Vigor Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Καλημέρα εδώ και 3 μέρες η μπαταρία μου τελειώνει σε 3 - 4 ώρες την περισσότερη ώρα με σβηστή την οθόνη και φορτίζει σε λιγότερο από 1 ώρα ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ; Και αν ξέρει κανείς αν η μπαταρία είναι στην εγκύηση το έχω απο την ACE ελληνικό (Μήπως έχω βάλει κανένα πρόγραμμα που πουσάρει τον προσέσορα και μου τρώει την μπαταρία να κάνω λέται ένα hard reset και αν το κάνω θά πρέπει να βάλω την rom που κατέβασα απο την ACE ξανά; Δοκίμασε αυτό που λες με το hard reset μην και τυχόν έχεις εγκαταστήσει κάποιο ενεργοβόρο πρόγραμμα και αν η μπαταρία συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά, πήγαινέ την για αντικατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που σου κάνει. Νομίζω καλύπτεται από εγγύηση 6 ή 12 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsel_diabl Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 kalhspera se oloys! exw ena htc diamond me destinator 7 kai douleuei mia xara to gps. yparxei kapoio allo programma gia pgs gia ena nokia n95 na katebasw? ektos apo to default ths nokia... dhmhtrhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 kalhspera se oloys! exw ena htc diamond me destinator 7 kai douleuei mia xara to gps. yparxei kapoio allo programma gia pgs gia ena nokia n95 na katebasw? ektos apo to default ths nokia... dhmhtrhs κοιτα στο αντιστοιχο νημα για garmin maps , και μαλλον θα ηταν καλυτερα να γραφεις ελληνικα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaxxx Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Sorry που θα ρωτήσω βλακεία αλλά για ποιόν λόγο δεν μπορώ να γράψω SMS με μικρά γράμματα και μόλις γράψω μια λέξη κανονικά την κάνει μόνο του σε κεφαλαία. Φταίει ότι έχει ρύθμιση για SMS 160 χαρακτήρων; Αν ναι πως αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Από ότι βλέπω δεν έχει αναφερθεί και αξίζει τον κόπο: Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του Opera 9.5, build 1938. Μπαίνει κανονικά πάνω από την παλιά έκδοση του Diamond [με την τελευταία official rom το δοκίμασα] Είναι πολύ πιο γρήγορο, παίζουν σωστά πολύ περισσότερα site και το google mail παίζει με την ajax έκδοσή του! (νομίζω ότι πριν έβγαινε η HTML έκδοση αν και δεν είμαι σίγουρος). Μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401643 Εγώ εγκατέστησα την έκδοση VGA 1938 - Full Install to Device Memory Μου έβγαλε μήνυμα να βγάλει την παλιά έκδοση, δεν τα κατάφερε, του είπα να συνεχίσει έτσι και αλλιώς και όλα δουλεύουν άψογα :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Sorry που θα ρωτήσω βλακεία αλλά για ποιόν λόγο δεν μπορώ να γράψω SMS με μικρά γράμματα και μόλις γράψω μια λέξη κανονικά την κάνει μόνο του σε κεφαλαία. Φταίει ότι έχει ρύθμιση για SMS 160 χαρακτήρων; Αν ναι πως αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ πολύ... Καλώς ήλθες στο forum :D Ναι, στα κάνει όλα κεφαλαία για να είναι κάθε μήνυμα 160 χαρακτήρες και όχι 70. Αυτό ισχύει μόνο στους ελληνικούς χαρακτήρες, λογικά αγγλικά πρέπει να μπορείς να γράψεις και μικρούς κανονικά. Κάπου πρέπει να υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις αυτό, κάποιος με ROM της ACE θα μπορέσει να σου πει που είναι [εγώ έχω UK edition]. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 To μύνημα "Ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας εξαντλείται. Διαγράψτε παλιά ή μη χρησιμοποιούμενα στοιχεία για να διμηουργήσετε περισσότερο χώρο", έχει να κάνει με την μνήμη του τηλεφώνου έτσι? Χωρίς να έχω περάσει μεγάλο αριθμό προγραμμάτων, με μεγαλύτερο απο αυτά να είναι το destinator, μου παρουσιάζει πρόβλημα ακόμα και σε μικρού μεγέθους εφαρμογές. Και άντε να πάω να σβήσω παλιά αρχεία. Πάω στο device και ψάχνω αρχεία που ενδεχομένως δεν θα μου χρειάζονται αλλά δεν βλέπω και καμιά πληθώρα αρχείων. Και όλα αυτά μετά απο hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 To μύνημα "Ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας εξαντλείται. Διαγράψτε παλιά ή μη χρησιμοποιούμενα στοιχεία για να διμηουργήσετε περισσότερο χώρο", έχει να κάνει με την μνήμη του τηλεφώνου έτσι? Χωρίς να έχω περάσει μεγάλο αριθμό προγραμμάτων, με μεγαλύτερο απο αυτά να είναι το destinator, μου παρουσιάζει πρόβλημα ακόμα και σε μικρού μεγέθους εφαρμογές. Και άντε να πάω να σβήσω παλιά αρχεία. Πάω στο device και ψάχνω αρχεία που ενδεχομένως δεν θα μου χρειάζονται αλλά δεν βλέπω και καμιά πληθώρα αρχείων. Και όλα αυτά μετά απο hard reset. Αν πας στις ρυθμίσεις, στην αφαίρεση προγραμμάτων [remove programs], κάτω δεξιά σου λέει τον άδειο χώρο της κύριας μνήμης σου. Πόση έχεις ελεύθερη; Αν είναι πολύ λίγη, ίσως χρειαστεί να αφαιρέσεις κανένα πρόγραμμα και να το ξαναεγκαταστήσεις στα 4GB. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaxxx Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Καλώς ήλθες στο forum :D Ναι, στα κάνει όλα κεφαλαία για να είναι κάθε μήνυμα 160 χαρακτήρες και όχι 70. Αυτό ισχύει μόνο στους ελληνικούς χαρακτήρες, λογικά αγγλικά πρέπει να μπορείς να γράψεις και μικρούς κανονικά. Κάπου πρέπει να υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις αυτό, κάποιος με ROM της ACE θα μπορέσει να σου πει που είναι [εγώ έχω UK edition]. Σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την απάντηση. Νομίζω ότι τα menu υπάρχουν αντίστοιχα και στο ελληνικό. Πες μου σε παρακαλώ από που γίνεται η ρύθμιση. Αν έχει κάποιος άλλος το ελληνικό, θα εκτιμούσα την βοήθειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Αν πας στις ρυθμίσεις, στην αφαίρεση προγραμμάτων [remove programs], κάτω δεξιά σου λέει τον άδειο χώρο της κύριας μνήμης σου. Πόση έχεις ελεύθερη; Συνολική διαθέσιμη μνήμη 1304Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την απάντηση. Νομίζω ότι τα menu υπάρχουν αντίστοιχα και στο ελληνικό. Πες μου σε παρακαλώ από που γίνεται η ρύθμιση. Αν έχει κάποιος άλλος το ελληνικό, θα εκτιμούσα την βοήθειά του. Δυστυχώς εγώ δεν την έχω καθόλου αυτήν την επιλογή. Είναι αποκλειστικότητα της ελληνικής έκδοσης ;) Συνολική διαθέσιμη μνήμη 1304Κ. Έχεις πάρα πολύ λίγη μνήμη ελεύθερη. Πρέπει να απεγκαταστήσεις μερικά προγράμματα και να τα ξαναεγκαταστήσεις στον εσωτερικό χώρο των 4GB. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Έχεις πάρα πολύ λίγη μνήμη ελεύθερη. Πρέπει να απεγκαταστήσεις μερικά προγράμματα και να τα ξαναεγκαταστήσεις στον εσωτερικό χώρο των 4GB. Οκ σ' ευχαριστώ. Έχω όμως την εντύπωση, ποιά εντύπωση δηλαδή, είμαι σίγουρος, οτι τα προγράμματα τα 'έστελνα' στην internal. Anyway... θα το δω... Thanks και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Οκ σ' ευχαριστώ. Έχω όμως την εντύπωση, ποιά εντύπωση δηλαδή, είμαι σίγουρος, οτι τα προγράμματα τα 'έστελνα' στην internal. Anyway... θα το δω... Thanks και πάλι Παρε το (destinator apps) copy paste στην ιnternal storage και κανε μια συντομευση το destinator.exe στο windows/start menu/program Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Sorry που θα ρωτήσω βλακεία αλλά για ποιόν λόγο δεν μπορώ να γράψω SMS με μικρά γράμματα και μόλις γράψω μια λέξη κανονικά την κάνει μόνο του σε κεφαλαία. Φταίει ότι έχει ρύθμιση για SMS 160 χαρακτήρων; Αν ναι πως αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ πολύ...αν παε στις ρυθμισεις γλωσσα θα δεις οτι γραφει οτι μπορεις να στειλεις sms 160 χαρακτηρες με την προυποθεση οτι μετατρεπονται σε κεφαλαια χωρις τονους..αν θελεις μικρα γραμματα ξεκλικαρε το sms 160 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Παρε το (destinator apps) copy paste στην ιnternal storage και κανε μια συντομευση το destinator.exe στο windows/start menu/program Ωραίος!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaxxx Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 αν παε στις ρυθμισεις γλωσσα θα δεις οτι γραφει οτι μπορεις να στειλεις sms 160 χαρακτηρες με την προυποθεση οτι μετατρεπονται σε κεφαλαια χωρις τονους..αν θελεις μικρα γραμματα ξεκλικαρε το sms 160 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 αν παε στις ρυθμισεις γλωσσα θα δεις οτι γραφει οτι μπορεις να στειλεις sms 160 χαρακτηρες με την προυποθεση οτι μετατρεπονται σε κεφαλαια χωρις τονους..αν θελεις μικρα γραμματα ξεκλικαρε το sms 160 Απλα να συμπληρωσω,πως αν γραφεις με μικρα,μετα τους 70 χαρακτηρες,θα χρεωνεσαι 2 μηνυματα! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ξερει κανεις να μπορουμε να βρουμε στην Ελλάδα τη θήκη του Touch Diamond?Εγω προσωπικα το smart phone το πηρα απο το Πλαισιο στο οποιο μου είπαν οτι τη θήκη του θα την φερουν απο οκτώμβρη....ξερει κανενας τιποτα περισσοτερο? Κανένας????? Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Κανένας????? Θα την φερει συντομα η ace . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Επειδή είναι ένας φίλος Αγγλία, γνωρίζει κανένας ποια είναι περίπου η τιμή του εκεί? :confused: Φαντάζομαι ισχύουν οι εγγυήσεις κλπ, αφού θα είναι από Ευρωπαική χώρα. :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Παιδία πήρα την θήκη PO S 390 πολύ καλή, αλλά θέλω να ρωτήσω. Που υπάρχει μηχανισμός για να πετάει το κινητό; Ο ιμάντας που έχει μέσα δεν γρατσουνάει την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Επειδή είναι ένας φίλος Αγγλία, γνωρίζει κανένας ποια είναι περίπου η τιμή του εκεί? :confused: Φαντάζομαι ισχύουν οι εγγυήσεις κλπ, αφού θα είναι από Ευρωπαική χώρα. :O Θα έχεις εγγύηση κανονικά από την ACE για προβλήματα hardware Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Θα έχεις εγγύηση κανονικά από την ACE για προβλήματα hardware παιδια τι κουφο ειναι αυτο:worry:εαν παραδειγμα γρατσουνισειs την μπροστινη προσοψη και θελειs να την αλλαξειs ειναι φιξ με την οθονη και πρεπει να πληρωσειs 200Ε ????:cry: Ε Λ Ε Ο Σ το πουλαω αυριο κιολαs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Να ξαναγυρισω λιγο στο θεμα των εγγυησεων , των Ελληνικων και των (παρα) εισαγωγων απο διαφορες εταιρειες. 1.- Αν εχω καταλαβει καλα παιρνοντας μια συσκευη απο εξωτερικο η απο vodafone (θεωρειται παραεισαγωγη) εχεις Αγγλικο μενου και μπορεις να το μετατρεψεις σε Ελληνικο εγκαθιστωντας μια απο τις rom του swtos η του panosha. Το καλυτερο θα ηταν να μπορουσες να εγκαταστησεις την Ελληνικη rom που δινει η εταιρεια που κανει την εισαγωγη της συσκευης (αφου οι 2 προηγουμενες ειναι πειραματικες). Παρολα αυτα ενω βλεπουμε λινκ για τοσα πραγματα μεχρις στιγμης δεν εχω δει κανενα για να κατεβασουμε την συγκεκριμμενη rom της Εταιρειας. Η μηπως καπου υπαρχει και δεν το εχω δει ??? 2.- Απο οτι ειδα στο σαιτ της εισαγωγικης Εταιρειας ο Γερμανος ειναι επισημος συνεργατης/διανομεας της. Αρα τι νοημα εχει να διακινει συσκευες με πειραματικη τη στιγμη που καλλθιστα μπορει να διαθετει την "νομιμη" ??? 3.- Δεν ειναι (υποχρεωτικα) αυτονοητο οι συσκευες που ερχονται για πωληση στην Ελλαδα να περιλαμβανουν υποχρεωτικα την Ελληνικη γλωσσα και τις λειτουργιες του τηλεφωνου στα Ελληνικα ? 4.- Δεν ειναι η επιτομη της αισχροκαιρδειας για μια εταιρεια, να εισαγει ενα τηλεφωνο στην Ελλαδα το οποιο στη συνεχεια να μεταπωλειται μεσα απο το δικτυο της ακριβοτερα αποπ ανταγωνιστριες εταιρειες με το αιτιολογικο οτι λειτουργει στην (αυτονοητως) Ελληνικη γλωσσα. Παντως κριμα για την συγκεκριμμενη εταιρεια γιατι τα περασμενα Χριστουγεννα ειχε κανει την διαφορα διαθετοντας σε προγραμμα πλοηγησης που εμπορευεται, δωρεαν την τελευταια αναβαθμιση Ελληνικου χαρτη. Αυτο σαν κινηση ειχε σαν αποτελεσμα την κατακορυφη πτωση της πειρατειας στο συγκεκριμμενο προιον, αλλα και αυξηση των πωλησεων απο χρηστες που αγορασαν το προιον εκτιμωντας την πολιτικη της εταιρειας. Εχω ξαναγραψει οτι ειχα αποφασισει την αγορα της συγκεκριμμενης συσκευης αλλα με ολα αυτα που ανακαλυψα προσπαθω πρωτα να ξεκαθαρισω το τοπιο γυρω του και μετα να οριστικοποιησω την αγορα του. Καθε βοηθεια λοιπον στην κατευθυνση αυτη ειναι ευπροσδεκτη. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Φαντάζομαι ισχύουν οι εγγυήσεις κλπ, αφού θα είναι από Ευρωπαική χώρα. :O Ναι αλλά ξεχνάς τα ελληνικά της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts