Nihil Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Φυσικά... το 2003 παίζει άψογα. Tέλεια... Ευχαριστώ! Κάτι άλλο... Όταν λέτε (όσοι λέτε τελοσπάντων :lol:) ότι το ηχείο του κινητού δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό, για τι ένταση μιλάμε; σε ένα χώρο με αρκετούτσικη φασαρία δεν ακουγεται καν; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ενώ οι περισσότεροι λένε ότι τα PDAs είναι καλό να μην τα αφήνουμε ποτέ κάτω από το 10% της μπαταρίας, το manual αναφέρεται σε κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης (πλήρους?)... Τελικά τι είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Κάτι άλλο... Όταν λέτε (όσοι λέτε τελοσπάντων :lol:) ότι το ηχείο του κινητού δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό, για τι ένταση μιλάμε; σε ένα χώρο με αρκετούτσικη φασαρία δεν ακουγεται καν; Σε σύγκριση με τις άλλες συσκευές δεν διεκδικεί τις πρώτες θέσεις σίγουρα. Για το πόσο ακούγεται σε χώρο με φασαρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την ποιότητα του ήχου κλήσης και άλλα. Ενώ οι περισσότεροι λένε ότι τα PDAs είναι καλό να μην τα αφήνουμε ποτέ κάτω από το 10% της μπαταρίας, το manual αναφέρεται σε κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης (πλήρους?)... Τελικά τι είναι καλύτερο; Το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Το πρώτο. Ακόμα και κατά τις πρώτες φορτίσεις; Επίσης, είναι καλύτερο να φορτίζεται κλειστή, όπως τα κινητά ή είναι αδιάφορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ακόμα και κατά τις πρώτες φορτίσεις; Αυτό που ξέρω για τις μπαταριές (όπως ισχύει και στα laptops, πχ.) είναι ότι δεν πρέπει να "ξεχειλώνονται"! Δηλαδή, ούτε είναι καλό να πέφτουν κάτω από το 10% πολλές φορές, ούτε να παραμένουν για πολύ στο 100% (όπως, πχ., όταν έχεις μια μπαταρία μονίμως στο laptop και είναι μονίμως στην μπρίζα). Επομένως, το ίδιο πρέπει να γίνεται και εδώ, απλώς προσπαθείς η μπαταρία να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσιολογικά τον κύκλο 100%->10% χωρίς υπερβολές. Και, ιδίως στην αρχή, παίζει περισσότερο ρόλο να κάνεις ισορροπημένους κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης. Ρίξε μια ματιά και εδώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Επίσης, είναι καλύτερο να φορτίζεται κλειστή, όπως τα κινητά ή είναι αδιάφορο; Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Βάλτο να φορτίσει και όταν γεμίσει... κάνε ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traderman Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 υπαρχει καποιο προγραμμα διαχειρισης των επαφων μου για να τις ξαναφτιαξω? γιατι τις εχω στη σιμ και μου τις εμφανιζει διπλες και καθε τηλεφωνο της ιδιας επαφης σε ξεχωριστη επαφη Κατέβασε το SKtools http://s-k-tools.com/index.html?m_downloads.html και στη θέση Tune Up/Phone Edition, βάλε ΝΟ στο πεδίο Show SIM items. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Κατέβασε το SKtools http://s-k-tools.com/index.html?m_downloads.html και στη θέση Tune Up/Phone Edition, βάλε ΝΟ στο πεδίο Show SIM items. Συνιστώ το Advanced Configuration Tool v3.2 για αυτή τη δουλειά που είναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Συνιστώ το Advanced Configuration Tool v3.2 για αυτή τη δουλειά που είναι και free. sorry αλλα τι ακριβως να κανω με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 sorry αλλα τι ακριβως να κανω με αυτο? Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις με αυτό: http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Συνιστώ το Advanced Configuration Tool v3.2 για αυτή τη δουλειά που είναι και free. μήπως δεν πρέπει να βοηθάς τόσο; αυτά που λες ξέρουμε και οι δυο ότι είναι πολύτιμα, αλλά να δίνεις τέτοιες ιδέες σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί και με ένα λάθος κλικ μπορούν να διαλύσουν το μηχάνημα τους (μέχρι hard-reset δηλαδή όχι καμιά μόνιμη ζημιά βέβαια - αλλά φαντάσου τι πρόβλημα θα είναι και αυτό για εκείνους), ή που μετά δεν θα μπορέσουν να σου εξηγήσουν τι έκαναν και μετά δεν παίζει κάτι... ("που πονάς;" "παντού γιατρέ") ...χωρίς παρεξήγηση, just think about it Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 ...χωρίς παρεξήγηση, just think about it Δίκιο έχεις αλλά εάν ο άλλος θέλει να "ψαχτεί" δεν βρίσκω λόγο να τον προστατέψω. Εξάλλου μόνο έτσι θα μάθει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 h mpataria t diamond antidraei poly kalytera se plhrh apofortisi. etsi k alliws oi mpataries stis meres mas den adiazoun pote 100tis100. h diki mou mpataria shmera kratise gia prwth fora mia gemath mera meta apo plhres adeiasma gemisma! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 h diki mou mpataria shmera kratise gia prwth fora mia gemath mera meta apo plhres adeiasma gemisma! Αμφιβάλλω εάν οφείλεται σε αυτό. Θα έλεγα ότι μάλλον είδες την βελτίωση που βλέπουμε με τον καιρό μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Αμφιβάλλω εάν οφείλεται σε αυτό. Θα έλεγα ότι μάλλον είδες την βελτίωση που βλέπουμε με τον καιρό μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης. Μπορεί... επειδή όμως αυτήν τη βελτίωση την έχω ξαναδεί και μετά την "έχασα", δεν είμαι τόσο σίγουρος... Μακάρι να διατηρηθεί! Όπως και νάχει, η μπαταρία μας δεν ειναι Li-Polymer, οπότε θεωρητικά δεν έχει σημασία πότε την φορτίζουμε. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 ζντουπ και τι θα σήμαινε αν ήταν li-polymer; μήπως δεν ήθελες να γράψεις αυτό που έγραψες; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ζντουπ και τι θα σήμαινε αν ήταν li-polymer; μήπως δεν ήθελες να γράψεις αυτό που έγραψες; Oi mpataries li-polymer leitourgoun kalytera otan tis fortizeis opote vreis thn eukairia. toulaxisto afto lene t perissotera arthra p exw diavasei peri mpatariwn. Telika shmera h mpataria den t phge ka8olou asxhma. to evgala apo power stis 8 am. akousa 3-4 wres radio, milisa ena 30lepto, wifi + browser allo ena 30lepto - isos k parapanw, bluetooth discoverable olh mera, einai sxedon teseris to prwi k exw 30% ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Αν αγοράσω κάποια εξτρα μπαταρία, που δεν είναι της HTC, για να την έχω μόνο για κάποια στιγμή ανάγκης, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 εχετε να προτεινετε κατι σε ημερολογιο?για γιορτες-ραντεβου,κτλ η αυτο που εχει ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Αν αγοράσω κάποια εξτρα μπαταρία, που δεν είναι της HTC, για να την έχω μόνο για κάποια στιγμή ανάγκης, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στη συσκευή; Den exei anaferthei problima mexri twra apo kati tetoio. Tha synistousa na min pareis noname alla apo pistopoiimeni etairia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Den exei anaferthei problima mexri twra apo kati tetoio. Tha synistousa na min pareis noname alla apo pistopoiimeni etairia. Ποια εταιρεία θα προτείνατε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ποια εταιρεία θα προτείνατε; Ευχαριστώ. Καλημέρα συμφορουμίτες. Γιατί δεν αγοράζεις μια μπαταρία της HTC για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο? Εκτός βέβαια και εάν η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη. Και στη μισή τιμή να είναι από την αυθεντική νομίζω ότι προέχει να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία σε ένα κινητό των 600 ευρώ. Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη. Μια ερώτηση και από εμένα. Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να μπορεί να παρακολουθεί τα λεπτά ομιλίας, τα SMS, MMS και τα kb που χρησιμοποιώ σε σχέση με το πρόγραμμα που έχω? Έχω βρει το KG Power Toys αλλά αυτό δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα MMS και τη χρήση του GPRS. Έχετε καμία ιδέα?? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Βασικά, αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο: http://cgi.ebay.com/2x-Battery-Desktop-Charger-fit-HTC-Touch-Diamond-P3700_W0QQitemZ290262536801QQcmdZViewItem?hash=item290262536801&_trkparms=72%3A1205|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14. Απλα, να έχω μόνιμα μια μπαταρία στο αμάξι και μία π.χ. στο εξοχικό, σε περίπτωση που κατα λάθος ξεμείνω. Δεν σκοπέυω να κάνω καθημερινή χρήση. Αρκεί να μην κάνει κάποια ζημιά στη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Βασικά, αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο: http://cgi.ebay.com/2x-Battery-Desktop-Charger-fit-HTC-Touch-Diamond-P3700_W0QQitemZ290262536801QQcmdZViewItem?hash=item290262536801&_trkparms=72%3A1205|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14. Απλα, να έχω μόνιμα μια μπαταρία στο αμάξι και μία π.χ. στο εξοχικό, σε περίπτωση που κατα λάθος ξεμείνω. Δεν σκοπέυω να κάνω καθημερινή χρήση. Αρκεί να μην κάνει κάποια ζημιά στη συσκευή... Ωραίο είναι αυτό... ;) αλλά κινέζικο ρε γμτ... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Oi mpataries li-polymer leitourgoun kalytera otan tis fortizeis opote vreis thn eukairia. toulaxisto afto lene t perissotera arthra p exw diavasei peri mpatariwn. κάτι λάθος έχεις διαβάσει οι li-ion (ιόντων λιθίου όχι ηλιθίου όπως λένε πολλοί...) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις li-polymer που ολόκληρη η ονομασία τους είναι (ω τι περίεργο) li-ion polymer με το πολυμερές η μπαταρία παίρνει ότι σχήμα θες (εξογκώματα, λεπτά σημεία, ότι χρειάζεται ένας κατασκευαστής για να προσαρμόσει το σχήμα στο σχέδιο του) φυσικά τα χαρακτηριστικά τους σαν μπαταρίες είναι ακριβώς ίδια και οι δυο δεν αρέσκονται στο να είναι πολύ άδειες πολύ ώρα και δεν παρουσιάζουν φαινόμενα μνήμης αυτή που θέλει τελείως άδειασμα πριν ξαναγεμίσεις είναι η νικελίου καδμίου που δεν βρίσκεις πια θα έλεγα (σε τέτοια μηχανήματα δε, ποτέ) υπάρχουν και NiMH (νικελίου, μεταλικού υδριδίου) που από ότι θυμάμαι ούτε αυτές έχουν πρόβλημα μνήμης - αυτές είναι οι πιο κοινές επαναφορτιζόμενες της αγοράς Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος απο το forum εχει αγορασει καποια απο τις μπαταριες που κυκλοφορουν και της htc αλλα και την αλλη την 1800αρα. Οποιος εχει αγορασει ας αναφερει τα αποτελεσματα και ποσο κραταει το κινητο με αυτες τις μπαταριες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts