!;)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

καλησπερα.απο τοτε που αγορασα το διαμαντι στη λιστα των προγραμματων εχει το protekt.κανοντας κλικ πανω στο εικονιδιο δειχνει να φορτωνει κατι, αλλα δεν ανοιγει τιποτα.ετσι γινεται?αν οχι,τι μπορω να κανω?

Τελικά παιδιά συνδέθηκα με 3g στο internet αλλα μου έφαγε όλη την κάρτα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποιο να γραφτώ που να με συμφέρει πιο πολύ?Γιατι δεν λέει να μπαίνω σε ενα google και ενα blog και να μου θερίζει την κάρτα...

Τι μπορώ να κάνω??Τι λύσεις έχω?

Σκεφτείτε οτι θέλω αρκετά να χρησιμοποιώ το internet...

Τελικά παιδιά συνδέθηκα με 3g στο internet αλλα μου έφαγε όλη την κάρτα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποιο να γραφτώ που να με συμφέρει πιο πολύ?Γιατι δεν λέει να μπαίνω σε ενα google και ενα blog και να μου θερίζει την κάρτα...

Τι μπορώ να κάνω??Τι λύσεις έχω?

Σκεφτείτε οτι θέλω αρκετά να χρησιμοποιώ το internet...

Δες στο site του παροχο σου αν εχει κανα καλο πακετο.

• Administrators
καλησπερα.απο τοτε που αγορασα το διαμαντι στη λιστα των προγραμματων εχει το protekt.κανοντας κλικ πανω στο εικονιδιο δειχνει να φορτωνει κατι, αλλα δεν ανοιγει τιποτα.ετσι γινεται?αν οχι,τι μπορω να κανω?

Αυτό είναι της ACE Hellas. Μην ασχολείσαι, δεν σε απασχολεί.

παιδια γι αυτη την θηκη τι θα λεγατε? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003929

Τίποτα το ιδιαίτερο. Και μετά από καιρό που θα χαλαρώσει... θα έχεις και το φόβο μήπως σου γλιστρήσει η συσκευή από μέσα.

Modpic.gif

Αυτό είναι της ACE Hellas. Μην ασχολείσαι, δεν σε απασχολεί.

auto den einai to programma pou se periptwsh apwleias ths syskeyhs sou,8ewrhtika thn vriskeis?leitourgei sthn ellada?

• Administrators
auto den einai to programma pou se periptwsh apwleias ths syskeyhs sou,8ewrhtika thn vriskeis?leitourgei sthn ellada?

Μη στηρίζεσαι σε αυτό αν χαθεί η συσκευή σου. Ξέρω που σου λέω... αγνόησέ το και αν μπορείς... γράφε με ελληνικά.

Modpic.gif

Καλημέρα,

ως νέος κάτοχος του touch diamond ψάχνω κάποιο site με προγράμματα, themes, games κλπ, να εγκαταστήσω...και μιας και είναι δύσκολό να ψάξω στις 500+ σελίδες μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Thanx!

:p

Φιλικά Μάνος,

Καλημέρα,

ως νέος κάτοχος του touch diamond ψάχνω κάποιο site με προγράμματα, themes, games κλπ, να εγκαταστήσω...και μιας και είναι δύσκολό να ψάξω στις 500+ σελίδες μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει???

Thanx!

Καλορίζικο...;)

Το συγκεκριμένο post θα σε καλύψει απόλυτα πιστεύω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2500747#post2500747

Από εκεί και πέρα, για εφαρμογές ρίξε μια ματιά:

1) Στο xda-developers, γενικώς (και ειδικά στο Diamond section)

2) Στο navimania.gr, στο Diamond section

3) Στο ειδικό section που έχει το συγκεκριμένο forum για PPC Software

4) Άνοιξε το google και βάλε ipmart forum... Είναι αρκετά χρήσιμο...:rolleyes:

Ελπίζω να σε κάλυψα.:D

• Administrators

Parolo pou anaferthike... na tonisw oti sto ipmart-forum.com yparxoun ta panta.

Modpic.gif

Καλημερα σας ,

Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις

1ον Αν μπορω να δω τις εικονες μεσα στο κινητο στους φακελλους σαν Thumbnails

2ον Γιατι οταν ανοιγω τις φωτο μεσα απο το Explore του Active Sync δεν μου τις ανοιγει κανονικα και μου δειχνει μονο τα στοιχεια τους ?

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Administrators
1ον Αν μπορω να δω τις εικονες μεσα στο κινητο στους φακελλους σαν Thumbnails

An pas me ton explorer tis syskevis den ginetai. Ean mpeis apo to antistoixo programa tis deixnei ws thumbnails.

2ον Γιατι οταν ανοιγω τις φωτο μεσα απο το Explore του Active Sync δεν μου τις ανοιγει κανονικα και μου δειχνει μονο τα στοιχεια τους ?

Giati etsi ginetai, den einai problima. Ean theleis na tis kaneis preview prepei na tis peraseis sto PC sou.

Modpic.gif

An pas me ton explorer tis syskevis den ginetai. Ean mpeis apo to antistoixo programa tis deixnei ws thumbnails. Πρεπει να βαλω αλλο προγραμμα αλλον explorer καταλαβα. Υπαρχει καποιος αλλος ελαφρυς ?

Giati etsi ginetai, den einai problima. Ean theleis na tis kaneis preview prepei na tis peraseis sto PC sou.

OK Σε ευχαριστω
Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!