kwstas_ofi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 μια ερωτηση ακομα...........εχει μητρωο κλησεων το τηλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Μολις πηρα και γω το Diamond και για την ωρα ειμαι αρκετα προβληματισμενος. Η μπαταρια δεν ειναι και τοσο χαλια, αλλα παρολλα αυτα παρηγγηλα μια μπαταρια 1340 mA της HTC απο το http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=166204 ελπιζω να μην ειναι πολυ ογκωδης. Για το bluetooth MOTOROLA Η690 εχει κανεις καμια αποψη? Και μια αλλη ερωτηση, το Diamond χρειαζεται εξωτερικη κεραια GPS? Γιατι εβαλα το navigator 7 και μου λεει ασ8ενες σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παιδες μια βοηθεια γιατι σπασαν τα νευρα μου πως εγκαθιστω το nodata το εχω ζιπαρισμενο στον υπολογιστη το παω οπως ειναι στο κινητο(my documents) τιποτα το ξεζιπαρω και το παω σε φακελο οταν παω να τρεξω οποιαδηποτε απο τα 3 αρχεια απλα μου ανοιγει ενα μικρο παραθυρακι σαν properties και αν τελικα τα καταφερω που θα ηταν το καλυτερο να εγκαθιστω τα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Βρες το αρχειο με καταληψη cab και βαλτο στο Internal storage στο κινητο σου. Και μετα τρεξτο. Εαν δεν υπάρχει αρχειο cab μάλλον λαθος αρχειο κατεβασες απο το ιντερνετ.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το λινκ το πηρα απο εδω μεσα αλλα και στο νετ το ιδιο αρχειο βρισκω.παντα ζιπ που περιεχει τα εξης 3 αρχεια _setup 0CAB15F0 00NODATA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το λινκ το πηρα απο εδω μεσα αλλα και στο νετ το ιδιο αρχειο βρισκω.παντα ζιπ που περιεχει τα εξης 3 αρχεια _setup 0CAB15F0 00NODATA Ξεζιπαρε αυτο το αρχειο και τρεξτο και πετα μεσα αυτο το zip(cab) που εχεις ενω εχεις συνδεση την συσκευη με το pc σου και ολα οκ:) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το λινκ το πηρα απο εδω μεσα αλλα και στο νετ το ιδιο αρχειο βρισκω.παντα ζιπ που περιεχει τα εξης 3 αρχεια _setup 0CAB15F0 00NODATA Αποσυμπίεση στο cab κάνεις γι αυτό μπερδεύεσαι, δεν είναι zip . Όπως είναι πέταξε το στην συσκευή και τρέξτό. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Κρίμα το restore που έκανες για κάτι τόσο απλό. :) Ευτυχως ειχα backup της προηγουμενης ημερας και εχασα μονο 5 λεπτα για το restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Η μπαταρια δεν ειναι και τοσο χαλια, αλλα παρολλα αυτα παρηγγηλα μια μπαταρια 1340 mA της HTC απο το http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=166204 ελπιζω να μην ειναι πολυ ογκωδης. Σχετικό είναι αυτό. Για το bluetooth MOTOROLA Η690 εχει κανεις καμια αποψη? Δεν θα έχεις πρόβλημα όπως και σχεδόν με όλα τα bluetooth της αγοράς. Και μια αλλη ερωτηση, το Diamond χρειαζεται εξωτερικη κεραια GPS? Όχι απαραίτητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και το πιο ισχυρό GPS της κατηγορίας αλλά την κάνει τη δουλειά του. Άστο αρκετή ώρα (την πρώτη φορά) μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 εχει μητρωο κλησεων το τηλ?? Τι εννοείς; Το ιστορικό κλήσεων; Εάν ναι... έχει φυσικά! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Όχι απαραίτητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και το πιο ισχυρό GPS της κατηγορίας αλλά την κάνει τη δουλειά του. Άστο αρκετή ώρα (την πρώτη φορά) μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. μπορουμε δλδ να παρουμε εξωτερικη κεραια για να πιανει καλυτερα; που μπορουμε να βρουμε; με ΒΤ θα συνδεεται λογικα ε; το μονο προβλημα που ειχα παντως ηταν οτι μια φορα δεν επιανε και γενικα οτι ψιλοαργει να ακολουθησει και χανω κανενα στενο. Αυτο βεβαια ισως να το εχουν ολα τα gps. Αυτο που εχει που λεει ενημερσωση θεσης και θελει wifi τι ακριβως κανει; σορρυ δεν θυμαμαι ακριβως και δεν το εχω μπροστα μου αφου το εχω στειλει για αντικατασταση λογω προβληματος της οθονης...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 μπορουμε δλδ να παρουμε εξωτερικη κεραια για να πιανει καλυτερα; που μπορουμε να βρουμε; με ΒΤ θα συνδεεται λογικα ε; Εγώ προτείνω ebay για τέτοια πράγματα συνήθως μιας και εδώ στην Ελλάδα έχουν τσιμπημένες τιμές. Αυτο βεβαια ισως να το εχουν ολα τα gps. Όχι φίλε μου. Έχει παρατηρηθεί ότι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που φοράνε και άλλες συσκευές σήμερα το GPS δεν είναι στα δυνατά του σημεία (το έχει ενσωματωμένο η CPU). Αυτο που εχει που λεει ενημερσωση θεσης και θελει wifi τι ακριβως κανει; Μιλάς για το quickGPS; Αυτό είναι καλό να το έχεις ενημερωμένο. Δεν χρειάζεται κατά τη διάρκεια πλοήγησης. Απλά ενημερώνεται από το internet για τους δορυφόρους και βοηθάει να κλειδώνει το GPS πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Όχι φίλε μου. Έχει παρατηρηθεί ότι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που φοράνε και άλλες συσκευές σήμερα το GPS δεν είναι στα δυνατά του σημεία (το έχει ενσωματωμένο η CPU) αυτο δεν το καταλαβα τι εννοεις.... θενξ για τις αμεσες απαντησεις σου!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 αυτο δεν το καταλαβα τι εννοεις.... Υπάρχουν συσκευές που έχουν το Sirf Star III GPS chipset το οποίο θεωρείται το καλύτερο και είναι όντως το πιο αποδοτικό. Το Diamond (όπως και τα Pro, Cruise, Kaiser) έχει το GPS chipset ενσωματωμένο στον επεξεργαστή Qualcomm που φοράει και κατά γενική ομολογία δεν είναι και το πιο ισχυρό. (Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν κάνει τη δουλειά του βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 α οκ καταλαβα!! μια χαρα την κανει τη δουλεια του παντως... θενξ και παλι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 και γω το ανοιξα μαζι με ενα χ600 και βρηκαν στιγμα μαζι,αν και δεν το περιμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλημέρα μαγκες!Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις! 1ον Που μπορω να βρω ζελατίνες για την οθόνη,γιατί αυτή που είχε μέσα μου έγινε χάλια 2ον Υπάρχει σε κανα κατάστημα η θήκη του κινιτού μας?(ΗΤC S390 την έχει μέσα στο βιβλιαράκι) Ευχαριστω!!!:D Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλημέρα μαγκες!Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις! 1ον Που μπορω να βρω ζελατίνες για την οθόνη,γιατί αυτή που είχε μέσα μου έγινε χάλια 2ον Υπάρχει σε κανα κατάστημα η θήκη του κινιτού μας?(ΗΤC S390 την έχει μέσα στο βιβλιαράκι) Ευχαριστω!!!:D 1 http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodView.asp?idproduct=1069 Μπορεις να βρεις και ποιο ποιοτικα screen protector. Αν αυτο που ειχες απλα σου εχει λερωθει μπορεις να το πληνεις και να το ξαναφορεσεις. 2 http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodView.asp?idProduct=1075 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 1ον Που μπορω να βρω ζελατίνες για την οθόνη,γιατί αυτή που είχε μέσα μου έγινε χάλια Για screen protector το παρακατω ειναι λεπτο και ανθεκτικο!! Καμια σχεση μ αυτο που ειχε στο κουτι!! http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02596&dept_id=&cat_id=0018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Σχετικό είναι αυτό. Δεν θα έχεις πρόβλημα όπως και σχεδόν με όλα τα bluetooth της αγοράς. Όχι απαραίτητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και το πιο ισχυρό GPS της κατηγορίας αλλά την κάνει τη δουλειά του. Άστο αρκετή ώρα (την πρώτη φορά) μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. το αφησα καμια ωρα αλλα και παλι μου λεει αναμονη σηματος... και κατι αλλο, ξερει κανεις πως συνδεεται με internet μεσω USB και υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Λογικά λέει αναμονη σήματος γιατί δεν εχεις τις σωστες ρυθμισεις απο το πρόγραμμα πλοηγησης ετσι ωστε να βρει το gps Δεκτη σου. Πανε στις ρυθμισεις Gps και ψαξτο. Προσπαθησε το com4. Εαν εννοεις οτι το συνδεεις το κινητο μεσω activesync στο Pc και δεν εχεις ακομα ιντερνετ τοτε κανε τα εξης: Πανε απο το κινητο σου Εναρξη-Ρυθμίσεις-Συνδεσεις-USB σε PC και ξετσεκαρε την 2η επιλογη που λεει "Ενεργοποιηστε την λειτουργικοτητα δικτυου...κτλ κτλ κτλ) Και θα εισαι οκ. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 το αφησα καμια ωρα αλλα και παλι μου λεει αναμονη σηματος... Υποθετω οτι εισαι σε ανοιχτο χωρο, και οχι μεσα στο σπιτι... Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Εμένα πάντως το gps με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Την πρώτη φορά που το άνοιξα (ακόμα δεν είχα ανανεώσει το quickgps) κλείδωσε τη θέση μου μέσα σε 2-3 λεπτά. Εάν είναι και το quickgps ενημερωμένο κλειδώνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέχρι σήμερα δεν με έχει απογοητεύσει όπου κι αν το έχω χρησιμοποιήσει, είτε μέσα στην Αθήνα είτε στην επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 παιδια οι χαρτες στο τηλ ειναι τυπου ν 95;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 1 http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodView.asp?idproduct=1069 Μπορεις να βρεις και ποιο ποιοτικα screen protector. Αν αυτο που ειχες απλα σου εχει λερωθει μπορεις να το πληνεις και να το ξαναφορεσεις. 2 http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodView.asp?idProduct=1075 Ευχαριστω,έκανα παραγγελια,ελπίζω να είναι αξιόπιστο το μαγαζι...:) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts