Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδιά τι γίνεται με το bluetooth Hands free?

Προσπαθώ να κάνω ανίχνευση συσκευών από τις ρυθμίσεις/bluetooth ανοικτό, τοποθετώ ένα Nokia bluetooth κοντά για ανίχνευση και σύζευξη αλλά δεν το εντοπίζει...

Mipws to bluetooth hands-free sou einai kleidwmeno se alli syskevi? Ean nai giafto den to blepeis kai ean to skefteis einai fysiologiko. Kane reset sto hands-free sou (des to manual tou) kai ksanaprospathise.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το παρήγγειλα από cosmote με επιδότηση 130 ευρώ μου ζήτησαν άλλα 415 πολύ καλή τιμή νομίζω την Τρίτη θα το έχω . Άντε να μπω και εγώ στο τρυπάκι γιατί με το MIO Α501 δεν αντέχω λεπτό μου έχει βγάλει το λάδι στο κώλυμα

Από μεμβράνες προστασίας τι κάνω έχει κανείς καμιά ιδέα

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Για δες λίγο αν εχει start-settings-system-headset volume, εμένα στο δικό μου ppc ήταν χαμηλό και επηρρέαζε και την ένταση του ηχείου, όχι μόνο των ακουστικών.

δεν υπαρχει αυτη η επιλογη που λες!το ηχειο του(για ανοιχτη ακροαση-πλοηγηση και ηχο κλησης) ειναι της πλακας:Oκριμα...:X

only Apple

Παιδια, αν δεν υπαρχει συγκεκριμένο πρόβλημα (πχ ~ Γράφω με greeklish μόνο όταν είμαι σε υπολογιστή που δεν γράφει ελληνικά. ~), σας ειναι εύκολο να γραφετε στα Ελληνικα ? Μας εχουν βγει τα ματια να διαβαζουμε Greeklish, που δεν είναι και οτι καλύτερο.

Ολοι βρισκομαστε εδω για να μαθουμε κατι παραπάνω, η να βοηθήσουμε κάποιον αλλο με τις γνώσεις μας.

Να χαιρόμαστε όλοι τη συσκεή μας και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

το destinator 7 μου κανει κατι νερα τις τελευταιες μερες.οταν τρεχω την εφαρμογη μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει κατι για τον χαρτη κ οτι δεν υπαρχει ελευθερη μνημη.παταω κανα δυο φορες το οκ στο παραθυρο που αναδυεται και τρεχει.το βγαζεο ομως συνεχεια οταν απο το μενου παω στο χαρτη κ το αντιστροφο.what the ****??
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Μήπως έχεις εγκαταστήσει προγράμματα στην κύρια μνήμη αντί για την internal storage και γι'αυτό σου "κρεμάει" από έλλειψη εσωτερικής μνήμης;

Το destinator είναι από τα πολύ απαιτητικά προγράμματα σε εσωτερική μνήμη, αλλά με τη διαθέσιμη εσωτερική του diamond δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει πρόβλημα.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

1. Βγάζεις τη γραφίδα.

2. Βγάζεις το καπάκι της μπαταρίας.

3. Πιέζεις με τη γραφίδα το κόκκινο κουμπάκι που από κάτω του γράφει "reset".

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται και στη σελίδα 280 του ελληνικού manual. :)

Currently using:

Νίκος

1. Βγάζεις τη γραφίδα.

2. Βγάζεις το καπάκι της μπαταρίας.

3. Πιέζεις με τη γραφίδα το κόκκινο κουμπάκι που από κάτω του γράφει "reset".

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται και στη σελίδα 280 του ελληνικού manual. :)

2. Δεν χρειαζεται να βγει το καπακι.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Όχι απαραίτητα, αλλά η κλίση είναι τόσο μεγάλη που κινδυνεύεις είτε να χαλάσεις τη γραφίδα είτε να γρατζουνίσεις το καπάκι. Εγώ πάντα τραβάω το καπάκι προς τα πάνω.

Currently using:

Νίκος

βγαζοντας το καπακι παντως ειναι πιο ευκολο.το καπακι εμποδιζει πολυ.

Μήπως έχεις εγκαταστήσει προγράμματα στην κύρια μνήμη αντί για την internal storage και γι'αυτό σου "κρεμάει" από έλλειψη εσωτερικής μνήμης;

Το destinator είναι από τα πολύ απαιτητικά προγράμματα σε εσωτερική μνήμη, αλλά με τη διαθέσιμη εσωτερική του diamond δεν θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει πρόβλημα.

το εχω περασει στην nternal storage και οχι στη μνημη του την βασικη.στην αρχη ηταν ολα οκ.τις τελευταιες μερες μου το κανει αυτο.την ρομ wwe me 193 κατι την περασε κανεις?οποιος την π[ερασε μοπορει να μου πει αν οι αναφορες των μηνυματων του ερχονται με το ονομα της επαφης?

Καλησπέρα σε όλους.

Πήρα και εγώ το διαμαντάκι (το έχω εδώ και 3 ημέρες) και ξεκίνησα να περνάω όλες τις ωραίες εφαρμογές για να το ξεζουμίσω.

Παρουσιάζεται όμως ένα προβληματάκι.

Για κάποιο λόγο αφού κάποια εικονίδια στην έναρξη φαίνονται αλλοιωμένα (περίπου όπως θα ήταν στα windows με 16 χρώματα). Δεν το έχουν όλα, φαντάζομαι ότι το πρόβλημα προήλθε από την εγκατάσταση κάποιου προγραμματος.

Έχει κανείς ιδέα ποιο πρόγραμμα μπορεί να ευθύνεται, γιατί έχω κάνει κανα 30 προγράμματα εγκατάσταση και θα πάρει κανα δύωρο να τα ξαναεγκαταστήσω και ρυθμίσω από την αρχή.

ήθελα να ήξερα τι τα κάνεις τα 30 προγράμματα. εγώ με το ζόρι 6-7 να χρησιμοποιώ

είδες ε;

άλλος ένας που δεν κάνει κάτι όπως εσύ (κοίτα κάτι πράγματα)

εγώ που έχω πάνω απο 300-400 στο μηχάνημα μου, πρέπει να είμαι πολύ αίσχος - συγνώμη

---

NLS

ilogic.gr

Δεν νομίζω να έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες, κι εμένα μου το κάνει σε κάποια εικονίδια, που πρέπει να μην είναι συμβατά με ανάλυση VGA.

Μάλλον θα πρέπει να ζήσεις με αυτά.

Currently using:

Νίκος

Δεν νομίζω να έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες, κι εμένα μου το κάνει σε κάποια εικονίδια, που πρέπει να μην είναι συμβατά με ανάλυση VGA.

Μάλλον δεν είναι θέμα VGA, γιατί σε κάποια στιγμή, μάλλον ανάμεσα στις διάφορες εγκαταστάσεις (που δυστυχώς δεν μπορώ να προσδιορίσω) διορθώθηκαν όλα και μετά ξανα τα ίδια.

εχω ενα προβλημα με το diamond.οταν απαντω στην κληση σε περιπου 3 δευτερολεπτα μπαινει μονο του σε ανοικτη ακροαση.ξερει κανεις τι φταιει?
:cool:

Το κάνει καμιά φορά οταν εγκαταστήσεις κάποιο νέο πρόγραμμα στο εικονίδιο του προγράμματος που εγκατέστησες!

Αλλα με restart στα εμφανίζει κανονικα μετα και δε χρειάζεται κάτι άλλο!

Ίσως είναι κάποιο bug!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

μέσα στο touchflo3D ή στα προγράμματα;

---

NLS

ilogic.gr

δεν κατεβαζει τα δεδομενα καιρου,σφαλμα συνδεσης!:mad:αρχιζει και μου τα ζαλιζει το διαμαντακι!

Επισης δεν μου αρεσει που δεν εχει ledaki να ανοβοσβηνει για το σημα, για την ενεργοποιηση του μπλε δοντιου και του gps!(σαν το artemis).Επισης με εχει χαλασει απιστευτα που το πολυπληκτρο στο κεντρο δεν rollarei οπως στο αρτεμις!!

αρχιζω να μετανιωνω που αλλαξα το αρτεμις:Oκαι καταληγω στο συμπερασμα οτι το diasmond ειναι μονο ΕΜΦΑΝΙΣΗ:X

με βλεπω να το δινω δεν με εχει βολεψει:!:

only Apple