thodoris1982 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 εχετε βρει κατι καλυτερο για τις επαφες απο το ιcontacts?περιεργο που δεν αναφερεται συχνα στα προγραμματα που προτιμαμε ti programa einai afto file? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Να κανω 2 ερωτησεις. Εχω βαλει το magiCall το οποιο ειναι καταπληκτικο. Βαζω ενα νουμερο κινητου το οποιο οταν με καλει θελω να μην φαινεται. Δουλευει μια χαρα, εχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμησεις και τις επιλογες να βγαζει καποιο μυνημα οτι με καλει το συγκεκριμενο νουμερο. Εχω ομως ενα προβλημα. Φαινεται οτι με καλει γιατι αναβοσβηνουν τα ledακια που εχει στα κουμπια το κινητο. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μην αναβουν ουτε αυτα οταν με καλει το συγκεκριμενο νουμερο? Εστω και με registry hacking. Επισης εχω και ενα προβλημα εχω την εκδοση 2.0.0.165, βαζω τον κωδικο για registration, μου βγαζει οτι εγινε registered, αλλα αμα κανω shut down το κινητο, μετα το βλεπει unregitared παλι.. Και ενα αλλο προβλημα Πηγαινοντας στα Προγραμματα-Ολα μεσα απο το Interface του TouchFlo 3D ,μου βγαζει τη λιστα με ολα τα προγραμματα, αλλα πηγαινοντας να βρω καποιο, οπως κουναω το δαχτυλο στην οθονη μεχρι να βρω το προγραμμα που θελω, σχεδον παντα πατιεται κατα λαθος καποιο.. Καλα εσεις πως το κανετε αυτο? Δεν αντιμετωπιζετε το ιδιο προβλημα? Μηπως υπαρχει καμια αντιστοιχη εφαρμογη για να επιλεγουμε τα προγραμματα ποιο λειτουργικη? Thanks, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 με αυτο βλεπεις τις επαφεσ σε scroll mode αλλα πιο βολικα για μενα απο το default με εχει βολεψει απο παλια.το βρισκεις παντου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ρε παιδια φορτιστη αυτοκινητου μπορει να μου πει καποιος που μπορουμε να βρουμε; Οσο γινεται πιο συγκεκριμενα θα το εκτιμουσα.Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ρε παιδια φορτιστη αυτοκινητου μπορει να μου πει καποιος που μπορουμε να βρουμε; Οσο γινεται πιο συγκεκριμενα θα το εκτιμουσα.Ευχαριστω πολυ... http://www.engineering.gr/EngShop/scripts/prodList.asp?idcategory=212&curPage=2&sortField=price To δευτερο προιον ειναι. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksspecial Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 thelw na parw thn mpataria ayth p einai me pio polla mAh kai thelw na eimai sigourh oti den m piasan ton kwlo giayto ithela na m peite ena kalo site ektos tou expansys mhpws thn exoun pio fthna. To allo pou tha thela na rwthsw einai pou mporw na vrw screen protector gia to diamond .... steilte m ena link re paidia;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 poios antras den exei kaei h den exei anxothei otan to til. tou menei mono tou me tin kopela tou gia tin akrivia? Να σου πω: Ο έντιμος άνδρας, φίλε μου ;) :p Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρες! Πέρασα σήμερα από ένα υποκατάστημα Cosmote για να δω το Diamond live, και ειδικά το UI. Εντυπωσιακό και καλαίσθητο! Ωστόσο η οθόνη δεν ήταν φωτεινή, μάλλον σκοτεινή θα την έλεγα. Να πω ότι το κινητό ήταν σε μια προθήκη λίγο ψηλότερα από το κεφάλι μου, οπότε μπορεί να έφταιγε η γωνία από την οποία κοιτούσα την οθόνη. Επίσης, όταν άγγιζα ή πατούσα με το δάχτυλο ορισμένα από τα εικονίδια (π.χ. κάποια από τα εικονίδια στα Settings) δεν γινόταν τίποτα. Απόκριση μηδέν. Η απόκριση άλλων εικονιδίων ωστόσο ήταν άριστη. Ο τύπος εκεί μου είπε ότι το κινητό κόντευε να αποφορτιστεί. Μπορεί τα παραπάνω να οφείλονται σε αυτό; :blink: Μάλλον για καθυστέρηση λόγω της ROM μου φάνηκε. Τεσπα, η φωτεινότητα της οθόνης πώς σας φαίνεται; Υπάρχει σχετική ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clorium_25 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ρε παιδια φορτιστη αυτοκινητου μπορει να μου πει καποιος που μπορουμε να βρουμε; Οσο γινεται πιο συγκεκριμενα θα το εκτιμουσα.Ευχαριστω πολυ... απο το πλαισιο αν περασεις με 7Εuro πάιρνεις εναν usb φορτιστη αυτ/του ο οποιος κανει για ipod , mp3 players , κ . ά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αυτό που σκοτώνει το diamond στα ματια του άπειρου αγοραστή, είναι οι rom και το toufhclo3d. πρώτη κίνηση με το που το αγοράζεις, βάζεις άλλη rom και spb mobile shell. Η οθόνη έχει εκνευριστική φωτεινότητα αν την ρυθμίσεις χειροκίνητα, αλλά προφανώς ήταν ρυθμισμένη με τον αισθητήρα φωτώς, ο οποίος στην αρχή θα σου φαίνεται ότι την κάνει σκοτεινή. Μόλις συνηθίσεις όμως δεν πρόκειται να βάλεις χειροκίνητη φωτεινότητα ποτέ ξανά.:) Καλησπέρες! Πέρασα σήμερα από ένα υποκατάστημα Cosmote για να δω το Diamond live, και ειδικά το UI. Εντυπωσιακό και καλαίσθητο! Ωστόσο η οθόνη δεν ήταν φωτεινή, μάλλον σκοτεινή θα την έλεγα. Να πω ότι το κινητό ήταν σε μια προθήκη λίγο ψηλότερα από το κεφάλι μου, οπότε μπορεί να έφταιγε η γωνία από την οποία κοιτούσα την οθόνη. Επίσης, όταν άγγιζα ή πατούσα με το δάχτυλο ορισμένα από τα εικονίδια (π.χ. κάποια από τα εικονίδια στα Settings) δεν γινόταν τίποτα. Απόκριση μηδέν. Η απόκριση άλλων εικονιδίων ωστόσο ήταν άριστη. Ο τύπος εκεί μου είπε ότι το κινητό κόντευε να αποφορτιστεί. Μπορεί τα παραπάνω να οφείλονται σε αυτό; :blink: Μάλλον για καθυστέρηση λόγω της ROM μου φάνηκε. Τεσπα, η φωτεινότητα της οθόνης πώς σας φαίνεται; Υπάρχει σχετική ρύθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 απο το πλαισιο αν περασεις με 7Εuro πάιρνεις εναν usb φορτιστη αυτ/του ο οποιος κανει για ipod , mp3 players , κ . ά. 500mA? δε πρόκειται να φορτίσει ποτέ έτσι! νομίζω στο eshop έχει αυτοκινήτου 1Α! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αυτό που σκοτώνει το diamond στα ματια του άπειρου αγοραστή, είναι οι rom και το toufhclo3d. πρώτη κίνηση με το που το αγοράζεις, βάζεις άλλη rom και spb mobile shell. Η οθόνη έχει εκνευριστική φωτεινότητα αν την ρυθμίσεις χειροκίνητα, αλλά προφανώς ήταν ρυθμισμένη με τον αισθητήρα φωτώς, ο οποίος στην αρχή θα σου φαίνεται ότι την κάνει σκοτεινή. Μόλις συνηθίσεις όμως δεν πρόκειται να βάλεις χειροκίνητη φωτεινότητα ποτέ ξανά.:) Θαυμάσια! Ευχαριστώ για την απάντηση Dj Kourampies (Χα, χα, το καλύτερο γιούζερ νέιμ ever!!) Έριξα μια ματιά σ' ένα βίντεο για το spb mobile shell. Πολύ εύχρηστο μου φάνηκε. Θα προτιμήσω όμως το TouchFlo, τουλάχιστον για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 poios antras den exei kaei h den exei anxothei otan to til. tou menei mono tou me tin kopela tou gia tin akrivia? Μα γι'αυτό υπάρχει το magicall... Για να μαζεύει τις κλήσεις και τα μηνύματα που θα σε κάψουν. Εγώ της το αφήνω κι όλας το Diamond όταν λείπω για λίγο (πχ τουαλέττα σε καφετέρια) για να μου έχει εμπιστοσύνη!!!:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Να κανω 2 ερωτησεις. Εχω βαλει το magiCall το οποιο ειναι καταπληκτικο. Βαζω ενα νουμερο κινητου το οποιο οταν με καλει θελω να μην φαινεται. Δουλευει μια χαρα, εχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμησεις και τις επιλογες να βγαζει καποιο μυνημα οτι με καλει το συγκεκριμενο νουμερο. Εχω ομως ενα προβλημα. Φαινεται οτι με καλει γιατι αναβοσβηνουν τα ledακια που εχει στα κουμπια το κινητο. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μην αναβουν ουτε αυτα οταν με καλει το συγκεκριμενο νουμερο? Εστω και με registry hacking. Επισης εχω και ενα προβλημα εχω την εκδοση 2.0.0.165, βαζω τον κωδικο για registration, μου βγαζει οτι εγινε registered, αλλα αμα κανω shut down το κινητο, μετα το βλεπει unregitared παλι.. Και ενα αλλο προβλημα Πηγαινοντας στα Προγραμματα-Ολα μεσα απο το Interface του TouchFlo 3D ,μου βγαζει τη λιστα με ολα τα προγραμματα, αλλα πηγαινοντας να βρω καποιο, οπως κουναω το δαχτυλο στην οθονη μεχρι να βρω το προγραμμα που θελω, σχεδον παντα πατιεται κατα λαθος καποιο.. Καλα εσεις πως το κανετε αυτο? Δεν αντιμετωπιζετε το ιδιο προβλημα? Μηπως υπαρχει καμια αντιστοιχη εφαρμογη για να επιλεγουμε τα προγραμματα ποιο λειτουργικη? Thanks, Και που ανάβουν τα ledάκια μπορείς να δικαιολογηθείς στην καλή σου με πολλούς τρόπους. Πχ κάνει update τον καιρό, το GPS, κατεβάζει πληροφορίες από το internet, ενημερώνει αν υπάρχει καινούριο email και ούτω καθ'εξής. Δοκίμασε να βάλεις HTCDiamond 50847 και κάνε soft reset. Εναρξη-προγράμματα, ότι πιο απλό και δεν έχεις και τις καθυστερήσεις του flo3d. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 1) Δοκιμασα με το pocketdivxconverter να κανω encode μια ταινια αλλα μεσω core player στο pda μετα δεν την επαιζε... :( Εβγαζε παλι μαυρη οθονη... 23 fps ηταν.. Τι ρυθμισεις πια να βαλω να τα παιζει?? Εχω κανει πολλες δοκιμες και καμια δεν απεφερε καρπους :( 2) Επισης το wind plus non stop δεν δουλευει στο διαμαντι ε? :( Εβαλα ολες τις ρυθμισεις και proxy εννοειται συνδεοταν αλλα δεν μπορουσα να μπω και να κανω τιποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αυτό που σκοτώνει το diamond στα ματια του άπειρου αγοραστή, είναι οι rom και το toufhclo3d. πρώτη κίνηση με το που το αγοράζεις, βάζεις άλλη rom και spb mobile shell. Παρακινείς χρήστες να ακυρώσουν εγγύηση? Ωραία τακτική... Αν βάλουν ROM καλώς αν όχι μην το παρατραβάμε. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=9811 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksspecial Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 κανεις δεν μου απαντησε ομως....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 κανεις δεν μου απαντησε ομως....... Εφ' όσον δεν την βρίσκεις αλλού πάρτην απο εκεί. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Αφού πλέον και εγώ έχω ξεζουμίσει το diamond έφτασα στο πιο σημαντικό ίσως και κρίσημο συνάμα ερώτημα: Ένας επαγγελματίας, με ένα επαγγελματικό τηλέφωνο θα έπρεπε να μπορεί να έχει και δύο διαφορετικές γραμμές σε ένα τηλέφωνο! Εαν τα δύο νούμερα είναι του ίδιου παρόχου, όλα καλά, πηγαίνεις σε βάζουν 2 νούμερα σε 1 κάρτα και όλα καλά. Εγώ όμως που θέλω 2 νούμερα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ; Θέλω 1 cosmote και 1 Wind. Δεδομένου όμως ότι το sim cloning δεν μου δίνει 3g και δεν γίνεται σε usim, το ξεχνάω. Οπότε έρχομαι στο κρίσιμο ερώτημα: Έχει κανένας χρησιμοποιήσει dual sim card adapter στο διαμαντάκι; Μετά από αρκετό ψάξιμο σε γνωστά και άγνωστα site, έπεσα σε Αυτό. Δείτε το βιντεάκι, είναι αρκετά διαφωτιστικό. Βέβαια θέλουν κόψιμο οι κάρτες, αλλά εαν είναι να έχω την επαγγελματική μου γραμμή μαζί με την προσωπική και το Non stop της wind, τις κόβω και κορδέλες. Το κόστος βέβαια είναι σχετικά υψηλό €40 αλλά πιστεύω αξίζει. 1) Έχει κάνει κανείς λοιπόν καμία τέτοια απόπειρα; 2) Στη σελίδα αναφέρει δωρεάν αποστολή, τέλεια, αλλά έχει τίποτα κόστος στο τελωνείο κτλ; Δεν έχω κάνει παραγγελία από εξωτερικό και δεν έχω ιδέα, θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει (λίγο λεπτομεριακά για την διαδικασία); (Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι εαν πάνω γράφει ΔΩΡΟ δεν ελέγχεται στο τελωνείο αν είναι σε κάποιο λογικό μέγεθος) Περιμένω τις απόψεις και τα φώτα σας. ΥΓ Η κατασκευάστρια εταιρία είναι Σουηδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Αφού πλέον και εγώ έχω ξεζουμίσει το diamond έφτασα στο πιο σημαντικό ίσως και κρίσημο συνάμα ερώτημα: Ένας επαγγελματίας, με ένα επαγγελματικό τηλέφωνο θα έπρεπε να μπορεί να έχει και δύο διαφορετικές γραμμές σε ένα τηλέφωνο! Εαν τα δύο νούμερα είναι του ίδιου παρόχου, όλα καλά, πηγαίνεις σε βάζουν 2 νούμερα σε 1 κάρτα και όλα καλά. Εγώ όμως που θέλω 2 νούμερα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ; Θέλω 1 cosmote και 1 Wind. Περιμένω τις απόψεις και τα φώτα σας. ΥΓ Η κατασκευάστρια εταιρία είναι Σουηδία Γιατί δε μεταφέρεις το cosmote σε wind??? Τι σου προσφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γιατί δε μεταφέρεις το cosmote σε wind??? Τι σου προσφέρει? 1) Δυστυχώς η Cosmote έχει λίγο καλύτερη κάλυψη (αναγκαία για την επαγγελματική γραμμή) 2) Το νούμερο είναι σε εταιρικό πακέτο. 3) Χρησιμοποίησα την επιδότηση οπότε +1 χρόνος δέσμευση. Οπότε ψάχνω λύση dual sim για να κάνω την δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 1) Δυστυχώς η Cosmote έχει λίγο καλύτερη κάλυψη (αναγκαία για την επαγγελματική γραμμή) 2) Το νούμερο είναι σε εταιρικό πακέτο. 3) Χρησιμοποίησα την επιδότηση οπότε +1 χρόνος δέσμευση. Οπότε ψάχνω λύση dual sim για να κάνω την δουλειά μου. To αντίστροφο παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 To αντίστροφο παίζει?? Δηλαδή; Λίγο πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Τεσπα, η φωτεινότητα της οθόνης πώς σας φαίνεται; Πάρα πολύ καλή. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δηλαδή να πας την Wind στην Cosmote. Η πλάκα είναι ότι είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια φάση με σένα (αλλά προσωπικό Cosmote, εταιρικό Voda, πρώην Wind). Αν δουλέψει το σύστημα σου, πες μου και μένα. Βέβαια να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητά του. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οι δυο SIM, απλά της κάνει switch. Δεν σημαίνει ότι αν έχεις την Wind και χτυπήσει το νούμερο της Cosmote ότι θα γυρίσει! Άρα τι; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts