Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλσπερα

συντομα θα εχω το κινητο στα χερια μου

ομολογω οτι προσπαθω να παρακαλοθησω το θεμα εδω και καιρο αλλα ειναι ατελειωτο

θα ηθελα να με συμβουλευσετε 5 βασικα πραγματα που πρεπει να κανω με το που θα παρω το κινητο(μου ελληνικο απο ACE)

σιγα σιγα θα το ψαξω και μονος μου φυσικα

ευχαριστω

Με το καλο να τα παραλαβεις φιλε μου.

Ξεκινα με αυτα που γραφει ο Νικος.:) (CarpeNoctum)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200944&page=392

Μηνυμα 5877.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά απο εγκατάσταση του tf3d config και προσπάθειας εγκατάστασης θέματος.....μου έβγαλε πρόβλημα χαμηλής μνήμης.....και μετά απο πολλά soft reset ξεκινάει μεν αλλά κολλάει πριν καν φορτώσει το touch flo !

Πως μπορώ να κάνω hard reset απο την στιγμή που δεν bootάρει πλήρως ???

Μπορώ να βγώ στην οθόνη με τα τρία χρώματα αλλά απο εκεί και μετά???

Please help....μήπως και προλάβω να περάσω επαφές κτλ απο outlook γιατί αύριο θα χάσω τον μπούσουλα στα εργοτάξιαααααα!!!!!!

Google for ever

Μετά απο εγκατάσταση του tf3d config και προσπάθειας εγκατάστασης θέματος.....μου έβγαλε πρόβλημα χαμηλής μνήμης.....και μετά απο πολλά soft reset ξεκινάει μεν αλλά κολλάει πριν καν φορτώσει το touch flo !

Πως μπορώ να κάνω hard reset απο την στιγμή που δεν bootάρει πλήρως ???

Μπορώ να βγώ στην οθόνη με τα τρία χρώματα αλλά απο εκεί και μετά???

Please help....μήπως και προλάβω να περάσω επαφές κτλ απο outlook γιατί αύριο θα χάσω τον μπούσουλα στα εργοτάξιαααααα!!!!!!

Διαβασε εδω,και μην πανικοβαλεσαι.Ειναι απλο.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11231

Αν πανικοβλήθηκα λέει......είναι το πρώτο του diamond.......και.....όπως καταλαβαίνεις........

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά......

Google for ever

παιδια πειτε μου αν ειναι δυνατο οταν μπενω internet με bluetooth και wi-fi και χανεται για λιγο η συνδεση αμεσως με πεταει στη συνδεση της εταιρειασ μεσω gprs και ετσι χρεωνομαι χωρισ να το θελω....... Αυτο μπορει να διορθωθει?

Υπάρχει κανα Navigator που να υποστιρίζει χάρτες της Κύπρου?

To Destinator μια χαρά υποστηρίζει χάρτες Κύπρου.

Εκτός από το Destinator που προτείνει ο Γιάννης υπάρχει και το iGO8 με χάρτη για Κύπρο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι έχει (((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Ευχαριστώ!

Πές οτι το αγόρασα ήδη!

Απο εδώ http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=11057&catid=280

...

salonicafan διάβασε παρακάτω και κανε την αγορά σου απο οπου θελεις μετα :)

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του Touch Diamond διαπιστώνεται ότι διάφορες εταιρίες έχουν κάνει εισαγωγή Αγγλικών συσκευών Touch Diamond.

Δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα σε αυτό αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όταν αυτές οι εταιρίες εγκαθιστούν παράνομο λογισμικό στη συσκευή και τη μετατρέπουν σε "Ελληνική", θέτωντας την εκτός εγγύησης.

Η ACE-Hellas έχει ξεκινήσει ήδη τις νόμιμες διαδικασίες για να εξασφαλιστούν οι πελάτες της από τέτοιου είδους "απάτες", καθώς οι συσκευές αυτές φέρουν μη εξουσιοδοτημένο λογισμικό που μπορεί να είναι επικίνδυνο ακόμη και για την υγεία των χρηστών καθώς δεν γνωρίζουμε τι έχει τροποποιηθεί.

Επιπλέον πολλές εταιρίες για να "ξεπουλήσουν" τις Αγγλικές συσκευές που τους έχουν μείνει, λένε ψευδώς ότι η ACE-Hellas δεν διαθέτει Ελληνικά και ότι θα κυκλοφορήσει στο μέλλον αναβάθμιση.

Εαν δεν γνωρίζετε η συσκευή είναι της ACE-Hellas θα πρέπει να ελέγξετε πρώτα το Part Number το οποίο αναγράφεται στη συσκευασία και κάτω από την μπαταρία και θα πρέπει να είναι το: 99HEJ101-00.

Επιπλέον μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να ελέγξουμε το IMEI.

Samsung S21 Ultra

• Administrators
παιδια πειτε μου αν ειναι δυνατο οταν μπενω internet με bluetooth και wi-fi και χανεται για λιγο η συνδεση αμεσως με πεταει στη συνδεση της εταιρειασ μεσω gprs και ετσι χρεωνομαι χωρισ να το θελω....... Αυτο μπορει να διορθωθει?

Nomizw oti exeis ksanarwtisei kai sou eixa pei oti i lysi sou einai to No Data?

Modpic.gif

salonicafan διάβασε παρακάτω και κανε την αγορά σου απο οπου θελεις μετα :)

damn

και πως θα ξέρω εγώ αν είναι μουφα;

Να το ακριβοπληρώσω απ' το πλαίσιο;

...

Εβαλα το No Data και απενεργοποιησα το GPRS. Αλλα μερικες φορές βλέπω οτι μονο του το κινητο συνδεεται με gprs (χωρις να υπαρχει ανοιχτο προγραμμα). Σε αυτη την περιπτωση κανει δουλεια το No data;
Samsung S21 Ultra

• Administrators
Εβαλα το No Data και απενεργοποιησα το GPRS. Αλλα μερικες φορές βλέπω οτι μονο του το κινητο συνδεεται με gprs (χωρις να υπαρχει ανοιχτο προγραμμα). Σε αυτη την περιπτωση κανει δουλεια το No data;

Exeis apenergopoiisei to GPRS (oxi to MMS) apo to No Data?

Ean nai... den exeis problima. Afto pou paei na kanei syndesi einai pithanon gia na dexthei kapoio MMS.

Modpic.gif

Πως βρισκω την ανοιχτη ακροαση ρε παιδια?

Επισης οταν τηλεφωνω καπου και πρεπει να πατησω το ταδε νουμερο για να συνδεθω με το εσωτερικο τμημα ,πως το κανω αυτο?

Ευχαριστω.

Επισης οταν τηλεφωνω καπου και πρεπει να πατησω το ταδε νουμερο για να συνδεθω με το εσωτερικο τμημα ,πως το κανω αυτο?

Ευχαριστω.

Η ανοιχτή ακρόαση είναι το μεσαίο κουμπί στην δεύτερη γραμμή όταν μιλάς.

Για να εμφανήσεις το πληκτρολόγιο και να πατήσεις το εσωτερικό, πάτα το κάτω αριστερά softkey.

Ευχαριστω.

Για την ανοιχτή ακρόαση όταν μιλάς πάτα στην οθόνη το speaker.

Για να χρησημοποιήσεις το dialpad στην ώρα της κλήσης μπορείς απλά να πατήσεις είτε το τηλεφωνάκι είτε το αριστερό κάτω κουμπί στην οθόνη (dialpad) για να σου ανοίξει τα νούμερα.

Όλα αυτά για να γίνουν πρέπει προφανώς η οθόνη σου να είναι αναμμένη κατά τη διάρκεια της κλήσης. Για να το κάνεις αυτό πάτα απλά το power button που είναι στο πάνω μέρος της συσκευής για να ανάψει η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης.

εχει δοκιμασεις κανεις καρτα SIMMAX ?

αν ναι η εναλλαγη των αριθμων γινεται γρηγορα και χωρις soft reset;

εχει δοκιμασεις κανεις καρτα SIMMAX ?

αν ναι η εναλλαγη των αριθμων γινεται γρηγορα και χωρις soft reset;

Γινεται χωρις soft reset αλλα σου ζηταει pin.Στην οθονη βλεπεις το ονομα του δικτυου και οχι το ονομα που εχεις δωσει εσυ στη sim.

Γινεται χωρις soft reset αλλα σου ζηταει pin.Στην οθονη βλεπεις το ονομα του δικτυου και οχι το ονομα που εχεις δωσει εσυ στη sim.

φανταζομαι το οτι σου ζηταει το pin ειναι γιατι δεν εχεις απενεργοποιησει την αντιστοιχη επιλογη στις ρυθμισεις του τηλεφωνου,η κανω λαθος;

Παιδια αυτο εδω στα 9€ θα κανει για το διαμαντι;; ή θα μας το καψει;

http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1092928.JPG